E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Όποιος υπερασπίζεται κατηγορούμενο θα τον κρεμάμε στα μανταλάκια»

Απασφάλισε ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ

Δημοσίευση 19/9/2021 | 19:39

«Όποιος υπερασπίζεται κατηγορούμενο θα τον κρεμάμε στα μανταλάκια»

Καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε ο Πασχάλης Τσαρούχας την Κυριακή στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στον ρόλο του ως πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως και τους υποστηρικτές των κατηγορουμένων.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Πασχάλης Τσαρούχας τόνισε πως «πολλοί από εμάς δεν έχουμε δουλέψει με πολλούς από εκείνους που κατηγορούνται, ακριβώς γιατί δεν μπορούσαν να μας κάνουν αυτά που έκαναν σε άλλους ανθρώπους ούτε και θα μπορούσαν να κάνουν αυτά τα πράγματα παρουσία μας και να περάσει έτσι. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν ήξερα πράγματα. Ήξερα για αποκλίνουσες συμπεριφορές, ότι κάποιοι ήταν λίγο βίαιοι, λίγο καβαλημένοι, μέχρι εκεί όμως. Αυτά που υποχρεώθηκα να διαβάσω δεν τα ήξερα».

«Υπήρχαν πολλοί στο σινάφι μας που έλεγαν ότι αυτά είναι γνωστά. Δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε εκτός αν βρίσκονται σε θέση ισχύος. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη. Το ζήτημα είναι εσύ, που έχεις εξουσίας, πώς τη διαχειρίζεται. Η ιστορία δεν έχει ανοίξει ακόμα και δεν ξέρω αν θα ανοίξει» συμπλήρωσε με σαφήνεια ο ηθοποιός που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά «Η γης της ελιάς» στο MEGA. «Δεχτήκαμε και απειλές και μπράβο. Δεν φοβήθηκα. Απλά τις πρώτες μέρες έκανε τρεις γύρους το τετράγωνο να βεβαιωθώ ότι δεν είναι κανείς. Έμενα και λίγο σπίτι, επιφυλακτικός. Όταν αγριεύει το πράγμα αρχίζεις και προσέχεις. Κάποιοι που δεν μιλούσαν φοβόντουσαν το αντίκτυπο που θα έχει στον κοινωνικό τους περίγυρο. Ή ότι δεν θα ξαναβρούν δουλειά».


«Κάποιοι θέλουν να παίξουν τον ρόλο του πλυντηρίου. Εγώ δεν εξετάζω τους λόγους. Εμείς στο ΣΕΗ είπαμε ότι θα το πάμε μέχρι τέλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ θα βάλω φυλακή κάποιον. Αυτός που είναι υπέρ των κατηγορουμένων μπαίνει αυτόματα στη θέση του και θα τον κρεμάμα στα μανταλάκια. Είμαστε ορκισμένοι σε αυτό. Όλοι στο σωματείο, από την πρώτη στιγμή με μεγάλη αγωνία, είχαμε αποφασίσει να μείνουμε ουδέτεροι και να ακούμε όλες τις πλευρές. Όπου δεν μπορούσαμε να βρούμε στοιχεία, απευθυνθήκαμε στους αρμόδιους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαριάννα Τουμασάτου: Στο παρελθόν είχα παίξει ξύλο στον δρόμο, τα έβαλα με άντρα και πήγα στο νοσοκομείο

Tabloid 19.11.2025
Τώρα πια έχω τιθασεύσει τον παρορμητισμό μου, σχολίασε η ηθοποιός

Με ασφυκτικό κορσέ η 21χρονη κόρη της Κλόντια Σίφερ

Social 19.11.2025
«Είσαι φτυστή η μητέρα σου», γράφουν

Σοφία Μουτίδου κατά Γιώργου Λιάγκα: «Είναι επικίνδυνος ο λόγος του, θα λέει `σου κουνήθηκε`;»

Tabloid 19.11.2025
Ένταση στο Real View μετά τις δηλώσεις του παρουσιαστή για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ανδρας που είχε θεωρηθεί νεκρός εντοπίστηκε ζωντανός μετά από 17 χρόνια στη Βουλγαρία!

Παράξενα 19.11.2025
Ο άνδρας που εξαφανίστηκε το 2008 και είχε επίσημο πιστοποιητικό θανάτου εντοπίστηκε να ζει απομονωμένος στο Εθνικό Πάρκο Πίριν, αφήνοντας τις αρχές άφωνες

Ο πόλεμος στην πασαρέλα που ξεκίνησε στα 90s και κράτησε δεκαετίες

Celebrity Stories 19.11.2025
Πώς ο συστημικός ρατσισμός δημιούργησε τη μεγαλύτερη κόντρα στη μόδα!

Δε σταματούν τα reunion: μετά το «Σόι σου», επιστρέφουν δύο ακόμη θρυλικές σειρές

Tabloid Χτες
Μετά το «Σόι σου» έρχονται δύο ακόμη θρυλικά reunion

Έρρικα Πρεζεράκου για DWTS: «Δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου τον επόμενο μήνα»

Tabloid Χτες
Πώς η συμμετοχή της στο show τής άλλαξε τη ζωή

O Όστιν Μπάτλερ ξεκαθαρίζει για την Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Είμαστε φίλοι...»

Tabloid Χτες
Οι φήμες για ειδύλλιο ανάμεσά τους φούντωσαν, όταν απαθανατίστηκαν να δειπνούν σε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη

Νέα καταγγελία για τον Diddy: Αυνανιζόταν μπροστά σε μουσικό παραγωγό

Tabloid Χτες
Ο 56χρονος ράπερ εκτίει τετραετή ποινή φυλάκισης για κατηγορίες σχετικές με πορνεία στο Νιου Τζέρσεϊ