E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σeξεργάτρια και πελάτης με αναπηρία μιλούν ανοιχτά για την σχέση τους

Με σκοπό να γκρεμίσουν τα στερεότυπα γύρω από τα άτομα με αναπηρία και την σeξουαλική τους ζωή

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ Δημοσίευση 8/11/2021 | 18:16

Σeξεργάτρια και πελάτης με αναπηρία μιλούν ανοιχτά για την σχέση τους
Photo via Lad Bible

Μια εργαζόμενη του σeξ και ο ανάπηρος πελάτης της μίλησαν για τις προσπάθειές τους να άρουν το στίγμα για τα άτομα με αναπηρία και την ενεργή σeξουαλική ζωή που αυτά πρέπει να έχουν. 

Η Olive Pearl, 30 ετών και ο πελάτης της, Gavin Thorneycroft, 32 ετών - που έχει εγκεφαλική παράλυση - αποφάσισαν να μιλήσουν για τις συναντήσεις τους για να διαλύσουν τα ταμπού γύρω από το σeξ με αναπηρία.

Το ζευγάρι - που έχουν γίνει καλοί φίλοι - αναφέρει ότι ο Gavin είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και συχνά τοποθετείται σε σeξουαλική κούνια, ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει αυτήν την πράξη. Οι δυο τους ελπίζουν ότι η ιστορία τους θα ενθαρρύνει τον κόσμο να είναι πιο ανοιχτόμυαλος και να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση σε αυτήν την κατηγορία των συνανθρώπων του.

Photo via Ladbible

Η Olive, η οποία κατάγεται από το Αμβούργο της Γερμανίας αλλά τώρα ζει στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, ασχολείται με τη βιομηχανία του σeξ από τα 18 της. Όπως είπε χαρακτηριστικά η ίδια: «Ο Gavin είναι ένας κανονικός άντρας, με τις ίδιες σeξουαλικές επιθυμίες με τους άλλους ανθρώπους. Όταν περνάω χρόνο μαζί του, δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από κανέναν άλλον πελάτη. Πρέπει απλώς να γίνουμε λίγο εφευρετικοί με τις στάσεις μας για να βεβαιωθούμε ότι είναι άνετο για εκείνον - η ταλάντευση της κούνιας του σeξ είναι εξαιρετική για αυτό - αλλά μέχρι εκεί. Αισθάνομαι προνομιούχος που ο Gavin με εμπιστεύεται αρκετά για να ικανοποιήσει σeξουαλικά τις ανάγκες του. Τώρα είμαστε καλοί φίλοι και διασκεδάζουμε πάντα μαζί».

Photo via Ladbible

Ο Gavin, ο οποίος δεν μπορεί να εργαστεί λόγω της αναπηρίας του, είπε από την πλευρά του: «Το να κάνω σeξ με κάνει να νιώθω φυσιολογικό άτομο, αλλά ήταν δύσκολο να βρω μια εργαζόμενη του σeξ που να το κάνει. Η Olive, είναι τόσο σεβαστική και περνάμε υπέροχα μαζί. Το ότι είμαι ανάπηρος δεν σημαίνει ότι δεν έχω τις ίδιες επιθυμίες και ανάγκες με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Τα άτομα με αναπηρία δεν πρέπει να ντρέπονται που κάνουν σeξ και είναι σeξουαλικά – είναι απολύτως φυσιολογικό».

Photo via Ladbible

Ο 32χρονος επικοινώνησε για πρώτη φορά με την 30χρονη -η οποία εργαζόταν στο παρελθόν στην εκπαίδευση- για μια συνεδρία πριν από κάποιους μήνες και έκτοτε είναι τακτικός πελάτης της, βλέποντάς την συνήθως μία φορά την εβδομάδα.

Το δίδυμο δημιούργησε μια φιλία μετά τη δημιουργία βίντεο του Tiktok σε μια προσπάθεια να «σπάσει το στίγμα» γύρω από το σeξ και τα άτομα με αναπηρίες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η νεαρή κοπέλα: «Αντί να πιστεύετε κάτι που έχετε ακούσει, κάντε τη δική σας έρευνα. Μιλήστε με τους ανθρώπους και σχηματίστε τη δική σας γνώμη. Μην φοβάστε να παραδεχτείτε τα λάθη και να αλλάξετε τις απόψεις σας. Πρέπει να εξελιχθούμε. Είναι ο μόνος τρόπος που θα μπορέσουμε να σπάσουμε το στίγμα».

