E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η ηθοποιός που ανήκει στο 1% παγκοσμίως με IQ 152

«Η εξυπνάδα μου είναι «αναπηρία»

Δημοσίευση 22/10/2021 | 15:06

Η ηθοποιός που ανήκει στο 1% παγκοσμίως με IQ 152
Φωτογραφία από τον χρήστη emre keshavarz στο Pexels

Είναι μια από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Ωστόσο, η γοητευτική Βρετανίδα Κέιτ Μπέκινσέιλ θεωρεί πως το γεγονός ότι είναι πολύ έξυπνη (με δείκτη ευφυίας 152), δεν της κάνει καλό στο χώρο της.

«Ο υψηλός δείκτης ευφυίας μου είναι «αναπηρία» στο Χόλιγουντ», υποστηρίζει η 48χρονη Βρετανίδα ηθοποιός μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Χάουαρντ Στερν.

«Κάθε γιατρός, κάθε άτομο που έχω συναντήσει, μου έχει πει: «Θα ήσουν πολύ πιο ευτυχισμένη αν ήσουν 30% λιγότερο έξυπνη».

«Δεν είναι καλό για μένα, όμως. Πραγματικά δεν με βοηθάει στην καριέρα μου. Απλώς πιστεύω ότι μπορεί να είναι μειονέκτημα στην πραγματικότητα», παραδέχεται η καστανή ηθοποιός.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο, η Κέιτ αστειεύτηκε λέγοντας ότι, από τότε που έκανε το τεστ για τον δείκτη νοημοσύνης, πιθανότατα «έκαψε μερικά εγκεφαλικά κύτταρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο μέσος άνθρωπος έχει δείκτη ευφυίας από 85 έως 115.

Η Μπέκινσειλ, με δείκτη ευφυίας 152 (ο Αινστάιν είχε 160), ανήκει στο 1% του πληθυσμού, όπως γράφει η εφημερίδα «Independent». Παράλληλα με την ηθοποιία, η Βρετανίδα ηθοποιός σπούδασε γαλλική και ρωσική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Έχει παίξει σε πολλές ταινίες, όπως το «Seren+dipity» και το «Περλ Χάρμπορ», όμως, η ταινία «Underworld» ήταν αυτή που την καθιέρωσε στο Χόλιγουντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left Χτες
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε ακαπέλα σε συναυλία της μέσα στη βροχή μετά από διακοπή ρεύματος, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Εν λευκώ» μόνο με τη συνοδεία μίας κιθάρας

Στην Ύδρα η Ρίτα Όρα, το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο νησί