E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μίλησε υπέρ του σeξ στο πρώτο ραντεβού και έφτασε τα 26 εκατομμύρια views

Στο βίντεο της, αναφέρει: «Θα σας πω γιατί είναι ζωτικής σημασίας το να κάνετε σeξ στο πρώτο ραντεβού»

Δημοσίευση 21/10/2021 | 15:12

Μίλησε υπέρ του σeξ στο πρώτο ραντεβού και έφτασε τα 26 εκατομμύρια views

Μία μεγάλη συζήτηση άνοιξε πρόσφατα στα social media, το βίντεο μιας νεαρής γυναίκας ονόματι Εύα η οποία επιχειρηματολογεί υπέρ του σeξ από το πρώτο ραντεβού. Η χρήστης του TikTok τράβηξε την προσοχή πάνω από 26 εκατομμυρίων ανθρώπων αφού έκανε το βίντεο στο οποίο μιλά για τη σημασία του σeξ στο πρώτο ραντεβού viral.

Στο βίντεο της, αναφέρει: «Θα σας πω γιατί είναι ζωτικής σημασίας το να κάνετε σeξ στο πρώτο ραντεβού. Πρόσφατα έβγαινα με έναν τύπο και πηγαίναμε αργά. Πιθανότατα είχαμε βγει 10 έως 15 ραντεβού πριν κάνουμε πραγματικά σeξ. Πριν κάνουμε σeξ, τον ρώτησα: “Λοιπόν, τι σου αρέσει κατά τη διάρκεια του σeξ, έχεις καμιά kιnky προτίμηση;” και μου απάντησε “Όχι, δεν έχω τίποτα τρελό στο μυαλό μου».

Και συνεχίζει η 20χρονη: «Έτσι πάμε να κάνουμε σeξ, στην αρχή ήταν καλά. Το πeος του ήταν ok και όλα ήταν καλά. Μετά άρχισε να μιλά βρώμικα. Τώρα, ξέρω τι σκέφτεσαι. “To dirty talking στο κρεβάτι είναι σeξι”. Συμφωνώ, απόλυτα. Αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν είπε τα συνηθισμένα βρώμικα λόγια που λέμε κατά τη διάρκεια του σeξ. Μου είπε: “Ναι, ναι, θέλεις να μείνω έγκυος; θέλεις να σου βάλω ένα μωρό για να ξέρουν όλοι ότι είσαι δική μου;”».

Η κοπέλα έκπληκτη ανέφερε «Μου ζητούσε να του απαντώ. Τι στο διάολο θέλεις να πω; “Ναι, θέλεις να πληρώσεις για την έκτρωση μου; Ναι, θέλεις να είσαι ανύπαντρος μπαμπάς;”. Κάντε σeξ στο πρώτο ραντεβού για να τα αποφύγετε όλα αυτά».

@eveculling

Instagram @ eveculling #TakeTheDayOffChallenge

♬ Calm LoFi song(882353) - S_R

Σeξ άμεσα για να αποφευχθούν οι κακοτοπιές 

Η Εύα είπε ότι ο κύριος λόγος που πιστεύει ότι το σeξ από νωρίς μπορεί να είναι επωφελές είναι επειδή θα μπορούσε να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν το άτομο αυτό είναι σeξουαλικά συμβατό με εσάς. «Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κάτι σημαντικό με το οποίο δεν είστε εντάξει. Αλλά επίσης, λάβετε υπόψη ότι μερικές φορές το σeξ είναι αμήχανο στην αρχή. Το σeξ γίνεται καλύτερο όσο εσείς και ο σύντροφός σας έρχεστε κοντά και με καλή επικοινωνία», πρόσθεσε.

Η Εύα διευκρίνισε επίσης ότι ενώ φαίνεται πολύ παθιασμένη με το σeξ στο πρώτο ραντεβού στο βίντεό της, πιστεύει πραγματικά ότι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν ό,τι αισθάνονται άνετα να κάνουν σeξουαλικά — και με τον δικό τους ρυθμό. «Δεν υπάρχει σωστός τρόπος. Και πραγματικά δεν νιώθω τόσο έντονα για το σeξ στο πρώτο ραντεβού. Έκανα ένα αστείο και ήμουν δραματική», είπε.

