E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κώστας Μπίγαλης: «Αναγκάστηκα να δανειστώ χρήματα για να επιβιώσω»

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την δύσκολη περίοδο της καραντίνας

Δημοσίευση 20/10/2021 | 08:32

Κώστας Μπίγαλης: «Αναγκάστηκα να δανειστώ χρήματα για να επιβιώσω»

Ο Κώστας Μπίγαλης μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι καλλιτέχνες και πιο συγκεκριμένα οι τραγουδιστές εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. «Φτάσαμε να δανειζόμαστε μέχρι και 20 ευρώ», ανέφερε.

«Μετά από ενάμιση χρόνο αυτής της φοβερής διακοπής, που εμάς τους καλλιτέχνες μας έχει τσακίσει, γιατί οι περισσότεροι δεν είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι, φτάσαμε σε σημείο κάποιοι να δανειζόμαστε ένα 20ευρο ο ένας από τον άλλον», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», στον ALPHA. Συμπλήρωσε, δε, το εξής: «τώρα να πω “δεν έχω” και να πάρω ένα τηλέφωνο και από το χώρο… θα πω πως η Πωλίνα που είμαστε μαζί, μου στάθηκε σαν αληθινή φίλη. Γενικά, είναι συγκινητική η υποστήριξη που είχαμε όλο αυτό το διάστημα».

Έπειτα αναφέρθηκε για την ενασχόλησή του με την αστρολογία και πως προέκυψε αυτή. «Μια γυναίκα ήταν η αφορμή για να ασχοληθώ με την αστρολογία. Ήταν η αρχή… Την έβλεπα που διάβαζε έναν τόμο αστρολογίας και μου κίνησε την περιέργεια και ασχολήθηκα και εγώ», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια μίλησε για τον τρόπο ζωής του και τις καταχρήσεις. «Τόσα χρόνια στο χώρο έχω δει διάφορα, αλλά εγώ ούτε καν καπνίζω. Ούτε πίνω. Αν κάνω καλή ζωή… Κάνω τη ζωή που εγώ θεωρώ ότι μου ταιριάζει».

Τέλος, αναφέρθηκε στη Eurovision. «Η Eurovision έπαψε να με απασχολεί τα τελευταία 16 χρόνια. Δεν βλέπεται… Τα τραγούδια είναι πολύ χαμηλού επιπέδου και πράγματα που έχουν ακουστεί, τα λεγόμενα “euroτράγουδα”, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις. Διότι απλά, οι συνθέτες που προσεγγίζουν το διαγωνισμό είναι ερασιτέχνες, άνθρωποι που δεν βρήκαν αλλού και πηγαίνουν εκεί..Πλέον η εικόνα έχει πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ποιος θα ντυθεί, ποιος θα γδυθεί, τα φώτα! Τα φώτα είναι εκπληκτικά… Αλλά πολύ κακό για το τίποτα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βασάλος: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή – «Αυτή τη .....έχω κάνει, είναι το πιο χοντρό»

Celebrity Stories 26.10.2025
Η τελευταία φορά που έκλαψε και ο πιο μεγάλος φόβος του

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 26.10.2025
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

10 διάσημοι που άλλαξαν το όνομά τους

Tabloid 26.10.2025
Ο καθένας είχε τον λόγο του

Συγκινεί ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά: «Είχαμε προετοιμάσει τα παιδιά για παν ενδεχόμενο»

Media Χτες
«Προσπαθούσε να δείχνει ότι παλεύει με αξιοπρέπεια, με ήθος, με επιμονή και υπομονή και στο τέλος θα τα κατάφερνε»

Η εικόνα ενός μυστηριώδη άνδρα έξω από το Λούβρο μετά τη ληστεία προκάλεσε «σάλο» στα social media

Social Χτες
Σάλος στα social media με την φωτογραφία ενός νεαρού καλοντυμένου άνδρα

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη της αντίδραση για το περιστατικό με το περιπολικό

Tabloid Χτες
Σάλος προκλήθηκε από τη μεταφορά της τραγουδίστριας με περιπολικό

Κατερίνα Γιατζόγλου: Ήμουν τερατογέννημα, μέχρι τα 14 μου ήμουν ένα ασχημόπαπο, κοκαλιάρα

Media Χτες
Μόνο πρόβλημα ήταν η ομορφιά για εμένα, τόνισε η συγγραφέας

Τι τύπο προσωπικότητας έχεις; Δες την εικόνα και θα καταλάβεις


QUIZ Stories Χτες
Μια οπτική ψευδαίσθηση θα σε βοηθήσει να δεις ποιος είσαι