E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μια 35χρονη Αμερικανίδα δηλώνει ευτυχισμένη στο γάμο της με τον ομοφυλόφιλο σύζυγό της

Υποστηρίζει πως η σχέση τους στο κρεβάτι λειτουργεί εξαιρετικά με εβδομαδιαίες συναντήσεις ανατροφοδότησης για το σeξ

Δημοσίευση 11/11/2021 | 21:21

Μια 35χρονη Αμερικανίδα δηλώνει ευτυχισμένη στο γάμο της με τον ομοφυλόφιλο σύζυγό της

Η Μπριν Έμπλεϊ, 35 ετών, από το Ιπσιλάντι του Μίσιγκαν, περιγράφει τον εαυτό της ως στρέιτ, ενώ ο σύζυγός της Μάθιου Νίλσον, 33 ετών, προσδιορίζεται ως ομοφυλόφιλος ή πανσeξουαλικός και λέει ότι «έλκεται περισσότερο από τους άντρες παρά από τις γυναίκες».

Το ζευγάρι έβγαινε από το 2017 και έχει δύο κόρες: την Αμαντίν, δύο ετών και τη Ζινεβέρ ενός χρόνου.

Οι δυο τους είναι μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού και των Αγίων των Τελευταίων Ημερών – μια πίστη που δεν αποδέχεται τις σχέσεις του ίδιου φύλου – και ο Μάθιου παραδέχεται ότι η ιδέα του να παραμείνει ελεύθερος και ανύπαντρος για πάντα ήταν ένα ισχυρό κίνητρο για να δημιουργήσει σχέση με γυναίκες.

Ο Μάθιου έβγαινε ραντεβού με άνδρες και γυναίκες πριν δεσμευτεί με την Μπριν, αλλά δεν είχε κάνει ποτέ σeξ με κανέναν, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου του πριν παντρευτούν.

Το ασυνήθιστο ζευγάρι διατηρεί τη σχέση του λειτουργική και ζωντανή με τη θεραπεία και τις εβδομαδιαίες συζητήσεις για το σeξ που προγραμματίζονται για κάθε Πέμπτη, όπου προσφέρουν ο ένας στον άλλο ανατροφοδότηση και συμβουλές.

Η μητέρα δυο μικρών κοριτσιών λέει ότι από την αρχή το ζευγάρι λάτρευε τα φιλιά, κάτι που έμοιαζε με καλό σημάδι.

«Ελπίζαμε ότι το σeξ θα ήταν εξίσου καλό με τα φιλιά και τα χάδια και ευτυχώς είναι υπέροχο!» παραδέχεται η Μπριν.

«Νομίζω ότι πολύ περισσότεροι άνθρωποι απ’ όσοι νομίζουμε είναι γκέι και δεν το παραδέχονται. Πολλές από τις προηγούμενες σχέσεις μου περιστρέφονταν γύρω από την ερωτική χημεία, οπότε το να μην υπάρχει αυτό ως βασικός παράγοντας στη σχέση μου με τον Μάθιου ήταν αναζωογονητικό» λέει η Μπριν, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

«Αν και κυρίως ελκύομαι περισσότερο από άντρες, υπάρχουν κάποιες γυναίκες που με ελκύουν. Έχω ακούσει γκέι άντρες να λένε ότι δεν μπορούν ούτε να φανταστούν ότι κάνουν σeξ με μια γυναίκα, αλλά ποτέ δεν είχα νιώσει έτσι. Δεν είναι ακόμα το πιο δυνατό κομμάτι της σχέσης μας, είναι εύκολο για μένα να αναρωτιέμαι τι θα μπορούσα να χάνω αν ήμουν σε σχέση με έναν άντρα. Αλλά εκτός αυτού απολαμβάνουμε να κάνουμε σeξ και να είμαστε μαζί με αυτόν τον τρόπο, κάτι που είναι ανακούφιση!» εξηγεί ο Μάθιου από τη πλευρά του.

