E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επιχειρηματίες έβαλαν το μαγαζί τους για βραβείο σε διαγωνισμό που τρέχουν

Ο κόσμος τους περνάει για τρελούς, όμως αυτοί εξηγούν γιατί το κάνουν

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ Δημοσίευση 3/11/2021 | 00:50

Επιχειρηματίες έβαλαν το μαγαζί τους για βραβείο σε διαγωνισμό που τρέχουν
Φωτογραφία από τον χρήστη Valeria Boltneva στο Pexels

Οι συνιδιοκτήτες μιας κάβας στο Λονδίνο έδωσαν ένα αξιοσημείωτο βραβείο σε διαγωνισμό που απόφασισαν να διεξάγουν πρόσφατα – την επιχείρησή τους.

Ο Brodie Meah και ο Max Venning είναι οι ιδιοκτήτες της διάσημης κάβας Shop Cuvee και είναι πρόθυμοι να παραδώσουν τα κλειδιά στον πελάτη που θα καταφέρει να μαντέψει σωστά τον κωδικό σε ένα από τα χρηματοκιβώτια που έχουν βάλει σε καθένα από τα δύο καταστήματα τους.

Photo via Big Hospitality

Το εν λόγω κόλπο σκέφτηκε ο Brodie σε μια προσπάθεια του να δημιουργήσει δημοσιότητα γύρω από το κρασί Beaujolais Nouveau. Τα μπουκάλια του συγκεκριμένου κρασιού που διαθέτει το Shop Cuvee, έφτασαν πριν από κάποιες ημέρες και βρίσκονται μέσα στα χρηματοκιβώτια, ενώ αποτελούν και αυτά μέρος του βραβείου.

Photo via We Heart

Υπάρχει ένας πολύ αυστηρός κανονισμός γύρω από την πώληση του Beaujolais Nouveau, με τους λιανοπωλητές να απαγορεύεται να πουλούν την παρτίδα κάθε έτους σε πελάτες, πριν από την τρίτη Πέμπτη του Νοεμβρίου.

Ο Brodie, 33 ετών, είπε ότι η λογική πίσω από τον πρωτότυπο διαγωνισμό του, ήταν ότι το να αφήσει έναν πελάτη να πάρει στα χέρια του το εν λόγω κρασί νωρίς, θα σήμαινε ότι δεν είναι πλέον ικανός να διευθύνει την επιχείρησή του. Και έτσι θα ήταν σωστό να τα παρατήσουν όλα με τον συναίτερο του.

Είναι όμως σωστό αυτό που πρόκειται να κάνουν; Θα παρέδιδαν πραγματικά τα κλειδιά του μαγαζιού τους;

Όπως είπε ο 33χρονος στη MailOnline Travel: «Έχουμε κάνει τα μαθηματικά. Υπάρχει μία στις δέκα εκατομμύρια πιθανότητες κάποιος να καταφέρει να μαντέψει τον συνδυασμό. Είμαι άνθρωπος του τζόγου… Ελπίζουμε ότι δε θα χρειαστεί να εγκαταλείψουμε το μαγαζί μας. Αν και είμαστε νευρικοί, θα κάνουμε τον διαγωνισμό».

Πώς αντέδρασαν όμως οι πελάτες σε αυτήν την πρόκληση; Σύμφωνα με τον έναν εκ των δυο ιδιοκτητών: «Μια τόσο ανόητη ιδέα, έτυχε πολύ καλής αποδοχής. Αλλά κάποιοι από αυτούς νομίζουν ότι είμαστε τρελοί».

Photo via Eater London

Το κόκκινο κρασί Beaujolais προέρχεται από την περιοχή Beaujolais στη Γαλλία και παρασκευάζεται από το σταφύλι Gamay. Είναι ένα πολύ εύγευστο ποτό και αξίζει την αναμονή του και είναι επίσης, το το πρώτο κρασί που κυκλοφορεί από τη νεότερη σοδειά και συνήθως αφήνει πολύ έντονη γεύση από φρούτα.

Η δημοσιότητα γύρω από την κυκλοφορία του εμφανίστηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1950, όταν οι παραγωγοί το μετέφεραν στα μαγαζιά στο Παρίσι. Η ζήτηση και η προσμονή για αυτό το κρασί έχουν αυξηθεί μέσα στις δεκαετίες και η άφιξη του Beaujolais Nouveau είναι πλέον ένα σημαντικό ημερολογιακό γεγονός για τους λάτρεις του κρασιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παγώνια προκαλούν.... εμφύλιο σε ιταλικό χωριό

E-Daily 3.Left 06.05.2026
«Δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε από τις κραυγές», δείτε βίντεο

Χαβιέ Μπαρδέμ για Πενέλοπε Κρουζ: Είναι απίστευτα γαμ@@@@α όμορφη

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Τη βλέπω να φωτογραφίζεται και λέω «είναι αυτή η γυναίκα μου; Θεέ μου είναι;»

Η Πόπη Μαλιωτάκη ποζάρει στην παραλία: «Η ζωή με μπικίνι είναι πάντα πιο καλή»

Social 06.05.2026
Η τραγουδίστρια μετράει αντίστροφα για να μπει ο Ιούνιος

Κοψιάλης: Συγκλονίζει για την υπόθεση Φιντιρίκου – «Έχασα την παιδική ηλικία του γιου μου»

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Όπως ανέφερε, πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές όταν το όνομά του συνδέθηκε με την υπόθεση

Η νέα star του μπάσκετ που δεν μάσησε τα λόγια της ‑ Τι είπε και βρήκε το μπελά της

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Η κορυφαία επιλογή του draft βρίσκει ρυθμό… και ανοίγει συζητήσεις

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Ο Τρύφωνας Σαμαράς με κόκκινο παντελόνι σε ξέφρενες στιγμές από τη δεκαετία του ’90 στο Alekos Bar

E-Daily 3.Left Χτες
Μια δόση νοσταλγίας από τις χρυσές εποχές της αθηναϊκής νύχτας και την τολμηρή εμφάνιση στο Alekos Bar

Ψυχρολουσία για τις Pussycat Dolls: Ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους στην Αμερική, στα αζήτητα τα εισιτήρια

E-Daily 3.Left Χτες
Το συγκρότημα επέστρεψε ως τρίο για τα 20 χρόνια του, ανακοινώνοντας την περιοδεία PCD Forever Tour

Νένα Μεντή για Αννα Παναγιωτοπούλου: «Δεν ήμασταν φίλες, δεν ταιριάζαμε – Είχε ανασφάλειες στη δουλειά»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Νένα Μεντή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» την Τρίτη 5 Μαΐου

Αντζελίνα Τζολί: Πουλάει την έπαυλή της στο Λος Αντζελες για 30 εκατ. δολάρια – Εγκαταλείπει οριστικά τις ΗΠΑ

E-Daily 3.Left Χτες
Η 50χρονη Τζολί είχε αγοράσει το εντυπωσιακό ακίνητο το 2017, λίγο μετά το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ

Νότης Σφακιανάκης: Πέθανε η αδελφή του, Πολυάννα

E-Daily 3.Left Χτες
Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Νότη Σφακιανάκη

Η Ρία Ελληνίδου κάνει τραμπολίνο στο σαλόνι του Αλεξάνδρου: «Για τον Πάρη το πήρα, άλλος μπήκε μέσα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα χαλαρό και παιχνιδιάρικο στιγμιότυπο από την καθημερινότητά του μοιράστηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στα social media, έχοντας στο πλευρό του τη Ρία Ελληνίδου