E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Πάρις Χίλτον θα κάνει μήνα του μέλιτος τον γύρο του κόσμου

Πρώτος σταθμός των νεόνυμφων τα Μπόρα Μπόρα

Δημοσίευση 22/11/2021 | 20:50

Η Πάρις Χίλτον θα κάνει μήνα του μέλιτος τον γύρο του κόσμου

Οι εορτασμοί για τον γάμο της Πάρις Χίλτον δεν λένε να τελειώσουν, με το ευτυχισμένο ζευγάρι να πραγματοποιεί τον πρώτο σταθμό του μήνα του μέλιτος στα εξωτικά Μπόρα Μπόρα.

«Πρώτος σταθμός της παγκόσμιας περιοδείας του μήνα του μέλιτος… Μπόρα Μπόρα. Κολυμπάμε στους ωκεανούς του νότιου Ειρηνικού με την αγάπη μου» έγραψε η Πάρις Χίλτον πλάι στη σειρά φωτογραφιών με τον σύζυγό της στα σμαραγδένια νερά του Ειρηνικού.

Στις φωτογραφίες το ζευγάρι ποζάρει μέσα στο νερό με τις στολές του, ενώ σε άλλες, η Πάρις Χίλτον επιλέγει το φουσκωτό ως πασαρέλα προκειμένου να ποζάρει για τον φακό του αγαπημένου της μέσα σε ένα μικρό, μαύρο φόρεμα.

Η τηλεπερσόνα και πρώην κληρονόμος της αυτοκρατορίας Hilton ανέβηκε τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας και φυσικά δεν σκόπευε να αφήσει το γεγονός να περάσει απαρατήρητο.

Η Πάρις Χίλτον και ο Κάρτερ Ρέουμ διοργάνωσαν λοιπόν ένα πολυτελές τριήμερο με αφορμή τους γάμους τους στο κτήμα Μπελ Ερ, που ανήκε στον παππού της, Μπάρον Χίλτον.

Στην τελετή καλεσμένοι ήταν αρκετοί σελέμπριτι, αλλά και γαλαζοαίματοι, όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η Κάιλ Ρίτσαρντς, η Πόλα Αμπντούλ, η Έμα Ρόμπερτς και η Νικόλ Ρίτσι.


Όπως διαβάζουμε στο People, οι εορτασμοί συνεχίστηκαν σε ένα πάρτι με καρναβαλικό θέμα στην προβλήτα της Σάντα Μόνικα, αλλά και ένα δείπνο με πολύ κέφι και χορό πίσω στο κτήμα της Πάρις Χίλτον.

Η ίδια η νεόνυμφη, μιλώντας στο αμερικανικό μέσο δήλωσε πως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. «Αυτό είναι το πιο μαγικό συναίσθημα στον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά η Πάρις Χίλτον. «Το να ξέρω ότι θα περάσω επίσημα το υπόλοιπο της ζωής μου με τον έρωτα της ζωής μου είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα» συνέχισε.

Ο σύζυγός της από την άλλη έκανε λόγο για τον έρωτα της ζωής του. «Αυτό είναι ένα πράγμα που ξέρω χωρίς αμφιβολία» είπε ο αγαπημένος της Πάρις Χίλτον.

Το ζευγάρι γνωρίζεται εδώ 15 χρόνια, πριν ακόμη προκύψει οτιδήποτε το ερωτικό ανάμεσά τους. Ωστόσο, ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζί τον Νοέμβριο του 2019 και ανακοίνωσε τον αρραβώνα του στα 40α γενέθλια της Πάρις Χίλτον, μετά από μια ρομαντική πρόταση γάμου στην παραλία.

«Είχαμε απλά αυτή την απίστευτη χημεία», δήλωνε η Πάρις Χίλτον για την άμεση σύνδεσή της με τον Ρέουμ. «Είχαμε το πρώτο μας ραντεβού και από τότε δεν έχουμε περάσει ούτε μια νύχτα χώρια. Είναι αρκετά εκπληκτικό» πρόσθετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοφία Βεργκάρα: «Έριξε» το Instagram με το αποκαλυπτικό βίντεο που δημοσίευσε

Tabloid 23.01.2026
Πλάνα την δείχνουν να ποζάρει είτε ημίγυμνη είτε γυμνή

Ιωάννα Τούνη: Με δάκρυα στα μάτια έξω από το δικαστήριο – «Σφίγγεται κάθε φορά η καρδιά μου, είναι πολύ ψυχοφθόρο»

Tabloid 23.01.2026
Η σημερινή ημέρα είναι μια πολύ κρίσιμη ημέρα αλλά και πολύ δύσκολη για την influencer,

MasterChef: Σάστισαν με την μεγάλη του αστοχία

TV Buzz 23.01.2026
`Eίναι ένα ατόπημα που δεν μπορεί να σε πάει στην επόμενη φάση`

Όταν το Χόλιγουντ πίστεψε ότι η Elizabeth Taylor... είχε πεθάνει

Celebrity Stories 23.01.2026
Η μέρα που η Κλεοπάτρα λίγο έλειψε να μείνει χωρίς βασίλισσα

Zούσαν κρυφό έρωτα στα γυρίσματα και μας τον έκρυβαν για χρόνια

Celebrity Stories 23.01.2026
Η σχέση που εξηγεί τη μαγική τους χημεία στην οθόνη

Ευθύμης Ζησάκης: Απαντά για το αν θα υπάρξει συνέχεια με τον Αρη και τη Μπέλα στο «Σόι σου»»

Tabloid Χτες
Μίλησε για όλα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της δίκης κατά της Daily Mail ‑ «Υπήρχαν μικρόφωνα … με άκουγαν»

Tabloid Χτες
Η 60χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, είναι μεταξύ των επτά διασημοτήτων, που έχουν προσφύγει δικαστικά κατά της Associated Newspapers Ltd (ANL)

Ευθύμης Ζησάκης για το «Το Σόι σου»: Η σειρά έχει αυτή την επιτυχία λόγω των σχέσεών μας

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός είχε αποχωρήσει από το σίριαλ το 2018, αλλά επανήλθε

Viral o Τσέχος πρωθυπουργός: Aγόρασε υδρόγειο για να δει που βρίσκεται η... Γροιλανδία

Social Χτες
Αρκετοί χρήστες στα social media χλεύσαν τον δισεκατομμυριούχο πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος δήλωσε ότι αγόρασε την υδρόγειο σφαίρα 617 ευρώ

Ντιέγκο Κόστα κατά Κόντε: «Είναι πάντα θυμωμένος με μια μούρη μέχρι το πάτωμα, μάλλον δεν κάνει σeξ στο σπίτι!»

Media Χτες
Ο έμπειρος φορ θυμήθηκε το επεισοδιακό διαζύγιο με την Τσέλσι, αποθέωσε τον Μουρίνιο και «στόλισε» τον Ιταλό τεχνικό