E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Οι γuμνές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, μου άφησαν ανεξίτηλο ψυχικό τραύμα»

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Jennifer Lawrence εξηγεί γιατί απείχε δύο χρόνια από το χώρο της υποκριτικής

Δημοσίευση 28/11/2021 | 11:48

«Οι γuμνές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, μου άφησαν ανεξίτηλο ψυχικό τραύμα»

Η Τζένιφερ Λόρενς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Vanity Fair» για το τεύχος Δεκεμβρίου. Οι δηλώσεις της έχουν γίνει viral.

Πιο ειλικρινής από ποτέ, χωρίς να διστάζει να μιλήσει για τις αδυναμίες της και όσα την προβληματίζουν, η χολιγουντιανή σταρ εξηγεί τον λόγο που αποφάσισε να εγκαταλείψει για δύο έτη την υποκριτική. Παράλληλα, αναφέρεται στις δυσκολίες που έφερε η αναγνωρισιμότητα στη ζωή της, ενώ ταυτόχρονα κάνει λόγο για τις γυμνές φωτογραφίες της, οι οποίες κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ πριν επτά χρόνια, όταν εκείνη ήταν μόλις 24 ετών.

Αυτή την περίοδο η Τζένιφερ Λόρενς επιστρέφει δυναμικά στο χώρο της τέχνης, με την ταινία «Don’t Look Up», της οποίας το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο 53χρονος Αμερικανός παραγωγός και σεναριογράφος Άνταμ ΜακΚέι.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, θα έλεγε κανείς ότι η επιτυχημένη ηθοποιός διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον 36χρονο Κουκ Μαρόνεϊ.

«Είμαι τόσο αγχωμένη. Έχω αιώνες να μιλήσω στον κόσμο. Επιστρέφω τώρα, με όλες αυτές τις προσθήκες στη ζωή μου, τις οποίες προφανώς θέλω να προστατεύσω» τόνισε.

Η JLaw εμφάνιζεται μετά από καιρό στον κινηματογράφο με τη μαύρη κωμωδία «Don’t Look Up» στην οποία πρωταγωνιστεί και η οποία κάνει πρεμιέρα στις μεγάλες οθόνες των ΗΠΑ στις 10 Δεκεμβρίου 2021. Η ίδια είχε πάρει μία απόσταση από το χώρο της υποκριτικής, επειδή θεωρούσε ότι δεν έκανε τη δουλειά της «όσο ποιοτικά θα έπρεπε. Απλά νομίζω ότι όλοι με είχαν βαρεθεί. Εδώ εγώ με είχα βαρεθεί».

Η 31χρονη καλλονή είχε αρχίσει να πιστεύει ότι δεν έκανε τίποτα σωστά. «Αν περπατούσα σε κόκκινο χαλί, αναρωτιούνταν γιατί δεν έτρεχα. Νομίζω ότι πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου προσπαθώντας να ευχαριστήσω τους άλλους» υποστηρίζει.

Τώρα, η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός είναι έγκυος και έχει αποφασίσει να κρατήσει το παιδί της όσο πιο μακριά γίνεται από τα φώτα της δημοσιότητας. «Κάθε κύτταρο στο σώμα μου θέλει να προστατεύσει την ιδιωτικότητά του για όλη του τη ζωή, όσο μπορώ. Δεν θέλω κανείς να νιώσει ότι μπορεί να εισβάλλει στην ύπαρξή του. Νιώθω ότι αυτό ξεκινά με το να μην το παρουσιάζω ως μέρος της δουλειάς μου» δήλωσε.

Η Τζένιφερ Λόρενς γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει όταν κάποιος παραβιάζει την προσωπική μας ζωή χωρίς να σέβεται τίποτα. Το 2014, διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο. «Οποιοσδήποτε μπορούσε να δει το γυμνό μου σώμα χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Κάποιος στη Γαλλία τις δημοσίευσε. Το ψυχικό μου τραύμα θα υπάρχει για πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα

Tabloid 05.02.2026
Πένθος για τη Νίκη Κάρτσωνα, η οποία τις τελευταίες ώρες θρηνεί για τον θάνατο της μητέρας της, Τζένης

Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Πριν από ένα χρόνο διαγνώστηκα με αγκυλοποιητική σπονδυλοαρθρίτιδα»

Tabloid 05.02.2026
Καλεσμένη στο Happy Day ήταν σήμερα 5/2 η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και μίλησε για όλα

Britney Spears: «Νιώθω τυχερή που είμαι ζωντανή» ‑ Νέα ανάρτηση με αιχμές για την οικογένειά της

Tabloid 05.02.2026
Η τραγουδίστρια προχώρησε σε νέες δηλώσεις μέσω Instagram, κάνοντας αναφορές στο οικογενειακό της περιβάλλον

Η Βόρεια Κορέα «εκτελεί δημόσια εφήβους» επειδή είδαν το Squid Game

Παράξενα Χτες
Μαρτυρίες φυγάδων περιγράφουν εκτελέσεις, στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας και δημόσιους εξευτελισμούς για όσους βλέπουν νοτιοκορεατικές σειρές

Δώρα Χρυσικού για τον καρκίνο της: «Εκείνη την περίοδο ευχόμουν να πίστευα στον Θεό – Ζήλεψα όσους πιστεύουν»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός αναφέρεται στη γνώση, τη χημειοθεραπεία και στη σχέση της με την έννοια της πίστης

Στο νοσοκομείο ο Τσάνινγκ Τέιτουμ: Αυτό θα είναι δύσκολο, έγραψε

Social Χτες
Ο ηθοποιός ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από εξάρθρωση ώμου

Παπαδοπούλου: Συγκλονίζει για τον καρκίνο – «Με είχαν ξοφλημένη από τη ζωή»

Tabloid Χτες
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες φωτογραφίες από την αποκατάστασή της

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πώς αντέχω, αλλά δεν τα παρατάω»

Ματούλα Ζαμάνη για το περιστατικό που είχε μείνει με το σουτιέν σε συναυλία της: Γουστάρω να τα βγάζω, είναι δικά μου

Tabloid Χτες
Με στενοχώρησε όταν είδα πολλές γυναίκες να κράζουν, έγραφαν ακραία πράγματα, σχολίασε η τραγουδίστρια