E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Όταν ο Μανουσάκης γδύθηκε στα γυρίσματα ερωτiκής σκηνής

Όταν εκείνη υποδυόταν την Ερατώ στους «Ψίθυρους Καρδιάς»

Δημοσίευση 27/10/2021 | 21:12

Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Όταν ο Μανουσάκης γδύθηκε στα γυρίσματα ερωτiκής σκηνής

Θυμάστε τη δραματική σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς»; Το σίριαλ του MEGA από το οποίο αναδείχθηκε τηλεοπτικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πολλές ακόμη ιστορίες αταίριαστης αγάπης στην ελληνική τηλεόραση.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη μοναδική εμπειρία της στα γυρίσματα της σειράς, που τη δεκαετία του '90 έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης για δραματικό σίριαλ.

«Εμείς εκείνη την περίοδο δουλεύαμε πάρα πολύ, άρα δεν το βιώσαμε... Μας το μετέφερε ο Μανούσος (Μανουσάκης). Θυμάμαι σε γυρίσματα να έρχεται να πανηγυρίζει, εμείς να είμαστε πτώματα από την κούραση», λέει σήμερα η ηθοποιός. Το σίριαλ έγραψε σε ένα από τα επεισόδια ποσοστό τηλεθέασης 76,7%.

Όταν ο Μανούσος Μανουσάκης γδύθηκε για τα γυρίσματα

Η ιστορία, για όσους δεν θυμούνται τη σειρά, ήθελε έναν μπαλαμό (έναν λευκό, όπως τον αποκαλούν οι Ρομά) να ερωτεύεται μια νέα Τσιγγάνα, την Ερατώ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Είχαμε πάει να κάνουμε μια ερωτική σκηνή σε μια σπηλιά και έπρεπε να είμαστε με λίγα ρούχα, αλλά έκανε πάρα πάρα πολύ κρύο» λέει, και συμπληρώνει πως οι δύο πρωταγωνιστές γκρίνιαζαν για τις αντίξοες συνθήκες. «Κάποια στιγμή ο Μανούσος, για να μας υποστηρίξει […], γδύθηκε κι αυτός, έβγαλε παντελόνια, μπλούζες κι έμεινε κι αυτός με λίγα ρούχα για να μας δείξει τη συμπαράστασή του», περιγράφει σήμερα η ηθοποιός.

Οι δυσκολίες στα γυρίσματα των «Ψιθύρων»

«(Οι Ψίθυροι Καρδιάς) είχαν πάρα πολλές σκηνές δύσκολες, ήταν τα γυρίσματα κινηματογραφικά. Αυτό που θυμάμαι σαν αίσθηση είναι ότι θυμάμαι να κρυώνω καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων. Θυμάμαι να περπατάω ξυπόλητη συνέχεια σε αυτά τα γυρίσματα», λέει επίσης για εκείνη την περίοδο η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Ο κόσμος που συνέρρεε στα γυρίσματα της σειράς πολύς, σε σημείο που κάποιες φορές η παραγωγή αναγκαζόταν να φυγαδεύσει τους πρωταγωνιστές. «Ήμασταν σε ένα διαμέρισμα και από κάτω ήταν πάρα πολύς κόσμος και φωνάζανε τα ονόματά μας» θυμάται η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία σημειώνει πως οι φωνές τους ακούγονται σε εκείνο το επεισόδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Helena Bonham Carter κουβαλά μια τραγωδία που λίγοι γνωρίζουν ‑ Το τρομερό δυστύχημα πριν 18 χρόνια

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Το δράμα που έζησε η Helena Bonham Carter μακριά από τα φώτα του Χόλιγουντ

Η επιστήμη έλυσε το μεγαλύτερο αίνιγμα όλων των εποχών – Πρώτα η κότα ή το αυγό;

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Το ερώτημα που βασάνιζε γενιές ανθρώπων βρήκε επιτέλους απάντηση

Όλα όσα ξέρουμε για τη σχέση της Cara Delevingne με την Amber Heard που «έσκασε σα βόμβα»

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Μετά από χρόνια φημών, η Cara Delevingne αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη με την Amber Heard

Ποιος διάσημος σταρ τραγούδησε αυθόρμητα με έναν μουσικό του δρόμου στη Σεβίλλη;

E-Daily 3.Left Χτες
Έκανε βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Σεβίλλης και άφησε άφωνους τουρίστες και περαστικούς με μια εντελώς απρόσμενη εμφάνιση.

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο της ΕΡΤ μετά από 5 χρόνια

E-Daily 3.Left Χτες
Το δίδυμο του «Στούντιο 4» αποχαιρέτησε με συγκίνηση τους τηλεθεατές και την ομάδα της ΕΡΤ, ανοίγοντας παράλληλα την πόρτα για νέα αρχή.

Η Κιάρα Φεράνι έκανε ανάρτηση στα ελληνικά: Ελλάδα σ` αγαπώ, έγραψε

Social Χτες
Η Ιταλίδα influencer ανέβασε φωτογραφίες από το ταξίδι της και δήλωσε πως ανυπομονεί να επιστρέψει

Η απουσία της Βάσως Λασκαράκη από το τριήμερο πάρτι για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

Tabloid Χτες
Οι δύο γυναίκες υπήρξαν για χρόνια φίλες, ενώ η Λασκαράκη είναι μία από τις νονές του γιου της Οικονομάκου

Μαντόνα: Ποζάρει στα 67 της για τη Vogue Italia και εντυπωσιάζει με τη νέα της φωτογράφιση

E-Daily 3.Left Χτες
Η «Βασίλισσα της pop» πρωταγωνιστεί στο νέο τεύχος του ιταλικού περιοδικού

Η Κάρα Ντελεβίν επιβεβαίωσε ότι είχε σχέση με την Αμπερ Χερντ

Tabloid Χτες
Το διάσημο μοντέλο επιβεβαίωσε τη σχέση του με την ηθοποιό κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της με τον Τζόνι Ντεπ, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες και για τον Έλον Μασκ.