E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυστρία: Οίκος ανοχής με Έλληνα ιδιοκτήτη μετατρέπεται... σε «εμβολιαστικό κέντρο»

Mετά τον εμβολιασμό οι πελάτες θα κάνουν δωρεάν σάουνα - Δεν χρειάζεται ραντεβού, λέει ο ιδιοκτήτης

Δημοσίευση 8/10/2021 | 11:28

Αυστρία: Οίκος ανοχής με Έλληνα ιδιοκτήτη μετατρέπεται... σε «εμβολιαστικό κέντρο»

Εμβολιασμούς κατά της νόσου Covid ξεκινάει ένας οίκος ανοχής στη Βιέννη. Και ως επιβράβευση, οι πελάτες θα λαμβάνουν ένα κουπόνι με το οποίο θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο κλαμπ σάουνας του οίκου ανοχής «Funpalast».

Μιλώντας για την πρωτοβουλία αυτή, ο 'Ελληνας επιχειρηματίας, Πέτρος Λάσκαρης, που διευθύνει τον οίκο ανοχής δηλώνει στην αυστριακή εφημερίδα «heute.at»: «Οι δραστηριότητες αναψυχής μας συμβαδίζουν με το υγειονομικό πρωτόκολλο. Κάθε πελάτης μπορεί να έρθει εδώ και να κάνει δωρεάν το εμβόλιο κατά του κορωνοιού και μάλιστα χωρίς ραντεβού», προσθέτει.

Ο μάνατζερ του οίκου ανοχής έχει επίσης μια δικαιολογία για τους άντρες που είτε είναι παντρεμένοι είτε σε σχέση.

«Θα μπορούν απλώς να πουν στον αγαπημένο τους ότι εμβολιάστηκαν στο μνημείο του Γκουστάβ Κλιμτ. Το έργο τέχνης προς τιμήν του Αυστριακού ζωγράφου βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον οίκο ανοχής», όπως λέει.

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενες στον αυστριακό οίκο ανοχής ανυπομονούν για τον εμβολιασμό των πελατών τους στο «Funpalast».

Η Σαμίρα, μία από αυτές, υποστήριξε: «Θα είναι διασκεδαστικό! Προσωπικά θα φροντίζω κάθε πελάτη».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «heute», η πρωτοβουλία αυτή ξεκινά την 1η Νοεμβρίου και οι πελάτες θα μπορούν να εμβολιάζονται κάθε Δευτέρα, από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Οι εμβολιασμένοι θα μπορούν στη συνέχεια να απολαμβάνουν δωρεάν σάουνα έως τις 4 π.μ.

Η διεύθυνση του οίκου ανοχής διευκρινίζει ότι θα μπορούν να εμβολιαστούν και γυναίκες φορώντας μάσκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γυμναστής σχολείου έγινε viral λόγω της ομοιότητάς του με τον Νότη Σφακιανάκη

E-Daily 3.Left 01.07.2026
«Με μπερδεύουν μαζί του, αλλά δεν το έχω παίξει ποτέ Σφακιανάκης»

Η Helena Bonham Carter κουβαλά μια τραγωδία που λίγοι γνωρίζουν ‑ Το τρομερό δυστύχημα πριν 18 χρόνια

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Το δράμα που έζησε η Helena Bonham Carter μακριά από τα φώτα του Χόλιγουντ

Η επιστήμη έλυσε το μεγαλύτερο αίνιγμα όλων των εποχών – Πρώτα η κότα ή το αυγό;

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Το ερώτημα που βασάνιζε γενιές ανθρώπων βρήκε επιτέλους απάντηση

Όλα όσα ξέρουμε για τη σχέση της Cara Delevingne με την Amber Heard που «έσκασε σα βόμβα»

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Μετά από χρόνια φημών, η Cara Delevingne αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη με την Amber Heard

Ανθή Βούλγαρη: «Δουλεύουμε όλη μέρα απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ και παίρνουμε και μικρούς μισθούς – Αυτό το 6 παρά είναι… »

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Η παρουσιάστρια επέστρεψε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» μετά από δύο μέρες απουσίας και αντάλλαξε απολαυστικά πειράγματα με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Ποιος διάσημος σταρ τραγούδησε αυθόρμητα με έναν μουσικό του δρόμου στη Σεβίλλη;

E-Daily 3.Left Χτες
Έκανε βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Σεβίλλης και άφησε άφωνους τουρίστες και περαστικούς με μια εντελώς απρόσμενη εμφάνιση.

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο της ΕΡΤ μετά από 5 χρόνια

E-Daily 3.Left Χτες
Το δίδυμο του «Στούντιο 4» αποχαιρέτησε με συγκίνηση τους τηλεθεατές και την ομάδα της ΕΡΤ, ανοίγοντας παράλληλα την πόρτα για νέα αρχή.

Η Κιάρα Φεράνι έκανε ανάρτηση στα ελληνικά: Ελλάδα σ` αγαπώ, έγραψε

Social Χτες
Η Ιταλίδα influencer ανέβασε φωτογραφίες από το ταξίδι της και δήλωσε πως ανυπομονεί να επιστρέψει

Η απουσία της Βάσως Λασκαράκη από το τριήμερο πάρτι για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

Tabloid Χτες
Οι δύο γυναίκες υπήρξαν για χρόνια φίλες, ενώ η Λασκαράκη είναι μία από τις νονές του γιου της Οικονομάκου

Μαντόνα: Ποζάρει στα 67 της για τη Vogue Italia και εντυπωσιάζει με τη νέα της φωτογράφιση

E-Daily 3.Left Χτες
Η «Βασίλισσα της pop» πρωταγωνιστεί στο νέο τεύχος του ιταλικού περιοδικού