E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μια 35χρονη Αμερικανίδα δηλώνει ευτυχισμένη στο γάμο της με τον ομοφυλόφιλο σύζυγό της

Υποστηρίζει πως η σχέση τους στο κρεβάτι λειτουργεί εξαιρετικά με εβδομαδιαίες συναντήσεις ανατροφοδότησης για το σeξ

Δημοσίευση 11/11/2021 | 21:21

Μια 35χρονη Αμερικανίδα δηλώνει ευτυχισμένη στο γάμο της με τον ομοφυλόφιλο σύζυγό της

Η Μπριν Έμπλεϊ, 35 ετών, από το Ιπσιλάντι του Μίσιγκαν, περιγράφει τον εαυτό της ως στρέιτ, ενώ ο σύζυγός της Μάθιου Νίλσον, 33 ετών, προσδιορίζεται ως ομοφυλόφιλος ή πανσeξουαλικός και λέει ότι «έλκεται περισσότερο από τους άντρες παρά από τις γυναίκες».

Το ζευγάρι έβγαινε από το 2017 και έχει δύο κόρες: την Αμαντίν, δύο ετών και τη Ζινεβέρ ενός χρόνου.

Οι δυο τους είναι μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού και των Αγίων των Τελευταίων Ημερών – μια πίστη που δεν αποδέχεται τις σχέσεις του ίδιου φύλου – και ο Μάθιου παραδέχεται ότι η ιδέα του να παραμείνει ελεύθερος και ανύπαντρος για πάντα ήταν ένα ισχυρό κίνητρο για να δημιουργήσει σχέση με γυναίκες.

Ο Μάθιου έβγαινε ραντεβού με άνδρες και γυναίκες πριν δεσμευτεί με την Μπριν, αλλά δεν είχε κάνει ποτέ σeξ με κανέναν, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου του πριν παντρευτούν.

Το ασυνήθιστο ζευγάρι διατηρεί τη σχέση του λειτουργική και ζωντανή με τη θεραπεία και τις εβδομαδιαίες συζητήσεις για το σeξ που προγραμματίζονται για κάθε Πέμπτη, όπου προσφέρουν ο ένας στον άλλο ανατροφοδότηση και συμβουλές.

Η μητέρα δυο μικρών κοριτσιών λέει ότι από την αρχή το ζευγάρι λάτρευε τα φιλιά, κάτι που έμοιαζε με καλό σημάδι.

«Ελπίζαμε ότι το σeξ θα ήταν εξίσου καλό με τα φιλιά και τα χάδια και ευτυχώς είναι υπέροχο!» παραδέχεται η Μπριν.

«Νομίζω ότι πολύ περισσότεροι άνθρωποι απ’ όσοι νομίζουμε είναι γκέι και δεν το παραδέχονται. Πολλές από τις προηγούμενες σχέσεις μου περιστρέφονταν γύρω από την ερωτική χημεία, οπότε το να μην υπάρχει αυτό ως βασικός παράγοντας στη σχέση μου με τον Μάθιου ήταν αναζωογονητικό» λέει η Μπριν, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

«Αν και κυρίως ελκύομαι περισσότερο από άντρες, υπάρχουν κάποιες γυναίκες που με ελκύουν. Έχω ακούσει γκέι άντρες να λένε ότι δεν μπορούν ούτε να φανταστούν ότι κάνουν σeξ με μια γυναίκα, αλλά ποτέ δεν είχα νιώσει έτσι. Δεν είναι ακόμα το πιο δυνατό κομμάτι της σχέσης μας, είναι εύκολο για μένα να αναρωτιέμαι τι θα μπορούσα να χάνω αν ήμουν σε σχέση με έναν άντρα. Αλλά εκτός αυτού απολαμβάνουμε να κάνουμε σeξ και να είμαστε μαζί με αυτόν τον τρόπο, κάτι που είναι ανακούφιση!» εξηγεί ο Μάθιου από τη πλευρά του.

Η Μπριν λέει ότι έστω κι αν η θρησκεία τους δεν επιτρέπει τον γάμο ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου, θα προσπαθήσουν να διδάξουν τις κόρες τους να είναι ευτυχισμένες είτε γκέι είτε στρέιτ.

