E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δέσποινα Βανδή ‑ Βασίλης Μπισμπίκης: Δεν κρύβονται πια

Όσα αναφέρονται για τοις κοινές διακοπές τους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 31/10/2021 | 13:22

Δέσποινα Βανδή ‑ Βασίλης Μπισμπίκης: Δεν κρύβονται πια

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους φαίνεται ότι βιώνουν η Δέσποινα Βανδή κι ο Βασίλης Μπισμπίκης, αφού οι φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Οι δυο καλλιτέχνες κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετό διάστημα ωστόσο τους τελευταίους μήνες όλα έχουν ανατραπεί και κυκλοφορούν μαζί στην πόλη με μεγάλη άνεση, ζώντας ανενόχλητοι τον έρωτά τους.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν πριν μερικές ημέρες σε κρητικό γλέντι με φίλους, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε τρυφερά τετ α τετ σε κουτούκι στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στην Ερμού να απολαμβάνουν τα ψώνια τους.

Το μεταξύ τους ειδύλλιο φαίνεται σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews και το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, να ξεκίνησε στα στούντιο ΚΑ.ΠΑ όταν εκείνος βρισκόταν στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών και στα διαλείμματα ανυπομονούσε να συναντήσει την τραγουδίστρια που την ίδια ώρα έκανε γυρίσματα σε διπλανό στούντιο για το J2US.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι στα μέσα Αυγούστου πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στη νότια Εύβοια στην περιοχή Μεσοχώρια. Το ζευγάρι είχε ένα βαρκάκι και πήγαινε για μπάνιο σε μικρούς κόλπους της περιοχής μακριά από πολυσύχναστες παραλίες, ενώ οι δυο τους κυκλοφορούσαν χαλαροί και επισκέπτοντας μικρά ταβερνάκια της περιοχής.

Πέρα από την Εύβοια όμως οι δυο καλλιτέχνες συναντήθηκαν και στην Κρήτη την περίοδο που ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε γυρίσματα για τη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» και η Δέσποινα Βανδή για το My Greece.

Οι δυο τους πέρασαν μια αρκετά δύσκολη περίοδο καθώς έπρεπε να διαχειριστούν πολλά που είχαν να κάνουν με τις ζωές πριν τη γνωριμία τους. Βασική τους προτεραιότητα ήταν να μπορέσουν να δημιουργήσουν τις καταλληλότερες συνθήκες για τα παιδιά που έχουν αποκτήσει από τους γάμους τους. Πλέον όλά όμως δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους αφού περνούν αρκετές μέρες της εβδομάδας μαζί ενώ ο λόγος που οι περισσότερες συναντήσεις τους είναι στο κέντρο δεν είναι άλλος απο το νέο σπίτι του ηθοποιού που μετακόμισε από τα βόρεια προάστια.

Πηγή: TL!fe

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

E-Daily 3.Left 23.05.2026
Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Λουπίτα Νιόνγκο: Η δημόσια απάντηση στις αντιδράσεις για την επιλογή της ως Ωραία Ελένη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Λουπίτα Νιόνγκο απάντησε δημόσια στις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή της στον ρόλο της Ωραίας Ελένης στη νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Οδύσσειας» από τον Κρίστοφερ Νόλαν

Μαριέττα Χρουσαλά: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδιά της – «Θα χάσεις και μερικές μάχες»

E-Daily 3.Left Χτες
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μιλά για τη δουλειά της ενώ με συγκίνηση αναφέρεται και στη ζωή της ως μαμά τριών παιδιών

Εκτός Real View η Έλενα Χριστοπούλου

E-Daily 3.Left Χτες
Τι συνέβη

J2US: Τα τρία ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό

E-Daily 3.Left Χτες
Το J2US πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Θα ήθελα να είχα ένα παιδί από τον Δάνη, τώρα είναι αργά»

E-Daily 3.Left Χτες
«Θα ήθελα ένα παιδί από μία τέτοια σχέση» εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Μαρία Ηλιάκη – Το παράπονο προς την Κατερίνα Καινούργιου για το δώρο: «Τόσα λεφτά τσάμπα;»

E-Daily 3.Left Χτες
Δηλώσεις στην Super Κατερίνα παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου για την γέννηση της κόρης της.

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

TV Buzz Χτες
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left Χτες
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»