Η Μπριν λέει ότι έστω κι αν η θρησκεία τους δεν επιτρέπει τον γάμο ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου, θα προσπαθήσουν να διδάξουν τις κόρες τους να είναι ευτυχισμένες είτε γκέι είτε στρέιτ.

«Η θρησκεία μάς διδάσκει ότι ο γάμος είναι μόνο ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, αλλά εμείς θέλουμε οι κόρες μας να είναι ευτυχισμένες όποιες κι αν είναι, όποιον κι αν επιλέξουν ως σύντροφό τους και όποιον κι αν τους ελκύει. Εμείς είμαστε πολύ ευτυχισμένοι σ’ αυτήν την παράξενη, μοναδική και υπέροχη σχέση μας» κατέληξε η Μπριν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου για Αγγελική Ηλιάδη: «Ήθελε να πάει τουαλέτα και πήγε μαζί ο Μπάμπης Λαζαρίδης»

Tabloid 17.03.2026
Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνάντησή της με την τραγουδίστρια και τον επιχειρηματία πριν από αρκετά χρόνια

Ο Τζέιμς Χέτφιλντ των Metallica έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του δίπλα σε καρχαρίες

Tabloid 17.03.2026
Ο αρχηγός του συγκροτήματος ζήτησε από την Αντριάνα Γκίλετ να γίνει γυναίκα του κατά τη διάρκεια κατάδυσης

Χριστίνα Σάλτη: Θετική σε αλκοτέστ η τραγουδίστρια ‑ Της αφαιρέθηκε το δίπλωμα

Tabloid 17.03.2026
Η ίδια δημοσίευεσε ένα βίντεο στο TikTok, ενημερώνοντας με έναν χιουμοριστικό τρόπο το κοινό της για το συμβάν

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Γιόρτασε τα 40α γενέθλιά της στις Μαλδίβες ‑ Το βίντεο με τον «λογαριασμό»

Social 17.03.2026
Υπό τους ρυθμούς του τραγουδιού «Λογαριασμός» της Κατερίνας Λιόλιου, η 40χρονη πλέον Ιωάννα ξεκινά από μια αιώρα φορώντας μια μπλούζα που γράφει 39+1 και καταλήγει σε μια παραλία με ένα κόκκινο μαγιό

Η μεγάλη ταινία που αρνήθηκε: Η σταρ που είπε «όχι» σε ρόλο‑φαινόμενο και το μετάνιωσε

Celebrity Stories 17.03.2026
Λίγο πριν βγει στις αίθουσες η συνέχεια μιας από τις πιο εμβληματικές ταινίες της δεκαετίας του 2000, μια αποκάλυψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο μια χαμένη ευκαιρία του Χόλιγουντ

Σαρώνει το «Ferto» ‑ Έγινε διασκευή από Εσθονό ράπερ και ο Akylas «αντέδρασε»

Tabloid Χτες
Η φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision απασχολεί εντός και εκτός Ελλάδος

Η Τζέσι Μπάκλεϊ προς τον σύντροφό της: «Θέλω να κάνω μαζί σου ακόμα 20.000 μωρά»

Tabloid Χτες
Η νικήτρια του Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου στην 98η τελετή απονομής δεν προκάλεσε καμία έκπληξη

Γκουίνεθ Πάλτροου: Δείτε το viral βίντεο όπου παραλίγο να αποκαλυφθούν τα πάντα

Tabloid Χτες
Αναστάτωση προκάλεσε το τολμηρό φόρεμά της στα Όσκαρ

Αγγελική Ηλιάδη για πρώτη φορά: «Ο Μπάμπης Λαζαρίδης με κακοποιούσε άσχημα»

Tabloid Χτες
Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά, 18 χρόνια μετά τη δολοφονία του επιχειρηματία, για ό,τι της συνέβαινε