E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Πάρις Χίλτον θα κάνει μήνα του μέλιτος τον γύρο του κόσμου

Πρώτος σταθμός των νεόνυμφων τα Μπόρα Μπόρα

Δημοσίευση 22/11/2021 | 20:50

Η Πάρις Χίλτον θα κάνει μήνα του μέλιτος τον γύρο του κόσμου

Οι εορτασμοί για τον γάμο της Πάρις Χίλτον δεν λένε να τελειώσουν, με το ευτυχισμένο ζευγάρι να πραγματοποιεί τον πρώτο σταθμό του μήνα του μέλιτος στα εξωτικά Μπόρα Μπόρα.

«Πρώτος σταθμός της παγκόσμιας περιοδείας του μήνα του μέλιτος… Μπόρα Μπόρα. Κολυμπάμε στους ωκεανούς του νότιου Ειρηνικού με την αγάπη μου» έγραψε η Πάρις Χίλτον πλάι στη σειρά φωτογραφιών με τον σύζυγό της στα σμαραγδένια νερά του Ειρηνικού.

Στις φωτογραφίες το ζευγάρι ποζάρει μέσα στο νερό με τις στολές του, ενώ σε άλλες, η Πάρις Χίλτον επιλέγει το φουσκωτό ως πασαρέλα προκειμένου να ποζάρει για τον φακό του αγαπημένου της μέσα σε ένα μικρό, μαύρο φόρεμα.

Η τηλεπερσόνα και πρώην κληρονόμος της αυτοκρατορίας Hilton ανέβηκε τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας και φυσικά δεν σκόπευε να αφήσει το γεγονός να περάσει απαρατήρητο.

Η Πάρις Χίλτον και ο Κάρτερ Ρέουμ διοργάνωσαν λοιπόν ένα πολυτελές τριήμερο με αφορμή τους γάμους τους στο κτήμα Μπελ Ερ, που ανήκε στον παππού της, Μπάρον Χίλτον.

Στην τελετή καλεσμένοι ήταν αρκετοί σελέμπριτι, αλλά και γαλαζοαίματοι, όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η Κάιλ Ρίτσαρντς, η Πόλα Αμπντούλ, η Έμα Ρόμπερτς και η Νικόλ Ρίτσι.


Όπως διαβάζουμε στο People, οι εορτασμοί συνεχίστηκαν σε ένα πάρτι με καρναβαλικό θέμα στην προβλήτα της Σάντα Μόνικα, αλλά και ένα δείπνο με πολύ κέφι και χορό πίσω στο κτήμα της Πάρις Χίλτον.

Η ίδια η νεόνυμφη, μιλώντας στο αμερικανικό μέσο δήλωσε πως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. «Αυτό είναι το πιο μαγικό συναίσθημα στον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά η Πάρις Χίλτον. «Το να ξέρω ότι θα περάσω επίσημα το υπόλοιπο της ζωής μου με τον έρωτα της ζωής μου είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα» συνέχισε.

Ο σύζυγός της από την άλλη έκανε λόγο για τον έρωτα της ζωής του. «Αυτό είναι ένα πράγμα που ξέρω χωρίς αμφιβολία» είπε ο αγαπημένος της Πάρις Χίλτον.

Το ζευγάρι γνωρίζεται εδώ 15 χρόνια, πριν ακόμη προκύψει οτιδήποτε το ερωτικό ανάμεσά τους. Ωστόσο, ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζί τον Νοέμβριο του 2019 και ανακοίνωσε τον αρραβώνα του στα 40α γενέθλια της Πάρις Χίλτον, μετά από μια ρομαντική πρόταση γάμου στην παραλία.

