E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάκης Αρσενίου: «Έπεφτε δυο ώρες ξύλο, φεύγανε μαλλιά, παπούτσια, καρέκλες»

Το πιο ακραίο περιστατικό που έχει βιώσει

Δημοσίευση 18/11/2021 | 17:24

Σάκης Αρσενίου: «Έπεφτε δυο ώρες ξύλο, φεύγανε μαλλιά, παπούτσια, καρέκλες»

Το πιο ακραίο περιστατικό που έχει βιώσει επί σκηνής πρόδωσε ο Σάκης Αρσενίου!

Για όλους και για όλα μίλησε την Πέμπτη ο γοητευτικός τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και την Ελένη Μουστάκη. Δηλαδή την απιστία, το θαύμα που βίωσε και τους ψυχαναγκασμούς που μπορούν να τον κάνουν να χωρίσει.

«Σε ένα πάρτι που τραγουδούσα έπεφτε δυο ώρες ξύλο. Φεύγανε μαλλιά, παπούτσια, καρέκλες. Έχουν μαλώσει πάνω στην πιστά για το ποιος θα χορέψει», τόνισε για τις δυσκολίες του επαγγέλματος του. «Μου έχουν πετάξει στην πιστά μέχρι και εσώρουχο. Το κάτω», αποκάλυψε για περιστατικά ακραίου θαυμασμού και συνέχισε: «έχει τύχει στο ίνσταγκραμ να στέλνουν ακραία.

Γυμνές φωτογραφίες για παράδειγμα. Και δεν είναι ψεύτικα προφίλ». «Μου έχουν ζητήσει να διαφημίσω εσώρουχα και δεν το έκανα ποτέ», δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο.

«Το νέο μου τραγούδι είναι το «Δεν θέλω να βλέπω κανέναν», δήλωσε ο τραγουδιστής για τη νέα του επιτυχία. «Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αξιοκρατία, υπάρχουν κονέ, αλλά πράγματα…», ανέφερε.

«Τραγουδούσα σε 1000 άτομα και μου έλεγε το αφεντικό ήσουν χαλιά, δεν βλεπόσουν. Με ρήμαζε», σημείωσε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί. «Μου έχουν κόψει πολλές φορές τον χρόνο μου στην πιστά», πρόσθεσε ο Σάκης Αρσενίου.

«Έχω χωρίσει. Ήταν ένα φλερτ καλοκαιρινό, βγήκε το δημοσίευμα ένα μηνά μετά, είχαμε ήδη χωρίσει. Δύο σχέσεις έχω κάνει στη ζωή μου από 2 χρονιά η καθεμιά. Για το ερωτικό κομμάτι δεν θα σου απαντήσω», σχολίασε για την προσωπική του ζωή. «Έχω συνευρεθεί ερωτικά στην φύση», αποκάλυψε ο Σάκης Αρσενίου.

«Έχω ψυχαναγκασμούς. Βάζω τα πράγματα στη σειρά, κλείνω όλα τα φωτά. Αν δω τρίχες στο νιπτήρα, ακαταστασία από κοπέλα, έφυγε!», λέει και συνεχίζει: «Έχω απιστήσει, έχω ερωτηθεί και το έχω πει. Ήμασταν καμία εβδομάδα χωριά και μετρά δεν άντεξε, γύρισε».

«Η μανούλα μου θέλει να με παντρέψει, είμαι μικρός ακόμα. Θέλει εγγόνι», ανέφερε για τη μητέρα του.

«Σε ένα τροχαίο είχε σφηνώσει το πόδι μου αναμεσά στο ταμπλό και την θέση και μόλις βγήκα το αμάξι κάηκε», αποκάλυψε ο Σάκης Αρσενίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Καραμήτρου υποδέχθηκε ξανά τον μελισσοκόμο που την έκανε viral: «Βρέθηκε επιτέλους ο άνθρωπος που με αιφνιδίασε, έχετε respect»

Tabloid 28.10.2025
Ο Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος, γραμματέας του Συλλόγου Μελισσοκόμων Καρδίτσας μίλησε στο Open για τα προβλήματα των μελισσοκόμων αλλά και για την αντίδραση της Μίνας Καραμήτρου που την αιφνιδίασε με την εμφάνισή του.

Παγώνη: Οι απώλειες που την «διέλυσαν», η γνωριμία με τον σύζυγό της και ο πραγματικός λόγος που δεν έκανε παιδί

Celebrity Stories 28.10.2025
«Ήμουν 7 χρονών! Ήταν τελείως παραμορφωμένος, διασωληνωμένος, από τροχαίο...»

Καινούργιου – Κουτσουμπής: Όλη η αλήθεια για το μυστηριώδες ταξίδι στο Παρίσι

Celebrity Stories 28.10.2025
Τι λένε οι φήμες για το τριήμερο break του ζευγαριού

Ένταση ανάμεσα στην Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Δεν είμαστε όλοι εγκληματίες!»

Tabloid Χτες
Ένταση ανάμεσα στην Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Δεν είμαστε όλοι εγκληματίες!»

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Δεν μου αρέσει να ριζώνω, θέλω να μπορώ να κόβω τους κάβους και να φεύγω»

Tabloid Χτες
Όσα αποκάλυψε για το σκάφος του, τη ζωή μακριά από την πόλη και την ανάγκη του για ελευθερία

Ξανά η Evangelia στον εθνικό τελικό της Eurovision – Η ανακοίνωσή της

Tabloid Χτες
Για δεύτερη χρονιά διεκδικεί την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

Χαρά Παππά – Το μήνυμα για τη μάχη με την κατάθλιψη: «Η υγεία μου ήταν στα χειρότερά της…»

Tabloid Χτες
Η πρώην παίκτρια του GNTM μοιράστηκε τα συναισθήματά της

Κύπρια παρουσιάστρια αποκάλεσε 3 φορές με λάθος όνομα καλεσμένο της ‑ Απίστευτο γέλιο στο πλατό

TV Buzz Χτες
Εκείνος τη διόρθωνε χαμογελώντας κάθε φορά, με την ατμόσφαιρα στο στούντιο να παραμένει χαλαρή και κεφάτη

Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά στον αέρα: «Ήταν χυδαίο αυτό που έγινε, εγώ ανατρίχιασα σαν μάνα όταν το διάβασα»

TV Buzz Χτες
Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της ξεκίνησαν σήμερα την εκπομπή “Buongiorno” με το θέμα του μαθητή που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού