E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έμιλι Ρατακόφσκι: Πήρε 25.000 δολάρια για να συνοδεύσει 40χρονο φυγά στο Super Bowl

Η Ρατακόφσκι αποκαλύπτει πως αρκετά μοντέλα συνοδεύουν επιφανείς άνδρες σε events ακόμα και αν στις περισσότερες η συναλλαγή δεν είναι διευκρινισμένη

Δημοσίευση 8/11/2021 | 17:36

Έμιλι Ρατακόφσκι: Πήρε 25.000 δολάρια για να συνοδεύσει 40χρονο φυγά στο Super Bowl

Η CEO της Inamorata και αναγνωρισμένο μοντέλο, Έμιλι Ρατακόφσκι αποκάλυψε πως στο παρελθόν πληρώθηκε 25.000 δολάρια προκειμένου να παρευρεθεί στο Super Bowl πλάι στον μαλαισιανό επιχειρηματία, Low Taek Jho γνωστότερο και ως Jho Low.

Ο 40χρονος φυγάς είναι τώρα αντιμέτωπος με 8 κατηγορίες για «ξέπλυμα» χρήματος στο πολύκροτο σκάνδαλο 1MBD.

Όπως παραδέχτηκε, δεν την σόκαραν καθόλου οι κατηγορίες κατά του Τζέφρι Έπσταιν, καθώς και η ίδια είχε δώσει το παρόν στο παρελθόν σε πολυτελή πάρτι ισχυρών ανδρών στο πλαίσιο του φεστιβάλ Coachella και αλλού.

«Στις περισσότερες περιπτώσεις, η συναλλαγή δεν ήταν διευκρινισμένη. Οι όροι της συμφωνίας δεν κατονομάζονταν. Ανακάλυψα αργότερα ότι καλούσαν κορίτσια που δεν είχαν τα χρήματα να υποστηρίξουν ένα καλό γεύμα σε κάποιο από τα φανταχτερά εστιατόρεια του Los Angeles. Αυτό ήταν και το κίνητρο για εκείνες. Πρόκειται για χειραγώγηση».

«Έχω βιώσει την ίδια κατάσταση με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Λίγο πριν την πανδημία, πήγα σε ένα σχετικά άδειο νυχτερινό κέντρο. Ξαφνικά 10 -εάν όχι ανήλικα- μόλις ενηλικωμένα μοντέλα έφτασαν με έναν άνδρα. Σκέφτηκα πως συμβαίνει ακόμα το ίδιο πράγμα. Όμορφα κορίτσια βγαίνουν σε κλαμπ και πλούσιοι άνδρες τις πληρώνουν για να τους συνοδεύσουν».

Στο λογοτεχνικό της ντεμπούτο, «My body» που κυκλοφορεί αυτή τη Τρίτη, η Έμιλι κατηγορεί τον τραγουδιστή Robin Tricke για παρενόχληση κατά το γύρισμα του video clip του κομματιού «Blurres Lines» το 2013 καθώς και τον φωτογράφο Jonathan Leder για κακοποίηση το 2011.

«Υπάρχουν εμπειρίες που δεν ήθελα να σκέφτομαι γιατί ένιωθα ότι χάνω τον έλεγχο της ζωής μου και αυτό ήταν κάτι που φοβόμουν να παραδεχτώ», ανέφερε το μοντέλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρία Αντωνά: Oταν εμφανίστηκε ξαφνικά καρχαρίας στις Μαλδίβες

Social 23.06.2026
Η παρουσιάστρια βρέθηκε τετ α τετ με καρχαρία στα νερά του Ινδικού Ωκεανού και η αντίδρασή της εντυπωσίασε.

H τρυφερή στιγμή που μοιράστηκε η Ζεντάγια με τον σύζυγό της από τη Ρώμη

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram φωτογραφία φιλιού με τον Τομ Χόλαντ στην ιταλική πρωτεύουσα, κατά τη διάρκεια των προωθητικών εκδηλώσεων για το «Spider-Man: Brand New Day».

Ποιος ψαράς άφησε άναυδο τον Λιάγκα με αυτά που είπε για τους λαγοκέφαλους στις ελληνικές θάλασσες

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Ο Κρητικός ψαράς Νίκος Ασπετάκης αποκάλυψε 198 περιστατικά δαγκωμάτων μόνο στην Κρήτη και προέβλεψε οικολογική καταστροφή στα επόμενα χρόνια.

Ναταλία Δραγούμη: Δείτε πώς μια topless φωτογραφία της στην Ύδρα της εξασφάλισε τις πρώτες της δουλειές

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η ηθοποιός εξήγησε πως η συγκεκριμένη φωτογράφιση δεν είχε τίποτα το χυδαίο, αλλά αντιθέτως μια «παιδική χαρά».

Παπανώτας κατά Κοψιάλη: «Θα σας σηκωθεί η τρίχα με τα βίντεό του ‑ Μην τα ανεβάσω εγώ...»

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Ο δημοσιογράφος σχολίασε με αιχμηρό τρόπο το περιεχόμενο που αναρτά ο γνωστός YouTuber στα social media, συμβουλεύοντάς τον να είναι πιο προσεκτικός.

Σάκης Τανιμανίδης: Από όλα τα πράγματα με τα οποία ασχολούμαι, θέλω να πετύχω στο να είμαι καλός μπαμπάς

Tabloid 23.06.2026
Αν είμαι καλός μπαμπάς είμαι ευτυχισμένος, σχολίασε ο παρουσιαστής

Μίνα Αρναούτη: Βρέθηκε ξανά στα δικαστήρια και ξέσπασε

Tabloid 23.06.2026
Στα δικαστήρια βρέθηκαν σήμερα Τρίτη 23/6 η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, στο πλαίσιο της υπόθεσης που αφορά την καταγγελία

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Η ανάρτηση των γονιών του που τον εξόργισε ‑ «Θέλω να με αφήσουν ήσυχο»

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η οικογενειακή κόντρα φαίνεται να συνεχίζεται

Πρωταγωνίστρια καμπάνιας εσωρούχων η Hailey Bieber ‑ Εμφανίστηκε πιο hot από ποτέ

Tabloid 23.06.2026
Η Hailey Bieber ποζάρει για τη νέα καμπάνια της Skims, με τη Kim Kardashian να εξηγεί γιατί ήταν η ιδανική επιλογή για τη συλλογή Everyday Cotton.

Μαντόνα: Γιατί δεν θέλει πια να εμφανίζεται γυμνή – «Κάνω προκλητικά πράγματα, αλλά πάντα υπάρχει λόγος»

E-Daily 3.Left 23.06.2026
«Θέλω να κάνω αυτό που δεν κάνουν οι άλλοι - να σκέφτομαι και να φοράω ρούχα», δήλωσε η βασίλισσα της ποπ

Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει στη μπανιέρα με αφρούς – Δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η παρουσιάστρια μοιράστηκε εικόνες από το μπάνιο μόνο με πετσέτα στα social media

Ανέστης Ευαγγελόπουλος: Η ατάκα «καρφί» για τις δηλώσεις της Ελληνίδου

E-Daily 3.Left 23.06.2026
O Ανέστης Ευαγγελόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και μέσα από τις δηλώσεις του έθιξε διάφορα θέματα.