E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βαλέρια Χοψονίδου: Έχω πέσει θύμα ληστείας στο σπίτι μου, δεν έχω συνέλθει

«Πριν από τέσσερα χρόνια με είχαν κλέψει στο σπίτι μου και ήμουν σίγουρα πως με παρακολουθούσαν», αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του Survivor

Δημοσίευση 19/11/2021 | 15:02

Βαλέρια Χοψονίδου: Έχω πέσει θύμα ληστείας στο σπίτι μου, δεν έχω συνέλθει

Η Βαλέρια Χοψονίδου, καλεσμένη στην εκπομπή «Love It», μίλησε για την τρομακτική εμεπριία που έζησε η ίδια πριν μερικά χρόνια, όταν έπεσε θύμα ληστείας.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Βαλέρια Χοψονίδου, κλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ιωάννα μαλέσκου, μίλησε μεταξύ άλλων και για την τρομακτική εμπειρία που είχε ζήσει πριν από λίγα χρόνια, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στη Διονυσία Κουκίου, η οποία έπεσε θύμα ληστείας την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου.

«Πριν από τέσσερα χρόνια με είχαν κλέψει στο σπίτι μου και ήμουν σίγουρα πως με παρακολουθούσαν.

Ενώ ήμουν στο σπίτι όλη την εβδομάδα εκείνη την περίοδο, έφυγα μόνο μία μέρα για να πάω στην αδελφή μου και όταν γύρισα στο σπίτι, μου το είχαν κάνει καλοκαιρινό.

Ήταν σοκαριστικό γιατί εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν, αν ήμουν μέσα στο σπίτι; Από τότε δεν έχω συνέλθει», είπε αρχικά η Βαλέρια Χοψονίδου.

«Δεν είδε κανένας τίποτα. Είναι πολύ άσχημο πράγμα. Μου πήραν ό,τι είχα στο σπίτι, τσάντες, λάπτοπ, καλλυντικά. Όταν είχαν έρθει στο σπίτι από την αστυνομία, μου είπαν ότι δεν αξίζει να το ψάξουμε, είναι δύσκολο να τους βρούμε.

Εγώ ακόμα δεν έχω συνέλθει και φοβάμαι. Έφαγαν κιόλας στο σπίτι. Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα», κατέληξε η Βαλέρια Χοψονίδου.

Η Βαλέρια Χοψονίδου μίλησε και για την περίοδο που τα media ασχολούνταν συνεχώς με μια σχέση της αλλά και για το πώς «διέλυσε» μια σχέση επειδή εκείνος ήθελε γάμο κι εκείνη δεν ήταν έτοιμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιο διάσημο ζευγάρι «έκαψε» τις εξέδρες του τελικού του Μουντιάλ 2026

Tabloid 20.07.2026
Το διάσημο ζευγάρι ανταλλάσσοντας φιλιά στη σουίτα του γηπέδου έκλεψε την παράσταση από τον αγωνιστικό χώρο.

Τηλεθέαση: Ο τελικός του Μουντιάλ «τίναξε» την ΕΡΤ1 στα ύψη – Τι νούμερα έγραψε ο αγώνας

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η μετάδοση του τελικού Ισπανίας – Αργεντινής από την ΕΡΤ1 κατέγραψε μέσο όρο 69,9% στο δυναμικό κοινό, με αιχμή το εντυπωσιακό 77,3%.

Η Έλενα Παπαρίζου με μαγιό που κόβει την ανάσα ‑ δείτε πώς χαλάρωσε το καλοκαίρι

TV Buzz 20.07.2026
Η τραγουδίστρια απόλαυσε τις διακοπές της σε beach bar με πισίνα στον Κάλαμο, παρέα με τον αδερφό και τον ανιψιό της.

Το επικό λάθος στον αέρα του Action 24 που τους έκανε να ξεσπάσουν σε γέλια

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η παρουσιάστρια του Action 24 νόμισε ότι «Χαφάρα» ήταν το μικρό όνομα του Εσπόζιτο και όχι η θέση που παίζει στο ποδόσφαιρο.

Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν περίμενα να γίνει όλο αυτό» – Τι αποκάλυψε για τις γυναίκες που την πλησίασαν μετά την εξομολόγησή της

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε για τις εκατοντάδες γυναίκες που επικοινώνησαν μαζί της μετά την αποκάλυψή της για την κακοποίηση από τον Μπάμπη Λαζαρίδη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου καλωσόρισε τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ τι της έγραψε δημόσια

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος εντάσσεται στο δυναμικό του ΑΝΤ1 από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ως σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Λορέντζο Καριέρε: Τα αδέλφια του τίμησαν τη μνήμη του με σπάνιες φωτογραφίες μετά την κηδεία

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η Λιάνα και ο Γιώργος Καριέρε δημοσίευσαν αδημοσίευτες φωτογραφίες του αδελφού τους στα Insta-stories, λίγες ώρες μετά την κηδεία στο Παλαιό Ψυχικό.

Τατιάνα Στεφανίδου: Οι οικογενειακές διακοπές και η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της, Νικόλα

Tabloid 20.07.2026
Η παρουσιάστρια και ο Νίκος Ευαγγελάτος ταξίδεψαν με τα τρία τους παιδιά στην Ύδρα, την Αίγινα, τις Σπέτσες και τη Μονεμβασιά.

Μουντιάλ 2026: Το Φεστιβάλ Πόζαρ «σταμάτησε» για τον τελικό Ισπανίας – Αργεντινής

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Οι θεατές παρακολούθησαν live τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη σκηνή του φεστιβάλ, ανάμεσα στις εμφανίσεις Πυξ-Λαξ και Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Ο Μέσι έσπασε σε κλάματα μπροστά στο πλήθος που φώναζε το όνομά του στο Μουντιάλ

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο αρχηγός της Αργεντινής λύγισε από συγκίνηση κατά την απονομή του μεταλλίου των φιναλίστ, αφού παρέλαβε το βραβείο του από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Νικολέττα Καρρά: Πόζες σε πισίνα με μπικίνι, καπέλο και ένα ποτήρι κρασί στο χέρι

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε τις καλοκαιρινές φωτογραφίες της με ένα εύθυμο σχόλιο στο Instagram.