E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έμιλι Ρατακόφσκι: Πήρε 25.000 δολάρια για να συνοδεύσει 40χρονο φυγά στο Super Bowl

Η Ρατακόφσκι αποκαλύπτει πως αρκετά μοντέλα συνοδεύουν επιφανείς άνδρες σε events ακόμα και αν στις περισσότερες η συναλλαγή δεν είναι διευκρινισμένη

Δημοσίευση 8/11/2021 | 17:36

Έμιλι Ρατακόφσκι: Πήρε 25.000 δολάρια για να συνοδεύσει 40χρονο φυγά στο Super Bowl

Η CEO της Inamorata και αναγνωρισμένο μοντέλο, Έμιλι Ρατακόφσκι αποκάλυψε πως στο παρελθόν πληρώθηκε 25.000 δολάρια προκειμένου να παρευρεθεί στο Super Bowl πλάι στον μαλαισιανό επιχειρηματία, Low Taek Jho γνωστότερο και ως Jho Low.

Ο 40χρονος φυγάς είναι τώρα αντιμέτωπος με 8 κατηγορίες για «ξέπλυμα» χρήματος στο πολύκροτο σκάνδαλο 1MBD.

Όπως παραδέχτηκε, δεν την σόκαραν καθόλου οι κατηγορίες κατά του Τζέφρι Έπσταιν, καθώς και η ίδια είχε δώσει το παρόν στο παρελθόν σε πολυτελή πάρτι ισχυρών ανδρών στο πλαίσιο του φεστιβάλ Coachella και αλλού.

«Στις περισσότερες περιπτώσεις, η συναλλαγή δεν ήταν διευκρινισμένη. Οι όροι της συμφωνίας δεν κατονομάζονταν. Ανακάλυψα αργότερα ότι καλούσαν κορίτσια που δεν είχαν τα χρήματα να υποστηρίξουν ένα καλό γεύμα σε κάποιο από τα φανταχτερά εστιατόρεια του Los Angeles. Αυτό ήταν και το κίνητρο για εκείνες. Πρόκειται για χειραγώγηση».

«Έχω βιώσει την ίδια κατάσταση με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Λίγο πριν την πανδημία, πήγα σε ένα σχετικά άδειο νυχτερινό κέντρο. Ξαφνικά 10 -εάν όχι ανήλικα- μόλις ενηλικωμένα μοντέλα έφτασαν με έναν άνδρα. Σκέφτηκα πως συμβαίνει ακόμα το ίδιο πράγμα. Όμορφα κορίτσια βγαίνουν σε κλαμπ και πλούσιοι άνδρες τις πληρώνουν για να τους συνοδεύσουν».

Στο λογοτεχνικό της ντεμπούτο, «My body» που κυκλοφορεί αυτή τη Τρίτη, η Έμιλι κατηγορεί τον τραγουδιστή Robin Tricke για παρενόχληση κατά το γύρισμα του video clip του κομματιού «Blurres Lines» το 2013 καθώς και τον φωτογράφο Jonathan Leder για κακοποίηση το 2011.

«Υπάρχουν εμπειρίες που δεν ήθελα να σκέφτομαι γιατί ένιωθα ότι χάνω τον έλεγχο της ζωής μου και αυτό ήταν κάτι που φοβόμουν να παραδεχτώ», ανέφερε το μοντέλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχώρησε από το πλατό – «Δυσκολεύομαι πάρα πολύ»

Tabloid 14.01.2026
Η εκπομπή «Super Κατερίνα» επέστρεψε μετά το διαφημιστικό διάλειμμα χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό

Το πρόβλημα υγείας του Γιώργου Λιάγκα: «Πήγα σε γιατρό ‑ Δεν με βλέπω καλά...»

Tabloid 14.01.2026
«Αμα δε βρω λύση, δεν με βλέπω καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης στον αέρα του «Πρωινού»

Συνελήφθη ο ηθοποιός Κίφερ Σάδερλαντ ‑ Επιτέθηκε σε οδηγό ταξί

Tabloid 14.01.2026
Ο Σάδερλαντ συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες αργότερα, αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 50.000 δολαρίων

Survivor: Ο Μιχάλης Σηφάκης εξηγεί γιατί δεν έπρεπε να «θυσιαστεί» ο Gio

TV Buzz 14.01.2026
Ένταση επικράτησε στο Survivor Αθηναίοι VS Επαρχιώτες

Δήμητρα Ματσούκα για τη σύλληψή της: «Αφήνω τα άσχημα πίσω, το έχω μαζί μου το δίπλωμα»

Tabloid Χτες
Η περιπέτεια με τη σύλληψή της για επικίνδυνη οδήγηση, ο απολογισμός του 2025 και οι στόχοι της νέας χρονιάς

Παντρεύεται η Αννα Μαρία Βέλλη

Tabloid Χτες
Δείτε φωτογραφία με το μονόπετρο

Ο Ματ Ντέιμον παραδέχθηκε ότι η σύζυγός του είχε «crush» με τον κολλητό του, Μπεν Αφλεκ

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση του Ντέιμον για τη φιλία του με τον Μπεν Αφλεκ και τον παλιό «έρωτα» της συζύγου του για τον 53χρονο ηθοποιό

Θανάσης Βισκαδουράκης: Θέλω να πάω τον γιο μου στο ορφανοτροφείο που μεγάλωσα

Tabloid Χτες
Η πρώτη φορά που έκλαψα ήταν όταν με είπε `μπαμπά` ανέφερε ο ηθοποιός

Eurovision: Το κόστος του εθνικού τελικού – Παρουσιάστρια η Μπέττυ Μαγγίρα

Media Χτες
Θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στους δύο ημιτελικούς και στον τελικό