E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγγελική Ηλιάδη: Η μάχη με τον καρκίνο και η απώλεια της όρασής της

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη

Δημοσίευση 3/11/2021 | 15:04

Αγγελική Ηλιάδη: Η μάχη με τον καρκίνο και η απώλεια της όρασής της

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, η οποία μίλησε για την σeξουαλική παρενόχληση που υπέστη στα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής, στην μάχη της με τον καρκίνο, στην απώλεια της όρασής της πριν από μερικά χρόνια, η οποία επανήλθε μετά από χειρουργείο, αλλά και στην σχέση της με τον Θεό.

"Μου συνέβη και εμένα κάποια στιγμή στα πρώτα μου βήματα παρενόχληση. Ήμουν 19 χρονών, ο παράγωγος μου ένα βράδυ προφασιζόμενος ότι θα με πήγαινε σε ένα στούντιο, με πήγε σε ένα σπίτι και μου επιτέθηκε. Ήμουν ένα παιδί με πάρα πολύ θάρρος και θράσος. Του επιτέθηκα κι εγώ και τον ανάγκασα να ανοίξει την πόρτα για να φύγω. Την επόμενη ημέρα πήγα στην εταιρεία, είπα στον διευθυντή τι συνέβη, έσκισα το συμβόλαιό μου και έφυγα. Ήταν μια άσχημη εμπειρία αλλά αυτό που μου έδωσε τρομερή ικανοποίηση είναι πως ο άνθρωπος αυτός εξαφανίστηκε από τον χώρο", περιέγραψε η Αγγελική Ηλιάδη.

Μιλώντας για τις περιπέτειες της υγείας της, η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε: "Ανακάλυψα ότι είχα όγκο όταν πια είχε μεγαλώσει πολύ, όταν ο μικρός γιος μου ήταν τριών ετών. Θα πω "Δόξα τω Θεώ" γιατί το προλάβαμε λίγο πριν αλλάξει και γίνει κακοήθης ο όγκος. Η γυναικολόγος μου ‘έφυγε’ από καρκίνο, τη λάτρευα, ήταν η γυναίκα που με βοήθησε να φέρω στον κόσμο δύο παιδιά. Η απώλεια της όρασής μου προήλθε από υπερβολική δόση κορτιζόνης που έπαιρνα αναγκαστικά όταν εμφανιζόμουν και αρρώσταινα και έκλεινε η φωνή μου".

Η ίδια, δήλωσε πως έχει πολύ καλή σχέση με την θρησκεία, αναφέροντας: "Πάντα πίστευα στον Θεό. Η σχέση μου με το θείο στοιχείο υπάρχει από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Στην εφηβεία πήγαινα στην εκκλησία αντί για βόλτα με τις φίλες μου. Έμπαινα μέσα, καθόμουν μόνη μου, έκλαιγα, προσευχόμουν, ξεσπούσα και όταν έβγαινα από τον ναό ήμουν ήρεμη. Πάντα κάνω τον σταυρό μου πριν βγω στην σκηνή".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στάθης Σχίζας: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του – «Είναι δέκα χρόνια σε αυτή την κατάσταση»

Tabloid 25.11.2025
Τον Στάθη Σχίζα συνάντησε ο Κωνσταντίνος Μίχος στο νέο επεισόδιο στο κανάλι του στο Youtube

Βασίλης Μπισμπίκης: Η άβολη στιγμή on camera σε ερώτηση για το τροχαίο στη Φιλοθέη

Tabloid 25.11.2025
«Τι εννοείς;» ήταν η αντίδραση του ηθοποιού, με τη συνάδελφό του, Κλέλια Ρένεση, να προσπαθεί να αποφορτίσει την αμήχανη στιγμή

Αποθεώνουν τη Beyonce για την εμφάνισή της στο Grand Prix του Λας Βέγκας: Δεν υπέκυψες στη μόδα του αδυνατίσματος

Tabloid 25.11.2025
Η 44χρονη τραγουδίστρια εντυπωσίασε με το αποκαλυπτικό της ντύσιμο τόσο στην πίστα του Grand Prix όσο και στο πάρτι της Ferrari

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Πρέπει να υπάρχει δικαίωση και ανάλογη τιμωρία, αξιοθαύμαστο ό,τι έκανε η Ιωάννα Τούνη»

Tabloid 25.11.2025
Είναι η μητέρα του παιδιού μου και, όχι μόνο γι` αυτό, από την αρχή ήμουν πάρα πολύ υποστηρικτικός, πρόσθεσε

Ιωάννα Τούνη: «Εάν με ένοιαζε η γνώμη άσχετων λογικά θα είχα φουντάρει»

Tabloid 25.11.2025
Η αιχμηρή απάντηση της Ιωάννας Τούνη για τα αρνητικά σχόλια

Στράτος Τζώρτζογλου: «Σκεφτόμουν να πέσω από το μπαλκόνι»

Tabloid 25.11.2025
«Έκρυβα προβλήματα κάτω από το χαλί και στην πράξη ήμουν η θετική ενέργεια με προσευχή κι ενθουσιασμό», πρόσθεσε

Η Τζένιφερ Λόπεζ πήρε 2 εκατ. δολάρια για γάμο δισεκατομμυριούχου στην Ινδία ‑ Οι καυτές εμφανίσεις της

Tabloid 25.11.2025
Η νύφη είναι κόρη φαρμακοβιομήχανου και ο γαμπρός συμπεριλήφθηκε στη λίστα Forbes 30 Under 30 για το 2024

Η αδυνατισμένη Μισέλ Ομπάμα έβαλε «φωτιά» στα social media

Tabloid 25.11.2025
«Πήρες Ozempic, παραδέξου το» της γράφουν

Η σκοτεινή εμμονή που στοίχειωσε τη Gwyneth Paltrow: 17 χρόνια επιστολών, φόβου και μια δίκη που κανείς δεν περίμενε

Celebrity Stories 25.11.2025
Η 17ετής εμμονή που ξεπέρασε τα όρια της λογικής και δοκίμασε τα όρια του νόμου

«Ο Παντελής Παντελίδης πήγε στο παιχνίδι, έχασε και σηκώθηκε να φύγει – Δεν οδήγησε αυτός τελικά»

Tabloid Χτες
«Έχω εμπιστοσύνη σε αυτόν που μου το είπε ότι μπήκε στη θέση του συνοδηγού»

Κατερίνα Καινούργιου: Αν το παθαίνω αυτό στον 5ο μήνα στον 9ο τι θα παθαίνω;

TV Buzz Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σε μια ακόμα αναφορά για την εγκυμοσύνη της