E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γκουίνεθ Πάλτροου: Γιορτάζει τα 49α γενέθλιά της γuμνή στην μπανιέρα της

Η ηθοποιός χαλαρώνει στην μπανιέρα της απαλλαγμένη από ρούχα

Δημοσίευση 29/9/2021 | 13:52

Γκουίνεθ Πάλτροου: Γιορτάζει τα 49α γενέθλιά της γuμνή στην μπανιέρα της

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι η μεγαλύτερη υπέρμαχος της απελευθέρωσης και της φυσικής ομορφιάς, οπότε δεν θα μπορούσε να μην προωθήσει αυτές τις δύο έννοιες και την ημέρα των γενεθλίων της.

Μάλιστα, το έκανε με τον πιο όμορφο τρόπο. Για τα 49α γενέθλιά της, η πρώην ηθοποιός πόζαρε γuμνή στην μπανιέρα του σπιτιού της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, δείχνοντας πως απολαμβάνει ιδιαίτερα την ελευθερία της, ειδικότερα σε αυτές τις στιγμές χαλάρωσής.

Οι θαυμαστές και οι φίλοι της στο Instagram έσπευσαν να της στείλουν τις πιο θερμές ευχές τους στα σχόλια της ανάρτησής της.

Το πιο τρυφερό μήνυμα όμως, της το έστειλε ο σύζυγός της, Μπραντ Φάλτσακ. Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία φωτογραφία της ηθοποιού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στην λεζάντα έγραψε: «Όταν ζεις με αυτή την γυναίκα, κάποια πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Τα προφανή είναι ότι είναι όμορφη και αστεία, της αρέσουν τόσα πράγματα και είναι διαρκώς απασχολημένη. Όμως, πάντα έχει χρόνο για μένα. Αυτά όμως, που δεν είναι προφανή είναι πως πρόκειται για μια γυναίκα που πρώτα παρατηρεί και μετά, ενεργεί. Πολλοί άνθρωποι ενεργούν, χωρίς να παρατηρήσουν πρώτα και αυτό καμιά φορά είναι μέχρι και επικίνδυνο. Η Γκουίνεθ θα σε παρατηρήσει, θα καταλάβει ότι χρειάζεσαι μια μεγάλη αγκαλιά και θα στην δώσει. Θα παρατηρήσει ότι πεινάς και θα σου φτιάξει το πιο νόστιμο γεύμα. Θα πέθαινε για τα παιδιά της. Θα καταλάβει ότι νιώθεις άβολα με κάτι και θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει με αυτό. Θα σταθεί δίπλα σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε θύμα, ακόμα κι αν είναι και η ίδια θύμα. Θα χρησιμοποιήσει κάθε εφόδιο που της έχει δοθεί και κάθε εμπειρία που έζησε για να βοηθήσει αυτόν που το χρειάζεται. Ας την παρατηρήσουμε κι εμείς, όπως κάνει εκείνη τόσα χρόνια. Αν κάποιος αξίζει να γιορτάσει, είναι εκείνη. Χρόνια πολλά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η συγγνώμη του Τζίμι Κίμελ στον Ντόναλντ και την Μελάνια Τραμπ: «Ήταν ένα ελαφρύ σατιρικό αστείο»

E-Daily 3.Left 28.04.2026
Η Πρώτη Κυρία χαρακτήρισε το σκετς του Κίμελ που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη ως «μισαλλόδοξο και βίαιο», ενώ ο Λευκός Οίκος προέτρεψε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC να απολύσει τον κωμικό.

YouTuber δεν αναγνώρισε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δεν ξεκινάς καλά, δεν μιλάς ωραία, του απάντησε

E-Daily 3.Left 28.04.2026
Δεν χρειάζεται να ανήκω σε αυτό το vlog, σχολίασε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» όταν ο YouTuber δήλωσε πως δεν ήξερε ποια είναι

Τέλος από τον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Παπαδρόσος μετά από 7,5 χρόνια

E-Daily 3.Left 28.04.2026
Η ανακοίνωση του σταθμού

Πηγή Δεβετζή: Βρήκα την ευκαιρία να πάω στην Ιορδανία για να βαπτιστώ όπως τότε ο Χριστός

E-Daily 3.Left 28.04.2026
Σώθηκα από ατύχημα με αυτοκίνητό μου και νομίζω ότι είχα την προστασία και του Θεού, ανέφερε η Ολυμπιονίκης

Σαρλίζ Θερόν: Τα ουρλιαχτά της όταν άγγιξε φίδι σε challenge του Netflix, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 28.04.2026
Η ηθοποιός συμμετείχε σε δοκιμασία «mystery box» με τον Τέιρον Έγκερτον, όπου κλήθηκαν να αναγνωρίσουν αντικείμενα μόνο μέσω της αφής

Anne Hathaway: Eξηγεί γιατί η τελειότητα είναι παγίδα

E-Daily 3.Left 28.04.2026
Από το άγχος και την αυτοκριτική στην αυτοπεποίθηση και τη χαρά, η σταρ αποκαλύπτει το μυστικό πίσω από τη νέα της λάμψη

Ο Τραμπ ζητά την απόλυση του Jimmy Kimmel

E-Daily 3.Left Χτες
«Η πρώτη μας κυρία είναι εδώ. Κυρία Τραμπ... λάμπετε σαν μέλλουσα χήρα», είπε ο γνωστός παρουσιαστής

Σε άθλια κατάσταση ο Τζακ Γκρίλις: Πιάστηκε να κοιμάται σε μπαρ μεθυσμένος μετά από πάρτι

E-Daily 3.Left Χτες
Μόλις μια ώρα μετά την άφιξή του στο μπαρ, ο Αγγλος μεσοεπιθετικός είχε... κοιμηθεί εξαιτίας του ποτού, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες

Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: «Εδώ και έναν χρόνο δεν τρώω καθόλου ζάχαρη – Κάνει πολύ κακό στην υγεία»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν τρώω ούτε επεξεργασμένα φαγητά», πρόσθεσε ο ηθοποιός

Λύγισε η Μαρία Κανελλοπούλου για την Δανδουλάκη ‑ Ο λόγος αποχής από την τηλεόραση

E-Daily 3.Left Χτες
Μια εξομολόγηση καρδιάς έκανε η Μαρία Κανελλοπούλου το πρωί της Δευτέρας 27 Απριλίου, καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά