E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Greta Thunberg ποζάρει «λουσμένη» στο πετρέλαιο

Η νεαρή από τη Σουηδία υπηρέτησε με επιτυχία το ... κόνσεπτ της φωτογράφισης

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 27/9/2021 | 12:18

Η Greta Thunberg ποζάρει «λουσμένη» στο πετρέλαιο

Μετά την πολυσυζητημένη φωτογράφηση στη Vogue, η 18χρονη ακτιβίστρια Greta Thunberg, πόζαρε στον φακό του Marcus Ohlsson για το νέο περιοδικό «Sarurday» που εκδίδει ο Guardian, ενώ την αποκλειστική της συνέντευξη υπογράφει ο Simon Hattenstone.

Η νεαρή από τη Σουηδία υπηρέτησε με επιτυχία το ... κόνσεπτ της φωτογράφισης, στο πλαίσιο της οποίας την περιέλουσαν με μαύρη μπογιά, η οποία έσταξε στο πρόσωπο, τα μάτια, το λαιμό, τους ώμους της, παραπέμποντας στις επιπτώσεις του πετρελαίου. Ένα απόσπασμα από το παρασκήνιο της φωτογράφισης είδαμε στο Instagram με τη λεζάντα: «Για όσους αμφέβαλαν για την αυθεντικότητα της φωτογράφισης».

«Ήταν καλύτερα απο ό,τι πίστευα. Είχα μια κορδέλα στα μαλλιά για να μην μαυρίσουν, αλλά τελικά, η μπογιά πέρασε την κορδέλα και τα μαλλιά μου έγιναν κατάμαυρα. Ήταν πολύ δύσκολο να βγάλω μετά τη μπογιά» ανέφερε η Γκρέτα για την εμπειρία της.

Σύμφωνα με την ίδια, ίσως η μεγαλύτερη αλλαγή στα χρόνια που αγωνίζεται, είναι η πίστη της στους ανθρώπους. «Δεν πίστευα πως οι νέοι άνθρωποι ενδιαφέρονταν για το κλίμα γιατί όσοι ήξερα ήταν σε φάση 'α ναι, το κλίμα είναι σημαντικό, αλλά δεν θέλω να κάνω κάτι γι'αυτό'. Όμως, αποδείχτηκε πς πολλοί νέοι άνθρωποι στην πραγματικότητα ενδιαφέρονταν. Και μάλιστα πολύ! Και είναι πανέτοιμοι να κάνουν κάτι για το κλίμα. Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη που διαψεύστηκα», λέει η ίδια.

Η 18χρονη περιγράφει τον αυτισμό της ως την υπεδύναμή της. «Πολλοί άνθρωποι με αυτισμό έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με το οποίο μπορούν να ασχολούνται για πάντα χωρίς να βαριούνται. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο κάποιες φορές. Ο αυτισμός μπορεί να είναι κάτι που σε συγκρατεί, όμως αν βρεθείς στις σωστές συνθήκες, αν έχεις γύρω σου σωστούς ανθρώπους και τις προσαρμογές που χρειάζεσαι, και νιώθεις πως έχεις ένα σκοπό, τότε μπορεί να αποδειχτεί κάτι που μπορείς να αξιοποιήσεις για καλό. Και νομίζω πως αυτό κάνω αυτή τη στιγμή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Κωνσταντίνου για την απώλεια της Μάρω Κοντού: «Αντίο Ελενίτσα μου, άλλα είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Ο συμπρωταγωνιστής της Μάρως Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, λέει «αντίο» στην ηθοποιό μέσα από μία ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Instagram. Στη λεζάντα

Η ανάρτηση της Αντζελας Γκερέκου για τη Μάρω Κοντού ‑ το τρυφερό αντίο που τους συγκίνησε όλους

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Αντζελα Γκερέκου αποχαιρέτησε τη Μάρω Κοντού με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και μια κοινή φωτογραφία από τα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς».

Μάρω Κοντού: Τι της είπε ο Χορν για τη μύτη της και πώς της άλλαξε τη ζωή

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η θρυλική ηθοποιός αποκάλυψε σε παλιότερη συνέντευξή της πώς γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Χορν και τον λόγο που τελικά αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση ρινοπλαστικής.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δείτε την πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε για τον νεογέννητο γιο της

Social 15.07.2026
Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της Νίκος Κώτσης έγιναν γονείς στις 12 Ιουλίου και μοιράστηκαν το πρώτο στιγμιότυπο του μωρού τους στα social media.

Μουντιάλ 2026: Ποια Αγγλίδα θα φορέσει τη φανέλα της Αργεντινής στον ημιτελικό;

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η σύντροφος του Μάρκος Σενέσι δηλώνει ανοιχτά ότι θα υποστηρίξει την Αλμπισελέστε παρά την αγγλική της καταγωγή.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στις Σεϋχέλλες: Δείτε πώς φωτογραφήθηκε μετά τον χωρισμό της

Social 15.07.2026
Η πρώην παίχτρια του My Style Rocks ταξίδεψε με έναν φίλο της και μοιράστηκε εντυπωσιακές φωτογραφίες από το αφρόλουτρό τους.

Η Ρία Ελληνίδου φόρεσε το μαγιό της και απολαμβάνει τη θάλασσα

Social 15.07.2026
Η τραγουδίστρια απολαμβάνει σύντομες «ανάσες» στη θάλασσα ανάμεσα στις καλοκαιρινές εμφανίσεις της, μοιράζοντας στιγμιότυπα από την περιοδεία της.

«Σήμερα η κόρη μου είναι ο συγκυβερνήτης μου» – Η ανακοίνωση πιλότου που έφερε δάκρυα χαράς στην καμπίνα

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Από κόρη σε πιλότο: Η συγκινητική στιγμή που μια οικογενειακή παράδοση πήρε… υψόμετρο

Ξαναγύρισε στον πρώην της μετά από 10 χρόνια – Οι κρυφές συναντήσεις και το ταξίδι που τους πρόδωσε

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Τον είχε κάνει τραγούδι, τώρα τον θέλει ξανά – Η επανασύνδεση που συζητούν όλοι

Bίντεο: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί του βασιλιά Φελίπε και της Λετίθια μετά την πρόκριση της Ισπανίας στον τελικό του Μουντιάλ

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Με φανέλες της εθνικής Ισπανίας, χειροκροτήματα, αγκαλιές και αυθόρμητους πανηγυρισμούς, ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ`, η βασίλισσα Λετίθια και οι δύο κόρες τους παρακολούθησαν τη νίκη της «La Roja» επί της Γαλλίας με 2-0

Η πανέμορφη κόρη του Ακη Σακελλαρίου, Σμαράγδα, έχει απίστευτο στυλ

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Δεν γίνεται να μην την προσέξεις

Η Κάιλι Τζένερ «βάζει φωτιά» ποζάροντας με ασημί μπικίνι

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιχειρηματίας και Influencer μοιράστηκε με τους θαυμαστές της σέξι στιγμιότυπα