E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Όταν ο Μανουσάκης γδύθηκε στα γυρίσματα ερωτiκής σκηνής

Όταν εκείνη υποδυόταν την Ερατώ στους «Ψίθυρους Καρδιάς»

Δημοσίευση 27/10/2021 | 21:12

Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Όταν ο Μανουσάκης γδύθηκε στα γυρίσματα ερωτiκής σκηνής

Θυμάστε τη δραματική σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς»; Το σίριαλ του MEGA από το οποίο αναδείχθηκε τηλεοπτικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πολλές ακόμη ιστορίες αταίριαστης αγάπης στην ελληνική τηλεόραση.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη μοναδική εμπειρία της στα γυρίσματα της σειράς, που τη δεκαετία του '90 έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης για δραματικό σίριαλ.

«Εμείς εκείνη την περίοδο δουλεύαμε πάρα πολύ, άρα δεν το βιώσαμε... Μας το μετέφερε ο Μανούσος (Μανουσάκης). Θυμάμαι σε γυρίσματα να έρχεται να πανηγυρίζει, εμείς να είμαστε πτώματα από την κούραση», λέει σήμερα η ηθοποιός. Το σίριαλ έγραψε σε ένα από τα επεισόδια ποσοστό τηλεθέασης 76,7%.

Όταν ο Μανούσος Μανουσάκης γδύθηκε για τα γυρίσματα

Η ιστορία, για όσους δεν θυμούνται τη σειρά, ήθελε έναν μπαλαμό (έναν λευκό, όπως τον αποκαλούν οι Ρομά) να ερωτεύεται μια νέα Τσιγγάνα, την Ερατώ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Είχαμε πάει να κάνουμε μια ερωτική σκηνή σε μια σπηλιά και έπρεπε να είμαστε με λίγα ρούχα, αλλά έκανε πάρα πάρα πολύ κρύο» λέει, και συμπληρώνει πως οι δύο πρωταγωνιστές γκρίνιαζαν για τις αντίξοες συνθήκες. «Κάποια στιγμή ο Μανούσος, για να μας υποστηρίξει […], γδύθηκε κι αυτός, έβγαλε παντελόνια, μπλούζες κι έμεινε κι αυτός με λίγα ρούχα για να μας δείξει τη συμπαράστασή του», περιγράφει σήμερα η ηθοποιός.

Οι δυσκολίες στα γυρίσματα των «Ψιθύρων»

«(Οι Ψίθυροι Καρδιάς) είχαν πάρα πολλές σκηνές δύσκολες, ήταν τα γυρίσματα κινηματογραφικά. Αυτό που θυμάμαι σαν αίσθηση είναι ότι θυμάμαι να κρυώνω καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων. Θυμάμαι να περπατάω ξυπόλητη συνέχεια σε αυτά τα γυρίσματα», λέει επίσης για εκείνη την περίοδο η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Ο κόσμος που συνέρρεε στα γυρίσματα της σειράς πολύς, σε σημείο που κάποιες φορές η παραγωγή αναγκαζόταν να φυγαδεύσει τους πρωταγωνιστές. «Ήμασταν σε ένα διαμέρισμα και από κάτω ήταν πάρα πολύς κόσμος και φωνάζανε τα ονόματά μας» θυμάται η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία σημειώνει πως οι φωνές τους ακούγονται σε εκείνο το επεισόδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Εκείνη ηθοποιός, εκείνος σούπερσταρ: Ένας ροκ έρωτας που έληξε άδοξα

Celebrity Stories 05.07.2026
Η Susan Sarandon εχει μιλήσει για την πολύ παλιά ερωτική σχέση της με τον David Bowie

Ο Σταύρος Φλώρος στέλνει μήνυμα δύναμης με νέες εικόνες από το κέντρο αποκατάστασης του Μαϊάμι

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σταύρος Φλώρος έχει διαρκώς στο πλευρό του, μέλη της οικογένειάς του

Πήρε πίνακα από τα σκουπίδια για την κορνίζα του – Δεν φανταζόταν τι κρατούσε στα χέρια του

Παράξενα Χτες
Ένας άνδρας από τη Μούρθια βρήκε παραπεταμένο στη Σεβίλλη έναν πίνακα του Joaquín Sorolla αξίας 150.000 ευρώ, νομίζοντας ότι πρόκειται για σκουπίδι.

Παπαρίζου: «Έχε χάρη που κρατούσα τον πατέρα μου, θα είχε φάει πολύ ξύλο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από τον καιρό που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision, αναφορικά με τις σεξιστικές δηλώσεις ενός δημοσιογράφου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε φωτογραφία του από τα παλιά: Για πάντα νέος, έγραψε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του από το παρελθόν

Ιωάννα Τούνη: Μετά θάνατον βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου

E-Daily 3.Left Χτες
Οι άνθρωποι έχουν όμορφα πράγματα να πουν για εσένα, αλλά πρέπει πρώτα να πεθάνεις, έγραψε η influencer

Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης επιστρέφουν – δείτε τι τις έκανε να κηρύξουν… πόλεμο στο χωριό

E-Daily 3.Left Χτες
Οι αγαπημένες Κρητικές γιαγιάδες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες όταν ένα «Village Sushi Spot» απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στο ιστορικό καφενείο τους.

Δέσποινα Καμπούρη: Τι έγραψε στο Instagram λίγο μετά το τελευταίο «Πρωινό» με τον Λιάγκα

E-Daily 3.Left Χτες
Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν με συγκινητική ανάρτηση, μιλώντας για αποχωρισμούς και αφήνοντας ανοιχτό το μέλλον.

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Δείτε το πανέμορφο σπίτι τους στην Κηφισιά

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα μένουν σε μια κατοικία στην Κηφισιά που συνδυάζει minimal αισθητική, φυσικά υλικά και οικογενειακή ζεστασιά.

Το τραγικό τέλος του πιο αγαπημένου παιδιού του Χόλιγουντ: Σκοτώθηκε στα 31 του για 50 δολάρια και έναν χαμένο σκύλο

E-Daily 3.Left Χτες
Ήταν το πιο αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης – Το τέλος του όμως ήταν συγκλονιστικό