E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Όταν ο Μανουσάκης γδύθηκε στα γυρίσματα ερωτiκής σκηνής

Όταν εκείνη υποδυόταν την Ερατώ στους «Ψίθυρους Καρδιάς»

Δημοσίευση 27/10/2021 | 21:12

Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Όταν ο Μανουσάκης γδύθηκε στα γυρίσματα ερωτiκής σκηνής

Θυμάστε τη δραματική σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς»; Το σίριαλ του MEGA από το οποίο αναδείχθηκε τηλεοπτικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πολλές ακόμη ιστορίες αταίριαστης αγάπης στην ελληνική τηλεόραση.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη μοναδική εμπειρία της στα γυρίσματα της σειράς, που τη δεκαετία του '90 έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης για δραματικό σίριαλ.

«Εμείς εκείνη την περίοδο δουλεύαμε πάρα πολύ, άρα δεν το βιώσαμε... Μας το μετέφερε ο Μανούσος (Μανουσάκης). Θυμάμαι σε γυρίσματα να έρχεται να πανηγυρίζει, εμείς να είμαστε πτώματα από την κούραση», λέει σήμερα η ηθοποιός. Το σίριαλ έγραψε σε ένα από τα επεισόδια ποσοστό τηλεθέασης 76,7%.

Όταν ο Μανούσος Μανουσάκης γδύθηκε για τα γυρίσματα

Η ιστορία, για όσους δεν θυμούνται τη σειρά, ήθελε έναν μπαλαμό (έναν λευκό, όπως τον αποκαλούν οι Ρομά) να ερωτεύεται μια νέα Τσιγγάνα, την Ερατώ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Είχαμε πάει να κάνουμε μια ερωτική σκηνή σε μια σπηλιά και έπρεπε να είμαστε με λίγα ρούχα, αλλά έκανε πάρα πάρα πολύ κρύο» λέει, και συμπληρώνει πως οι δύο πρωταγωνιστές γκρίνιαζαν για τις αντίξοες συνθήκες. «Κάποια στιγμή ο Μανούσος, για να μας υποστηρίξει […], γδύθηκε κι αυτός, έβγαλε παντελόνια, μπλούζες κι έμεινε κι αυτός με λίγα ρούχα για να μας δείξει τη συμπαράστασή του», περιγράφει σήμερα η ηθοποιός.

Οι δυσκολίες στα γυρίσματα των «Ψιθύρων»

«(Οι Ψίθυροι Καρδιάς) είχαν πάρα πολλές σκηνές δύσκολες, ήταν τα γυρίσματα κινηματογραφικά. Αυτό που θυμάμαι σαν αίσθηση είναι ότι θυμάμαι να κρυώνω καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων. Θυμάμαι να περπατάω ξυπόλητη συνέχεια σε αυτά τα γυρίσματα», λέει επίσης για εκείνη την περίοδο η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Ο κόσμος που συνέρρεε στα γυρίσματα της σειράς πολύς, σε σημείο που κάποιες φορές η παραγωγή αναγκαζόταν να φυγαδεύσει τους πρωταγωνιστές. «Ήμασταν σε ένα διαμέρισμα και από κάτω ήταν πάρα πολύς κόσμος και φωνάζανε τα ονόματά μας» θυμάται η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία σημειώνει πως οι φωνές τους ακούγονται σε εκείνο το επεισόδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χωρισμός βόμβα στην showbiz ‑ Τέλος μετά από 13 χρόνια σχέσης

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η σταρ των Friends χώρισε μετά από 13 χρόνια σχέσης

Η Emily Ratajkowski μίλησε για τον μεγαλύτερο φόβο κάθε γυναίκας και το internet πήρε φωτιά

E-Daily 3.Left 30.06.2026
«Ο λάθος άντρας μπορεί να σου αλλάξει όλη τη ζωή»: Η Emily Ratajkowski άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση

Το βίντεο με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου να χαλαρώνει δίπλα σε πισίνα

E-Daily 3.Left Χτες
Δευτέρα με μυαλό στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, γράφει η ηθοποιός και παρουσιάστρια

«Το σόι σου»: Πότε κλείνει η αυλαία για φέτος και τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο;

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη κωμωδία του ALPHA αποχαιρετά το κοινό με ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει τη συνέχειά της για τη νέα σεζόν.

Τιλάν Μπλοντό: Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» παντρεύτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
Η 26χρονη Γαλλίδα και ο επί οκτώ χρόνια σύντροφός της και επιχειρηματίας Μπέντζαμιν Ατάλι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Παρίσι

Οι πόζες της Ευγενίας Σαμαρά με μαγιό σε πισίνα στην Πάρο, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων για την ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα

«Γιατροί ή χασάπηδες;»: Ξέσπασε ο πατέρας της 35χρονης από τη Λιβαδειά που έχασε τη ζωή της λίγες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού της

E-Daily 3.Left Χτες
«Μου φάγανε την κόρη μου. Θέλω να αποδοθούν ευθύνες» - ο συντετριμμένος πατέρας μιλά στην κάμερα

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Τα πρώτα λόγια μετά το 3ημερο γλέντι στην Πάρο! Η αντίδραση της Αθηνάς στο «με το καλό να μεγαλώσετε την οικογένειά σας»

E-Daily 3.Left Χτες
Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους στην Αθήνα παρουσία περίπου 10 ατόμων, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα διοργάνωσαν

Αρναούτογλου: Οι σπαρακτικά δύσκολες τελευταίες ημέρες με την μαμά του

E-Daily 3.Left Χτες
Η μητέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κική, έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2026, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που