E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Τζομπανάκη: Μια φορά κάποιος με είπε όμορφη και του έριξα χαστούκι

Η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε ότι «έλεγαν κάποιοι να μην της λένε ότι είναι όμορφη, γιατί θα τους ρίξει… μπάτσο»

Δημοσίευση 15/11/2021 | 16:56

Μαρία Τζομπανάκη: Μια φορά κάποιος με είπε όμορφη και του έριξα χαστούκι

Η αγαπημένη ηθοποιός, Μαρία Τζομπανάκη, αποκάλυψε πως έριξε χαστούκι όταν την αποκάλεσαν όμορφη, ενώ αναφέρθηκε και στον εγγονό της, τον οποίον δεν βλέπει συχνά λόγω φόρτι εργασίας και κορωνοϊού.

Η αγαπημένη ηθοποιός, Μαρία Τζομπανάκη σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Alpha Κύπρου και τον Τάσο Τρύφωνος μίλησε για τη ζωή της, αλλά και τον γιό της, Ορφέα Αυγουστίδη.

Η «Καλλιόπη» από την επιτυχημένη σειρά «Σασμός», μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύζυγό της, ο οποίος ζει μόνιμα στην Αμερική, τους άνδρες που ερωτεύτηκε, τον εγγονό της αλλά και το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύντροφό του, Γεωργία.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαρία Τζομπανάκη ανέφερε στον Τάσο Τρύφωνος: «Ο άνδρας μου μένει μόνιμα στην Αμερική. Δουλεύει σε όλο τον κόσμο.

Γνωριστήκαμε, ανταλλάσσοντας κάποιες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις για επαγγελματικούς λόγους και από εκεί άρχισε… Και μετά συναντηθήκαμε και μετά έγινε… Δεν έχουμε θέματα, που εγώ δουλεύω στην Ελλάδα, συναντιόμαστε και στο Πεκίνο».

«Πολλοί άνδρες με ερωτεύτηκαν, με ενδιέφεραν πολλοί λίγοι. Και νομίζω ότι τους ξέρουν σχεδόν όλους τους ξέρετε. Τους μισούς τους παντρεύτηκα» είπε στη συνέχεια η ηθοποιός από τον Σασμό και εξομολογήθηκε πως «δεν γίνεται να μην υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στο ζευγάρι όταν είναι και οι δύο στην ίδια δουλειά. Μπορεί να είναι στο υποσυνείδητο αλλά υπάρχει».

Η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε ότι «έλεγαν κάποιοι να μην της λένε ότι είναι όμορφη, γιατί θα τους ρίξει… μπάτσο. Μία φορά το έκανα σε κάποιον που στεκόταν πολύ κοντά μου και μου είπε “τι όμορφα μαλλιά” και έφυγε το χέρι μου».

«Ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει κάνει το σύμφωνο συμβίωσης. Έχω ένα παιδί, δεν έχω πολλά, αλλά θα το έφερα βαρέως αν δεν τον καμάρωνα με τα δικά μας έθιμα» αποκάλυψε η Μαρία Τζομπανάκη για τον γιο της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάνος Παπαγιάννης: Ένοχος και στον Αρειο Πάγο για απλή σωματική βλάβη κατά της Σοφίας Παυλίδου

Tabloid 05.03.2026
Με την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου, η υπόθεση κλείνει οριστικά, καθώς απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης που είχε καταθέσει ο ηθοποιός

Μπραντ Πιτ: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα στη Χαλκίδα

Tabloid 05.03.2026
Από τα ξημερώματα της Πέμπτης 05/03, ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται στη Χαλκίδα, για τη συνέχεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Riders», όπου πρωταγωνιστεί

Σμαράγδα Καρύδη και Γιώργος Καπουτζίδης εγκλωβίστηκαν στη Σρι Λάνκα ‑ Επέστρεψαν με πτήση επαναπατρισμού των Ελλήνων

Tabloid 05.03.2026
Μια απρόσμενη τροπή πήρε το ταξίδι αναψυχής της Σμαράγδας Καρύδη και του Γιώργου Καπουτζίδη στη Σρι Λάνκα

Αρκάς: Το σκίτσο της Πέμπτης για την αδικία του πολέμου

Χιούμορ 05.03.2026
«Μαντέψτε ποιος θα την πληρώσει»

OPEN: Αυτός είναι ο νέος διευθυντής προγράμματος

Media 05.03.2026
Η ανακοίνωση του καναλιού

Οι Beckham στέλνουν μήνυμα στον Brooklyn μετά το δημόσιο ξέσπασμα

Tabloid 05.03.2026
Η κίνηση των Beckham για τα γενέθλια του γιου τους

Κέιτ Μος: «Μην με ακουμπάτε» ‑ Η αντίδρασή της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι που συζητήθηκε

Tabloid 05.03.2026
Το περιστατικό συνέβη στην επίδειξη μόδας του οίκου μόδας YSL μπροστά από τον Πύργο του Αιφελ

Η υπόθεση της ηθοποιού τηλεοπτικών σειρών που σόκαρε τις ΗΠΑ επιστρέφει στο προσκήνιο

Celebrity Stories 05.03.2026
Από μικρούς ρόλους στο Χόλιγουντ σε 18 χρόνια ομοσπονδιακής κάθειρξης

«Παρακαλώ, μην με αγγίζετε»: Το «ξέσπασμα» της Κέιτ Μος στο Παρίσι

Tabloid Χτες
Το αμήχανο σκηνικό με την Κέιτ Μος που κατέγραψε κάμερα έξω από το show του YSL, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι

«Σ`αγαπάμε»: Συγκινεί η ανάρτηση του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ για τα γενέθλια του Μπρούκλιν

Social Χτες
Οι δημόσιες ευχές του ζευγαριού για τα 27α γενέθλια του πρωτότοκου γιου τους, εν μέσω της οικογενειακής διαμάχης