E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μια 35χρονη Αμερικανίδα δηλώνει ευτυχισμένη στο γάμο της με τον ομοφυλόφιλο σύζυγό της

Υποστηρίζει πως η σχέση τους στο κρεβάτι λειτουργεί εξαιρετικά με εβδομαδιαίες συναντήσεις ανατροφοδότησης για το σeξ

Δημοσίευση 11/11/2021 | 21:21

Μια 35χρονη Αμερικανίδα δηλώνει ευτυχισμένη στο γάμο της με τον ομοφυλόφιλο σύζυγό της

Η Μπριν Έμπλεϊ, 35 ετών, από το Ιπσιλάντι του Μίσιγκαν, περιγράφει τον εαυτό της ως στρέιτ, ενώ ο σύζυγός της Μάθιου Νίλσον, 33 ετών, προσδιορίζεται ως ομοφυλόφιλος ή πανσeξουαλικός και λέει ότι «έλκεται περισσότερο από τους άντρες παρά από τις γυναίκες».

Το ζευγάρι έβγαινε από το 2017 και έχει δύο κόρες: την Αμαντίν, δύο ετών και τη Ζινεβέρ ενός χρόνου.

Οι δυο τους είναι μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού και των Αγίων των Τελευταίων Ημερών – μια πίστη που δεν αποδέχεται τις σχέσεις του ίδιου φύλου – και ο Μάθιου παραδέχεται ότι η ιδέα του να παραμείνει ελεύθερος και ανύπαντρος για πάντα ήταν ένα ισχυρό κίνητρο για να δημιουργήσει σχέση με γυναίκες.

Ο Μάθιου έβγαινε ραντεβού με άνδρες και γυναίκες πριν δεσμευτεί με την Μπριν, αλλά δεν είχε κάνει ποτέ σeξ με κανέναν, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου του πριν παντρευτούν.

Το ασυνήθιστο ζευγάρι διατηρεί τη σχέση του λειτουργική και ζωντανή με τη θεραπεία και τις εβδομαδιαίες συζητήσεις για το σeξ που προγραμματίζονται για κάθε Πέμπτη, όπου προσφέρουν ο ένας στον άλλο ανατροφοδότηση και συμβουλές.

Η μητέρα δυο μικρών κοριτσιών λέει ότι από την αρχή το ζευγάρι λάτρευε τα φιλιά, κάτι που έμοιαζε με καλό σημάδι.

«Ελπίζαμε ότι το σeξ θα ήταν εξίσου καλό με τα φιλιά και τα χάδια και ευτυχώς είναι υπέροχο!» παραδέχεται η Μπριν.

«Νομίζω ότι πολύ περισσότεροι άνθρωποι απ’ όσοι νομίζουμε είναι γκέι και δεν το παραδέχονται. Πολλές από τις προηγούμενες σχέσεις μου περιστρέφονταν γύρω από την ερωτική χημεία, οπότε το να μην υπάρχει αυτό ως βασικός παράγοντας στη σχέση μου με τον Μάθιου ήταν αναζωογονητικό» λέει η Μπριν, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

«Αν και κυρίως ελκύομαι περισσότερο από άντρες, υπάρχουν κάποιες γυναίκες που με ελκύουν. Έχω ακούσει γκέι άντρες να λένε ότι δεν μπορούν ούτε να φανταστούν ότι κάνουν σeξ με μια γυναίκα, αλλά ποτέ δεν είχα νιώσει έτσι. Δεν είναι ακόμα το πιο δυνατό κομμάτι της σχέσης μας, είναι εύκολο για μένα να αναρωτιέμαι τι θα μπορούσα να χάνω αν ήμουν σε σχέση με έναν άντρα. Αλλά εκτός αυτού απολαμβάνουμε να κάνουμε σeξ και να είμαστε μαζί με αυτόν τον τρόπο, κάτι που είναι ανακούφιση!» εξηγεί ο Μάθιου από τη πλευρά του.

Η Μπριν λέει ότι έστω κι αν η θρησκεία τους δεν επιτρέπει τον γάμο ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου, θα προσπαθήσουν να διδάξουν τις κόρες τους να είναι ευτυχισμένες είτε γκέι είτε στρέιτ.

«Η θρησκεία μάς διδάσκει ότι ο γάμος είναι μόνο ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, αλλά εμείς θέλουμε οι κόρες μας να είναι ευτυχισμένες όποιες κι αν είναι, όποιον κι αν επιλέξουν ως σύντροφό τους και όποιον κι αν τους ελκύει. Εμείς είμαστε πολύ ευτυχισμένοι σ’ αυτήν την παράξενη, μοναδική και υπέροχη σχέση μας» κατέληξε η Μπριν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Σε σκηνή με τον Θανάση Αλευρά του έφυγε το δόντι και το κολλήσαμε ...»

Tabloid 07.04.2026
Προσπάθησα να κρατηθώ αλλά δεν μπορούσα, συμπλήρωσε η ηθοποιός

Ο πρίγκιπας των ονείρων! Αυτός είναι ο νέος πιο περιζήτητος γαλαζοαίματος εργένης

Tabloid 07.04.2026
O νεαρός πρίγκιπας είναι 16ος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου

Αρπάχτηκαν on air Αρναούτογλου‑Λιανός: «Σ’ αρέσει να διχάζεις» ‑«Δεν έχεις μάθει τον αντίλογο»

Tabloid 07.04.2026
Αγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιανό το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στη ραδιοφωνική εκπομπή τους στον Sfera

Meryl Streep – Anna Wintour: Mαζί στο νέο iconic εξώφυλλο της Vogue

Media 07.04.2026
Όταν η μόδα συναντά τον κινηματογράφο, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εμβληματικό

Μπλόκο Βρετανίας στον Κάνιε Γουέστ: Δεν του δόθηκε άδεια να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο

Tabloid 07.04.2026
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών η απόφαση ελήφθη με το σκεπτικό ότι η παρουσία του ράπερ σε φεστιβάλ του Λονδίνου δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον

Πυρoβόλησαν τον Offset έξω από καζίνο – Ο γνωστός ράπερ βρίσκεται στο νοσοκομείο

Tabloid 07.04.2026
Βίντεο από το περιστατικό έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αρης Καβατζίκης για Ιωάννα Τούνη: «Αυτό που κάνει, ξεπερνάει κάποια όρια»

Tabloid 07.04.2026
«Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε έναν άνθρωπο να βγει»

Δημήτρης Κόκοτας: Αγωνία για τον τραγουδιστή ‑ Τα τελευταία νέα της υγείας του

Tabloid 07.04.2026
«Κάνει το δικό του αγώνα και περιμένουμε κάτι καλύτερο να γίνει. Είναι καλά, είναι εκεί που ξέρετε ότι είναι και περιμένουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο», ανέφερε μεταξύ άλλων η Έλλη Κόκοτα για την κατάσταση της υγείας του αδελφού της

Ο Oge ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει σχέση με τη δικαστική διαμάχη της Κλαυδίας για προσωπικές φωτογραφίες της

Social 07.04.2026
Είμαστε όλοι στο πλευρό της, πρόκειται για μία προσωπική της υπόθεση, η οποία έχει πάρει ήδη τον δρόμο της, σχολίασε ο ράπερ

Ούρσουλα Κορμπερό: Η στιγμή που θηλάζει τον γιο της, δείτε τη φωτογραφία

Social 07.04.2026
Η «Τόκιο» του La Casa De Papel μοιράστηκε με τους θαυμαστές της εικόνες από τη νέα της καθημερινότητα ως μητέρα