E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μίλησε υπέρ του σeξ στο πρώτο ραντεβού και έφτασε τα 26 εκατομμύρια views

Στο βίντεο της, αναφέρει: «Θα σας πω γιατί είναι ζωτικής σημασίας το να κάνετε σeξ στο πρώτο ραντεβού»

Δημοσίευση 21/10/2021 | 15:12

Μίλησε υπέρ του σeξ στο πρώτο ραντεβού και έφτασε τα 26 εκατομμύρια views

Μία μεγάλη συζήτηση άνοιξε πρόσφατα στα social media, το βίντεο μιας νεαρής γυναίκας ονόματι Εύα η οποία επιχειρηματολογεί υπέρ του σeξ από το πρώτο ραντεβού. Η χρήστης του TikTok τράβηξε την προσοχή πάνω από 26 εκατομμυρίων ανθρώπων αφού έκανε το βίντεο στο οποίο μιλά για τη σημασία του σeξ στο πρώτο ραντεβού viral.

Στο βίντεο της, αναφέρει: «Θα σας πω γιατί είναι ζωτικής σημασίας το να κάνετε σeξ στο πρώτο ραντεβού. Πρόσφατα έβγαινα με έναν τύπο και πηγαίναμε αργά. Πιθανότατα είχαμε βγει 10 έως 15 ραντεβού πριν κάνουμε πραγματικά σeξ. Πριν κάνουμε σeξ, τον ρώτησα: “Λοιπόν, τι σου αρέσει κατά τη διάρκεια του σeξ, έχεις καμιά kιnky προτίμηση;” και μου απάντησε “Όχι, δεν έχω τίποτα τρελό στο μυαλό μου».

Και συνεχίζει η 20χρονη: «Έτσι πάμε να κάνουμε σeξ, στην αρχή ήταν καλά. Το πeος του ήταν ok και όλα ήταν καλά. Μετά άρχισε να μιλά βρώμικα. Τώρα, ξέρω τι σκέφτεσαι. “To dirty talking στο κρεβάτι είναι σeξι”. Συμφωνώ, απόλυτα. Αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν είπε τα συνηθισμένα βρώμικα λόγια που λέμε κατά τη διάρκεια του σeξ. Μου είπε: “Ναι, ναι, θέλεις να μείνω έγκυος; θέλεις να σου βάλω ένα μωρό για να ξέρουν όλοι ότι είσαι δική μου;”».

Η κοπέλα έκπληκτη ανέφερε «Μου ζητούσε να του απαντώ. Τι στο διάολο θέλεις να πω; “Ναι, θέλεις να πληρώσεις για την έκτρωση μου; Ναι, θέλεις να είσαι ανύπαντρος μπαμπάς;”. Κάντε σeξ στο πρώτο ραντεβού για να τα αποφύγετε όλα αυτά».

@eveculling

Instagram @ eveculling #TakeTheDayOffChallenge

♬ Calm LoFi song(882353) - S_R

Σeξ άμεσα για να αποφευχθούν οι κακοτοπιές 

Η Εύα είπε ότι ο κύριος λόγος που πιστεύει ότι το σeξ από νωρίς μπορεί να είναι επωφελές είναι επειδή θα μπορούσε να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν το άτομο αυτό είναι σeξουαλικά συμβατό με εσάς. «Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κάτι σημαντικό με το οποίο δεν είστε εντάξει. Αλλά επίσης, λάβετε υπόψη ότι μερικές φορές το σeξ είναι αμήχανο στην αρχή. Το σeξ γίνεται καλύτερο όσο εσείς και ο σύντροφός σας έρχεστε κοντά και με καλή επικοινωνία», πρόσθεσε.

Η Εύα διευκρίνισε επίσης ότι ενώ φαίνεται πολύ παθιασμένη με το σeξ στο πρώτο ραντεβού στο βίντεό της, πιστεύει πραγματικά ότι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν ό,τι αισθάνονται άνετα να κάνουν σeξουαλικά — και με τον δικό τους ρυθμό. «Δεν υπάρχει σωστός τρόπος. Και πραγματικά δεν νιώθω τόσο έντονα για το σeξ στο πρώτο ραντεβού. Έκανα ένα αστείο και ήμουν δραματική», είπε.

Ας κρατήσουμε ωστόσο την ουσία όσων λέει η νεαρή κοπέλα, Αν δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις στο υπνοδωμάτιο, θα μπορούσατε επίσης να κάνετε πρώτα την πράξη για να δείτε αν είναι αυτό που σας αρέσει.

Επίσης, πράξτε οτιδήποτε σας κάνει νιώθετε άνετα και μην αφήνετε ποτέ κανέναν στα κοινωνικά μέσα να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για τη σeξουαλική σας ζωή. Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος στο σeξ. Απλώς κάντε το με ασφάλεια και συναινετικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left Χτες
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε ακαπέλα σε συναυλία της μέσα στη βροχή μετά από διακοπή ρεύματος, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Εν λευκώ» μόνο με τη συνοδεία μίας κιθάρας

Στην Ύδρα η Ρίτα Όρα, το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο νησί