E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Όποιος υπερασπίζεται κατηγορούμενο θα τον κρεμάμε στα μανταλάκια»

Απασφάλισε ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ

Δημοσίευση 19/9/2021 | 19:39

«Όποιος υπερασπίζεται κατηγορούμενο θα τον κρεμάμε στα μανταλάκια»

Καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε ο Πασχάλης Τσαρούχας την Κυριακή στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στον ρόλο του ως πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως και τους υποστηρικτές των κατηγορουμένων.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Πασχάλης Τσαρούχας τόνισε πως «πολλοί από εμάς δεν έχουμε δουλέψει με πολλούς από εκείνους που κατηγορούνται, ακριβώς γιατί δεν μπορούσαν να μας κάνουν αυτά που έκαναν σε άλλους ανθρώπους ούτε και θα μπορούσαν να κάνουν αυτά τα πράγματα παρουσία μας και να περάσει έτσι. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν ήξερα πράγματα. Ήξερα για αποκλίνουσες συμπεριφορές, ότι κάποιοι ήταν λίγο βίαιοι, λίγο καβαλημένοι, μέχρι εκεί όμως. Αυτά που υποχρεώθηκα να διαβάσω δεν τα ήξερα».

«Υπήρχαν πολλοί στο σινάφι μας που έλεγαν ότι αυτά είναι γνωστά. Δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε εκτός αν βρίσκονται σε θέση ισχύος. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη. Το ζήτημα είναι εσύ, που έχεις εξουσίας, πώς τη διαχειρίζεται. Η ιστορία δεν έχει ανοίξει ακόμα και δεν ξέρω αν θα ανοίξει» συμπλήρωσε με σαφήνεια ο ηθοποιός που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά «Η γης της ελιάς» στο MEGA. «Δεχτήκαμε και απειλές και μπράβο. Δεν φοβήθηκα. Απλά τις πρώτες μέρες έκανε τρεις γύρους το τετράγωνο να βεβαιωθώ ότι δεν είναι κανείς. Έμενα και λίγο σπίτι, επιφυλακτικός. Όταν αγριεύει το πράγμα αρχίζεις και προσέχεις. Κάποιοι που δεν μιλούσαν φοβόντουσαν το αντίκτυπο που θα έχει στον κοινωνικό τους περίγυρο. Ή ότι δεν θα ξαναβρούν δουλειά».


«Κάποιοι θέλουν να παίξουν τον ρόλο του πλυντηρίου. Εγώ δεν εξετάζω τους λόγους. Εμείς στο ΣΕΗ είπαμε ότι θα το πάμε μέχρι τέλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ θα βάλω φυλακή κάποιον. Αυτός που είναι υπέρ των κατηγορουμένων μπαίνει αυτόματα στη θέση του και θα τον κρεμάμα στα μανταλάκια. Είμαστε ορκισμένοι σε αυτό. Όλοι στο σωματείο, από την πρώτη στιγμή με μεγάλη αγωνία, είχαμε αποφασίσει να μείνουμε ουδέτεροι και να ακούμε όλες τις πλευρές. Όπου δεν μπορούσαμε να βρούμε στοιχεία, απευθυνθήκαμε στους αρμόδιους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η σύντροφος της Rosalía είναι ένα πανέμορφο μοντέλο

Celebrity Stories 31.03.2026
Ήταν άγνωστη τώρα πια, fashion icon

Στράτος Τζώρτζογλου: Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στο να ερωτευτώ

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό από τη Σοφία Μαριόλα

Ζόζεφιν για Νίνο: Έκανα το πρώτο βήμα μετά τον χωρισμό μας, του είπα ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον

Tabloid Χτες
Μην με βλέπεις έτσι ήρεμη, έχω και εγώ τα δικά μου, εκείνος είναι νορμάλ, δήλωσε η τραγουδίστρια

Τάκης Ζαχαράτος για Μαρινέλλα: Ξέρω πως δεν θα `ρθεις ξανά, άλλη φορά δεν θα σε δω

Social Χτες
Ο καλλιτέχνης αποχαιρέτισε τη σπουδαία ερμηνεύτρια με τους στίχους ενός κομματιού της

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός για πιθανή κουμπαριά με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Ακούω κάποια fake news»

Tabloid Χτες
«Κάτσε να γεννηθεί πρώτα», πρόσθεσε για το μωράκι που περιμένει με την Αλεξάνδρα Νίκα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Είχα προτείνει τον Ορφέα Αυγουστίδη στον `Σασμό` και τελικά έμεινα εγώ εκτός»

Tabloid Χτες
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ψυχαγωγία… Κυριακάτικα», ο Γιάννης Τσιμιτσέλης άνοιξε τα χαρτιά του για την πορεία του

Ζόζεφιν: Κατάθεση ψυχής για τον Νίνο – Αποκάλυψε πρώτη φορά γιατί χώρισαν και ποιος έφταιγε

Tabloid Χτες
H Ζόζεφιν σήμερα, Δευτέρα 30 Μαρτίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Έξαλλη η Έφη Θώδη με την Αντζελα: «Moυ την είπε! Με ενόχλησε»

TV Buzz Χτες
Πώς απαντά η Έφη Θώδη στην κόντρα της με την Αντζελα Δημητρίου

Μαρινέλλα: Τα 3 μοναδικά άτομα που την έβλεπαν

Tabloid Χτες
Ο λόγος που δεν επέτρεπαν σε κανέναν άλλον

«Λύγισε» ο Γιώργος Θεοφάνους για την Μαρινέλλα

Tabloid Χτες
Αν ήταν εδώ θα μου έλεγε σήκωσε το κεφάλι και πάμε

Θυμάσαι την πιο απρόσμενη ανακάλυψη στο αρχείο του Μπιν Λάντεν; Μια ποπ εικόνα που κανείς δεν περίμενε

Tabloid Χτες
Ανάμεσα σε ταινίες, videogames και δυτική ποπ κουλτούρα, ένα αρχείο με εικόνες προκαλεί ακόμη ερωτήματα