E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Όταν ο Μανουσάκης γδύθηκε στα γυρίσματα ερωτiκής σκηνής

Όταν εκείνη υποδυόταν την Ερατώ στους «Ψίθυρους Καρδιάς»

Δημοσίευση 27/10/2021 | 21:12

Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Όταν ο Μανουσάκης γδύθηκε στα γυρίσματα ερωτiκής σκηνής

Θυμάστε τη δραματική σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς»; Το σίριαλ του MEGA από το οποίο αναδείχθηκε τηλεοπτικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πολλές ακόμη ιστορίες αταίριαστης αγάπης στην ελληνική τηλεόραση.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη μοναδική εμπειρία της στα γυρίσματα της σειράς, που τη δεκαετία του '90 έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης για δραματικό σίριαλ.

«Εμείς εκείνη την περίοδο δουλεύαμε πάρα πολύ, άρα δεν το βιώσαμε... Μας το μετέφερε ο Μανούσος (Μανουσάκης). Θυμάμαι σε γυρίσματα να έρχεται να πανηγυρίζει, εμείς να είμαστε πτώματα από την κούραση», λέει σήμερα η ηθοποιός. Το σίριαλ έγραψε σε ένα από τα επεισόδια ποσοστό τηλεθέασης 76,7%.

Όταν ο Μανούσος Μανουσάκης γδύθηκε για τα γυρίσματα

Η ιστορία, για όσους δεν θυμούνται τη σειρά, ήθελε έναν μπαλαμό (έναν λευκό, όπως τον αποκαλούν οι Ρομά) να ερωτεύεται μια νέα Τσιγγάνα, την Ερατώ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Είχαμε πάει να κάνουμε μια ερωτική σκηνή σε μια σπηλιά και έπρεπε να είμαστε με λίγα ρούχα, αλλά έκανε πάρα πάρα πολύ κρύο» λέει, και συμπληρώνει πως οι δύο πρωταγωνιστές γκρίνιαζαν για τις αντίξοες συνθήκες. «Κάποια στιγμή ο Μανούσος, για να μας υποστηρίξει […], γδύθηκε κι αυτός, έβγαλε παντελόνια, μπλούζες κι έμεινε κι αυτός με λίγα ρούχα για να μας δείξει τη συμπαράστασή του», περιγράφει σήμερα η ηθοποιός.

Οι δυσκολίες στα γυρίσματα των «Ψιθύρων»

«(Οι Ψίθυροι Καρδιάς) είχαν πάρα πολλές σκηνές δύσκολες, ήταν τα γυρίσματα κινηματογραφικά. Αυτό που θυμάμαι σαν αίσθηση είναι ότι θυμάμαι να κρυώνω καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων. Θυμάμαι να περπατάω ξυπόλητη συνέχεια σε αυτά τα γυρίσματα», λέει επίσης για εκείνη την περίοδο η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Ο κόσμος που συνέρρεε στα γυρίσματα της σειράς πολύς, σε σημείο που κάποιες φορές η παραγωγή αναγκαζόταν να φυγαδεύσει τους πρωταγωνιστές. «Ήμασταν σε ένα διαμέρισμα και από κάτω ήταν πάρα πολύς κόσμος και φωνάζανε τα ονόματά μας» θυμάται η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία σημειώνει πως οι φωνές τους ακούγονται σε εκείνο το επεισόδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίλια Δούμου: Ποια είναι η σύντροφός του Gio Kay του Survivor, που έστησε ένα γκρουπ μόνο για γυναίκες

Social 19.01.2026
Η σύντροφος του viral 28χρονου Ελληνοαμερικανού παίκτη του ριάλιτι μετράει 14 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Χώρισε μετά από ενάμιση χρόνο γάμου

Tabloid 19.01.2026
Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Ιουνίου 2024 στον Πειραιά

Νένα Χρονοπούλου: «Έφυγε από πάνω μου ένας δεύτερος άνθρωπος»

Tabloid 19.01.2026
Μίλησε για τη μεγάλη απώλεια κιλών που έχει πετύχει και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε χωρίς να το ξέρει

Φαίη Σκορδά: «Το έπαιξα μάγκας και ξεφτιλίστηκα» – Η αποκάλυψη για τη θεατρική παράσταση

Tabloid 19.01.2026
Ένα περιστατικό που της συνέβη το Σαββατοκύριακο και την έφερε σε δύσκολη θέση περιέγραψε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά

Survivor: Η ψηφοφορία στο αποψινό συμβούλιο του νησιού φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα που δεν είχαν φανεί

TV Buzz 19.01.2026
Οι Επαρχιώτες βρίσκονται σε σύγκρουση μεταξύ τους αλλά και με τους αντιπάλους

Ο γιος της Μέλπως Ζαρόκωστα αποκαλύπτει: «Έχω ενοχές που δεν την πήγα νωρίτερα στο γηροκομείο»

Tabloid 19.01.2026
«Σαν μητέρα ήταν ιδιαίτερα δεμένη μαζί μου», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Παγουλάτος

«Ferto»: Αποθέωση στα social media για το υποψήφιο τραγούδι του ελληνικού τελικού της Eurovision 2026

Eurovision 19.01.2026
Ξέσπασε σε δάκρυα ο Akylas: «Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει»

Bρετανία: Χιλιάδες τηγανητές πατάτες ξεβράστηκαν σε παραλία ‑ Το ασυνήθιστο θέαμα

Παράξενα 19.01.2026
Χιλιάδες τηγανητές πατάτες ξεβράστηκαν σε παραλία του Ηνωμένου Βασιλείου με τους ντόπιους να απευθύνουν έκκληση σε εθελοντές για τον καθαρισμό των ακτών