«Είχαμε απλά αυτή την απίστευτη χημεία», δήλωνε η Πάρις Χίλτον για την άμεση σύνδεσή της με τον Ρέουμ. «Είχαμε το πρώτο μας ραντεβού και από τότε δεν έχουμε περάσει ούτε μια νύχτα χώρια. Είναι αρκετά εκπληκτικό» πρόσθετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά τη μάχη με το Σύνδρομο Ακαμπτου Σώματος, η Céline Dion ετοιμάζει δυναμικό comeback

Tabloid 17.04.2026
Eπιστρέφει στη σκηνή και όλοι αναρωτιούνται το ίδιο πράγμα

Ο Lamar Odom παραδέχτηκε ότι παντρεύτηκε την Khloé Kardashian για τη φήμη και δείχνει πόσο λίγος είναι

Tabloid 17.04.2026
Υποτιμά την Khloé Kardashian και ξεχνά γιατί έγινε γνωστός

Μαρία Ιωαννίδου: «Είμαι ταλαντούχα, έπρεπε να παίζω στην τηλεόραση»

Tabloid Χτες
«Έχω θυσιάσει πάρα πολλά και πήρα λιγότερα», τόνισε η ηθοποιός

«Σπάει» τη σιωπή της η Βικτόρια Μπέκαμ για τη ρήξη με τον Μπρούκλιν ‑ Τα πρώτα δημόσια λόγια

Tabloid Χτες
Η Βικτώρια Μπέκαμ σε μία εξομολόγηση ψυχής, εν μέσω της διαμάχης με τον πρωτότοκο γιο της, Μπρούκλιν

Δακρυσμένος ο Τζώρτζογλου για τη Μαριόλα: Το βίντεο που μου έδειξαν ήταν μαχαιριά στην καρδιά

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός είχε δει στον τηλεοπτικό αέρα φωτογραφίες της πρώην συζύγου του με νέα συντροφιά

«Ρίχτο!»: Ακραίο γλέντι στην Εύβοια, έσπασαν πιάτα και... τουαλέτες με ηλεκτρικό τρυπάνι και σφυρί

Παράξενα Χτες
Το γλέντι δεν σταμάτησε στα... σπασμένα καθώς συνεχίστηκε σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, με μουσική, χορό, λαϊκά τραγούδια και σούβλες

Τζένη Οικονόμου για Αλέξανδρο Λυκουρέζο: Τον γνώρισα όταν ήταν 90 χρονών, με γοήτευσε η ψυχή του

Tabloid Χτες
«Η ηλικία του ήταν κάτι που σαφώς με προβλημάτισε και εμένα, αλλά επειδή στην πορεία γνώρισα τον άνθρωπο Αλέξανδρο, έπαψε να με απασχολεί», είπε ακόμα η σύντροφος του πρώην ποινικολόγου

Αννα Βίσση στο ΟΑΚΑ: Ουρές για ένα εισιτήριο που φτάνει μέχρι τα 477 ευρώ

Tabloid Χτες
Η προπώληση των εισιτηρίων για την εμφάνισή της στο ΟΑΚΑ εξελίσσεται σε φαινόμενο πρωτοφανούς ζήτησης

Σοφία Μουτίδου για την αυτοκτονία του συζύγου της: Έχεις πάρα πολλές ενοχές, σκέφτεσαι αν υπήρχε κάποιο σημάδι

Tabloid Χτες
Το ξεπερνάς με πολλή δουλειά, αυτή ήταν η στιγμή που μπήκα στην ψυχοθεραπεία, είπε η ηθοποιός

Κέιτι Πέρι: Βίντεο από τη βραδιά που η Ρούμπι Ρόουζ κατηγορεί την τραγουδίστρια για επίθεση

Tabloid Χτες
Πρόκειται για εμφάνιση της τραγουδίστριας πριν από περίπου 16 χρόνια στη Μελβούρνη

Αννα Βίσση: Aυτά είναι τα ποσά των εισιτηρίων για το ΟΑΚΑ – Όλες οι λεπτομέρειες

Tabloid Χτες
Λίγη ώρα απομένει μέχρι να ανοίξει η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία της Αννας Βίσση στο ΟΑΚΑ