E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συριώτης για Φιλιππίδη: «Επειδή ξυπνούσε στραβά μας εξευτέλιζε και μας έβριζε»

«Υπήρχε ένα ζοφερό, αρρωστημένο κλίμα - Βίωσα κάτι, το οποίο για εμένα ήταν απάνθρωπο»

Δημοσίευση 28/11/2021 | 12:09

Συριώτης για Φιλιππίδη: «Επειδή ξυπνούσε στραβά μας εξευτέλιζε και μας έβριζε»

Μετά την συνέντευξη-φωτιά που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso, ο Χρήστος Συριώτης έκανε δηλώσεις το πρωί της Κυριακής 28 Νοεμβρίου στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ξανά στην άσχημη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, το 2011.

«Ήταν το χειρότερο καλοκαίρι της ζωής μου τότε, ψέματα να πω; Ο τίτλος της εφημερίδας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα των όσων είπα. Είπα ότι ήταν ένα περιβάλλον ζοφερό, ότι ήταν εξευτελιστικό για τη δουλειά μας, για την προσωπικότητά μας και για αυτό που αγαπάμε. Δεν είπα ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης με εξευτέλιζε, επειδή είχα καρκίνο. Όχι! Ο τίτλος είναι παραπλανητικός» τόνισε σχετικά με τον πρωτοσέλιδο τίτλο της εφημερίδας Espresso.

«Βίωσα κάτι, το οποίο για εμένα ήταν απάνθρωπο. Ήμουν σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου, είχα καρκίνο και πίστευα πως μετά την επέμβασή μου, η επιστροφή μου στις πρόβες, θα με βοηθούσε ψυχολογικά, εργασιοθεραπεία. Ήταν πολύ δύσκολο και για εμένα και τους υπόλοιπους ηθοποιούς που ήμασταν εκεί. Υπήρχε ένα ζοφερό, αρρωστημένο κλίμα.

Ήμασταν με συναδέλφους και πηγαίναμε με το αυτοκίνητο για πρόβα και δεν θέλαμε να φτάσουμε στην Επίδαυρο. Δεν θέλαμε να πατήσουμε το πόδι μας εκεί. Ακούγαμε τις φωνές και τα ουρλιαχτά του. Οι εξευτελισμοί από τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν συνεχείς προς όλους τους ηθοποιούς της παράστασης» εξομολογήθηκε.

«Ο Φιλιππίδης μπορεί να ξυπνούσε στραβά, να του έφταιγε κάτι και να φώναζε και να έβριζε. Ήταν μία συνεργασία που δεν θα επαναλάμβανα με τίποτα στον κόσμο. Δεν πέρασα καλά πλάι του. Και πραγματικά στεναχωριέμαι. Ως καλλιτέχνες συστήθηκαν και όχι ως κακοποιοί» υποστήριξε, τέλος, ο Χρήστος Συριώτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα ακροβατικά της Σαρλίζ Θερόν σε μία καρέκλα, δείτε βίντεο

Social 24.01.2026
Έκανα προπόνηση για μερικές επικές αναρριχήσεις για την επερχόμενη ταινία μου, σχολίασε η ηθοποιός

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Οι τόπλeς φωτογραφίες που δημοσίευσε

Tabloid 24.01.2026
Δείτε τα αποκαλυπτικά στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους θαυμαστές του το διάσημο μοντέλο

Ο αρραβώνας που δεν κατέληξε ποτέ σε γάμο: Μάθαμε τα πάντα για τη σχέση, τίποτα για το χωρισμό

Celebrity Stories 24.01.2026
Όταν η καριέρα απογειώνεται και ο έρωτας μένει πίσω: Ο χωρισμός της Sydney Sweeney

Πριν γίνει σύζυγος δισεκατομμυριούχου, ήταν ήδη σταρ: Πώς μια Αυστραλή έφτασε στην κορυφή

Tabloid 24.01.2026
Σήμερα είναι χωρισμένη από τον δισεκατομμυριούχο συζυγό της

Συγκινεί η Μαριάννα Τουμασάτου για τον πατέρα της: «Φόρεσε παπούτσια 13 χρονών, μέχρι τότε ήταν ξυπόλητος»

Tabloid 24.01.2026
«Η αδερφή της γιαγιάς μου είχε παντρευτεί έναν εγκληματία που τη χτυπούσε. Ο μπαμπάς μου του επιτέθηκε»

Καίτη Γκρέυ: «Πλαστή η διαθήκη σύμφωνα με τα στοιχεία που έχω», δηλώνει η δικηγόρος του γιου της

Tabloid Χτες
Αγωγή προσβολής της διαθήκης κατέθεσε ο Φίλιππος Ηλιάδης

Eurovision 2026: «Καλπάζει» η Ελλάδα στα στοιχήματα – Η πρώτη γεύση από τη live ερμηνεία του Ακύλα

TV Buzz Χτες
11, 13 και 15 Φεβρουαρίου οι δύο ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός αντίστοιχα

Λάκης Γαβαλάς: «Θα σχεδιάσω ταφόπλακες από μάρμαρο»

TV Buzz Χτες
«Κόκκαλο» ο Γιώργος Λιάγκας

«Η Αννα Λιβαθυνού έπαθε μεγάλο σοκ και έκλαιγε με λυγμούς»

Media Χτες
Η Αννα Λιβαθυνού έκανε unfollow τον Παναγιώτη Στάθη μετά την αποχώρησή της από το «Καλημέρα Ελλάδα»

Η Κιάρα Φεράνι μετά το σκάνδαλο με το Pandoro, ποζάρει τόπλeς

Tabloid Χτες
Λίγες ημέρες μετά την απαλλαγή της από τις κατηγορίες για απάτη