Στέφανος Τσιτσιπάς: Πόσταρε τη φράση του Θεμιστοκλή «Πάταξον μεν, άκουσον δε»
Δεν σταματά να εκπλήσσει τους πάντες ο Στέφανος
Δημοσίευση 15/10/2021 | 13:36

Δεν σταματά να εκπλήσσει τους πάντες ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Αυτή τη φορά χρησιμοποίησε μια φράση από την αρχαία ελληνική ιστορία.
Χρησιμοποίησε τη φράση που είπε ο ναύαρχος Θεμιστοκλής πριν από τη ναυμαχία της Σαλαμίνας, ώστε να στείλει το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.
View this post on Instagram
Πιο συγκεκριμένα αρκετές ώρες μετά τη σπουδαία ανατροπή και πρόκριση στους «8» του Indian Wells επί του Ντε Μίνορ, ο Έλληνας τενίστας έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Πάταξον μεν, άκουσον δε».
Τη συγκεκριμένη φράση είπε ο Θεμιστοκλής στον Σπαρτιάτη Ευριβιάδη, η οποία σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: «Χτύπησε με, μα άκουσε».
Προφανώς, έχει υπόψιν του ότι είναι αρκετοί αυτοί που για διάφορους λόγους θέλουν να τον «χτυπήσουν» – μεταφορικά βεβαίως.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ο Μέσι ξέσπασε σε κλάματα μετά την τρομερή ανατροπή στο Μουντιάλ ‑ δείτε το βίντεο
E-Daily 3.Left
Χτες
Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά την απίστευτη ανατροπή της Αργεντινής κόντρα στην Αίγυπτο για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η ανατροπή του αιώνα από τον Μέσι: Η Αργεντινή στους «8»!
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Όταν δεν υπάρχει ελπίδα, ο Μέσι αναλαμβάνει δράση. Με γκολ, ασίστ και αδάμαστο πάθος, η Αλμπισελέστε πέτυχε απίστευτη ανατροπή (3-2) και άφησε άφωνη την Αίγυπτο.
Μουντιάλ 2026: Τα ζευγάρια των προημιτελικών και τι αλλάζει στους τέσσερις τελευταίους αγώνες
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Σήμερα ολοκληρώνεται η φάση των «16» με τις αναμετρήσεις Αργεντινή-Αίγυπτος και Ελβετία-Κολομβία
Φωτιά στη Λέσβο: Τέσσερα εναέρια μέσα επιχειρούν
Ελλάδα
Χτες
Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στη Σκάλα Ερεσού με 18 πυροσβέστες, πέντε οχήματα και τέσσερα εναέρια μέσα να επιχειρούν για την κατάσβεσή της.
Τραμπ για Μελόνι: Καλός άνθρωπος, πραγματικά
Πολιτική
Χτες
«Την αγαπώ πολύ, όμως έκανε ένα λάθος...Απλά δεν ήταν εκεί για εμάς και αυτό δεν μου άρεσε», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος έπειτα από την άρνηση της Μελόνι να συνδράμει την αμερικανοϊσραηλινή επίθεση κατά του Ιράν
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 20χρονος Βρετανός μετά τη σύγκρουση «γουρούνας» με πούλμαν στη Ζάκυνθο ‑ Διακομίσθηκε στην Αθήνα
Ελλάδα
Χτες
Ο νεαρός νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση - Έκκληση από συγγενείς του για οικονομική ενίσχυση ώστε να καλυφθούν τα νοσήλεια - Οι γιατροί έκαναν προσπάθεια να τον ξυπνήσουν αλλά έπαθε κρίση
Αίγιο: Πιθανή ανατροπή στην υπόθεση μητέρας και γιου που βρέθηκαν νεκροί
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Βίντεο ντοκουμέντο από την Κουλούρα Ημαθίας: Η στιγμή της μαχαίρωσης από τον 47χρονο
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Ο 47χρονος φέρεται να μπήκε σε έντονο διαπληκτισμό με δύο Ρομά και να τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον έναν εξ αυτών
Τρύπα 9 μέτρων άνοιξε στη Βαρκελώνη αναγκάζοντας την εκκένωση 5 πολυκατοικιών
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Πέντε κτίρια εκκενώθηκαν προληπτικά στη συνοικία Sant Gervasí-La Bonanova, με τις αρχές να συνδέουν την καθίζηση με τα έργα κατασκευής της γραμμής L9 του Μετρό.
Τι συνέβη τελικά στην πλαζ της Πάτρας με τη λουόμενη που είπε ότι τραυματίστηκε από λαγοκέφαλο
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Ο επικεφαλής του Κέντρου Υγείας Βόρειου Τομέα Πατρών εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και τόνισε ότι δεν χρειάζεται πανικός.
Τραμπ και Ερντογάν στην Αγκυρα: Τι είπε ο Αμερικανός πρόεδρος για τα F‑35
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επανεξέτασης της πώλησης F-35 στην Τουρκία, εκθειάζοντας τον Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Αγκυρα.
Συναγερμός στο Μανχάταν: Ποιο γνωστό κτίριο 38 ορόφων εκκενώθηκε εκτάκτως
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Τούβλα έπεσαν, κολώνες άρχισαν να λυγίζουν και ορόφοι παρουσίασαν καθίζηση στο πρώην κτίριο της Pfizer κοντά στο Grand Central Terminal.






