E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δέσποινα Βανδή ‑ Βασίλης Μπισμπίκης: Δεν κρύβονται πια

Όσα αναφέρονται για τοις κοινές διακοπές τους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 31/10/2021 | 13:22

Δέσποινα Βανδή ‑ Βασίλης Μπισμπίκης: Δεν κρύβονται πια

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους φαίνεται ότι βιώνουν η Δέσποινα Βανδή κι ο Βασίλης Μπισμπίκης, αφού οι φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Οι δυο καλλιτέχνες κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετό διάστημα ωστόσο τους τελευταίους μήνες όλα έχουν ανατραπεί και κυκλοφορούν μαζί στην πόλη με μεγάλη άνεση, ζώντας ανενόχλητοι τον έρωτά τους.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν πριν μερικές ημέρες σε κρητικό γλέντι με φίλους, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε τρυφερά τετ α τετ σε κουτούκι στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στην Ερμού να απολαμβάνουν τα ψώνια τους.

Το μεταξύ τους ειδύλλιο φαίνεται σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews και το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, να ξεκίνησε στα στούντιο ΚΑ.ΠΑ όταν εκείνος βρισκόταν στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών και στα διαλείμματα ανυπομονούσε να συναντήσει την τραγουδίστρια που την ίδια ώρα έκανε γυρίσματα σε διπλανό στούντιο για το J2US.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι στα μέσα Αυγούστου πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στη νότια Εύβοια στην περιοχή Μεσοχώρια. Το ζευγάρι είχε ένα βαρκάκι και πήγαινε για μπάνιο σε μικρούς κόλπους της περιοχής μακριά από πολυσύχναστες παραλίες, ενώ οι δυο τους κυκλοφορούσαν χαλαροί και επισκέπτοντας μικρά ταβερνάκια της περιοχής.

Πέρα από την Εύβοια όμως οι δυο καλλιτέχνες συναντήθηκαν και στην Κρήτη την περίοδο που ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε γυρίσματα για τη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» και η Δέσποινα Βανδή για το My Greece.

Οι δυο τους πέρασαν μια αρκετά δύσκολη περίοδο καθώς έπρεπε να διαχειριστούν πολλά που είχαν να κάνουν με τις ζωές πριν τη γνωριμία τους. Βασική τους προτεραιότητα ήταν να μπορέσουν να δημιουργήσουν τις καταλληλότερες συνθήκες για τα παιδιά που έχουν αποκτήσει από τους γάμους τους. Πλέον όλά όμως δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους αφού περνούν αρκετές μέρες της εβδομάδας μαζί ενώ ο λόγος που οι περισσότερες συναντήσεις τους είναι στο κέντρο δεν είναι άλλος απο το νέο σπίτι του ηθοποιού που μετακόμισε από τα βόρεια προάστια.

Πηγή: TL!fe

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιωάννα Τούνη: Η γιορτή μετά την καταδίκη ‑ H στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Tabloid 02.04.2026
Οι πανηγυρισμοί, τα δάκρυα χαράς και η αποθέωση από χιλιάδες followers!

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social Χτες
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid Χτες
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας

Viral βίντεο από την Κίνα: Κοριτσάκι «κρατά όμηρο» τον αδελφό της με πλαστικό όπλο για να πάρει καραμέλες

Social Χτες
Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σχολίων

Ιωάννα Τούνη: «Ζητώ δικαίωση, θέλω να λάμψει η αλήθεια»

Tabloid Χτες
«Είναι οξύμωρο που είναι Πρωταπριλιά η ημέρα της απόφασης, εύχομαι ότι δεν θα υπάρξουν ψέμματα», πρόσθεσε η γνωστή influencer

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Φοράει μονοκίνι και αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της

Social Χτες
Το εφαρμόζει από τότε που θυμάται τον εαυτό της