E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Τζομπανάκη: Μια φορά κάποιος με είπε όμορφη και του έριξα χαστούκι

Η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε ότι «έλεγαν κάποιοι να μην της λένε ότι είναι όμορφη, γιατί θα τους ρίξει… μπάτσο»

Δημοσίευση 15/11/2021 | 16:56

Μαρία Τζομπανάκη: Μια φορά κάποιος με είπε όμορφη και του έριξα χαστούκι

Η αγαπημένη ηθοποιός, Μαρία Τζομπανάκη, αποκάλυψε πως έριξε χαστούκι όταν την αποκάλεσαν όμορφη, ενώ αναφέρθηκε και στον εγγονό της, τον οποίον δεν βλέπει συχνά λόγω φόρτι εργασίας και κορωνοϊού.

Η αγαπημένη ηθοποιός, Μαρία Τζομπανάκη σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Alpha Κύπρου και τον Τάσο Τρύφωνος μίλησε για τη ζωή της, αλλά και τον γιό της, Ορφέα Αυγουστίδη.

Η «Καλλιόπη» από την επιτυχημένη σειρά «Σασμός», μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύζυγό της, ο οποίος ζει μόνιμα στην Αμερική, τους άνδρες που ερωτεύτηκε, τον εγγονό της αλλά και το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύντροφό του, Γεωργία.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαρία Τζομπανάκη ανέφερε στον Τάσο Τρύφωνος: «Ο άνδρας μου μένει μόνιμα στην Αμερική. Δουλεύει σε όλο τον κόσμο.

Γνωριστήκαμε, ανταλλάσσοντας κάποιες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις για επαγγελματικούς λόγους και από εκεί άρχισε… Και μετά συναντηθήκαμε και μετά έγινε… Δεν έχουμε θέματα, που εγώ δουλεύω στην Ελλάδα, συναντιόμαστε και στο Πεκίνο».

«Πολλοί άνδρες με ερωτεύτηκαν, με ενδιέφεραν πολλοί λίγοι. Και νομίζω ότι τους ξέρουν σχεδόν όλους τους ξέρετε. Τους μισούς τους παντρεύτηκα» είπε στη συνέχεια η ηθοποιός από τον Σασμό και εξομολογήθηκε πως «δεν γίνεται να μην υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στο ζευγάρι όταν είναι και οι δύο στην ίδια δουλειά. Μπορεί να είναι στο υποσυνείδητο αλλά υπάρχει».

Η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε ότι «έλεγαν κάποιοι να μην της λένε ότι είναι όμορφη, γιατί θα τους ρίξει… μπάτσο. Μία φορά το έκανα σε κάποιον που στεκόταν πολύ κοντά μου και μου είπε “τι όμορφα μαλλιά” και έφυγε το χέρι μου».

«Ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει κάνει το σύμφωνο συμβίωσης. Έχω ένα παιδί, δεν έχω πολλά, αλλά θα το έφερα βαρέως αν δεν τον καμάρωνα με τα δικά μας έθιμα» αποκάλυψε η Μαρία Τζομπανάκη για τον γιο της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι διάσημοι που στηρίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ: Ποιοι σταρ συντάσσονται με τον 47ο Πρόεδρο των ΗΠΑ

Celebrity Stories 26.02.2026
Από το Χόλιγουντ και τη μουσική μέχρι τον αθλητισμό και την τεχνολογία, τα γνωστά πρόσωπα που δηλώνουν ανοιχτά την υποστήριξή τους

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ‑ Η ανάρτησή του

Tabloid Χτες
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στα social media ενημέρωσε πως βίντεο που διακινείται στο διαδίκτυο και τον απεικονίζει να διαφημίζει μια υπηρεσία πρόκειται για δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης και είναι ψεύτικο

Ο Κάνιε Γουέστ και η Μπιάνκα Σενσόρι σε κέντρο αποκατάστασης στην Ισπανία

Tabloid Χτες
Η σύζυγος του ράπερ φέρεται πως του είχε δώσει τελεσίγραφο για τον γάμο τους

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ρία Ελληνίδου: Το πρώτο κοινό βίντεο από την εξωτική Ταϊλάνδη

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι μοιράζεται μοναδικές στιγμές από το ταξίδι του για τον Αγιο Βαλεντίνο!

J2US: Έκτακτη ανακοίνωση του OPEN για τον Κώστα Δόξα

Media Χτες
Μετά την καταδίκη για ενδοοικογενειακή βία

Έγκυος η Μπόνι Μπλου μετά το «challenge» με 400 άντρες

Social Χτες
Αποκάλυψε θετικό τεστ εγκυμοσύνης

Ο Μπραντ Πιτ στο λιμάνι της Ύδρας: Μπήκε στο vintage ιπτάμενο δελφίνι για τα γυρίσματα

Tabloid Χτες
Τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές Μαρτίου

Σία Κοσιώνη: «Η ΜΕΘ είναι μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Δεν μπορούσα να σηκωθώ»

Tabloid Χτες
Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών περίμεναν την Σία Κοσιώνη χθες 24/2 για να κάνει δηλώσεις, μετά την επιστροφή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ

Μαρία Δεληθανάση για καταδίκη Κώστα Δόξα: «Δικαίωση μετά από πολυετή αγώνα – Δε μου ζήτησε συγγνώμη»

Tabloid Χτες
Ένοχος κρίθηκε ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία με θύμα την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση