E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μιχάλης Οικονόμου: Ο γνωστός ηθοποιός παντρεύτηκε τον σύντροφό του Γιώργο Μακρή

Το ζευγάρι, που έχει ήδη ένα παιδί, ανάρτησε φωτογραφίες στο Instagram από το ευτυχές γεγονός

Δημοσίευση 19/10/2021 | 12:05

Μιχάλης Οικονόμου: Ο γνωστός ηθοποιός παντρεύτηκε τον σύντροφό του Γιώργο Μακρή

Ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου παντρεύτηκε με σύμφωνο συμβίωσης τον σύντροφό του Γιώργο Μακρή.

Το ζευγάρι, που έχει ήδη ένα παιδί, ανάρτησε φωτογραφίες στο Instagram από το ευτυχές γεγονός.

«Πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Μιχάλης Οικονόμου αναρτώντας φωτογραφίες από την προετοιμασία αλλά και τη διαδικασία της σύναψης του συμφώνου συμβίωσης.

«Wedding Day!» έγραψε στη λεζάντα ο σύζυγός του Γιώργος Μακρής ποστάροντας και αυτός φωτογραφίες.

Ο Μιχάλης Οικονόμου, που υποδύεται τον μπακάλη στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» είχε μιλήσει τον περασμένο Απρίλιο σε τηλεοπτική εκπομπή για την απόφασή του να μεγαλώσει με τον σύντροφό του ένα παιδί αλλά και το πότε αποκάλυψε στην οικογένειά του ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Στους γονείς μου μίλησα μεγάλος, στα 35 μου, ανοιχτά για μένα. Ήταν ένα βάρος που κουβαλούσα δεκαετίες. Ανέπνευσα και ήταν αντίστοιχη η αντιμετώπιση που έλαβα, ότι πάμε να δούμε τι κάνουμε από εδώ και πέρα. Βρήκα αγκαλιά αλλά μέσα στα χρόνια χρειάστηκε και οι ίδιοι να κάνουν την πορεία τους», είπε.

Για την απόφασή του να γίνουν γονείς με τον σύντροφό του ανέφερε πως ««Μεγαλώνουμε ένα παιδί, είμαστε μπαμπάδες του και θεωρήσαμε ότι ανοίγοντας την ιστορία μας στον κόσμο, προστατευμένα βέβαια, μπορούμε να δώσουμε μια ορατότητα στις ομόφυλες οικογένειες, που είναι πάρα πολλές στην Ελλάδα, και δεν αναγνωρίζονται νομικά αυτή τη στιγμή.

»Δεν υπάρχει ίση αντιμετώπιση σε όλες τις οικογένειες σε αυτή τη δημοκρατική χώρα, το οποίο από μόνο του είναι ένα μεγάλο λάθος. Μια οικογένεια που είναι δύο μαμάδες και το παιδί το έχει γεννήσει φυσιολογικά η μία, η άλλη δεν θεωρείται μαμά από το ελληνικό κράτος αυτή τη στιγμή. Στη δική μου οικογένεια είμαι ο "αόρατος" γονιός, ο Γιώργος είναι νομικά ο μπαμπάς του παιδιού.

»Αν σε ένα ομόφυλο ζευγάρι συμβεί κάτι στον έναν γονιό, ο άλλος δεν έχει δικαίωμα να διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού [...]», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στέφανος Κωνσταντινίδης και Έλενα Πολυκάρπου «αρπάχτηκαν» στον αέρα

TV Buzz 27.01.2026
«Μην το κάνεις αυτό, ρε Έλενα» – «Μην χτυπάς το χέρι στο τραπέζι»

Χώρισε η Κατερίνα Παπουτσάκη

Tabloid 27.01.2026
Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας Θάνος Χατζόπουλος ήταν μαζί για 16 μήνες

Χώρισε η Bella Hadid

Tabloid 27.01.2026
Οριστικό τέλος για το μοντέλο και τον καουμπόι σύντροφό της, Αντάν Μπανουέλος

O Θοδωρής Μαραντίνης εντάσσεται στο δυναμικό του ΡΥΘΜΟΥ 9.49!

Media 27.01.2026
Ο Θοδωρής μπαίνει στο ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού κι έρχεται στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 9.49 για μια εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις και πολλή μουσική!

Ο Βενσάλ Κασέλ πιάστηκε να χαζεύει τα πόδια της Κάρλα Μπρούνι

Tabloid 27.01.2026
Δίπλα στον Γάλλο ηθοποιό ήταν η σύντροφός του, Νάρα Μπαπτίστα - Δείτε το βίντεο

Τσιμτσιλή για Μουτσινά: «Έχει βγάλει πολλά χρήματα από την τηλεόραση! Δηλαδή κλαίνε οι χήρες…»

Tabloid 27.01.2026
Όσα είπε μετά τις δηλώσεις Μουτσινά για την τηλεόραση

MasterChef: Οι δύο πρώτοι παίκτες που αποχώρησαν και η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Media 27.01.2026
«Μία κακή ημέρα μπορεί δυστυχώς να σας κοστίσει τη θέση σας στον διαγωνισμό», σχολίασε μεταξύ άλλων ο σεφ