E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΣΚΑΪ: Έρχεται πρόωρο φινάλε για το Big Brother;

Απογοήτευση στο κανάλι από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/10/2021 | 18:49

ΣΚΑΪ: Έρχεται πρόωρο φινάλε για το Big Brother;

Η δεύτερη σεζόν του «Big Brother» στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ έχει φέρει προβληματισμό στο κανάλι καθώς "εξατμίστηκε" η αισιοδοξία που έφεραν τα καλά νούμερα τηλεθέασης της πρώτης σεζόν. Είναι πασιφανές πλέον ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται και με τον καλύτερο τρόπο.

Η δυναμική του ριάλιτι φαίνεται να ξεφούσκωσε αφού τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν καθηλωμένα.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο Οκτώβριος αναμένεται να είναι μήνας αποφάσεων για όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα του ΣΚΑΪ. Στο κανάλι επικρατεί προβληματισμός για τις επιδόσεις και δεν αποκλείεται να γίνουν διορθωτικές κινήσεις και για τον «Μεγάλο Αδερφό» που μεταδίδεται στο κανάλι.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ οι κινήσεις δε θα αφορούν τους παρουσιαστές Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα για τους οποίους υπάρχει ικανοποίηση. Όπως τονίστηκε μάλιστα στην περσινή σεζόν η παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου στον σχολιασμό έδινε περισσότερη ίντριγκα στις ζωντανές εκπομπές κάθε Παρασκευή.

Στο κανάλι του Φαλήρου υπάρχει η σκέψη για συμπίεση των επεισοδίων. Δεν αποκλείεται το ριάλιτι να ολοκληρωθεί νωρίτερα απ’ ότι προβλεπόταν. Σημειώνεται ότι πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων αναμένεται να ξεκινήσει και το «Survivor» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Hilary Duff «έσπασε» 18 χρόνια σιωπής – Το τραγούδι που μιλάει για τον καβγά με την αδερφή της

Celebrity Stories 22.01.2026
Με το συγκινητικό «We Don’t Talk» η ηθοποιός αφήνει αιχμές για τη ρήξη με τη Haylie Duff και απλώνει δημόσια κλαδί ελιάς για συμφιλίωση

Ανατρίχιασαν στο X με την Ευαγγελία Μουμούρη στο φινάλε του «Ριφιφί»

Social Χτες
Μυθική ερμηνεία, υποκλινόμαστε στο μέγεθος του ταλέντου της

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Η σχέση μου με τη ζυγαριά είναι αηδιαστική» – Η εξομολόγηση για τον Νίκο Συρίγο

Tabloid Χτες
«Νομίζω ότι είμαι σε μια πολύ καλύτερη στιγμή σε σχέση με την αγάπη στον εαυτό μου από ό,τι παλιότερα»

Snik: «Σε δύο μήνες γεννάμε» – Η αναφορά στην σύντροφό του και η απάντηση για γάμο

Tabloid Χτες
Ο Snik μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 μόλις δύο μήνες πριν γίνει πατέρας

Αγελάδα στην Αυστρία πήρε ένα σκουπόξυλο για να ξυστεί: «Το πρώτο καταγεγραμμένο περιστατικό χρήσης εργαλείου από βοοειδές»

Social Χτες
«Τα βοοειδή μπορεί να είναι πιο ικανά νοητικά από ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα»

Η πρώην του Μπρούκλιν Μπέκαμ κατηγορεί δημόσια τη μητέρα του, Βικτόρια: Ποτέ δεν με συμπάθησε

Tabloid Χτες
Η Τάλια Στορμ δηλώνει «ομάδα Μπρούκλιν» και περιγράφει περιστατικά από τη σχέση τους

Marseaux: Η απάντησή της στην Εύη Δρούτσα για το απαράδεκτο σχόλιο για το σώμα της

Tabloid Χτες
Η στιχουργός σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας λέγοντας ότι «δεν έχει το υπέροχο σώμα για να το βγάλει έξω»

Στο νοσοκομείο ο Πασχάλης Τερζής

Tabloid Χτες
Στο νοσοκομείο τον συνόδευσαν η σύζυγός του και ένας φίλος