E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η άβολη στιγμή ανάμεσα σε Γκουντάρα και Λιάγκα

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα, αναφέρθηκαν στη «διαμάχη» που υπήρξε ανάμεσα σε εκείνους και τον Γιώργο Τσαλίκη

Δημοσίευση 27/10/2021 | 14:26

Η άβολη στιγμή ανάμεσα σε Γκουντάρα και Λιάγκα

Για τη φετινή τους συνεργασία με τον ΣΚΑΙ μίλησαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα, αναφερόμενοι -μεταξύ άλλων- στη «διαμάχη» που υπήρξε ανάμεσα σε εκείνους και τον Γιώργο Τσαλίκη.

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε ευθέως το ζευγάρι για την τηλεοπτική τους κόντρα με τον τραγουδιστή, ο οποίος είχε γνωστοποιήσει το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΙ, έχοντας μάλιστα συμφωνήσει πρώτος για την παρουσίαση του Big Brother.

Οι δυο τους, ωστόσο, δε θέλησαν να επεκταθούν κάνοντας λόγο για «ψυχολογικά» και «μικροπρέπειες».

«Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του; Αν ήξερες ότι του χρόνου ο ANT1 θέλει να σε αλλάξει και φέρνει κάποιους ανθρώπους… θα βγεις εσύ μετά να πεις για τα παιδιά που ήρθαν εδώ στη θέση σου;»

“Όχι” απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να προσθέτει: «Ωραία μετά από αυτό δε χρειάζεται καμία άλλη απάντηση. Κάποια στιγμή μπορεί να πω αυτά που πρέπει να πω. Μέχρι στιγμής δεν έχω δώσει καμία απάντηση και βλέπω το δικό μου όνομα να χρησιμοποιείται χωρίς λόγο»

«Ξέρετε τι κάνετε τώρα; Έχετε καλέσει δύο ανθρώπους που έχετε όλο τον χρόνο να μάθετε πράγματα για εκείνους και αναλωνόμαστε συνεχώς για έναν άνθρωπο που εμείς ούτε τον ξέρουμε ούτε θέλουμε να τον μάθουμε παραπάνω. Ας σεβαστούμε στην ημέρα – τόνισε, αναφερόμενη στον θάνατο της Φώφης Γεννηματά– αυτά είναι τα σοβαρά προβλήματα, όλα τα υπόλοιπα είναι αστειότητες και μικροπρέπειες» συμπλήρωσε η Νάταλι Κάκκαβα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid Χτες
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για το Big Brother – «Έξι χρόνια μετά δεν υπάρχει όρος που να μου απαγορεύει να το πω»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 22 Μαρτίου ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον γνωστό τραγουδιστή να παραχωρεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid Χτες
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media Χτες
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid Χτες
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τα λόγια του πατέρα του: «Είμαι τρομερά υπερήφανος που είμαι ο μπαμπάς του»

Tabloid Χτες
«Τους αγαπώ πολύ τους γονείς μου», σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετά τις δηλώσεις που έκαναν για εκείνον οι γονείς του