Σχετικά με την εμπειρία του με την Olive, ο 32χρονος προσθέτει: «Η ίδια είναι η καλύτερη εργάτρια του σeξ με την οποία έχω πάει και έχουμε καλή χημεία. Το 90% των προηγούμενων εμπειριών που είχα σeξουαλικά ήταν κακές -δεν μπόρεσαν να καταλάβουν ότι η εγκεφαλική παράλυση δεν μπορεί να επηρεάσει το σeξ. Τα άτομα με αναπηρία εξακολουθούν να θέλουν και να χρειάζονται σeξ και σχέσεις».

Photo via Ladbible

Τέλος, η Olive προσθέτει ότι: «Είναι σημαντικό οι άνθρωποι να ξέρουν ότι μόνο και μόνο επειδή κάποιος έχει αναπηρία δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη για σeξουαλική σχέση - απλώς μπορεί να χρειαστεί να κάνουν τα πράγματα ελαφρώς διαφορετικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγος χρόνος για να ακούσω και λίγη δημιουργικότητα στην κρεβατοκάμαρα για να γίνει η μαγεία και είναι ευχάριστο για όλους. Μου δίνει μεγάλη χαρά - φροντίζοντας ο Gavin να ικανοποιηθεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τζένιφερ Λόπεζ τραγούδησε «Thank U, Next» με την κόρη του Μπεν Αφλεκ ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η 56χρονη σταρ γλέντησε στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε μαζί με την κόρη της Έμα και τη Σεραφίνα, κόρη του Αφλεκ

Καίτη Γαρμπή: Ακυρώνει εμφανίσεις λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας ‑ «Θέλω την προσευχή σας»

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε δημοσίως για την κατάσταση της υγείας της

Σάκης Κατσούλης: Ποιο προσβλητικό μήνυμα δέχτηκε για τον νεογέννητο γιο του και πώς αντέδρασε

Tabloid 22.06.2026
Ο νικητής του Survivor έλαβε ένα σοκαριστικό μήνυμα για το νεογέννητο μωρό του και επέλεξε να απαντήσει με έναν τρόπο που εξέπληξε τους πάντες.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά στον Παύλο Σταματόπουλο για το «Happy Day γίναμε»

TV Buzz 22.06.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha αντέδρασε στο σχόλιο του συναδέλφου της, τονίζοντας ότι η εκπομπή της μιλά πάντα με ειλικρίνεια, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Αρια Καλύβα: Το δημόσιο «άδειασμα» στον Γιώργο Λιάγκα και η ατάκα που έγινε αμέσως viral

TV Buzz 22.06.2026
Η δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για την αποχώρηση Κατσαρίδη από το «Πρωινό» και δεν άφησε τον Λιάγκα αναπάντητο.

Σκοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Buongiorno: «Δεν άντεξα να δω το βίντεο, δεν ήθελα να το δω»

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η Φαίη Σκορδά αρνήθηκε να προβάλει το σοκαριστικό βίντεο στο «Buongiorno», εξομολογούμενη ότι δεν άντεξε να το δει ούτε η ίδια.

Η Κάιλι Τζένερ φοράει μαύρο αθλητικό σετ και απολαμβάνει καλοκαιρινές στιγμές ξεκούρασης σε πολυτελές γιοτ

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Στο φόντο διακρίνονται όργανα γυμναστικής, δείχνοντας πως δεν αφήνει την άσκηση ούτε στις διακοπές

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιάγκα: Αυτό που έκανε ήταν μπούρδα

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο παρουσιαστής απάντησε δημόσια στον Λιάγκα, χαρακτηρίζοντας ως «μπούρδα» τη συμπεριφορά του μετά την τηλεφωνική τους επικοινωνία στο «Πρωινό».

Ανατροπές στον ΑΝΤ1: Η Σία Κοσιώνη έρχεται, ο Νίκος Χατζηνικολάου φεύγει από το κεντρικό δελτίο

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η Σία Κοσιώνη ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να κατευθύνεται σε επιτελικό ρόλο;

Τάσος Δούσης: «Κύριε Μητσοτάκη, ο σνομπισμός θα σας ρίξει από την εξουσία – Έρχεται εκλογικό σοκ»

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο Τάσος Δούσης πραγματοποίησε μια εκτενή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προκειμένου να σχολιάσει τα τρέχοντα κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα