E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επιχειρηματίες έβαλαν το μαγαζί τους για βραβείο σε διαγωνισμό που τρέχουν

Ο κόσμος τους περνάει για τρελούς, όμως αυτοί εξηγούν γιατί το κάνουν

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ Δημοσίευση 3/11/2021 | 00:50

Επιχειρηματίες έβαλαν το μαγαζί τους για βραβείο σε διαγωνισμό που τρέχουν
Φωτογραφία από τον χρήστη Valeria Boltneva στο Pexels

Οι συνιδιοκτήτες μιας κάβας στο Λονδίνο έδωσαν ένα αξιοσημείωτο βραβείο σε διαγωνισμό που απόφασισαν να διεξάγουν πρόσφατα – την επιχείρησή τους.

Ο Brodie Meah και ο Max Venning είναι οι ιδιοκτήτες της διάσημης κάβας Shop Cuvee και είναι πρόθυμοι να παραδώσουν τα κλειδιά στον πελάτη που θα καταφέρει να μαντέψει σωστά τον κωδικό σε ένα από τα χρηματοκιβώτια που έχουν βάλει σε καθένα από τα δύο καταστήματα τους.

Photo via Big Hospitality

Το εν λόγω κόλπο σκέφτηκε ο Brodie σε μια προσπάθεια του να δημιουργήσει δημοσιότητα γύρω από το κρασί Beaujolais Nouveau. Τα μπουκάλια του συγκεκριμένου κρασιού που διαθέτει το Shop Cuvee, έφτασαν πριν από κάποιες ημέρες και βρίσκονται μέσα στα χρηματοκιβώτια, ενώ αποτελούν και αυτά μέρος του βραβείου.

Photo via We Heart

Υπάρχει ένας πολύ αυστηρός κανονισμός γύρω από την πώληση του Beaujolais Nouveau, με τους λιανοπωλητές να απαγορεύεται να πουλούν την παρτίδα κάθε έτους σε πελάτες, πριν από την τρίτη Πέμπτη του Νοεμβρίου.

Ο Brodie, 33 ετών, είπε ότι η λογική πίσω από τον πρωτότυπο διαγωνισμό του, ήταν ότι το να αφήσει έναν πελάτη να πάρει στα χέρια του το εν λόγω κρασί νωρίς, θα σήμαινε ότι δεν είναι πλέον ικανός να διευθύνει την επιχείρησή του. Και έτσι θα ήταν σωστό να τα παρατήσουν όλα με τον συναίτερο του.

Είναι όμως σωστό αυτό που πρόκειται να κάνουν; Θα παρέδιδαν πραγματικά τα κλειδιά του μαγαζιού τους;

Όπως είπε ο 33χρονος στη MailOnline Travel: «Έχουμε κάνει τα μαθηματικά. Υπάρχει μία στις δέκα εκατομμύρια πιθανότητες κάποιος να καταφέρει να μαντέψει τον συνδυασμό. Είμαι άνθρωπος του τζόγου… Ελπίζουμε ότι δε θα χρειαστεί να εγκαταλείψουμε το μαγαζί μας. Αν και είμαστε νευρικοί, θα κάνουμε τον διαγωνισμό».

Πώς αντέδρασαν όμως οι πελάτες σε αυτήν την πρόκληση; Σύμφωνα με τον έναν εκ των δυο ιδιοκτητών: «Μια τόσο ανόητη ιδέα, έτυχε πολύ καλής αποδοχής. Αλλά κάποιοι από αυτούς νομίζουν ότι είμαστε τρελοί».

Photo via Eater London

Το κόκκινο κρασί Beaujolais προέρχεται από την περιοχή Beaujolais στη Γαλλία και παρασκευάζεται από το σταφύλι Gamay. Είναι ένα πολύ εύγευστο ποτό και αξίζει την αναμονή του και είναι επίσης, το το πρώτο κρασί που κυκλοφορεί από τη νεότερη σοδειά και συνήθως αφήνει πολύ έντονη γεύση από φρούτα.

