E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Είχα κάνει 2 φορές μήνυση στον παππού μου»

Όσα αποκαλύπτει ο ηθοποιός για τον παππού του (και επίσης ηθοποιό) Αλέξη Μινωτή

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/10/2021 | 19:05

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Είχα κάνει 2 φορές μήνυση στον παππού μου»

Για την παγκοσμίως γνωστή ντίβα της όπερας Μαρία Κάλλας αλλά και τη γιαγιά του, Κατίνα Παξινού, και τον παππού του, Αλέξη Μινωτή μίλησε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Για την Κάλλας ο αγαπημένος ηθοποιός θυμήθηκε: «Συνάντησα την Μαρία Κάλλας πέντε φορές στη ζωή μου λόγω της γιαγιάς μου, Κατίνας Παξινού, και του Αλέξη Μινωτή, που τη σκηνοθέτησε αρκετές φορές», είπε και πρόσθεσε: «Ήμουν δέκα ετών, φοβόμουν την Κάλλας. Έριξα ένα σκηνικό στην πρόβα κι εκείνη με πήρε στο καμαρίνι και μου έδωσε λευκή σοκολάτα».

Έπειτα, παραχωρώντας συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησε για τη γιαγιά του, η οποία υπήρξε σπουδαία ηθοποιός. «Η Κατίνα Παξινού ήταν φιλελεύθερη και επαναστάτρια και η μονή που μου έδωσε την ευλογία της όταν είπα ότι θα γίνω ηθοποιός. Μου έκλεψαν τον αναπτήρα και τη χρυσή αλυσίδα με το σταυρό, που μου χάρισε η γιαγιά μου», ανέφερε για την απώλεια των δώρων που έλαβε από την αγαπημένη του γιαγιά.

«Την Παξινού περισσότερο την ένοιαζε αν σου αρέσει το παστίτσιο της πάρα οι ερμηνείες της. Ήταν σπουδαία μαγείρισσα. Ήταν αθυρόστομη και είχε έναν συνδυασμό μεγάλης αρχοντιάς και μεγάλης λαϊκότητας», σημείωσε και συμπλήρωσε: «Το Όσκαρ της Κατίνας Παξινού υπάρχει και το έχω στο σπίτι μου».

Παράλληλα, ο 74χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε στον «πόλεμο» που είχε με τον παππού του, τον κορυφαίο ηθοποιό Αλέξη Μινωτή. «Μήνυσα δύο φορές τον παππού μου, Αλέξη Μινωτή. Μία όταν με έδιωξε από το Εθνικό Θέατρο και μία όταν τα χαλάσαμε για τα κληρονομικά μας».

«Όσο ζούσε η γιαγιά μου προσπαθούσε να μπαλώσει τις διάφορες μας με τον Μινωτή, γιατί είχαμε πάντα μια κόντρα, παρόλο που ήταν και νονός μου. Ο Μινωτής, ως καλλιτεχνικός διευθυντής, με έδιωξε από το Εθνικό Θέατρο, γιατί ανακατεύτηκα με τα συνδικαλιστικά. Πιαστήκαμε στα χεριά με τον παππού μου στο Ηρώδειο και γίναμε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες. Του έκανα μήνυση και φυσικά έχασα», εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

«Δεν μετανιώνω για τίποτε σε σχέση με τον Μινωτή, φέρθηκε πολύ μικρά! Του κρατούσα το δάχτυλο για να κοιμηθώ και του είχα μεγάλη αγάπη. Πώς αυτή η αγάπη εξελίχθηκε έτσι! Ήθελα πάντα να κάνω κάτι που εκείνος δεν ενέκρινε!», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημοι που είναι πολύ πιο κοντοί απ’ όσο νομίζεις – Η πιο μικροκαμωμένη σταρ μόλις 1,42 μ.

Celebrity Stories 28.02.2026
Από την pop σκηνή μέχρι το Hollywood οι πιο petite διασημότητες

Το ποστ του πρώην, Justin Bieber, την ώρα που η Selena παντρευόταν και η απουσία του πατέρα της

Tabloid 28.02.2026
Το αινιγματικό ποστ του Justin Bieber και το παρασκήνιο πίσω από την απουσία του πατέρα της Selena Gomez από τον γάμο

Gio Kay: «Σε δύο χρόνια θα πάω για Ευρωβουλευτής»

Tabloid Χτες
Ο Gio Kay απαντά στις φήμες που τον θέλουν να κάνει κόμμα λέγοντας ότι ετοιμάζει κίνημα με το όνομα «Generation Hellas».

Κώστας Δόξας: Ένταση στον αέρα του «Πρωινού»

TV Buzz Χτες
Η απόπειρα προβολής βίντεο με την κόρη του και η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα

Η νέα αποκαλυπτική εμφάνιση της Μπιάνκα Σενσόρι

Tabloid Χτες
Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ με νέο look

Ιαπωνία: Μητέρα εγκατέλειψε το παιδί της στο βουνό επειδή ήταν άτακτο

Παράξενα Χτες
Το αγόρι ζήτησε βοήθεια σε μια κοντινή κατασκήνωση περίπου μία ώρα μετά την εγκατάλειψή του

Κώστας Δόξας: «Να προσέχουμε τους συντρόφους που επιλέγουμε» – Η πρώτη αντίδραση μετά την απομάκρυνσή από το J2US

Tabloid Χτες
Στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή του από τη Θεσσαλονίκη, συνάντησε τον Κώστα Δόξα η κάμερα της εκπομπής Buongiorno

Νέα προσθήκη στο πάνελ του Buongiorno ‑ Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Media Χτες
Η Φαίη Σκορδά καλημέρισε σήμερα 27/2 το τηλεοπτικό κοινό πολύ ευδιάθετη και είναι λογικό καθώς δύο μέρες τώρα βγήκε πρώτη στην τηλεθέαση

Σοφία Βεργκάρα: To σπάνιο βίντεο στο Instagram από την εποχή που διασκέδαζε ανέμελη στην Κολομβία

Tabloid Χτες
Το βίντεο είναι από την πόλη Μπαρρανκίγια στις ακτές της Καραϊβικής, με τη Σοφία Βεργκάρα να συζητάει και να γελάει ενώ φοράει ένα μαύρο μπικίνι

Από τα παιδικά τηλεοπτικά πλατό στο εδώλιο των μελλοθανάτων: Το έγκλημα που πάγωσε την Αμερική

Celebrity Stories Χτες
Η πώληση ενός πολυτελούς γιοτ κατέληξε σε ένα σχέδιο θανάτου χωρίς ίχνη – και σε μια υπόθεση που ακόμη σοκάρει