E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάρα Ζαχαρέα: Λύγισε on air με το συγκλονιστικό βίντεο από το Κερατσίνι

Η Μάρα Ζαχαρέα δεν άντεξε το βίντεο φρίκης από το Κερατσίνι

Δημοσίευση 26/11/2021 | 08:10

Μάρα Ζαχαρέα: Λύγισε on air με το συγκλονιστικό βίντεο από το Κερατσίνι

Η Μάρα Ζαχαρέα δεν άντεξε το βίντεο φρίκης από το Κερατσίνι και “λύγισε” στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR.

Μετά την προβολή του βίντεο, η δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Με συγχωρείτε» είπε η Μάρα Ζαχαρέα και έδωσε τον λόγο στον συνεργάτη της, Θανάση Κατερινόπουλο, ο οποίος βρισκόταν στο πλατό για να μιλήσουν για τα νεότερα στοιχεία γύρω από τον θάνατο της 8χρονης Όλγας.

«Θανάση δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω, με συγχωρείτε, μίλα εσύ. Είναι άνθρωποι αυτοί; Τι είναι; Δεν ξέρω…» είπε με δάκρυα στα μάτια η Μάρα Ζαχαρέα.

«Ζητείται ανθρωπιά πλέον, αν αυτοί οι άνθρωποι λέγονται άνθρωποι, αν είναι γονείς, αν έχουν παιδιά, τότε τα λένε μόνο για να τα πουν. Δεν ήταν ένας δυο ήταν 6-7 άτομα. Ήταν μια ώρα και ένα παιδάκι άψυχο. Μιλάμε για ανθρώπους που έχουν ξεπέσει στα μάτια των ίδιων των οικογενειών τους», είπε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Ντροπή για την κοινωνία μας. Να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ Θανάση. Θα πω μόνο ότι τόσα χρόνια στη δημοσιογραφία τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί» είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid Χτες
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για το Big Brother – «Έξι χρόνια μετά δεν υπάρχει όρος που να μου απαγορεύει να το πω»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 22 Μαρτίου ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον γνωστό τραγουδιστή να παραχωρεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid Χτες
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media Χτες
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid Χτες
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τα λόγια του πατέρα του: «Είμαι τρομερά υπερήφανος που είμαι ο μπαμπάς του»

Tabloid Χτες
«Τους αγαπώ πολύ τους γονείς μου», σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετά τις δηλώσεις που έκαναν για εκείνον οι γονείς του