E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Την απέλυσαν γιατί έπινε μπύρες πριν τη βάρδια αλλά πήρε αποζημίωση 6.300 ευρώ

Είχε πιει τρεις μπύρες στις 5 το πρωί όταν έφτασε στο εργοστάσιο όπου εργαζόταν για 11 χρόνια

Δημοσίευση 17/9/2021 | 11:13

Την απέλυσαν γιατί έπινε μπύρες πριν τη βάρδια αλλά πήρε αποζημίωση 6.300 ευρώ

Άδικη έκρινε το δικαστήριο την απόλυση μίας γυναίκας στη Βρετανία, που είχε πιει μπύρες εννιά ώρες πριν τη βάρδιά της. Η Μαλκγοράτα Κρόλικ είχε πιει τρεις μπύρες στις 5 το πρωί και έφτασε στο εργοστάσιο, που βρίσκεται στο Λίβινγκστον, και στο οποίο εργαζόταν για 11 χρόνια στις 14:00 το μεσημέρι.

Με το που έφτασε στο εργοστάσιο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Metro, και αμέσως κλήθηκε σε ένα meeting του προσωπικού. Εκεί η Μαλγκοράτα έχασε την ψυχραιμία της όταν της είπαν ότι έπρεπε να βγει σε αναγκαστική άδεια και άρχισε να κλαίει. Έτσι ο μάνατζερ Ρόλαντς Πίκμανς, θέλοντας να την ηρεμήσει, την πήρε αγκαλιά και του μύρισε αλκοόλ.

Η γυναίκα ρωτήθηκε από τα αφεντικά της αν είχε καταναλώσει αλκοόλ και ομολόγησε ότι είχε πιει τρεις μπύρες νωρίς το πρωί και μάλιστα προσφέρθηκε να κάνει αλκοτέστ για να αποδείξει ότι δεν ήταν υπό την επήρεια. Τα αφεντικά της είπαν ότι δεν ήταν απαραίτητο αφού παραδέχθηκε ότι είχε πιει μπύρες και ότι η εταιρεία δείχνει «μηδενική ανοχή» σε ό,τι αφορά στην κατανάλωση αλκοόλ από τους υπαλλήλους. Η Κρόλικ τέθηκε σε αναστολή και αργότερα απολύθηκε.

Το δικαστήριο όμως τη δικαίωσε πανηγυρικά καθώς ο δικαστής έκρινε ότι ουσιαστικά ήταν σαν να είχε καταναλώσει αλκοόλ το προηγούμενο βράδυ και άρα οι κατηγορίες των αφεντικών του εργοστασίου ότι η γυναίκα ήταν επικίνδυνη για την προσωπική της υγεία και ασφάλεια αλλά και για τους συναδέλφους της ήταν αβάσιμες. Στη Μαλκγοράτα Κρόλικ επιδικάστηκε αποζημίωση 6.300 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρναούτογλου για παρέλαση στο Σύνταγμα: «Βλέπει όλος ο πλανήτης και ένας δεν έβαψε πάλι τις γραμμές»

Tabloid 25.03.2026
Ο παρουσιαστής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μέσω Instagram story, επισημαίνοντας ότι οι γραμμές του οδοστρώματος δεν ήταν φρεσκοβαμμένες κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης.

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Σκέφτομαι συχνά να γίνω ταξιτζής – Είμαι τόσο άχρηστος που δεν θα μπορούσα να κάνω άλλη δουλειά»

Tabloid 25.03.2026
Ο ηθοποιός μίλησε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό για το ενδεχόμενο να αλλάξει επάγγελμα, στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

Δήμος Βερύκιος: Ξέσπασμα on air στο Happy Day – «Αφήστε με, δεν μπορώ άλλο!»

Tabloid 25.03.2026
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ηρεμία στη συζήτηση.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα έκανα κομπάρσα σε ταινία με τον Μπραντ Πιτ – Από κάπου ξεκινάνε όλοι»

Tabloid 25.03.2026
Η ηθοποιός σχολίασε τα γυρίσματα του διάσημου σταρ στην Ελλάδα για την ταινία «The Riders», εκφράζοντας την επιθυμία της για μια τέτοια εμπειρία.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα της κόρης της για κακοποίηση και εκβιασμό

Tabloid 25.03.2026
Σήμερα, αντλώντας θάρρος από όσες μίλησαν πριν από μένα, δεν θέλω πλέον να σιωπώ, δήλωσε το μοντέλο μέσα από τα social media

Η πανέμορφη ηθοποιός που έκανε χαμό στα 90s και παντρεύτηκε 4 φορές

Celebrity Stories 25.03.2026
Έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Clueless

Μια σχέση που ξεκίνησε με φιλία, προχώρησε σε δημόσιο δράμα και κατέληξε σε μουσικό φιάσκο

Tabloid 25.03.2026
Με ευχάριστο φινάλε όμως, πρέπει να το πούμε - έγιναν πάλι φίλες

Το μοντέλο που έβγαλε $95 εκατ. από το OnlyFans αποχαιρέτησε τον Ραντβίνσκι

Social Χτες
Μεγάλωσα με κουπόνια και εκείνος άλλαξε τη ζωή μου

Μαντόνα και Τζούλια Γκάρνερ αναβίωσαν το «Like a Virgin» σε γόνδολα στη Βενετία

Tabloid Χτες
Οι δύο καλλιτέχνιδες τραγούδησαν το εμβληματικό κομμάτι του 1984, σε σκηνή που παραπέμπει στο ιστορικό βιντεοκλίπ

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Κατηγορεί τον πατέρα της κόρης της για κακoπoίηση και εκβιασμό: «Δεν θέλω να σιωπώ»

Tabloid Χτες
Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται ότι η κόρη της Νίνα βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις, αφού ο πρώην άντρας της, χειραγωγεί το παιδί τους

Μαριγκόνα: «Αντρες Παναθηναϊκοί μου λένε ότι έγιναν Ολυμπιακοί για χάρη μου»

Tabloid Χτες
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε η Μαριγκόνα την Τρίτη 24 Μαρτίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η γνωριμία με τον Ορλάντο Μπλουμ ‑ «Τον κοίταζα σαν χάνος»

Tabloid Χτες
Τις συναντήσεις της με διεθνείς σταρ θυμήθηκε και περιέγραψε στην εκπομπή «The 2night show» η Ντορέττα Παπαδημητρίου