E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Είχα κάνει 2 φορές μήνυση στον παππού μου»

Όσα αποκαλύπτει ο ηθοποιός για τον παππού του (και επίσης ηθοποιό) Αλέξη Μινωτή

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/10/2021 | 19:05

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Είχα κάνει 2 φορές μήνυση στον παππού μου»

Για την παγκοσμίως γνωστή ντίβα της όπερας Μαρία Κάλλας αλλά και τη γιαγιά του, Κατίνα Παξινού, και τον παππού του, Αλέξη Μινωτή μίλησε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Για την Κάλλας ο αγαπημένος ηθοποιός θυμήθηκε: «Συνάντησα την Μαρία Κάλλας πέντε φορές στη ζωή μου λόγω της γιαγιάς μου, Κατίνας Παξινού, και του Αλέξη Μινωτή, που τη σκηνοθέτησε αρκετές φορές», είπε και πρόσθεσε: «Ήμουν δέκα ετών, φοβόμουν την Κάλλας. Έριξα ένα σκηνικό στην πρόβα κι εκείνη με πήρε στο καμαρίνι και μου έδωσε λευκή σοκολάτα».

Έπειτα, παραχωρώντας συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησε για τη γιαγιά του, η οποία υπήρξε σπουδαία ηθοποιός. «Η Κατίνα Παξινού ήταν φιλελεύθερη και επαναστάτρια και η μονή που μου έδωσε την ευλογία της όταν είπα ότι θα γίνω ηθοποιός. Μου έκλεψαν τον αναπτήρα και τη χρυσή αλυσίδα με το σταυρό, που μου χάρισε η γιαγιά μου», ανέφερε για την απώλεια των δώρων που έλαβε από την αγαπημένη του γιαγιά.

«Την Παξινού περισσότερο την ένοιαζε αν σου αρέσει το παστίτσιο της πάρα οι ερμηνείες της. Ήταν σπουδαία μαγείρισσα. Ήταν αθυρόστομη και είχε έναν συνδυασμό μεγάλης αρχοντιάς και μεγάλης λαϊκότητας», σημείωσε και συμπλήρωσε: «Το Όσκαρ της Κατίνας Παξινού υπάρχει και το έχω στο σπίτι μου».

Παράλληλα, ο 74χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε στον «πόλεμο» που είχε με τον παππού του, τον κορυφαίο ηθοποιό Αλέξη Μινωτή. «Μήνυσα δύο φορές τον παππού μου, Αλέξη Μινωτή. Μία όταν με έδιωξε από το Εθνικό Θέατρο και μία όταν τα χαλάσαμε για τα κληρονομικά μας».

«Όσο ζούσε η γιαγιά μου προσπαθούσε να μπαλώσει τις διάφορες μας με τον Μινωτή, γιατί είχαμε πάντα μια κόντρα, παρόλο που ήταν και νονός μου. Ο Μινωτής, ως καλλιτεχνικός διευθυντής, με έδιωξε από το Εθνικό Θέατρο, γιατί ανακατεύτηκα με τα συνδικαλιστικά. Πιαστήκαμε στα χεριά με τον παππού μου στο Ηρώδειο και γίναμε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες. Του έκανα μήνυση και φυσικά έχασα», εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

«Δεν μετανιώνω για τίποτε σε σχέση με τον Μινωτή, φέρθηκε πολύ μικρά! Του κρατούσα το δάχτυλο για να κοιμηθώ και του είχα μεγάλη αγάπη. Πώς αυτή η αγάπη εξελίχθηκε έτσι! Ήθελα πάντα να κάνω κάτι που εκείνος δεν ενέκρινε!», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Μπένσον Μπουν τραγούδησε και χόρεψε με δαντελένιο φόρεμα: «Είσαι καλά;», του έγραψαν

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Ο τραγουδιστής έκανε μία χιουμοριστική αναπαράσταση του βίντεο γνωστής TikToker

Natalie Imbruglia: Έγινε μητέρα μόνη της μέσω δωρεάς σπέρματος – Η εξομολόγηση για τη δύσκολη διαδρομή

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει την πιο δύσκολη πλευρά της εξωσωματικής

Της έλεγαν να μην κρατήσει το μωρό – Χρόνια μετά, ο γιος της έγινε από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον πλανήτη

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Η συναρπαστική ιστορία της μητέρας του Τζάστιν Μπίμπερ: μια γυναίκα που αντιμετώπισε κακοποίηση, κατάθλιψη και φτώχεια πριν δει το παιδί της να κατακτά τον πλανήτη.

Ήταν ο απόλυτος καρδιοκατακτητής ‑ Τι έκανε μετά το Saved By the Bell o Mark‑Paul Gosselaar

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Ήταν ερωτευμένες μαζί του όλες οι έφηβες

Ποιο είναι το πιο βρώμικο σημείο μέσα στο αεροπλάνο – Οι αεροσυνοδοί το αποφεύγουν!

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Τι πρέπει να προσέχει κάθε ταξιδιώτης, ανεξάρτητα από τη διάρκεια της πτήσης

Τζένιφερ Λόπεζ: Με ποιους σταρ του Χόλιγουντ θα ήθελε να κάνει σεξ

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη μίλησε με ενθουσιασμό για την ταινία «True Romance», παραδεχόμενη ότι γοητεύτηκε από ολόκληρο το καστ

Η αναφορά σχολιάστριας των Νικς στην Τέιλορ Σουίφτ στο γήπεδο: Δεν είσαι φίλαθλος της ομάδας, φύγε από εδώ

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσία της τραγουδίστριας στον τέταρτο τελικό του NBA στο Madison Square Garden προκάλεσε συζητήσεις

Η Τούνη απαντά στο σχόλιο «αυτά τα μαγιό δεν είναι για μαμάδες»: Εάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου

E-Daily 3.Left Χτες
Η influencer πόζαρε με μαύρο μπικίνι στη Νάξο και ξεκαθάρισε πως η μητρότητα δεν περιορίζει τις επιλογές μιας γυναίκας

Ιωάννα Τούνη για τα «ακατάλληλα για μαμάδες» μαγιό: «Αν δεν σ` αρέσει το θέαμα, πρόβλημά σου!»

E-Daily 3.Left Χτες
Είμαι σχεδόν 33 χρονών, έχω ένα μωρό και φυσικά και θα φοράω ό,τι με κάνει να νιώθω όμορφα, σχολίασε η influencer

Παντρεύτηκε ο πρώην σύζυγος της Ελιάνας Χρυσικοπούλου: Το μήνυμα της γυναίκας του για τη σχέση τους

E-Daily 3.Left Χτες
Μου έκαναν την τιμή να μεγαλώνουμε μαζί τις κόρες τους, έγραψε η νυν σύζυγος του Νικόλα Φαράκλα

Φαίη Σκορδά για Athens Pride: «Το κόστος είναι να ξαναβάλουμε την κοινωνία σε μια συζήτηση που πολώνει»

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε στο Buongiorno για την απόφαση της ΣΤΑΣΥ να μην αναρτήσει αφίσες του Athens Pride 2026 στους σταθμούς του Μετρό