E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάκης Αρσενίου: «Έπεφτε δυο ώρες ξύλο, φεύγανε μαλλιά, παπούτσια, καρέκλες»

Το πιο ακραίο περιστατικό που έχει βιώσει

Δημοσίευση 18/11/2021 | 17:24

Σάκης Αρσενίου: «Έπεφτε δυο ώρες ξύλο, φεύγανε μαλλιά, παπούτσια, καρέκλες»

Το πιο ακραίο περιστατικό που έχει βιώσει επί σκηνής πρόδωσε ο Σάκης Αρσενίου!

Για όλους και για όλα μίλησε την Πέμπτη ο γοητευτικός τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και την Ελένη Μουστάκη. Δηλαδή την απιστία, το θαύμα που βίωσε και τους ψυχαναγκασμούς που μπορούν να τον κάνουν να χωρίσει.

«Σε ένα πάρτι που τραγουδούσα έπεφτε δυο ώρες ξύλο. Φεύγανε μαλλιά, παπούτσια, καρέκλες. Έχουν μαλώσει πάνω στην πιστά για το ποιος θα χορέψει», τόνισε για τις δυσκολίες του επαγγέλματος του. «Μου έχουν πετάξει στην πιστά μέχρι και εσώρουχο. Το κάτω», αποκάλυψε για περιστατικά ακραίου θαυμασμού και συνέχισε: «έχει τύχει στο ίνσταγκραμ να στέλνουν ακραία.

Γυμνές φωτογραφίες για παράδειγμα. Και δεν είναι ψεύτικα προφίλ». «Μου έχουν ζητήσει να διαφημίσω εσώρουχα και δεν το έκανα ποτέ», δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο.

«Το νέο μου τραγούδι είναι το «Δεν θέλω να βλέπω κανέναν», δήλωσε ο τραγουδιστής για τη νέα του επιτυχία. «Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αξιοκρατία, υπάρχουν κονέ, αλλά πράγματα…», ανέφερε.

«Τραγουδούσα σε 1000 άτομα και μου έλεγε το αφεντικό ήσουν χαλιά, δεν βλεπόσουν. Με ρήμαζε», σημείωσε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί. «Μου έχουν κόψει πολλές φορές τον χρόνο μου στην πιστά», πρόσθεσε ο Σάκης Αρσενίου.

«Έχω χωρίσει. Ήταν ένα φλερτ καλοκαιρινό, βγήκε το δημοσίευμα ένα μηνά μετά, είχαμε ήδη χωρίσει. Δύο σχέσεις έχω κάνει στη ζωή μου από 2 χρονιά η καθεμιά. Για το ερωτικό κομμάτι δεν θα σου απαντήσω», σχολίασε για την προσωπική του ζωή. «Έχω συνευρεθεί ερωτικά στην φύση», αποκάλυψε ο Σάκης Αρσενίου.

«Έχω ψυχαναγκασμούς. Βάζω τα πράγματα στη σειρά, κλείνω όλα τα φωτά. Αν δω τρίχες στο νιπτήρα, ακαταστασία από κοπέλα, έφυγε!», λέει και συνεχίζει: «Έχω απιστήσει, έχω ερωτηθεί και το έχω πει. Ήμασταν καμία εβδομάδα χωριά και μετρά δεν άντεξε, γύρισε».

«Η μανούλα μου θέλει να με παντρέψει, είμαι μικρός ακόμα. Θέλει εγγόνι», ανέφερε για τη μητέρα του.

«Σε ένα τροχαίο είχε σφηνώσει το πόδι μου αναμεσά στο ταμπλό και την θέση και μόλις βγήκα το αμάξι κάηκε», αποκάλυψε ο Σάκης Αρσενίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τζένιφερ Λόπεζ απαντά στους επικριτές της: Αν είχατε αυτό το σώμα, θα ήσασταν και εσείς γυμνοί

Tabloid Χτες
«Γιατί είναι πάντα γυμνή;» ήταν το σχόλιο στο οποίο απάντησε η 56χρονη τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια εμφάνισής της, δείτε βίντεο

Οι θάνατοι που συγκλόνισαν το Χόλιγουντ το 2025

Tabloid Χτες
Οι απώλειες που σκόρπισαν θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο

Δανάη Μπάρκα: «Αδικίες, ψέματα, υπερβολές και τρέλες ...» – Ο απολογισμός της για το 2025

Tabloid Χτες
Το μακροσκελές μήνυμά της και τα στιγμιότυπα από τη χρονιά που μας αποχαιρετά

Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Κάθε μέρα μου κάνει πρόταση γάμου ...»

Tabloid Χτες
Τι είπε για την οικογένεια, τον έρωτα και τα μαθήματα της χρονιάς που φεύγει

Λιάγκας: «28 χρόνια μπάστακας είμαι, θα αποφασίσω εγώ πότε θα φύγω – Βγάλτε τη χολή σας ελεύθερα»

Tabloid Χτες
Η απάντηση του παρουσιαστή στα σενάρια αντικατάστασης

«Τρελή από ζήλια» η Σάτον Φόστερ λόγω της έντονης χημείας του Χιου Τζάκμαν με την Κέιτ Χάντσον στη νέα τους ταινία

Tabloid Χτες
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι υπάρχει ένταση στη σχέση του ζευγαριού μετά το «Song Sung Blue»

Η Jennifer Aniston ποζάρει με μπικίνι δίπλα στην πισίνα

Social Χτες
Kαι ο σύντροφός της δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του

Αχάμπαρος ο Τσελίκας: Είπε τα κάλαντα στον «αέρα» με την τσίμπλα στο μάτι!

Media Χτες
Ο γνωστός ρεπόρτερ ξεκίνησε το πρωινό του ρεπορτάζ λέγοντας στον «αέρα» τα παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Η Χάιντι Κλουμ συνεχίζει τις τόπλες εμφανίσεις σε παραλία της Καραϊβικής

Tabloid Χτες
Το πρώην μοντέλο κάνει διακοπές με τον σύζυγό της, Τομ Κάουλιτζ

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλιά που δημιούργησε ερωτηματικά

Tabloid Χτες
Έφερε τα πάνω κάτω λίγες ώρες πριν αλλάξει η χρονιά!

Η Ζέτα Δούκα έκανε το τελευταίο μπάνιο στη θάλασσα για το 2025 και έστειλε ευχές για το νέο έτος

Social Χτες
Μπάνιο στην υπέροχη χειμερινή θάλασσα, σχολίασε η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram