E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Μετά τα γυρίσματα του φιλμ για τις γυναικοκτονίες, υπήρχαν στιγμές που ανατρίχιαζα ολόκληρη»

Τι λέει Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη για τα γυρίσματα της για την ταινία μικρού μήκους «Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»

Δημοσίευση 26/11/2021 | 19:17

«Μετά τα γυρίσματα του φιλμ για τις γυναικοκτονίες, υπήρχαν στιγμές που ανατρίχιαζα ολόκληρη»

Η ηθοποιός μιλάει για την ταινία μικρού μήκους «Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)» με θέμα τις γυναικοκτονίες, στην οποία πρωταγωνιστεί

Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη μίλησε για την ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό», η οποία κυκλοφόρησε για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Σε αυτό το συγκλονιστικό φιλ πρωταγωνιστεί μαζί με τον Έκτορα Λιάτσο. Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής 26/11 στην κάμερα της «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη σκηνή αυτής της ταινίας και το μήνυμα που θέλει να περάσει. Επίσης, απάντησε στο αν έχει υπάρξει σε κακοποιητική ή χειριστική σχέση.

«Αυτή η ταινία, η πολύ μικρή ταινία, έγινε με πολύ μεγάλη αγάπη και σεβασμό. Δύσκολο πολύ. Είναι πράγματα που δεν αγγίζονται εύκολα αυτά. Αυτό που είπαμε όλοι είναι ότι έστω και μία γυναίκα να ζητήσει βοήθεια, έχουμε πετύχει τον σκοπό μας.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η τελευταία, αυτή που με ρίχνει από τον γκρεμό. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη και πρακτικά και συναισθηματικά, πήγαμε στα άκρα. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο κενή συναισθηματικά. Γιατί αν το άφηνα όλο αυτό το πράγμα να με επηρεάσει και να μπει μέσα μου, δεν θα μπορούσα να παίξω. Με σοκάρει η ιδέα. Όσο κράτησαν τα γυρίσματα, προσπαθούσα να παίρνω απόσταση από αυτό, να μην το σκέφτομαι, να κάνω απλά τη δουλειά μου. Όταν τελείωσε όλο αυτό, με τα μηνύματα που έλαβα, υπήρχαν στιγμές που ανατρίχιαζα ολόκληρη, δεν μπορώ να το διανοηθώ» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη.

Σχετικά με το αν έχει υποστεί βία από κάποιον πρώην σύντροφό της, εξήγησε: «Τόσο ακραίες καταστάσεις δεν έχω βιώσει αλλά πολλές φορές η «αγάπη» είναι πολύ χειριστική. Αυτό το κτητικό «θέλω να είμαι για πάντα μαζί» και «να είσαι για πάντα μόνο δική μου» και «δεν θα σε αγαπήσει ποτέ κανείς όπως εγώ» είναι πράγματα λίγο περίεργα, τέτοια έχω βιώσει. Λίγο πολύ όλοι έχουμε βιώσει χειριστικές καταστάσεις. Δεν έχω βιώσει κάτι ακραίο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χρυσούλα Διαβάτη: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της

Tabloid 09.12.2025
«Στο σπίτι είναι, τα πόδια της δεν την κρατάνε»

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: O λόγος που καλύπτει πάντα το πρόσωπό του σε δημόσιους χώρους

Tabloid 09.12.2025
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο εξήγησε γιατί προτιμά να παραμένει ανώνυμος όταν βρίσκεται σε δημόσιους χώρους σε συνέντευξή του στο περιοδικό TIME

Έξαλλος ο Βαλάντης με τους μουσικούς του ‑ Έφτυσε στη σκηνή

Tabloid 09.12.2025
Αμήχανοι παρακολούθησαν οι θαμώνες την «έκρηξη» του τραγουδιστή

Σάλος στη Γαλλία για το «βρωμιάρες σκύλες» της Μπριζίτ Μακρόν κατά ακτιβιστριών

Social 09.12.2025
Οι γυναίκες είχαν διαδηλώσει έξω από το θέατρο του ηθοποιού Αρί Αμπιτάν, ο οποίος το 2021 είχε κατηγορηθεί για βιασμό

Britney Spears: Τρόμαξε με νέο βίντεο στο οποίο βγάζει το μπικίνι της.

Social 09.12.2025
H «Πριγκίπισσας της Ποπ» συμπεριφέρεται παράξενα και έχει θορυβήσει τους θαυμαστές της

«Καταστροφή για τις γυναίκες!» – Η σκληρή προειδοποίηση της Kate Winslet για τη νέα μανία στο Hollywood

Tabloid 09.12.2025
«Τα social media μάς καταστρέφουν – κανείς δεν βλέπει τον πραγματικό κόσμο»

Stranger Things: Το ζευγάρι της σειράς που είναι 10 χρόνια μαζί

Tabloid 09.12.2025
Natalia Dyer - Charlie Heaton - Μια σχέση που αντέχει στον χρόνο επειδή είναι χτισμένη με αληθινά υλικά

Μαθητής έκανε χειρονομίες μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΪ και ο Κούτρας εκνευρίστηκε

TV Buzz Χτες
Το συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης, όταν το δημοσιογραφικό συνεργείο βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο του σχολείου