H πριγκίπισσα Βεατρίκη κάνει διακοπές στην Ελλάδα
Oι φωτογραφίες που ανέβασε ο σύζυγός της
Δημοσίευση 25/10/2021 | 18:55

Στην Ελλάδα για τον γάμο του Φίλιππου Γλίξμπουργκ και της Νίνα Φλορ βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, αλλά φαίνεται πως θέλησαν να το συνδυάσουν με διακοπές.
Η πριγκίπισσα Βεατρίκη, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, έδωσε το «παρών», μαζί με την αδελφή της, πριγκίπισσα Ευγενία, εκπροσωπώντας τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας στον γάμο του Φίλιππου Γλίξμπουργκ και της Νίνα Φλορ, που πραγματοποιήθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών την Παρασκευή το απόγευμα.
Στην πρώτη φωτογραφία, που είναι με τον γιο του από την προηγούμενη σχέση του, ο Εντοάρντο Μαπέλι φορά ένα χακί παντελόνι με λευκό πουκάμισο, εσπαντρίγιες και καπέλο Panama, ενώ χαμογελά στον 5χρονο γιο του, που κοιτάζει προς την Ακρόπολη, με την πλάτη στην κάμερα. Στις υπόλοιπες φωτογραφίες αποτυπώνονται λεπτομέρειες από τον Παρθενώνα και το Ηρώδειο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή
E-Daily 3.Left
05.07.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση
Εκείνη ηθοποιός, εκείνος σούπερσταρ: Ένας ροκ έρωτας που έληξε άδοξα
Celebrity Stories
05.07.2026
Η Susan Sarandon εχει μιλήσει για την πολύ παλιά ερωτική σχέση της με τον David Bowie
Ο Σταύρος Φλώρος στέλνει μήνυμα δύναμης με νέες εικόνες από το κέντρο αποκατάστασης του Μαϊάμι
E-Daily 3.Left
Χτες
Ο Σταύρος Φλώρος έχει διαρκώς στο πλευρό του, μέλη της οικογένειάς του
Πήρε πίνακα από τα σκουπίδια για την κορνίζα του – Δεν φανταζόταν τι κρατούσε στα χέρια του
Παράξενα
Χτες
Ένας άνδρας από τη Μούρθια βρήκε παραπεταμένο στη Σεβίλλη έναν πίνακα του Joaquín Sorolla αξίας 150.000 ευρώ, νομίζοντας ότι πρόκειται για σκουπίδι.
Παπαρίζου: «Έχε χάρη που κρατούσα τον πατέρα μου, θα είχε φάει πολύ ξύλο»
E-Daily 3.Left
Χτες
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από τον καιρό που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision, αναφορικά με τις σεξιστικές δηλώσεις ενός δημοσιογράφου.
Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε φωτογραφία του από τα παλιά: Για πάντα νέος, έγραψε
E-Daily 3.Left
Χτες
Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του από το παρελθόν
Ιωάννα Τούνη: Μετά θάνατον βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου
E-Daily 3.Left
Χτες
Οι άνθρωποι έχουν όμορφα πράγματα να πουν για εσένα, αλλά πρέπει πρώτα να πεθάνεις, έγραψε η influencer
Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης επιστρέφουν – δείτε τι τις έκανε να κηρύξουν… πόλεμο στο χωριό
E-Daily 3.Left
Χτες
Οι αγαπημένες Κρητικές γιαγιάδες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες όταν ένα «Village Sushi Spot» απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στο ιστορικό καφενείο τους.
Δέσποινα Καμπούρη: Τι έγραψε στο Instagram λίγο μετά το τελευταίο «Πρωινό» με τον Λιάγκα
E-Daily 3.Left
Χτες
Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν με συγκινητική ανάρτηση, μιλώντας για αποχωρισμούς και αφήνοντας ανοιχτό το μέλλον.
Πανικός και λαοθάλασσα στο γάμο της Taylor Swift: Χαμός έξω από το Madison Square Garden
E-Daily 3.Left
Χτες
Όσα ξέρουμε προς το παρόν
Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Δείτε το πανέμορφο σπίτι τους στην Κηφισιά
E-Daily 3.Left
Χτες
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα μένουν σε μια κατοικία στην Κηφισιά που συνδυάζει minimal αισθητική, φυσικά υλικά και οικογενειακή ζεστασιά.
Το τραγικό τέλος του πιο αγαπημένου παιδιού του Χόλιγουντ: Σκοτώθηκε στα 31 του για 50 δολάρια και έναν χαμένο σκύλο
E-Daily 3.Left
Χτες
Ήταν το πιο αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης – Το τέλος του όμως ήταν συγκλονιστικό






