E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επιχειρηματίες έβαλαν το μαγαζί τους για βραβείο σε διαγωνισμό που τρέχουν

Ο κόσμος τους περνάει για τρελούς, όμως αυτοί εξηγούν γιατί το κάνουν

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ Δημοσίευση 3/11/2021 | 00:50

Επιχειρηματίες έβαλαν το μαγαζί τους για βραβείο σε διαγωνισμό που τρέχουν
Φωτογραφία από τον χρήστη Valeria Boltneva στο Pexels

Οι συνιδιοκτήτες μιας κάβας στο Λονδίνο έδωσαν ένα αξιοσημείωτο βραβείο σε διαγωνισμό που απόφασισαν να διεξάγουν πρόσφατα – την επιχείρησή τους.

Ο Brodie Meah και ο Max Venning είναι οι ιδιοκτήτες της διάσημης κάβας Shop Cuvee και είναι πρόθυμοι να παραδώσουν τα κλειδιά στον πελάτη που θα καταφέρει να μαντέψει σωστά τον κωδικό σε ένα από τα χρηματοκιβώτια που έχουν βάλει σε καθένα από τα δύο καταστήματα τους.

Photo via Big Hospitality

Το εν λόγω κόλπο σκέφτηκε ο Brodie σε μια προσπάθεια του να δημιουργήσει δημοσιότητα γύρω από το κρασί Beaujolais Nouveau. Τα μπουκάλια του συγκεκριμένου κρασιού που διαθέτει το Shop Cuvee, έφτασαν πριν από κάποιες ημέρες και βρίσκονται μέσα στα χρηματοκιβώτια, ενώ αποτελούν και αυτά μέρος του βραβείου.

Photo via We Heart

Υπάρχει ένας πολύ αυστηρός κανονισμός γύρω από την πώληση του Beaujolais Nouveau, με τους λιανοπωλητές να απαγορεύεται να πουλούν την παρτίδα κάθε έτους σε πελάτες, πριν από την τρίτη Πέμπτη του Νοεμβρίου.

Ο Brodie, 33 ετών, είπε ότι η λογική πίσω από τον πρωτότυπο διαγωνισμό του, ήταν ότι το να αφήσει έναν πελάτη να πάρει στα χέρια του το εν λόγω κρασί νωρίς, θα σήμαινε ότι δεν είναι πλέον ικανός να διευθύνει την επιχείρησή του. Και έτσι θα ήταν σωστό να τα παρατήσουν όλα με τον συναίτερο του.

Είναι όμως σωστό αυτό που πρόκειται να κάνουν; Θα παρέδιδαν πραγματικά τα κλειδιά του μαγαζιού τους;

Όπως είπε ο 33χρονος στη MailOnline Travel: «Έχουμε κάνει τα μαθηματικά. Υπάρχει μία στις δέκα εκατομμύρια πιθανότητες κάποιος να καταφέρει να μαντέψει τον συνδυασμό. Είμαι άνθρωπος του τζόγου… Ελπίζουμε ότι δε θα χρειαστεί να εγκαταλείψουμε το μαγαζί μας. Αν και είμαστε νευρικοί, θα κάνουμε τον διαγωνισμό».

Πώς αντέδρασαν όμως οι πελάτες σε αυτήν την πρόκληση; Σύμφωνα με τον έναν εκ των δυο ιδιοκτητών: «Μια τόσο ανόητη ιδέα, έτυχε πολύ καλής αποδοχής. Αλλά κάποιοι από αυτούς νομίζουν ότι είμαστε τρελοί».

Photo via Eater London

Το κόκκινο κρασί Beaujolais προέρχεται από την περιοχή Beaujolais στη Γαλλία και παρασκευάζεται από το σταφύλι Gamay. Είναι ένα πολύ εύγευστο ποτό και αξίζει την αναμονή του και είναι επίσης, το το πρώτο κρασί που κυκλοφορεί από τη νεότερη σοδειά και συνήθως αφήνει πολύ έντονη γεύση από φρούτα.

Η δημοσιότητα γύρω από την κυκλοφορία του εμφανίστηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1950, όταν οι παραγωγοί το μετέφεραν στα μαγαζιά στο Παρίσι. Η ζήτηση και η προσμονή για αυτό το κρασί έχουν αυξηθεί μέσα στις δεκαετίες και η άφιξη του Beaujolais Nouveau είναι πλέον ένα σημαντικό ημερολογιακό γεγονός για τους λάτρεις του κρασιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ: Οι φωτογραφίες της ξεκούρασης μετά τη συναυλία και η συζήτηση για τα πόδια της

Tabloid 18.03.2026
«Βασίλισσα», «πανέμορφη», «εκθαμβωτική», «τέτοια ομορφιά θα έπρεπε να ήταν παράνομη»

Kate Middleton: Η αλήθεια για τα χρήματά της που λίγοι γνωρίζουν

Tabloid 18.03.2026
Από πού πραγματικά έρχονται τα εκατομμύρια της Kate Middleton

Ζεντάγια: «Πολλοί άνθρωποι ξεγελάστηκαν» από τις φωτογραφίες γάμου που δημιουργήθηκαν με Α

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα αν έχει πράγματι παντρευτεί τον Τομ Χόλαντ

Ηλίας Μαμαλάκης: «Mε πήρε και με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»

Tabloid Χτες
Όσα είπε για τις δύσκολες στιγμές και το θέμα της υγείας του

Δώρα Παντέλη: Η ημερομηνία του γάμου της και το όνομα που θα πάρει ο γιος της

Tabloid Χτες
Πρόβα νυφικού έκανε η αθλητικογράφος Δώρα Παντέλη, η οποία το καλοκαίρι παντρεύεται τον σύντροφό της, επιχειρηματία Τζον Μαρεμβελιωτάκη

Ελένη Τσολάκη: Επιστρέφει... στον ΑΝΤ1 ‑ Η πιο άβολη τηλεοπτική στιγμή της εβδομάδας

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια που εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το κανάλι του Αμαρουσίου, επανέρχεται στο γυαλί μέσω τηλεοπτικής σειράς του!

Αβολο! Τζένερ και Σάντσεζ με το ίδιο λουκ στο πάρτι του Vanity Fair

Tabloid Χτες
«Η Κρις και η Λόρεν μοιάζουν με δίδυμες»

Modern Cinderella: Καταγγέλλει γυναικολόγο που την έστειλε στο νοσοκομείο – «Ξεκίνησα να αιμορραγώ»

Tabloid Χτες
Η Modern Cinderella μοιράστηκε τα όσα συνέβησαν μετά την επίσκεψή της στον γυναικολόγο για την καθιερωμένη εξέταση του Τεστ Παπ

Τεγιάνα Τέιλορ: Αποκάλυψε τι έγινε και ούρλιαζε στα παρασκήνια των Οσκαρ

Tabloid Χτες
Η Τεγιάνα Τέιλορ αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη όταν φέρεται να την έσπρωξε ένας άνδρας της ασφάλειας στα Όσκαρ του 2026

Έλενα Μακρή Λυμπέρη για Αντώνη Λυμπέρη: «Οι 3 κολλητές μου είχαν σχέση μαζί του και μου τον πρότειναν»

Tabloid Χτες
Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά, μετά τον θάνατο του συζύγου της, εκδότη Αντώνη Λυμπέρη

Κατερίνα Καινούργιου για Ηλιάδη – Λαζαρίδη: «Την ακολουθούσε παντού, το θυμάμαι και ανατριχιάζω»

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνάντησή της με την τραγουδίστρια και τον επιχειρηματία πριν από αρκετά χρόνια