E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Μετά τα γυρίσματα του φιλμ για τις γυναικοκτονίες, υπήρχαν στιγμές που ανατρίχιαζα ολόκληρη»

Τι λέει Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη για τα γυρίσματα της για την ταινία μικρού μήκους «Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»

Δημοσίευση 26/11/2021 | 19:17

«Μετά τα γυρίσματα του φιλμ για τις γυναικοκτονίες, υπήρχαν στιγμές που ανατρίχιαζα ολόκληρη»

Η ηθοποιός μιλάει για την ταινία μικρού μήκους «Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)» με θέμα τις γυναικοκτονίες, στην οποία πρωταγωνιστεί

Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη μίλησε για την ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό», η οποία κυκλοφόρησε για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Σε αυτό το συγκλονιστικό φιλ πρωταγωνιστεί μαζί με τον Έκτορα Λιάτσο. Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής 26/11 στην κάμερα της «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη σκηνή αυτής της ταινίας και το μήνυμα που θέλει να περάσει. Επίσης, απάντησε στο αν έχει υπάρξει σε κακοποιητική ή χειριστική σχέση.

«Αυτή η ταινία, η πολύ μικρή ταινία, έγινε με πολύ μεγάλη αγάπη και σεβασμό. Δύσκολο πολύ. Είναι πράγματα που δεν αγγίζονται εύκολα αυτά. Αυτό που είπαμε όλοι είναι ότι έστω και μία γυναίκα να ζητήσει βοήθεια, έχουμε πετύχει τον σκοπό μας.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η τελευταία, αυτή που με ρίχνει από τον γκρεμό. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη και πρακτικά και συναισθηματικά, πήγαμε στα άκρα. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο κενή συναισθηματικά. Γιατί αν το άφηνα όλο αυτό το πράγμα να με επηρεάσει και να μπει μέσα μου, δεν θα μπορούσα να παίξω. Με σοκάρει η ιδέα. Όσο κράτησαν τα γυρίσματα, προσπαθούσα να παίρνω απόσταση από αυτό, να μην το σκέφτομαι, να κάνω απλά τη δουλειά μου. Όταν τελείωσε όλο αυτό, με τα μηνύματα που έλαβα, υπήρχαν στιγμές που ανατρίχιαζα ολόκληρη, δεν μπορώ να το διανοηθώ» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη.

Σχετικά με το αν έχει υποστεί βία από κάποιον πρώην σύντροφό της, εξήγησε: «Τόσο ακραίες καταστάσεις δεν έχω βιώσει αλλά πολλές φορές η «αγάπη» είναι πολύ χειριστική. Αυτό το κτητικό «θέλω να είμαι για πάντα μαζί» και «να είσαι για πάντα μόνο δική μου» και «δεν θα σε αγαπήσει ποτέ κανείς όπως εγώ» είναι πράγματα λίγο περίεργα, τέτοια έχω βιώσει. Λίγο πολύ όλοι έχουμε βιώσει χειριστικές καταστάσεις. Δεν έχω βιώσει κάτι ακραίο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δήμητρα Ματσούκα για τη σύλληψή της: «Αφήνω τα άσχημα πίσω, το έχω μαζί μου το δίπλωμα»

Tabloid Χτες
Η περιπέτεια με τη σύλληψή της για επικίνδυνη οδήγηση, ο απολογισμός του 2025 και οι στόχοι της νέας χρονιάς

Παντρεύεται η Αννα Μαρία Βέλλη

Tabloid Χτες
Δείτε φωτογραφία με το μονόπετρο

Ο Ματ Ντέιμον παραδέχθηκε ότι η σύζυγός του είχε «crush» με τον κολλητό του, Μπεν Αφλεκ

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση του Ντέιμον για τη φιλία του με τον Μπεν Αφλεκ και τον παλιό «έρωτα» της συζύγου του για τον 53χρονο ηθοποιό

Θανάσης Βισκαδουράκης: Θέλω να πάω τον γιο μου στο ορφανοτροφείο που μεγάλωσα

Tabloid Χτες
Η πρώτη φορά που έκλαψα ήταν όταν με είπε `μπαμπά` ανέφερε ο ηθοποιός

Eurovision: Το κόστος του εθνικού τελικού – Παρουσιάστρια η Μπέττυ Μαγγίρα

Media Χτες
Θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στους δύο ημιτελικούς και στον τελικό

Survivor: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφoς του Gio Kay

Tabloid Χτες
Θα κερδίσει, θα μας θυμούνται και τους δύο σαν τον Μέγα Αλέξανδρο, είπε η σύντροφος του Gio

Τάιλερ Μάκμπεθ: Τον Μάρτιο ανοίγει το γυμναστήριό του στο κέντρο της Αθήνας – Το ενοίκιο και η μηνιαία συνδρομή

Tabloid Χτες
Τον Μάρτιο θα ανοίξει, όπως όλα δείχνουν, το γυμναστήριο που ετοίμαζε ο Τάιλερ Μάκμπεθ όλο αυτό το διάστημα

«Βόμβα» από την Κοντσίτα: «Αποχωρώ από οτιδήποτε έχει σχέση με τη Eurovision»

Eurovision Χτες
Η γνωστή drag queen από την Αυστρία -κατά κόσμον Thomas Neuwirth- έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram

Survivor 2026: «Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις» ‑ Ένταση μεταξύ Γιώργου Λιανού και Gio Kay

TV Buzz Χτες
Ποιος είναι ο Γιώργος Καραντώνης που είχε γίνει viral πριν καν μπει στο διάσημο παιχνίδι επιβίωσης