E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

O Γιώργος Λιάγκας απαντά στις φήμες για επανασύνδεση με την Φαίη Σκορδά

«Θέλω να ξεκαθαρίσω...»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/10/2021 | 10:50

O Γιώργος Λιάγκας απαντά στις φήμες για επανασύνδεση με την Φαίη Σκορδά

Εφ' όλης της ύλης ο Γιώργος Λιάγκας στον Alpha.

Σε μια από τις επιλεκτικές συνεντεύξεις που δίνει τηλεοπτικά, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Γιώργος Λιάγκας συνάντησε τη Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για όλα. Βεβαίως, πρωταγωνιστικό ρόλο στη συζήτηση είχε η σχέση του παρουσιαστή με την Φαίη Σκορδά, ο χωρισμός τους και οι φήμες επανασύνδεσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε πως «η ζωή τα έφερε αλλιώς, τι να κάνουμε. Αφού δεν γινόταν να είμαστε μαζί με την Φαίη αλλά αποδεικνύεται ότι έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση και ο κόσμος καθημερινά το βλέπει. Δεν μπορείς να προκριθείς. Επειδή έγραψαν κάποιοι, «κοίτα να δεις τι κάνουν για τα λεφτά». Όσα λεφτά κι αν δίνει κάποιος, με έναν άνθρωπο που δεν τον χωνεύεις, δεν τον εκτιμάς και δεν μπορείς να τον ανεχτείς στη ζωή σου δεν μπορείς να κάθεσαι τρεις ώρες στον αέρα και άλλες τρεις εκτός αέρα στις συσκέψεις στο ίδιο τραπέζι και να μιλάς».

«Πρέπει να υπάρχει εκτίμηση, σεβασμός και καλή σχέση και αυτό είναι κάτι που το έχουμε κατακτήσει με την Φαίη και είναι ένα καλό παράδειγμα προς μίμηση. Άνθρωποι που χωρίζουν γιατί δεν τα κατάφεραν ως ζευγάρι αλλά ως άνθρωποι μπορούν στη ζωή να κάνουν πράγματα μαζί» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1. «Θέλω να το ξεκαθαρίσω και το έχουμε πει και στην εκπομπή. Δεν είμαστε μαζί με την Φαίη, δεν είμαστε ζευγάρι και δεν θα παίζαμε καθόλου με αυτή την ιστορία επειδή έχουμε δυο παιδιά που υπεραγαπάμε και οι δυο».

Ξεκαθαρίσαμε στα παιδιά μας πως το γεγονός ότι κάνουμε εκπομπή μαζί είναι επαγγελματικό για να μην υπάρχει η προσδοκία, την οποία έχουν όλα τα παιδιά των χωρισμένων γονιών, πως οι γονείς τους θα ξαναείναι μαζί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Brooklyn Beckham μπλόκαρε τους γονείς του στο Instagram: Τι συνέβη (πάλι)

Tabloid 30.12.2025
Η ιστορία πίσω από την ένταση στην οικογένεια

Μια Gen Z πριγκίπισσα: Ποια είναι η Πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας

Celebrity Stories 30.12.2025
Ένα σύγχρονο βασιλικό πρότυπο

Μπριζίτ Μπαρντό: Τι θα γίνει με την περιουσία της ‑ Πού θα ταφεί

Tabloid Χτες
Παρά τη διαχρονική της φήμη, η οικονομική της κατάσταση δεν αποτυπώνει μια «κολοσσιαία» περιουσία, καθώς η ίδια απέρριψε πολλές προσοδοφόρες προτάσεις μετά την αποχώρησή της από τον κινηματογράφο

Κηδεία Σύλβας Ακρίτα: Βαθιά θλίψη στην κηδεία της ‑ Ο Κώστας και ο Παύλος Αρζόγλου στο πλευρό της Έλενας Ακρίτα

Tabloid Χτες
Ποιοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της μητέρας της Έλενας Ακρίτα

«Δεν κατέθεσε κανένα ποσό στον τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1», είπε ο Λιάγκας για τον Μαζωνάκη

TV Buzz Χτες
«Για να αποκατασταθεί η αλήθεια», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Καινούργιου σε Συνατσάκη: «Γιατί το κάνεις τώρα που διανύω τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου;»

TV Buzz Χτες
Την δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου