E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Την απέλυσαν γιατί έπινε μπύρες πριν τη βάρδια αλλά πήρε αποζημίωση 6.300 ευρώ

Είχε πιει τρεις μπύρες στις 5 το πρωί όταν έφτασε στο εργοστάσιο όπου εργαζόταν για 11 χρόνια

Δημοσίευση 17/9/2021 | 11:13

Την απέλυσαν γιατί έπινε μπύρες πριν τη βάρδια αλλά πήρε αποζημίωση 6.300 ευρώ

Άδικη έκρινε το δικαστήριο την απόλυση μίας γυναίκας στη Βρετανία, που είχε πιει μπύρες εννιά ώρες πριν τη βάρδιά της. Η Μαλκγοράτα Κρόλικ είχε πιει τρεις μπύρες στις 5 το πρωί και έφτασε στο εργοστάσιο, που βρίσκεται στο Λίβινγκστον, και στο οποίο εργαζόταν για 11 χρόνια στις 14:00 το μεσημέρι.

Με το που έφτασε στο εργοστάσιο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Metro, και αμέσως κλήθηκε σε ένα meeting του προσωπικού. Εκεί η Μαλγκοράτα έχασε την ψυχραιμία της όταν της είπαν ότι έπρεπε να βγει σε αναγκαστική άδεια και άρχισε να κλαίει. Έτσι ο μάνατζερ Ρόλαντς Πίκμανς, θέλοντας να την ηρεμήσει, την πήρε αγκαλιά και του μύρισε αλκοόλ.

Η γυναίκα ρωτήθηκε από τα αφεντικά της αν είχε καταναλώσει αλκοόλ και ομολόγησε ότι είχε πιει τρεις μπύρες νωρίς το πρωί και μάλιστα προσφέρθηκε να κάνει αλκοτέστ για να αποδείξει ότι δεν ήταν υπό την επήρεια. Τα αφεντικά της είπαν ότι δεν ήταν απαραίτητο αφού παραδέχθηκε ότι είχε πιει μπύρες και ότι η εταιρεία δείχνει «μηδενική ανοχή» σε ό,τι αφορά στην κατανάλωση αλκοόλ από τους υπαλλήλους. Η Κρόλικ τέθηκε σε αναστολή και αργότερα απολύθηκε.

Το δικαστήριο όμως τη δικαίωσε πανηγυρικά καθώς ο δικαστής έκρινε ότι ουσιαστικά ήταν σαν να είχε καταναλώσει αλκοόλ το προηγούμενο βράδυ και άρα οι κατηγορίες των αφεντικών του εργοστασίου ότι η γυναίκα ήταν επικίνδυνη για την προσωπική της υγεία και ασφάλεια αλλά και για τους συναδέλφους της ήταν αβάσιμες. Στη Μαλκγοράτα Κρόλικ επιδικάστηκε αποζημίωση 6.300 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απολαυστικές Δήμητρα Παπαδοπούλου και Αννα Βίσση στο Instagram: «Εγώ πότε θα γίνω Βίσση;»

Tabloid 22.12.2025
«Θες να τραγουδάω εγώ, να παίξεις εσύ, να φύγουν όλοι;»

Dua Lipa: Καυτές πόζες στην παραλία με τον σύντροφό της

Tabloid 22.12.2025
Η Dua Lipa ενθουσίασε τους οπαδούς της, επιδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την εντυπωσιακή της σιλουέτα στα social media

«Έντυσαν» τανκ Leopard 1 με χριστουγεννιάτικα στολίδια και έκαναν βόλτα στους δρόμους

Παράξενα 22.12.2025
Μια πρωτότυπη ιδέα από το Μουσείο Στρατιωτικής Τεχνολογίας στο Ζάμπζε ξάφνιασε τους Πολωνούς κατοίκους και οδηγούς.

Κίνα: Ο χιονάνθρωπος «γίγαντας» με ύψος 19 μέτρα που κλέβει τις εντυπώσεις – Εντυπωσιακό βίντεο

Παράξενα 22.12.2025
Με έναν γιγαντιαίο χιονάνθρωπο απολαμβάνουν τις χιονοστρώσεις στην επαρχία Χεϊλονγκτζιάνγκ

Δεν θα πιστέψεις πώς κάνουν Χριστούγεννα οι celebrities: Παράξενες, υπέροχες και τελείως… δικές τους παραδόσεις

Celebrity Stories 22.12.2025
Έλκηθρα, οικογενειακά κρεβάτια, αυτοσχέδια κάλαντα και πολλή λάμψη: έτσι γιορτάζουν οι διάσημοι

Η Μαντόνα δημοσίευσε selfie χωρίς μακιγιάζ και εντυπωσίασε τους θαυμαστές της

Tabloid Χτες
Η «Βασίλισσα της Ποπ» θέλησε να δείξει μια φυσική πλευρά του εαυτού της, δημοσιεύοντας μια σέλφι την Κυριακή

Ιωάννα Τούνη: «Αυτό κρατάω από το 2025» – Η τρυφερή ανάρτησή της

Tabloid Χτες
Οι γλυκές φωτογραφίες που ανέβασε και το μήνυμά της

Σίσσυ Χρηστίδου: «Αγκάλιασα ξένη γυναίκα στο αεροδρόμιο, τρόμαξε»

Tabloid Χτες
Η απίστευτη ιστορία που μοιράστηκε

Αιμίλιος Χειλάκης για το cancel: «Έλεγε να μην με πάρουν στις Αγριες Μέλισσες γιατί ήμουν φίλος του Λιγνάδη»

Tabloid Χτες
«Μου έγραψε ένα σημείωμα αργότερα με μολύβι, στο οποίο μου ζητούσε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του»