E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Είχα κάνει 2 φορές μήνυση στον παππού μου»

Όσα αποκαλύπτει ο ηθοποιός για τον παππού του (και επίσης ηθοποιό) Αλέξη Μινωτή

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/10/2021 | 19:05

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Είχα κάνει 2 φορές μήνυση στον παππού μου»

Για την παγκοσμίως γνωστή ντίβα της όπερας Μαρία Κάλλας αλλά και τη γιαγιά του, Κατίνα Παξινού, και τον παππού του, Αλέξη Μινωτή μίλησε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Για την Κάλλας ο αγαπημένος ηθοποιός θυμήθηκε: «Συνάντησα την Μαρία Κάλλας πέντε φορές στη ζωή μου λόγω της γιαγιάς μου, Κατίνας Παξινού, και του Αλέξη Μινωτή, που τη σκηνοθέτησε αρκετές φορές», είπε και πρόσθεσε: «Ήμουν δέκα ετών, φοβόμουν την Κάλλας. Έριξα ένα σκηνικό στην πρόβα κι εκείνη με πήρε στο καμαρίνι και μου έδωσε λευκή σοκολάτα».

Έπειτα, παραχωρώντας συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησε για τη γιαγιά του, η οποία υπήρξε σπουδαία ηθοποιός. «Η Κατίνα Παξινού ήταν φιλελεύθερη και επαναστάτρια και η μονή που μου έδωσε την ευλογία της όταν είπα ότι θα γίνω ηθοποιός. Μου έκλεψαν τον αναπτήρα και τη χρυσή αλυσίδα με το σταυρό, που μου χάρισε η γιαγιά μου», ανέφερε για την απώλεια των δώρων που έλαβε από την αγαπημένη του γιαγιά.

«Την Παξινού περισσότερο την ένοιαζε αν σου αρέσει το παστίτσιο της πάρα οι ερμηνείες της. Ήταν σπουδαία μαγείρισσα. Ήταν αθυρόστομη και είχε έναν συνδυασμό μεγάλης αρχοντιάς και μεγάλης λαϊκότητας», σημείωσε και συμπλήρωσε: «Το Όσκαρ της Κατίνας Παξινού υπάρχει και το έχω στο σπίτι μου».

Παράλληλα, ο 74χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε στον «πόλεμο» που είχε με τον παππού του, τον κορυφαίο ηθοποιό Αλέξη Μινωτή. «Μήνυσα δύο φορές τον παππού μου, Αλέξη Μινωτή. Μία όταν με έδιωξε από το Εθνικό Θέατρο και μία όταν τα χαλάσαμε για τα κληρονομικά μας».

«Όσο ζούσε η γιαγιά μου προσπαθούσε να μπαλώσει τις διάφορες μας με τον Μινωτή, γιατί είχαμε πάντα μια κόντρα, παρόλο που ήταν και νονός μου. Ο Μινωτής, ως καλλιτεχνικός διευθυντής, με έδιωξε από το Εθνικό Θέατρο, γιατί ανακατεύτηκα με τα συνδικαλιστικά. Πιαστήκαμε στα χεριά με τον παππού μου στο Ηρώδειο και γίναμε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες. Του έκανα μήνυση και φυσικά έχασα», εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

«Δεν μετανιώνω για τίποτε σε σχέση με τον Μινωτή, φέρθηκε πολύ μικρά! Του κρατούσα το δάχτυλο για να κοιμηθώ και του είχα μεγάλη αγάπη. Πώς αυτή η αγάπη εξελίχθηκε έτσι! Ήθελα πάντα να κάνω κάτι που εκείνος δεν ενέκρινε!», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μπιάνκα Σενσόρι πήγε σχεδόν γuμνή σε συναυλία του Κάνιε Γουέστ

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Κάποια στιγμή, μάλιστα, γύρισε πλάτη στις φωτογραφικές μηχανές για να δουν όλοι και την πίσω πλευρά

Κατερίνα Λάσπα: Στο σπίτι μου δεν πρόκειται να μπει αρσενικό, αν...

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Tι προυπόθεση έβαλε η παρουσιάστρια

Το τραγούδι που έγραψε η μητέρα της άλλαξε τα πάντα: Η άγνωστη ιστορία πίσω από την εκτόξευση της Σελίν Ντιόν

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Πριν κατακτήσει τον κόσμο, ήταν ένα κορίτσι από πολύτεκνη οικογένεια - και ένας άνθρωπος πίστεψε στο ταλέντο της περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο

Από την εκκλησία στη… θάλασσα: Η Δανάη Μπάρκα πήγε για βουτιές με το νυφικό της

E-Daily 3.Left Χτες
Η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε στην παραλία ακόμα ντυμένη νύφη!

Γιώργος Κοψιδάς ‑ Μου είπαν: `Αν φύγεις τώρα, μπορεί σε μισή ώρα να έχεις πεθάνει`

E-Daily 3.Left Χτες
Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς.

Tyra Banks: Μηνύει το Netflix για συκοφαντική δυσφήμηση για ντοκιμαντέρ του America’s Next Top Model

E-Daily 3.Left Χτες
Στην αγωγή αναφέρεται ότι η πλατφόρμα χρησιμοποίησε επιλεκτικό μοντάζ ώστε να δοθεί η εντύπωση πως η Banks επέτρεψε εν γνώσει της τον βιασμό διαγωνιζόμενης

Η Τζένιφερ Λόπεζ σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για τον θρίαμβο των Νιου Γιορκ Νικς στο NBA

E-Daily 3.Left Χτες
Η ομάδα της Νέας Υόρκης κατέκτησε το πρωτάθλημα NBA μετά από 53 χρόνια

Η Αννα Δρούζα συγκλονίζει: «Μεγάλωσα χωρίς μητέρα ‑ Οι γονείς μου χώρισαν, έφυγε και με κράτησε ο πατέρας μου»

E-Daily 3.Left Χτες
«Αυτό που με ενδιέφερε είναι η Αριάδνη να είχε μητέρα», ανέφερε ακόμα η παρουσιάστρια για την κόρη της

Φαίη Σκορδά: Ανέβασε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της

E-Daily 3.Left Χτες
Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!