«Η θρησκεία μάς διδάσκει ότι ο γάμος είναι μόνο ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, αλλά εμείς θέλουμε οι κόρες μας να είναι ευτυχισμένες όποιες κι αν είναι, όποιον κι αν επιλέξουν ως σύντροφό τους και όποιον κι αν τους ελκύει. Εμείς είμαστε πολύ ευτυχισμένοι σ’ αυτήν την παράξενη, μοναδική και υπέροχη σχέση μας» κατέληξε η Μπριν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2026: Αυτό είναι το τραγούδι της Φινλανδίας που απειλεί την «πρωτιά» του Akyla

Tabloid 18.02.2026
Πρώτη στα στοιχήματα η Φινλανδία ακόμη και πριν από τον εθνικό της τελικό, την ώρα που η Ελλάδα παραμένει σταθερά στη 2η θέση των προγνωστικών

Ο διάσημος ηθοποιός που ακολουθεί μόνο ένα λογαριασμό στο Instagram

Tabloid 18.02.2026
Κρατά το προφίλ του μινιμαλιστικό, αλλά τη στάση ζωής του ξεκάθαρη

Νικολάκης Ζεγκίνογλου: «Λιποθύμησαν δύο θεατές στις σκηνές με Ζυγούρη και Λούλη – Διακόψαμε την παράσταση»

Tabloid Χτες
Στιγμές έντασης στο θέατρο περιέγραψε ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Για εμένα ήταν προς το χειρότερο, δεν ήθελα να με ακουμπάει ο σύζυγός μου»

Tabloid Χτες
Η Έλενα Χαραλαμπούδη αναφέρθηκε στον σύζυγό της - Όσα είπε

Θάνος Τοκάκης για Βίκυ Παπαδοπούλου: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνη»

Tabloid Χτες
Ο Θάνος Τοκάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno

Η συγκινητική ανάρτηση του Παναγιώτη Στάθη για τον θάνατο της μητέρας του: Ήταν ο μοναδικός ήρωας που γνώρισα

Social Χτες
Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της

Η 42χρονη που ξόδεψε μια περιουσία σε διαφημιστικές πινακίδες με το μήνυμα «Παντρέψου με» βρήκε ραντεβού

Social Χτες
Εκτός από τη διαφήμιση, η ίδια κάλυψε το κόστος δημιουργίας και φιλοξενίας της ιστοσελίδας της

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: Αν ονομάσω αγάπη αυτό που ζούσα, έχω εκπαιδεύσει λάθος τα παιδιά μου, ήταν μίσος

Tabloid Χτες
Μιλάω μόνο για τη σχέση τη δική μου με εκείνον και τίποτα άλλο, τόνισε η πρώην σύζυγος του εκλιπόντος δικηγόρου

Akylas: Η ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη και οι οικονομικές δυσκολίες πριν από τη Eurovision

Tabloid Χτες
Στην καραντίνα αποφάσισα να έρθω στην Αθήνα και να κυνηγήσω το όνειρο, δεν υπήρχαν χρήματα, φίλοι με φιλοξένησαν στα σπίτια τους, ανέφερε ο τραγουδιστής

Ιωάννα Τούνη: Γιατί ο συνήγορός της θα ζητήσει διακοπή της δίκης του revenge pοrn βίντεο

Tabloid Χτες
Διακοπή της δίκης της Ιωάννας Τούνη για το revenge pοrn βίντεο θα ζητήσει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Σοκάρει η Γιασμίν Αλιζαντέ: «Με φυλάκισαν για έξι μήνες σε διαφορετικές φυλακές από τους γονείς μου»

Tabloid Χτες
Τη Γιασμίν Αλιζαντέ υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου

Παναγιώτης Στάθης: Ανακοίνωσε με δάκρυα ότι πέθανε η μητέρα του και το έμαθε πριν ξεκινήσει η εκπομπή

Media Χτες
Ο Παναγιώτης Στάθης ανακοίνωσε ότι έχασε τη μητέρα του στα τελευταία λεπτά της σημερινής εκπομπής του «Καλημέρα Ελλάδα», το πρωί της Τρίτης 17 Φεβρουαρίου