E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η άβολη στιγμή ανάμεσα σε Γκουντάρα και Λιάγκα

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα, αναφέρθηκαν στη «διαμάχη» που υπήρξε ανάμεσα σε εκείνους και τον Γιώργο Τσαλίκη

Δημοσίευση 27/10/2021 | 14:26

Η άβολη στιγμή ανάμεσα σε Γκουντάρα και Λιάγκα

Για τη φετινή τους συνεργασία με τον ΣΚΑΙ μίλησαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα, αναφερόμενοι -μεταξύ άλλων- στη «διαμάχη» που υπήρξε ανάμεσα σε εκείνους και τον Γιώργο Τσαλίκη.

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε ευθέως το ζευγάρι για την τηλεοπτική τους κόντρα με τον τραγουδιστή, ο οποίος είχε γνωστοποιήσει το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΙ, έχοντας μάλιστα συμφωνήσει πρώτος για την παρουσίαση του Big Brother.

Οι δυο τους, ωστόσο, δε θέλησαν να επεκταθούν κάνοντας λόγο για «ψυχολογικά» και «μικροπρέπειες».

«Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του; Αν ήξερες ότι του χρόνου ο ANT1 θέλει να σε αλλάξει και φέρνει κάποιους ανθρώπους… θα βγεις εσύ μετά να πεις για τα παιδιά που ήρθαν εδώ στη θέση σου;»

“Όχι” απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να προσθέτει: «Ωραία μετά από αυτό δε χρειάζεται καμία άλλη απάντηση. Κάποια στιγμή μπορεί να πω αυτά που πρέπει να πω. Μέχρι στιγμής δεν έχω δώσει καμία απάντηση και βλέπω το δικό μου όνομα να χρησιμοποιείται χωρίς λόγο»

«Ξέρετε τι κάνετε τώρα; Έχετε καλέσει δύο ανθρώπους που έχετε όλο τον χρόνο να μάθετε πράγματα για εκείνους και αναλωνόμαστε συνεχώς για έναν άνθρωπο που εμείς ούτε τον ξέρουμε ούτε θέλουμε να τον μάθουμε παραπάνω. Ας σεβαστούμε στην ημέρα – τόνισε, αναφερόμενη στον θάνατο της Φώφης Γεννηματά– αυτά είναι τα σοβαρά προβλήματα, όλα τα υπόλοιπα είναι αστειότητες και μικροπρέπειες» συμπλήρωσε η Νάταλι Κάκκαβα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νάνσυ Παραδεισανού και Ελένη Πέτα σε δημόσια αντιπαράθεση:  «Μην σας επηρεάσει η γνώμη μιας τυχάρπαστης τραγουδίστριας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα δημόσιο σχόλιο κάτω από απόσπασμα συνέντευξης στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει ένας έντονος κύκλος τοποθετήσεων

Έγιναν κολλητοί στη δουλειά και μετά ανακάλυψαν ότι ήταν αδέρφια – Πώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια

E-Daily 3.Left Χτες
Δύο συνάδελφοι στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ έζησαν χρόνια αχώριστοι, αγνοώντας ότι τους χώριζε μόνο μια υιοθεσία δεκαετιών.

Η Ελένη Φουρέιρα μας δείχνει τις διακοπές της – οικογενειακές στιγμές που «έλιωσαν» το Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε εικόνες από την οικογενειακή απόδρασή τους με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους Ερμή.

Η Νόνη Δούνια σε βιντεοκλίπ του Τζων Τίκη που έφυγε από τη ζωή

E-Daily 3.Left Χτες
Το 1991 ο τραγουδιστής είχε κυκλοφορήσει το «Φυλακισμένος μέσα στη ματιά σου»

Ο Στέλιος Ρόκκος τραγούδησε σε καντίνα παραλίας στη Λήμνο ‑ Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσε ο καλλιτέχνης, η «Αγάπη Μου Επικίνδυνη» και το «Υπάρχω»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακύρωσε εμφάνισή του λόγω προβλήματος υγείας – Τι συμβαίνει

E-Daily 3.Left Χτες
Το live στους Αγίους Θεοδώρους δεν θα πραγματοποιηθεί, με τους διοργανωτές να ενημερώνουν για επιστροφή χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων.

Σπύρος Μπιμπίλας: Συγκινητικό αντίο στη φίλη που έχασε στο Μάτι – Τι έγραψε 8 χρόνια μετά

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός αναπολεί τη Χρύσα Σπηλιώτη, την αγαπημένη του φίλη και ηθοποιό που έχασε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά του Ματιού το 2018.

Πέθανε η μητέρα του Μπεν Αφλεκ – Τι αποκάλυψε η οικογένεια

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Αν Αφλεκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, λίγες μόνο μέρες αφού πρόλαβε να παρευρεθεί στην αποφοίτηση του εγγονού της.

Πάγωσαν οι θεατές: Ο Τζον Μπον Τζόβι αποχώρησε ξαφνικά από τη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 64χρονος ροκ σταρ ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, επισημαίνοντας πως δεν ήταν σε θέση να δώσει τον καλύτερό του εαυτό

Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ στο ρόλο του Σκρουτζ στο τρέιλερ της ταινίας «Ebenezer»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ενσαρκώνοντας τον εμβληματικό ήρωα του Καρόλου Ντίκενς στη σκοτεινή χριστουγεννιάτικη ταινία του σκηνοθέτη Τι Γουέστ

Ακης Παυλόπουλος: Δάκρυα και συγκίνηση στην τελευταία εκπομπή στον ΣΚΑΪ – Το αντίο σε κοινό και συνεργάτες

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Ακης Παυλόπουλος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας

Έξαλλη η Κόνι Μεταξά: «Γιατί στηρίζετε αυτή την αηδία;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια έκανε έκκληση στους DJs να σταματήσουν να παίζουν τραγούδια τεχνητής νοημοσύνης και να υποστηρίζουν την αυθεντική μουσική δημιουργία