E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Μετά τα γυρίσματα του φιλμ για τις γυναικοκτονίες, υπήρχαν στιγμές που ανατρίχιαζα ολόκληρη»

Τι λέει Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη για τα γυρίσματα της για την ταινία μικρού μήκους «Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»

Δημοσίευση 26/11/2021 | 19:17

«Μετά τα γυρίσματα του φιλμ για τις γυναικοκτονίες, υπήρχαν στιγμές που ανατρίχιαζα ολόκληρη»

Η ηθοποιός μιλάει για την ταινία μικρού μήκους «Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)» με θέμα τις γυναικοκτονίες, στην οποία πρωταγωνιστεί

Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη μίλησε για την ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό», η οποία κυκλοφόρησε για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Σε αυτό το συγκλονιστικό φιλ πρωταγωνιστεί μαζί με τον Έκτορα Λιάτσο. Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής 26/11 στην κάμερα της «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη σκηνή αυτής της ταινίας και το μήνυμα που θέλει να περάσει. Επίσης, απάντησε στο αν έχει υπάρξει σε κακοποιητική ή χειριστική σχέση.

«Αυτή η ταινία, η πολύ μικρή ταινία, έγινε με πολύ μεγάλη αγάπη και σεβασμό. Δύσκολο πολύ. Είναι πράγματα που δεν αγγίζονται εύκολα αυτά. Αυτό που είπαμε όλοι είναι ότι έστω και μία γυναίκα να ζητήσει βοήθεια, έχουμε πετύχει τον σκοπό μας.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η τελευταία, αυτή που με ρίχνει από τον γκρεμό. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη και πρακτικά και συναισθηματικά, πήγαμε στα άκρα. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο κενή συναισθηματικά. Γιατί αν το άφηνα όλο αυτό το πράγμα να με επηρεάσει και να μπει μέσα μου, δεν θα μπορούσα να παίξω. Με σοκάρει η ιδέα. Όσο κράτησαν τα γυρίσματα, προσπαθούσα να παίρνω απόσταση από αυτό, να μην το σκέφτομαι, να κάνω απλά τη δουλειά μου. Όταν τελείωσε όλο αυτό, με τα μηνύματα που έλαβα, υπήρχαν στιγμές που ανατρίχιαζα ολόκληρη, δεν μπορώ να το διανοηθώ» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη.

Σχετικά με το αν έχει υποστεί βία από κάποιον πρώην σύντροφό της, εξήγησε: «Τόσο ακραίες καταστάσεις δεν έχω βιώσει αλλά πολλές φορές η «αγάπη» είναι πολύ χειριστική. Αυτό το κτητικό «θέλω να είμαι για πάντα μαζί» και «να είσαι για πάντα μόνο δική μου» και «δεν θα σε αγαπήσει ποτέ κανείς όπως εγώ» είναι πράγματα λίγο περίεργα, τέτοια έχω βιώσει. Λίγο πολύ όλοι έχουμε βιώσει χειριστικές καταστάσεις. Δεν έχω βιώσει κάτι ακραίο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz 27.06.2026
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left 27.06.2026
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε ακαπέλα σε συναυλία της μέσα στη βροχή μετά από διακοπή ρεύματος, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Εν λευκώ» μόνο με τη συνοδεία μίας κιθάρας

Στην Ύδρα η Ρίτα Όρα, το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο νησί

Κιάρα Φεράνι: Οι φωτογραφίες με μπικίνι από τη Μήλο

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Σαν να είναι βγαλμένο από μια καρτ ποστάλ, έγραψε η Ιταλίδα influencer για το νησί και ανέβασε πανέμορφες φωτογραφίες και βίντεο

Αλκαίος για την πρώτη του εμφάνιση στην Κορομηλά: «Έπρεπε κανονικά να μην ξαναπαίξω στην τηλεόραση»

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την πρώτη του εμφάνιση στη Ρούλα Κορομηλά