E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Καραβάτου: Πρεμιέρα στο Mega αγκαλιά με τη Μαρία Ηλιάκη

Όλα όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της πρώτης της εκπομπής στο Μεγάλο Κανάλι.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/9/2021 | 18:42

Κατερίνα Καραβάτου: Πρεμιέρα στο Mega αγκαλιά με τη Μαρία Ηλιάκη

Πρεμιέρα στο Mega έκανε το Σάββατο (25/9) η Κατερίνα Καραβάτου με τη νέα της εκπομπή «Τι λες τώρα!» και στόχο να απογειώσει τη διάθεσή μας, να συνοψίσει με έναν ξεχωριστό τρόπο όσα αξίζουν από την εβδομάδα που πέρασε και να δημιουργήσει τις τάσεις για την εβδομάδα που έρχεται.

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει δίπλα της την Μαρία Ηλιάκη κι αυτό ορίζει την πιο γλυκιά τηλεοπτική επανασύνδεση της σεζόν με τις δύο παρουσιάστριες να συναντώνται στο πλατό μετά από χρόνια. Μαζί τους ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Βασίλης Βλάχος.

«Ξεκινήσαμε! Τι λες τώρα; Παιδιά, είμαστε εδώ, το καταλαβαίνετε; Καλώς ορίσατε σε αυτή τη μεσημεριανή παρέα εδώ, σαββατοκύριακο, στο Mega το καλό. Έχουμε να τα πούμε τηλεοπτικά 2.5 μήνες περίπου. Εμένα μου φάνηκαν 2.5 χρόνια, αλλά σκέφτηκα το εξής. Άμα αρχίσω να λέω, δεν θα είναι πρεμιέρα, μετά δεν θα είναι καν εκπομπή, θα είναι κάτι άλλο», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

«Πολλή χαρά, θα κρατήσουμε τα καλά των ημερών, εμείς θα το πάμε έτσι σε αυτή την εκπομπή, μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν. Και χαίρομαι που όλα αυτά θα τα μοιραστώ μαζί σας γιατί όταν μοιράζεσαι μια χαρά είναι διπλή, οπότε επειδή αισθάνομαι ότι με έχετε στηρίξει τόσο πολύ, σας ευχαριστώ θερμά», είπε επίσης η Κατερίνα Καραβάτου και στη συνέχεια παρουσίασε τους συνεργάτες της.

Για τη Μαρία Ηλιάκη, που συνεργάζονται ξανά μετά από πολλά χρόνια, η Κατερίνα Καραβάτου είπε: «Την… εκβίασα με κάποιους τρόπους συναισθηματικούς. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που είμαστε μαζί. Σκεφτόμουν πώς θα είναι όταν θα τη δω στον αέρα μετά από τόσα χρόνια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Παραμένει στο νοσοκομείο – «Ο σύντροφός της είναι κλινήρης, δεν μπορεί να την επισκεφτεί»

Tabloid Χτες
Στο νοσοκομείο παραμένει η Ζωζώ Σαπουντζάκη μετά την αδιαθεσία που ένιωσε πριν λίγες ημέρες

Ιωάννα Τούνη: Στο νοσοκομείο ο γιος της, Πάρης – «Τον παρέλαβα χάλια! Τον πήγα στα επείγοντα»

Tabloid Χτες
«Είχαμε στείλει προσκλήσεις σε 24 παιδάκια από την τάξη του, θα ήταν ένα πολύ παιδικό πάρτι αλλά προέχει να είναι καλά το μωρό»

Χρυσές Σφαίρες 2026: Απόψε η τελετή απονομής – Οι υποψηφιότητες και τα μεγάλα φαβορί

Media Χτες
Έρχεται μία λαμπερή βραδιά που θα τα έχει όλα - Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Bugonia», είναι υποψήφια σε 3 κατηγορίες

Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε ‑ «Πρέπει όλοι να προσέχουμε»

Tabloid Χτες
«Είμαι καλά, είμαι πάρα πολύ καλά δόξα τω Θεώ», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή τραγουδίστρια

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην TV: Αναλαμβάνει το μεγαλύτερο project καναλιού

Tabloid Χτες
Οι ανακοινώσεις για την επιστροφή, αλλά και οι λεπτομέρειες της εκπομπής θα ανακοινωθούν τον Μάιο

Eurovision 2026: Ο ελληνικός τελικός θα γίνει στα μέσα Φεβρουαρίου – Όλο το σχέδιο της ΕΡΤ

Eurovision Χτες
Γιώργος Καπουτζίδης και Μπέττυ Μαγγίρα θα είναι -όπως ψιθυρίζεται - οι λαμπεροί οικοδεσπότες

Εύη Ιωαννίδου: Αλλαγή καριέρας για το γνωστό μοντέλο ‑ Με τι ασχολείται σήμερα

Tabloid Χτες
Παράτησε το μόντελινγκ και γύρισε στη Βέροια

Θυμάσαι τις Girls Aloud; Δες πώς μοιάζουν και πού βρίσκονται σήμερα!

Celebrity Stories Χτες
Από τα 00s στα πρωτοσέλιδα: Οι Girls Aloud επιστρέφουν – Τι συνέβη πραγματικά πίσω από τη διάλυση, οι σχέσεις μεταξύ τους και τα μυστικά του reunion που κανείς δεν περίμενε!

Διάσημοι που πέθαναν από σπάνιες ασθένειες – Ιστορίες που έριξαν φως στο άγνωστο

Celebrity Stories Χτες
Από τον Steve McQueen μέχρι τον Irrfan Khan, αυτοί οι διάσημοι έδωσαν φως σε ασθένειες που ο κόσμος αγνοούσε - μέχρι να γίνουν προσωπική τους μάχη

Love Story: Πώς είναι σήμερα η καλλονή ηθοποιός Ali MacGraw

Tabloid Χτες
Σίγουρα έχεις δει αυτή την ταινία!