E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αναστασία Γιούσεφ: «Ένας καλός μήνας στο Instagram μπορεί να μου φέρει έως και 10.000 ευρώ»

Μίλησε για την πρόταση που δέχθηκε από τη «Φάρμα»

Δημοσίευση 20/10/2021 | 14:19

Αναστασία Γιούσεφ: «Ένας καλός μήνας στο Instagram μπορεί να μου φέρει έως και 10.000 ευρώ»

Αρκετά υψηλές είναι οι απολαβές της Αναστασίας Γιούσεφ από το Instagram, όπως αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στον Alpha. «Ένας καλός μήνας με αρκετά give away και διαφημίσεις στο Instagram μπορεί να φτάσει και τις 10.000 ευρώ» είπε χαρακτηριστικά η εκρηκτική χορεύτρια.

Ειδικότερα, μιλώντας για την πρόταση που δέχθηκε από τη «Φάρμα», η Αναστασία Γιούσεφ, ανέφερε ότι είναι πολύ καλή οικονομικά η πρόταση που δέχθηκε. «Μίλησα για πολλά και τώρα αναμένουν την απάντηση μου. Μπορώ να πω πως ακόμα βρίσκομαι σε σκέψη. Βάζω τα αρνητικά, βάζω τα θετικά και θα αποφασίσω σύντομα» είπε η Αναστασία Γιούσεφ.

«Η οικονομική πρόταση ήταν καλή, αρκετά καλή. Βέβαια, δεν υπερβαίνει πολύ αυτά που μπορώ να βγάλω μέσα από τη δουλειά μου. Ένας καλός μήνας με αρκετά give away και διαφημίσεις στο Instagram μπορεί να φτάσει και τις 10.000 ευρώ» τόνισε.

«Έχουμε συζητήσει με τον σύντροφο μου για τη Φάρμα και δυστυχώς δεν είναι πολύ σύμφωνος με αυτό. Οπότε είναι και αυτός ένας από τους λόγους τους αρνητικούς» κατέληξε η χορεύτρια.

Φάρμα: Τα πρώτα ονόματα που συζητούν με τον ΑΝΤ1

Τα πρώτα ονόματα που είναι κοντά στο να πουν το μεγάλο «ναι» για την είσοδό τους στη Φάρμα αποκάλυψε το Πρωινό. Μεγαλύτερη αίσθηση προκαλεί το όνομα της Μαρίνας Πατούλη, η οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «είναι έτοιμη να βρίσκεται στη “Φάρμα”. Οι συζητήσεις γίνονται, το κλίμα είναι θετικό αν και δεν είναι ολοκληρωμένο».

Στα νέα ονόματα που ακούστηκαν στην εκπομπή είναι και οι: Χρήστος Βολικάκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Αναστασία Γιούσεφ, Μιρέλλα Μανιάνι και Αθανασία Τσουμελέκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Τζάστιν Μπαλντόνι ζητά απόρριψη ή μείωση του αιτήματος των 8 εκατ. δολαρίων της Μπλέικ Λάιβλι

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η ηθοποιός είχε αξιώσει από το δικαστήριο σχεδόν 7,5 εκατομμύρια δολάρια σε αμοιβές δικηγόρων και άλλα 540.000 δολάρια για λοιπές δαπάνες - ποσά που η αντίπαλη πλευρά χαρακτηρίζει εξωπραγματικά

Ο Λευτέρης Πανταζής δημοσίευσε παλιά φωτογραφία με τη Ζώζα Μεταξά και την κόρη τους

E-Daily 3.Left 14.07.2026
«Οικογένεια» έγραψε ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του

Η Αντέλ σε πολυτελές γιοτ στη Σαρδηνία ‑ Δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η διάσημη τραγουδίστρια εντοπίστηκε στη θαλαμηγό μαζί με τον Τομ Φορντ

Θοδωρής Αθερίδης: Τι απάντησε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ο ηθοποιός επέστρεψε με νέα ανάρτηση στο Facebook, τοποθετούμενος για τη θύελλα που ξέσπασε μετά τα συγχαρητήρια που έδωσε στον υπουργό Χρυσοχοΐδη για τις συλλήψεις στην υπόθεση της Marfin.

Η Τζένιφερ Λόπεζ «λαμπέρη» στην επίδειξη Haute Couture της Dolce & Gabbana στη Σικελία

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η 56χρονη σταρ κέντρισε τα βλέμματα όλων φορώντας εφαρμοστό χρυσό στράπλες φόρεμα του οίκου, στολισμένο με πολύχρωμους πολύτιμους λίθους

Γιώργος Μαζωνάκης: Τι τον εκνεύρισε στα λόγια του Αντώνη Ρέμου και πώς αντέδρασε

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε σε αποκαλυπτική συνέντευξή του ότι ενοχλήθηκε έντονα από σχόλια του Ρέμου για την κατάστασή του.

Η πρώτη κοινή selfie της Κιμ Καρντάσιαν με τον Λιούις Χάμιλτον και ένα από τα παιδιά της

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η διάσημη επιχειρηματίας μοιράστηκε τρυφερά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές τους δίπλα στη λίμνη, με αφορμή τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου.

H εμφάνιση της Jennifer Lopez στη Σικελία που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό

Tabloid 14.07.2026
Η JLo ήταν το αδιαμφισβήτητο αστέρι της πρώτης σειράς στην επίδειξη Alta Moda των Dolce & Gabbana στην Ταορμίνα, ενώ η Léonie Cassel άνοιξε την πασαρέλα υπό το βλέμμα της Monica Bellucci.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Γενέθλια στις Μαλδίβες με έκπληξη από τον σύντροφό της στην παραλία

Tabloid 14.07.2026
Η γνωστή μοντέλο γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της με τον σύντροφό της

Καμπούρη & Κατσαρίδης: Ποια αινιγματική ατάκα άφησε υπονοούμενα για το τηλεοπτικό τους μέλλον μετά το «Πρωινό»

Tabloid 14.07.2026
Οι δύο πρώην συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα ανέβασαν κοινό βίντεο στο Instagram, με μια ατάκα που πυροδότησε εικασίες για κοινή τηλεοπτική επιστροφή.

Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο της σκυλίτσας του Αρίθας

Tabloid 14.07.2026
Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε ανοιχτά την οδύνη του για την απώλεια της Αρίθας και αποκάλυψε τις ευθύνες που αποδίδει στον κτηνίατρό της.

Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά κάτω από φοίνικες ‑ και τι φορούσε η νύφη

Tabloid 14.07.2026
Ο Paul Wesley και η Natalie Kuckenburg ανταλλάξαν όρκους αιώνιας αγάπης σε λιτή πολιτική τελετή με λίγους καλεσμένους και τον αγαπημένο τους σκύλο.