E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συριώτης για Φιλιππίδη: «Επειδή ξυπνούσε στραβά μας εξευτέλιζε και μας έβριζε»

«Υπήρχε ένα ζοφερό, αρρωστημένο κλίμα - Βίωσα κάτι, το οποίο για εμένα ήταν απάνθρωπο»

Δημοσίευση 28/11/2021 | 12:09

Συριώτης για Φιλιππίδη: «Επειδή ξυπνούσε στραβά μας εξευτέλιζε και μας έβριζε»

Μετά την συνέντευξη-φωτιά που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso, ο Χρήστος Συριώτης έκανε δηλώσεις το πρωί της Κυριακής 28 Νοεμβρίου στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ξανά στην άσχημη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, το 2011.

«Ήταν το χειρότερο καλοκαίρι της ζωής μου τότε, ψέματα να πω; Ο τίτλος της εφημερίδας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα των όσων είπα. Είπα ότι ήταν ένα περιβάλλον ζοφερό, ότι ήταν εξευτελιστικό για τη δουλειά μας, για την προσωπικότητά μας και για αυτό που αγαπάμε. Δεν είπα ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης με εξευτέλιζε, επειδή είχα καρκίνο. Όχι! Ο τίτλος είναι παραπλανητικός» τόνισε σχετικά με τον πρωτοσέλιδο τίτλο της εφημερίδας Espresso.

«Βίωσα κάτι, το οποίο για εμένα ήταν απάνθρωπο. Ήμουν σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου, είχα καρκίνο και πίστευα πως μετά την επέμβασή μου, η επιστροφή μου στις πρόβες, θα με βοηθούσε ψυχολογικά, εργασιοθεραπεία. Ήταν πολύ δύσκολο και για εμένα και τους υπόλοιπους ηθοποιούς που ήμασταν εκεί. Υπήρχε ένα ζοφερό, αρρωστημένο κλίμα.

Ήμασταν με συναδέλφους και πηγαίναμε με το αυτοκίνητο για πρόβα και δεν θέλαμε να φτάσουμε στην Επίδαυρο. Δεν θέλαμε να πατήσουμε το πόδι μας εκεί. Ακούγαμε τις φωνές και τα ουρλιαχτά του. Οι εξευτελισμοί από τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν συνεχείς προς όλους τους ηθοποιούς της παράστασης» εξομολογήθηκε.

«Ο Φιλιππίδης μπορεί να ξυπνούσε στραβά, να του έφταιγε κάτι και να φώναζε και να έβριζε. Ήταν μία συνεργασία που δεν θα επαναλάμβανα με τίποτα στον κόσμο. Δεν πέρασα καλά πλάι του. Και πραγματικά στεναχωριέμαι. Ως καλλιτέχνες συστήθηκαν και όχι ως κακοποιοί» υποστήριξε, τέλος, ο Χρήστος Συριώτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφησε το Χόλιγουντ στην κορυφή της καριέρας του για έναν λόγο που συγκίνησε τον κόσμο

E-Daily 3.Left 04.05.2026
Ο αγαπημένος σταρ της κωμωδίας εξαφανίστηκε για σχεδόν 25 χρόνια και η απόφασή του έγινε σύμβολο ζωής

O Λάκης Λαζόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της θεατρικής του διαδρομής – «Θέλω να βρω τον εαυτό μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Τον Λάκη Λαζόπουλο υποδέχτηκε η Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή «Πάμε μια βόλτά;», το απόγευμα της Κυριακής 3 Μαΐου

Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Ο παθιασμένος πρώτος χορός του γάμου και η τούμπα στον αέρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η Στυλιάνα Αβερκίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την περασμένη Πέμπτη 30 Απριλίου σε μία παραμυθένια τελετή στη Λεμεσό της Κύπρου

Ιουλία Καλλιμάνη: Αφιέρωσε στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου τραγούδι του και αυτή ήταν η αντίδρασή του!

E-Daily 3.Left Χτες
Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Ιουλία Καλλιμάνη βρέθηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου το βράδυ της Πρωτομαγιάς, με την καλλιτέχνιδα να ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με την παρουσία του

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της – «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αφροδίτη Γραμμέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαΐου

Στέλιος Ρόκκος: Έκανε τον ζητιάνο στην Ιταλία και έγινε viral

Tabloid Χτες
Στην Ιταλία απολαμβάνει ο Στέλιος Ρόκκος όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα και μεταξύ άλλων, σπάει και πλάκα με τον κόσμο!

J2US: Αγρια κόντρα ανάμεσα σε Θώδη και Φασουλή – Σκληρές κουβέντες!

E-Daily 3.Left Χτες
Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του J2US ανάμεσα στην Έφη Θώδη και τον Σταμάτη Φασουλή

Μαρία Αλιφέρη: Χόρεψε ζειμπέικο στη σκηνή του J2US

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσία της εκεί τράβηξε τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού η “λεβεντιά” στον χορό της είναι το κάτι άλλο!