Ας κρατήσουμε ωστόσο την ουσία όσων λέει η νεαρή κοπέλα, Αν δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις στο υπνοδωμάτιο, θα μπορούσατε επίσης να κάνετε πρώτα την πράξη για να δείτε αν είναι αυτό που σας αρέσει.

Επίσης, πράξτε οτιδήποτε σας κάνει νιώθετε άνετα και μην αφήνετε ποτέ κανέναν στα κοινωνικά μέσα να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για τη σeξουαλική σας ζωή. Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος στο σeξ. Απλώς κάντε το με ασφάλεια και συναινετικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Victoria Beckham: Πώς αποτράπηκε την τελευταία στιγμή ένα από τα πιο τρομακτικά εγκλήματα στη βρετανική showbiz

Celebrity Stories 29.01.2026
Το σκοτεινό παρασκήνιο μιας υπόθεσης που πάγωσε τη Βρετανία

Γιατί η κάμερα του κινητού τηλεφώνου του Νετανιάχου είναι καλυμμένη με ταινία – Όλα τα σενάρια

Social Χτες
Το διαδίκτυο αναρωτιέται τι σημαίνει για τον μέσο άνθρωπο ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δεν εμπιστεύεται το κινητό του

Σοφία Φυρού μετά τη μαστεκτομή: «Τελείωσα και με τα χειρουργεία με το στήθος. Νιώθω πιο δυνατή από ποτέ»

Tabloid Χτες
«Δόξα τω Θεώ, είναι έτσι όπως το περίμενα και έχω και την υγεία μου αλλά μου αρέσει κιόλας και αισθητικά και τελείωσα με αυτό», ανέφερε η Σοφία Φυρού στο κλιπ που δημοσίευσε στο Instagram

Ελένη Μενεγάκη: Η κόρη της, Βαλέρια Λάτσιου, έγινε 18 ετών – Η εκπληκτική ομοιότητα με την παρουσιάστρια

Social Χτες
«Σ` αγαπώ περισσότερο από όσο χωράνε οι λέξεις», έγραψε στην ανάρτησή της για την πρωτότοκη κόρη της

Μιμή Ντενίση για την κόρη της: Αυτό το «τέρας» η Μαριτίνα με εμπόδισε να έχω κι άλλα παιδιά

Tabloid Χτες
Μου έλεγε «όχι, όχι, δεν θέλω να έχω αδέρφια», είπε η ηθοποιός

Παναγιώτα Βλαντή: «Έχω παγώσει το θέμα της υιοθεσίας για προσωπικούς λόγους»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μίλησε για τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο

Το ελαττωματικό λούτρινο αλογάκι που έγινε viral στην Κίνα ‑ Όταν το burnout απέκτησε πρόσωπο

Tabloid Χτες
Ένα λούτρινο αλογάκι έγινε σύμβολο της εργασιακής εξουθένωσης, όταν ένα κατασκευαστικό λάθος του έδωσε λυπημένη έκφραση, αντί για ένα χαμόγελο

Eurovision: Στην τρίτη θέση εκτοξεύτηκε η Ελλάδα στα στοιχήματα

Tabloid Χτες
Μεγαλώνει το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή της χώρας μας

Ηλίας Μαμαλάκης: «Η Λάρισα είναι μία από τις χειρότερες πόλεις της Ελλάδας, αλλά περνάνε όλοι καλά»

Tabloid Χτες
«Επειδή έχω ταξιδέψει πολύ, μπορώ και διακρίνω την ομορφιά μίας πόλης, αλλά δεν δίνω σημασία σε αυτό που είναι κοινότυπο», σχολίασε ο μάγειρας

Δάφνη Μπόκοτα: «Νιώθω ώρες ώρες στη Super Κατερίνα ότι δεν ταυτίζομαι με τα θέματα που παίζουμε»

Tabloid Χτες
Η Δάφνη Μπόκοτα έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star και στον δημοσιογράφο, Πάνο Παπαδόπουλο

Αθηνά Ωνάση: Η σπάνια επίσημη εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Tabloid Χτες
Μια σπάνια εμφάνιση στην επίδειξη μόδας του Stephane Rolland κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι έκανε η Αθηνά Ωνάση