E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σταμάτης Γονίδης: Έκανα το εμβόλιο Johnson & Johnson γιατί δεν έχει μέσα χιμπατζή

«Εγώ κάθε πρωί πίνω αγιασμό και κοινωνώ κάθε έναν δύο μήνες. Αυτό νομίζω είναι το μεγάλο φάρμακο»

Δημοσίευση 25/11/2021 | 16:18

Σταμάτης Γονίδης: Έκανα το εμβόλιο Johnson & Johnson γιατί δεν έχει μέσα χιμπατζή

Μια όχι και τόσο επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη εξέφρασε ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης αναφορικά με τα εμβόλια κατά του κορονοϊού, προκαλώντας εκ νέου αίσθηση με τις δηλώσεις του, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το ζήτημα που προέκυψε με τον ηθοποιό Άρη Σερβετάλη.

Ειδικότερα, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο γνωστός τραγουδιστής σημείωσε ότι έκανε έρευνα σχετικά με τα συστατικά των εμβολίων και επέλεξε να κάνει αυτό που «δεν έχει τον χιμπατζή».

Όπως αποκάλυψε ο Σταμάτης Γονίδης, το εμβόλιο που έχει κάνει είναι το μονοδοσικό της Johnson & Johnson, γιατί -όπως εξήγησε- «δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα». «Δεν έχει RNA, ούτε τον ιό, μελέτησα καλά πριν κάνω κάποια κίνηση» σημείωσε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αντιγριπικό εμβόλιο, το οποίο κάνει κάθε χρόνο -όπως είπε- αλλά «έχει μέσα χιμπατζή, το ξέρουμε αυτό».

«Το Johnson δεν έχει. (…) Δεν ξέρω από ιατρική, απ’ ό,τι μελέτησα και είδα δεν έχει RNA και δεν έχει τον χιμπατζή, αυτό που έχει το εμβόλιο της γρίπης ας πούμε» πρόσθεσε και είπε: «Τα ξέρουν αυτά οι επιστήμονες».

«Δόξα τω Θεώ, εγώ κάθε πρωί πίνω αγιασμό και κοινωνώ κάθε έναν δύο μήνες. Αυτό νομίζω είναι το μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω» σημείωσε ο τραγουδιστής.

Σταμάτης Γονίδης: Βγάζω το καπέλο στον Σερβετάλη

Επίσης, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο ζήτημα με τον ηθοποιό Άρη Σερβετάλη, ο οποίος αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος» γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους πολίτες.

«Ο άνθρωπος αυτός, ποιεί ήθος (…) και είναι μία γομολάστιχα που σβήνει τη μαυρίλα που αφήσανε κάποιοι άλλοι, που κάνουν το ίδιο επάγγελμα. Και δίνει στον κόσμο να καταλάβει ότι υπάρχουν και κάποιοι αρκετοί σε αυτό το επάγγελμα που έχουν ήθος» είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

«Ο άνθρωπος αυτό που κάνει το σέβεται, σέβεται τον εαυτό του, σέβεται τον Θεό…» δήλωσε και τόνισε πως «του βγάζω το καπέλο. Ο άνθρωπος αυτός είχε προαναγγείλει από πριν ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω, δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον κόσμο σε αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο και δεν το έχουν κάνει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left Χτες
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»