Η δημοσιότητα γύρω από την κυκλοφορία του εμφανίστηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1950, όταν οι παραγωγοί το μετέφεραν στα μαγαζιά στο Παρίσι. Η ζήτηση και η προσμονή για αυτό το κρασί έχουν αυξηθεί μέσα στις δεκαετίες και η άφιξη του Beaujolais Nouveau είναι πλέον ένα σημαντικό ημερολογιακό γεγονός για τους λάτρεις του κρασιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι σeξι πόζες της Μπαρ Ρεφαέλι με κόκκινο μαγιό ‑ Δείτε φωτογραφίες

Tabloid 25.11.2025
Το 40χρονο μοντέλο από το Ισραήλ δημοσίευσε εικόνες της σε πισίνα

Maestro: Η επίσημη ανακοίνωση για την τέταρτη σεζόν ‑ Ποιοι ηθοποιοί εισβάλουν στη σειρά

Media 25.11.2025
Μεγάλες ανατροπές στην πλοκή αλλά και στις ζωές των πρωταγωνιστών στη νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς

Στάθης Σχίζας: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του – «Είναι δέκα χρόνια σε αυτή την κατάσταση»

Tabloid 25.11.2025
Τον Στάθη Σχίζα συνάντησε ο Κωνσταντίνος Μίχος στο νέο επεισόδιο στο κανάλι του στο Youtube

Βασίλης Μπισμπίκης: Η άβολη στιγμή on camera σε ερώτηση για το τροχαίο στη Φιλοθέη

Tabloid 25.11.2025
«Τι εννοείς;» ήταν η αντίδραση του ηθοποιού, με τη συνάδελφό του, Κλέλια Ρένεση, να προσπαθεί να αποφορτίσει την αμήχανη στιγμή

Αποθεώνουν τη Beyonce για την εμφάνισή της στο Grand Prix του Λας Βέγκας: Δεν υπέκυψες στη μόδα του αδυνατίσματος

Tabloid 25.11.2025
Η 44χρονη τραγουδίστρια εντυπωσίασε με το αποκαλυπτικό της ντύσιμο τόσο στην πίστα του Grand Prix όσο και στο πάρτι της Ferrari

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Πρέπει να υπάρχει δικαίωση και ανάλογη τιμωρία, αξιοθαύμαστο ό,τι έκανε η Ιωάννα Τούνη»

Tabloid 25.11.2025
Είναι η μητέρα του παιδιού μου και, όχι μόνο γι` αυτό, από την αρχή ήμουν πάρα πολύ υποστηρικτικός, πρόσθεσε

Ιωάννα Τούνη: «Εάν με ένοιαζε η γνώμη άσχετων λογικά θα είχα φουντάρει»

Tabloid 25.11.2025
Η αιχμηρή απάντηση της Ιωάννας Τούνη για τα αρνητικά σχόλια

Στράτος Τζώρτζογλου: «Σκεφτόμουν να πέσω από το μπαλκόνι»

Tabloid 25.11.2025
«Έκρυβα προβλήματα κάτω από το χαλί και στην πράξη ήμουν η θετική ενέργεια με προσευχή κι ενθουσιασμό», πρόσθεσε

Η Τζένιφερ Λόπεζ πήρε 2 εκατ. δολάρια για γάμο δισεκατομμυριούχου στην Ινδία ‑ Οι καυτές εμφανίσεις της

Tabloid 25.11.2025
Η νύφη είναι κόρη φαρμακοβιομήχανου και ο γαμπρός συμπεριλήφθηκε στη λίστα Forbes 30 Under 30 για το 2024

Η αδυνατισμένη Μισέλ Ομπάμα έβαλε «φωτιά» στα social media

Tabloid 25.11.2025
«Πήρες Ozempic, παραδέξου το» της γράφουν

Η σκοτεινή εμμονή που στοίχειωσε τη Gwyneth Paltrow: 17 χρόνια επιστολών, φόβου και μια δίκη που κανείς δεν περίμενε

Celebrity Stories 25.11.2025
Η 17ετής εμμονή που ξεπέρασε τα όρια της λογικής και δοκίμασε τα όρια του νόμου