E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καταγγελία Γκιώνη για Ξιαρχό: «Αγόρια μαθητές του έχουν δεχθεί σeξουαλική παρενόχληση»

«Κοπέλες που έχουν υπάρξει μαθήτριες του Τάσου στις σχολές, έχουν δεχθεί 'χονδροφοβία'»

Δημοσίευση 2/11/2021 | 12:31

Καταγγελία Γκιώνη για Ξιαρχό: «Αγόρια μαθητές του έχουν δεχθεί σeξουαλική παρενόχληση»

O influencer και ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης αποκάλυψε ότι ο Τάσος Ξιαρχό είχε κακοποιητική συμπεριφορά σε μαθητές του. Ο ίδιος έχει εδώ και λίγους μήνες δικαστική διαμάχη με τον χορογράφο, καθώς αντέδρασε σε αντίστοιχα βίντεο που είχε ανεβάσει ο χορογράφος και κορόιδευε άτομα για τα κιλά τους.

Ο Ηλίας Γκιώνης μιλώντας στο Πρωινό ανέφερε: «Ο Τάσος έχει μια συνέπεια στο να αναπαράγει κακοποιητικό υλικό στο Instagram. Είναι στενάχωρο να γίνεται αυτό και ειδικά από άτομα που έχουν μια τόσο μεγάλη πλατφόρμα 50.000 followers, ασκούν επιρροή στο πλήθος. Έχει υπάρξει ένα προηγούμενο με εμένα και τον Τάσο πριν από δύο μήνες. Έχουν υπάρξει πολλά… Έχει ανεβάσει ανήλικο κοριτσάκι στην παραλία… Αυτό που έγινε με εμάς είναι ότι του έκανα μια δημόσια κριτική στο Instagram και ακολούθησε μια προσωπική διαμάχη μεταξύ εμού και του Τάσου, όπου ξεκίνησε να με βρίζει».

Ο ακτιβιστής στη συνέχεια δήλωσε: «Κι επειδή ο κόσμος το έβλεπε αυτό στο Instagram, άρχισε να μου στέλνει καταγγελίες εναντίον του Τάσου κι εγώ ξεκίνησα να τις ανεβάζω και να κάνω stories με αυτά που μου έστελνε ο κόσμος. Ο Τάσος συνέχισε να με βρίζει, έψαχνε να βρει που μένω και όλα αυτά υπάρχουν στο δικό μου προφίλ στο Instagram. Το ένα κομμάτι ήταν κοπέλες που έχουν υπάρξει μαθήτριες του Τάσου στις σχολές, όπου έχουν δεχθεί “χονδροφοβία”. Και αγόρια μαθητές του, οι οποίοι έχουν δεχτεί και live και μέσω μηνυμάτων σeξουαλική παρενόχληση από τον Τάσο».

«Ο Τάσος μου έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, κάτι που εγώ το έμαθα από το αστυνομικό τμήμα. Κι εγώ με τη σειρά μου επικοινώνησα με τον δικηγόρο μου και όλη αυτή η δικαστική διαμάχη είναι σε εξέλιξη. Περιμένω να μου έρθει και επίσημα η καταγραφή της μήνυσης που μου έχει κάνει κι εγώ με τη σειρά μου θα φροντίσω να απαντήσω στον Τάσο. Θεωρώ ότι θέλει βοήθεια, ελπίζω να έχει ανθρώπους δίπλα του που θα τον βοηθήσουν», πρόσθεσε επίσης ο Ηλίας Γκιώνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eίναι η κόρη πασίγνωστης ηθοποιού ‑ Σνομπάρει το Hollywood και ασχολείται με τις σπουδές της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Επέλεξε να χαράξει τη δική της πορεία, μακριά από τη λάμψη της showbiz

Η ασυνήθιστη συμφωνία της Cameron Diaz με τον σύζυγό της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η ανατρεπτική πρόταση της για έναν ευτυχισμένο γάμο

Ο Χάρι και η Μέγκαν φέρεται να πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο πριν δουν τον Κάρολο

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι φέρεται να υπεβλήθη σε αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας πριν από τη συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο στο Χάιγκροουβ

Ποιες επαναλήψεις κυριάρχησαν στην τηλεθέαση ‑ Το top 10 της Nielsen

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ALPHA κυριάρχησε στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, με «Οικογενειακές Ιστορίες» και «Μπαμπά Σ`Αγαπώ» να ξεχωρίζουν στη Δευτέρα.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Λίλας Μπακλέση για την εγκυμοσύνη της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά της, με έκδηλη ταλαιπωρία στο πρόσωπό της

Μπέτυ Αρβανίτη: Τι είχε πει για τον γιο της Αλέξη Σταμάτη – «Δεν υπήρξα ποτέ η κλασική μαμά»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει με συγκίνηση για τη μοναδική σχέση που χτίστηκε ανάμεσά τους, αποκαλύπτοντας πως μεγάλωσαν ουσιαστικά μαζί.

Ραγίζει καρδιές ο γιος του Λορέντζο Καριέρε: Από τη μέρα που έφυγες, έφυγε μαζί σου κι ένα κομμάτι της ψυχής μου, τίποτα δεν είναι πια όπως πριν

E-Daily 3.Left Χτες
Ο σύζυγος της Έλενας Κατραβά πέθανε στα 51 του χρόνια - Μαζί είχαν αποκτήσει δύο γιους

Η Γιολάντα Διαμαντή ποζάρει με την κόρη της ‑ Το συγκινητικό μήνυμα της

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της στο Instagram, συνοδεύοντάς τες με ένα μήνυμα αγάπης.

Χριστίνα Ανδρεάδου: Το πρώην μοντέλο του GNTM που έγινε ποpνοστάρ και το απίστευτο ποσό που αρνήθηκε για συγκεκριμένη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην συμμετέχουσα του GNTM που καριέρα στη βιομηχανία ενηλίκων αποκάλυψε τους λόγους που απέρριψε πρόταση-μαμούθ από την εταιρεία της.

Στη Σίφνο γιόρτασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία με μαγιό

E-Daily 3.Left Χτες
«Κάνατε για άλλη μια φορά τη μέρα μου τόσο ξεχωριστή»

Ιερέας χάλασε τον αρραβώνα του γιου του επειδή η νύφη ακολουθούσε την Ιωάννα Τούνη

Tabloid Χτες
Ο κληρικός διέλυσε τον αρραβώνα εξαιτίας της επαγγελματικής επιλογής της μελλοντικής νύφης, με τις δύο οικογένειες να οδεύουν πλέον προς τα δικαστήρια.