E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συριώτης για Φιλιππίδη: «Επειδή ξυπνούσε στραβά μας εξευτέλιζε και μας έβριζε»

«Υπήρχε ένα ζοφερό, αρρωστημένο κλίμα - Βίωσα κάτι, το οποίο για εμένα ήταν απάνθρωπο»

Δημοσίευση 28/11/2021 | 12:09

Συριώτης για Φιλιππίδη: «Επειδή ξυπνούσε στραβά μας εξευτέλιζε και μας έβριζε»

Μετά την συνέντευξη-φωτιά που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso, ο Χρήστος Συριώτης έκανε δηλώσεις το πρωί της Κυριακής 28 Νοεμβρίου στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ξανά στην άσχημη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, το 2011.

«Ήταν το χειρότερο καλοκαίρι της ζωής μου τότε, ψέματα να πω; Ο τίτλος της εφημερίδας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα των όσων είπα. Είπα ότι ήταν ένα περιβάλλον ζοφερό, ότι ήταν εξευτελιστικό για τη δουλειά μας, για την προσωπικότητά μας και για αυτό που αγαπάμε. Δεν είπα ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης με εξευτέλιζε, επειδή είχα καρκίνο. Όχι! Ο τίτλος είναι παραπλανητικός» τόνισε σχετικά με τον πρωτοσέλιδο τίτλο της εφημερίδας Espresso.

«Βίωσα κάτι, το οποίο για εμένα ήταν απάνθρωπο. Ήμουν σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου, είχα καρκίνο και πίστευα πως μετά την επέμβασή μου, η επιστροφή μου στις πρόβες, θα με βοηθούσε ψυχολογικά, εργασιοθεραπεία. Ήταν πολύ δύσκολο και για εμένα και τους υπόλοιπους ηθοποιούς που ήμασταν εκεί. Υπήρχε ένα ζοφερό, αρρωστημένο κλίμα.

Ήμασταν με συναδέλφους και πηγαίναμε με το αυτοκίνητο για πρόβα και δεν θέλαμε να φτάσουμε στην Επίδαυρο. Δεν θέλαμε να πατήσουμε το πόδι μας εκεί. Ακούγαμε τις φωνές και τα ουρλιαχτά του. Οι εξευτελισμοί από τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν συνεχείς προς όλους τους ηθοποιούς της παράστασης» εξομολογήθηκε.

«Ο Φιλιππίδης μπορεί να ξυπνούσε στραβά, να του έφταιγε κάτι και να φώναζε και να έβριζε. Ήταν μία συνεργασία που δεν θα επαναλάμβανα με τίποτα στον κόσμο. Δεν πέρασα καλά πλάι του. Και πραγματικά στεναχωριέμαι. Ως καλλιτέχνες συστήθηκαν και όχι ως κακοποιοί» υποστήριξε, τέλος, ο Χρήστος Συριώτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα «γαλλικά» και οι χειρονομίες στη σκηνή – «Θα σε γ@@@@ω μετά»

Social 30.01.2026
Το βίντεο ανέβηκε στο TikTok, και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral

Πεπ Γκουαρδιόλα: «Έχουμε αφήσει μόνα τα παιδιά στη Γάζα»

Social 30.01.2026
Ο τεχνικός της Σίτι εμφανίστηκε με κεφίγια σε εκδήλωση στη Βαρκελώνη και εξαπέλυσε «πυρά» κατά των ισχυρών

H φωτογραφία της Σοφία Βεργκάρα με μαύρο μπικίνι από τα παλιά

Social 30.01.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα ακόμα σέξι στιγμιότυπο από το παρελθόν

Τηλεθέαση: «Το σόι σου» έβαλε τα γυαλιά σε όλους

TV Buzz 30.01.2026
Η ευχάριστη νότα στη βραδινή ζώνη και οι τηλεθεατές δεν χάνουν επεισόδιο

Αντωνία Καλλιμούκου: Θυμάστε τη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη; Τι κάνει σήμερα

Tabloid 30.01.2026
Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα

Παντρεύτηκε ο επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος με 27χρονη Κολομβιανή

Tabloid 30.01.2026
Ο επιχειρηματίας υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Σουζάνα Λόπεζ Βελάσκεζ

Χρήστος Κούτρας για το πολύνεκρο δυστύχημα στη Ρουμανία: «Χάθηκαν 7 νέα παιδιά, καλό θα είναι να το βουλώνουμε καμιά φορά»

TV Buzz 30.01.2026
«Ξεχωρίστε την ομάδα, ξεχωρίστε τα πάντα, κρατήστε και ας κρατήσουμε όλοι μας ότι χάθηκαν εφτά νέα παιδιά»

Φαίη Ξυλά: «Έβαζα καπέλο και παρακολουθούσα τον γιο μου για να δω πού θα πάει»

Tabloid 30.01.2026
«Θα με ακούσει τώρα, αυτό να κοπεί, δεν πρέπει να το δει το παιδί μου», είπε με χιούμορ η ηθοποιός

Τζώρτζογλου: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο χωρισμού – «Είναι 35 χρονών και θέλει να κάνει παιδί»

Tabloid 30.01.2026
Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε στο Bungiorno και μίλησε πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα χωρισμού του από την Σοφία Μαριόλα

Χαρά Παππά: «Έχω ένα πρόβλημα με τα μάτια μου και ορθοστατική ταχυκαρδία»

Tabloid 30.01.2026
Σε εκδήλωση γνωστής εταιρείας καλλυντικών βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιανουαρίου η Χαρά Παππά