E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η πριγκίπισσα Μάκο της Ιαπωνίας παντρεύτηκε κοινό θνητό

«Ο Κέι είναι τα πάντα για μένα»

Δημοσίευση 27/10/2021 | 11:45

Η πριγκίπισσα Μάκο της Ιαπωνίας παντρεύτηκε κοινό θνητό

Η ανιψιά του αυτοκράτορα Ναρουχίτο της Ιαπωνίας, πριγκίπισσα Μάκο, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της από το κολέγιο

Για έναν κοινό θνητό που ερωτεύθηκε, η πριγκίπισσα Μάκο της Ιαπωνίας «θυσίασε» τίτλους, προνόμια και χρήματα, γεγονός πρωτοφανές στα χρονικά της χώρας της. Η ανιψιά του αυτοκράτορα παντρεύτηκε, παρά τις αντιδράσεις, τον εκλεκτό της καρδιάς της στο Δημαρχείο και ετοιμάζεται να ταξιδέψει μαζί του στη Νέα Υόρκη.

Η ανιψιά του αυτοκράτορα Ναρουχίτο της Ιαπωνίας, πριγκίπισσα Μάκο, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της από το κολέγιο, δικηγόρο Κέι Κομούρο. «Ο Κέι είναι τα πάντα για εμένα. Για εμάς αυτός ο γάμος είναι απαραίτητος, προκειμένου να ζήσουμε και να διαφυλάξουμε σαν τα μάτια μας τα συναισθήματά μας» δήλωσε χαμογελαστή η Μάκο στις κάμερες.

Καθώς ο Κομούρο είναι κοινός θνητός, η Μάκο έχασε τη βασιλική της ιδιότητα. Σύμφωνα με την ιαπωνική νομοθεσία, τα θηλυκά μέλη της αυτοκρατορικής οικογένειας χάνουν την ιδιότητά τους μετά το γάμο με έναν «κοινό θνητό», κάτι που δεν προβλέπεται για τα αρσενικά μέλη.

Το ζευγάρι θα ζήσει στη Νέα Υόρκη

H Μάκο αρνήθηκε να λάβει το δώρο ύψους περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ (150 εκ. γιεν), που δίνεται στις πριγκίπισσες που χάνουν τα βασιλικά τους προνόμια. Το ζευγάρι θα ξεκινήσει την κοινή του ζωή στη Νέα Υόρκη.

Ο αρραβώνας της 29χρονης κόρης του αυτοκράτορα Ακιχίτο και του πρώην συμφοιτητή της Κέι Κομούρο (Kei Komuro) ανακοινώθηκε το 2017. Αλλά ο γάμος αναβλήθηκε ύστερα από αναφορές για μια διαφωνία οικονομικής φύσεως μεταξύ της μητέρας του Κομούρο και του πρώην αρραβωνιαστικού της.

Το ζευγάρι δήλωσε τον γάμο του σε τοπική κυβερνητική υπηρεσία, με τα αρχεία της αυτοκρατορικής οικογένειας να υφίστανται τις απαραίτητες προσαρμογές ώστε να φαίνεται ότι η πριγκίπισσα Μάκο αποχώρησε από αυτή, σύμφωνα με το δίκτυο NHK.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρήγμα χωρίς τέλος στους Beckham ‑ Τι αποκάλυψε η Victoria για τον Brooklyn και τη Nicola Peltz

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Τι λέει για το...Brand Beckham και τη σχέση με τα παιδιά της

Eurovision 2026: «Σαρώνει» ο Akylas ‑ Το βίντεο από την πρόβα του ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο views

E-Daily 3.Left Χτες
Παράλληλα τα προγνωστικά συνεχίζουν να δείχνουν τον καλλιτέχνη σταθερά στις πρώτες θέσεις, ενισχύοντας τις ελπίδες για μια μεγάλη διάκριση στον φετινό διαγωνισμό

Ιωάννα Τούνη: Οι πόζες της στους δρόμους της Βαρκελώνης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Instagrammer ταξίδεψε στην ισπανική πόλη και έδειξε μερικές εικόνες από την απόδρασή της

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ «ένωσε» με το βιολί του το Fairytale και το Ferto του Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Το βίντεο που δημοσίευσε ο νικητής της Eurovision του 2009

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Γερμανός τουρίστας πήρε αποζημίωση 986,70 ευρώ επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω

Παράξενα Χτες
Περνούσε περίπου 20 λεπτά κάθε πρωί αναζητώντας χώρο για να χαλαρώσει, όμως όλες οι θέσεις ήταν ήδη «καπαρωμένες»

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left Χτες
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

OPEN: «Κλείδωσε» η πρώτη εκπομπή για την επόμενη χρονιά

E-Daily 3.Left Προχτές
Το κανάλι ξεκινά να φτιάχνει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν…

Η Ντόρα Μπακογιάννη γιόρτασε τα γενέθλιά της κερνώντας... σοκολατάκι ‑ Η χιουμοριστική ανάρτηση

E-Daily 3.Left Προχτές
Τα γενέθλια στο γραφείο της και οι τρεις τούρτες