E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μέρι Παπά για Τάσο Ξιαρχό: «Επιλέγω να τον συγχωρήσω ‑ Σκοπεύω να βρεθούμε»

Η κοπέλας που δέχτηκε body shaming από τον Τάσο Ξιαρχό μίλησε κάμερα του Mega

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/11/2021 | 17:21

Μέρι Παπά για Τάσο Ξιαρχό: «Επιλέγω να τον συγχωρήσω ‑ Σκοπεύω να βρεθούμε»

Η Μέρι Παπά, η κοπέλα η οποία έγινε στόχος των σχολίων του Τάσο Ξιαρχό για το σώμα της, μίλησε στην κάμερα του «Τι λες τώρα!» για το πως είναι σήμερα αλλά και για την επικοινωνία που είχε με τον Τάσο.

«Είμαι πιο καλά και ψύχραιμη πλέον, μιας και επικοινώνησα μαζί με τον Τάσο. Μου έστειλε ένα μήνυμα όπου μου ζήτησε συγγνώμη, απολογήθηκε από τη συμπεριφορά του και ζήτησε να βρεθούμε. Σκοπεύω να το κάνω και θεωρώ ότι έχει λήξει αυτό».

Η Μέρι δήλωσε πως δε γνώριζε ποιος είναι ο Τάσος Ξιαρχό και πως η φίλη της της είπε ότι κάποιος την έχει τραβήξει βίντεο το οποίο και ανέβασε στα social media.

Η κοπέλα παραδέχτηκε πως όταν έλαβε γνώση για το βίντεο έκλαψε, γιατί έχει δεχτεί ρατσισμό για την εμφάνιση και την καταγωγή της.

«Δεν κατάλαβα κυριολεκτικά τίποτα. Τράβηξε προφανώς το βίντεο, για τους δικούς του λόγους, θεώρησε ότι είναι σωστό να το ανεβάσει και να κάνει το σχόλιο αυτό που έκανε».

«Με στενοχώρησε πάρα πολύ και πήρα άδεια από τη δουλειά μου, γιατί με έπιαναν τα κλάματα και μου έστελναν μηνύματα. Υπήρξαν θετικά μηνύματα και στήριξη, αλλά και αρνητικά, που μου έλεγαν να μην ξαναβγώ από το σπίτι μου. Υπάρχουν πάντα οι δύο όψεις», δήλωσε.

Στο πλευρό της στάθηκαν η οικογένειά της, οι φίλοι της και οι συνάδελφοί της. Στην αρχή ντράπηκε με την υποστήριξη που δέχτηκε από της προσωπικότητες της σόουμπιζ. «Αλήθεια, ξέρουν ότι υπάρχω;!», αναρωτήθηκε.

«Επιλέγω να συγχωρήσω τον Τάσο. Δεν το έκανε στοχευμένα για κακό. Αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια, χρειάζεται αγάπη», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καραβοκύρη για Καληφώνη: «Τις θεωρώ γελοίες αυτές τις συζητήσεις»

TV Buzz 27.11.2025
«Δεν θα μπορούσα να δω ποτέ τέτοιο περιεχόμενο»

5 μυστικά μέρη που εξαφανίζονται από το χάρτη ‑ Το #3 θα σε σοκάρει

Παράξενα 27.11.2025
Από λίμνες που γεμίζουν και αδειάζουν μέσα σε ώρες, μέχρι ολόκληρες αποικίες που χάθηκαν χωρίς ίχνος – τα πιο ανεξήγητα φαινόμενα εξαφάνισης στον κόσμο!

Θα πάει φυλακή η Chiara Ferragni; Οι νομικοί απαντούν

Tabloid 27.11.2025
Η δίκη που μπορεί να γκρεμίσει μια αυτοκρατορία

Τα είχαν για λίγο στη σειρά, αλλά οι καυγάδες τους κράτησαν για χρόνια

Celebrity Stories 27.11.2025
H Holly Marie Combs μιλά για την συγγνώμη του Brian Krause μετά από σχεδόν 25 έτη – και τα παλιά μυστικά ξαναβγαίνουν στο φως!

Κατερίνα Καινούργιου για τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Ο γιατρός μου είπε να προσέχω»

Tabloid Χτες
«Εγώ που είμαι μανιακή, αυτή την περίοδο δεν με νοιάζει»

Έγκυος στο τρίτο της παιδί πρώην παίκτρια του MasterChef

Tabloid Χτες
«Η διαδρομή μέχρι εδώ δεν ήταν εύκολη»

Γιώτα Τσιμπρικίδου για την εγκυμοσύνη της: Είναι κάτι που το ήθελα χρόνια με τον άντρα μου, το παλέψαμε πολύ

TV Buzz Χτες
Είμαι χαρούμενη γιατί όλα πηγαίνουν προς το παρόν πολύ καλά, ανέφερε η ραδιοφωνική παραγωγός που περιμένει το πρώτο της παιδί

Αγγελική Νικολούλη: Τι ισχύει για την πρόταση του Netflix

Tabloid Χτες
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ

Μελέτης Ηλίας για την εμπειρία του με τα ναρκωτικά: Όποιος κάνει χρήση δεν το ελέγχει, το έχω δει και σε εμένα

Social Χτες
Αυτό που κατάλαβα ότι δεν μπορώ να το ελέγξω, το έκοψα μαχαίρι, δεν γινόταν αλλιώς, δήλωσε ο ηθοποιός