E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Nicolas Cage δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει

Το έκανε ξανά

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/10/2021 | 17:52

Ο Nicolas Cage δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει

Οι στιλιστικές του επιλογές είναι ο ένας λόγος. Φοράει ότι του αρέσει, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Ο άλλος λόγος που ο Nicolas Cage μας έχει εκπλήξει, είναι πως εδώ και χρόνια παίζει σε ό,τι ταινία να ‘ναι, επειδή δεν μπορεί να κάνει αλλιώς λόγω των χρεών του, αλλά πού και πού βρίσκεται και μια ταινιάρα ανάμεσα για να μας υπενθυμίζει ότι ο τύπος έχει ταλέντο, απλά τις περισσότερες ημέρες το βάζει για ύπνο.

Άλλοι λόγοι είναι επειδή έχει παίξει μπουνιές με τον διάβολο, επειδή ήπιε τον άμπακο και επιβίωσε, επειδή προσγείωσε ένα αεροπλάνο στο Λας Βέγκας, επειδή έχει γυρίσει ταινία στην Κεφαλονιά κ.α. Στις ταινίες αυτά, γιατί στη ζωή τα έχει κάνει αρκετές φορές μαντάρα, αλλά σημασία για τον ίδιο έχει το ότι δεν πτοείται.

Τον περασμένο Φεβρουάριο παντρεύτηκε στα 57 του για 5η φορά, με την 26χρονη Riko Shibata. Αν πιστέψατε ότι θα πούμε ότι μας εξέπληξε επειδή παντρεύτηκε μια γυναίκα 31 χρόνια μικρότερή του, σταματήστε να διαβάζετε. Γιατί ο λόγος είναι άλλος και ο αντίθετος από αυτόν που σκεφτήκατε.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Ιαπωνία, στα γυρίσματα της ταινίας «Prisoners of the Ghostland», όπου η Riko έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο. Τον περασμένο Ιούλιο, έκαναν μαζί στην έρημο Μοχάβι της Καλιφόρνια μια άκρως εκκεντρική φωτογράφιση μέσα σε συνθήκες καύσωνα. Ενδεικτική είναι η φωτογραφία με τα αυγά στο έδαφος.

Προς τι όμως η έκπληξη; Σε μια πόζα ο Cage έχει ξαπλώσει κάτω και η Shibata στέκεται από πάνω του όπου με το παπούτσι της «απειλεί» το πρόσωπό του. Βλέπετε, ο Nicolas Cage δεν ήθελε η Ασιάτισσα σύζυγός να παρουσιαστεί ως σεμνή και υποτακτική γυναίκα από την Ασία, όπως επιτάσσει το στερεότυπο που υπάρχει από τον Β’ παγκόσμιο Πόλεμο και έπειτα. Δεν ήθελε ούτε εκείνη ούτε εκείνος να έχει την εικόνα της διακοσμητικής Ασιάτισσας.

«Δεν είμαστε η Riko κι εγώ έτσι. Να μου φέρνει καφέ και να με υπηρετεί με οποιονδήποτε τρόπο. Και ούτε είχα ποτέ αυτή την εμπειρία με άλλες Ασιάτισσες είτε στις ΗΠΑ, είτε στο εξωτερικό».

Ο Nicolas Cage προσπάθησε να προστατέψει τη σύζυγό του από τα στερεότυπα και την προκατάληψη. Και ελπίζουμε να μην το έκανε για το θεαθήναι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ήθελαν να τον βραβεύσουν και ανακάλυψαν ότι έλειπε από τη δουλειά 6 χρόνια

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ο «αφοσιωμένος» μηχανικός εκμεταλλεύτηκε μια γραφειοκρατική σύγχυση στο έπακρο

Μουρατίδης για Μαζωνάκη: Τον έκανα σταρ, διαφωνήσαμε, χωρίσαμε κι έκτοτε με απογοητεύει συνέχεια

E-Daily 3.Left Χτες
«Ο Γιώργος Λιάγκας επειδή χάνει σε νούμερα μέχρι να τελειώσει η σεζόν θα μας πει ότι ήταν και έγκυος και απέβαλλε», δήλωσε ακόμα

Eurovision 2026 – Ακύλας: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της Ελλάδας

E-Daily 3.Left Χτες
Η δεύτερη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου

Η Μαριγκόνα βούτηξε σε πισίνα και... βγήκε με κόκκινο σημάδι, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
«Ποιος μπορεί να μαντέψει γιατί κοκκίνισε η κοιλιά μου;» σχολίασε η 25χρονη που έγινε διάσημη ως φίλαθλος του Ολυμπιακού

Τα άκουσε η Έμιλι Μπλαντ για το «παραιτήσου ακόμη κι αν δεν βγάζεις χρήματα»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός κλήθηκε να δώσει συμβουλή σε όσους μισούν τη δουλειά τους

Ο Γιαννακόπουλος κλείνει το Instagram για «πνευματική συντήρηση»

E-Daily 3.Left Χτες
Μέσω ενός story σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως απενεργοποιεί τον λογαριασμό του

Η Σάρον Στόουν ανυπομονεί για το καλοκαίρι και φωτογραφίζεται με το μαγιό της

E-Daily 3.Left Χτες
Η Σάρον Στόουν πόζαρε με το μαγιό της σε πισίνα

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος / Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 3.Left Χτες
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος / Digital Content Editor

E-Daily 3.Left Χτες
Full time στην Αθήνα, Hybrid