E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καφετζόπουλος για Σερβετάλη: Υποκριτική και υποκρισία δεν αλληλοαποκλείονται

Πληθαίνουν οι φωνές κατά της απόφασης του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση που συμμετείχε.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/11/2021 | 19:31

Καφετζόπουλος για Σερβετάλη: Υποκριτική και υποκρισία δεν αλληλοαποκλείονται

Υποκρισία καταλογίζει εμμέσως πλην σαφώς στον Άρη Σερβετάλη, ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Χωρίς να τον κατονομάζει, ο Αντώνης Καφετζόπουλος σε ανάρτησή του στο facebook, σε κόκκινο πλαίσιο με ρινόκερους, σημειώνει ότι «η υποκριτική και υποκρισία δεν αλληλοαποκλείονται».

Είναι μια σαφής τοποθέτηση στο ζήτημα που προέκυψε μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρίσει από την παράσταση «Ρινόκερος», στο θέατρο Κιβωτός, και τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε με δεδομένο ότι η δική του απόφαση παρασύρει στην ανεργία τους συναδέλφους του και όλους του άλλους εργαζόμενους στην παράσταση.

«Η τέχνη είναι για όλους», υποστηρίζει ο Άρης Σερβετάλης και αρνείται να συμβιβαστεί με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης που αποκλείουν τους ανεμβολίαστους από τα θέατρα.

Μόλις χθες έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός θα αποχωρήσει από την παράσταση του Γιάννη Κακλέα, «Ρινόκερος», που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στο θέατρο Κιβωτός.

Η απόφασή του αυτόματα σημαίνει πως οι παραστάσεις θα διακοπούν. Παρά το γεγονός ότι του προτάθηκε από την παραγωγή να συνεχίσει μέχρι αρχές Ιανουαρίου και έπειτα, η παράσταση να κατέβει, ο Άρης Σερβετάλης είναι αμετανόητος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλεξάνδρου ‑ Ελληνίδου: Κοινό πάρτι για τα γενέθλιά τους! Το φιλί μπροστά στον φακό

E-Daily 3.Left 18.05.2026
Μεγάλη βραδιά διασκέδασης με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα

Κλέλια Ανδριολάτου: Συγκινημένη στο τελευταίο γύρισμα για το Maestro στους Παξούς

E-Daily 3.Left Χτες
Με μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στα social media, η Κλέλια Ανδριολάτου αποχαιρετά ουσιαστικά το τελευταίο γύρισμα της σειράς «Maestro» στους Παξούς

Σάκης Ρουβάς για Eurovision: «Δεν μου αρέσει που υπάρχουν επιτροπές, εγώ θέλω να ψηφίζει μόνο ο κόσμος»

E-Daily 3.Left Χτες
«Από τη δική μου εποχή, η Eurovision έχει αλλάξει πολύ» είπε ο τραγουδιστής

Περικλής Κονδυλάτος κατά Akyla: «Ντροπή, ο ελληνικός λαός διασύρεται με τον κάθε κακομοίρη που περιφέρει την βλακεία του»

E-Daily 3.Left Χτες
«Σταματήστε κάπου. Όχι στην ξεφτίλα, όχι στην κακομοιριά όχι στην φτήνια»

Το βίντεο που συγκίνησε τους Eurofans: Η Δανία «υιοθέτησε» τον Βρετανό εκπρόσωπο γιατί καθόταν μόνος

E-Daily 3.Left Χτες
Οι Δανοί προσκάλεσαν στο τραπέζι τους τον Βρετανό εκπρόσωπο της Eurovision 2026, Sam Battle, καθώς καθόταν ολομόναχος κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας

Γιάννης Αϊβάζης: «Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, μπήκε δημοσιογράφος ντυμένος γιατρός μέσα στο νοσοκομείο»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Weekend Live»

Survivor: Ο Μάνος Μαλλιαρός συγκινεί για τον Σταύρο Φλώρο: «Μέσα από όλο αυτό, απέκτησα έναν αδερφό»

E-Daily 3.Left Χτες
«Είσαι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει και ξέρω πως ό,τι κι αν βρεθεί μπροστά σου, θα το ξεπεράσεις», έγραψε ακόμα

Eurovision 2026: «Ελπίζω να σας έκανα υπερήφανους» ‑ Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Ο καλλιτέχνης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του κατά την άφιξή του στη χώρα

Όταν η Dara συνάντησε επί σκηνής την Ελένη Φουρέιρα και χόρεψαν το Bangaranga

E-Daily 3.Left Χτες
Η Dara ήταν η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2026 για λογαριασμό της Βουλγαρίας, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά!