E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Shannen Doherty: Αν έπρεπε να διαλέξω ένα πράγμα, θα ήταν απλά να ζήσω, είναι ο μόνος μου στόχος

Η ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015

Δημοσίευση 16/9/2021 | 19:06

Shannen Doherty: Αν έπρεπε να διαλέξω ένα πράγμα, θα ήταν απλά να ζήσω, είναι ο μόνος μου στόχος

«Νιώθω ότι έχω μία ευθύνη στη δημόσια ζωή μου, που την διαχωρίζω από την υποκριτική... Να μιλάω για τον καρκίνο και ίσως να ενημερώσω περισσότερο τους ανθρώπους»


Στα πλαίσια της προώθησης της νέας της ταινίας «List of a Lifetime», η Σάνεν Ντόχερτι μίλησε σε μία διαδικτυακή εκδήλωση για την ζωή της απ' όταν διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η ηθοποιός έχει καρκίνο του μαστού στο τέταρτο στάδιο κι όμως τονίζει, πως κανείς δεν θα το καταλάβαινε αν η ίδια δεν το έλεγε, καθώς ποτέ δεν παραπονιέται γι' αυτό. «Ο σύζυγός μου λέει ότι ποτέ δεν θα καταλάβαινε κανείς ότι έχω καρκίνο. Ποτέ δεν παραπονιέμαι πραγματικά, δεν μιλάω γι' αυτό. Είναι κομμάτι της ζωής μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ύστερα πρόσθεσε πως παρά την δύσκολη μάχη που δίνει, προσπαθεί να παραμένει ενεργή και να ενημερώνει όλο και περισσότερο κόσμο. «Νιώθω ότι έχω μία ευθύνη στην δημόσια ζωή μου, που την διαχωρίζω από την υποκριτική. Να μιλάω για τον καρκίνο και ίσως να ενημερώσω περισσότερο τους ανθρώπους ότι όσοι είναι στο στάδιο τέσσερα είναι πολύ ζωντανοί και δραστήριοι», δήλωσε.

Άλλωστε, αυτή την θέση είχε υποστηρίξει και στο παρελθόν, αφού σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight πέρυσι, είχε πει: «Δεν θέλω όταν οι άνθρωποι ακούνε για το τέταρτο στάδιο να πιστεύουν ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να κουνηθούν και να δουλέψουν κι απλά μπαίνουν στο νοσοκομείο. Σε ξεγράφουν τόσο γρήγορα, παρότι είσαι δυναμικός και υγιής και χαρούμενος. Μπορεί να ζήσω πολύ περισσότερο από κάποιον που είναι υγιής, κανείς δεν ξέρει».

Η ταινία στην οποία θα συμμετάσχει αφορά μία γυναίκα που μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού. Αμέσως, αναζητά την κόρη της, που είχε δώσει για υιοθεσία σε άλλη οικογένεια πριν από κάποιες δεκαετίες και μαζί φτάχνουν μία λίστα με στόχους.

Στο αν η Σάνεν Ντόχερτι έχει φτιάξει την δική της λίστα, η ίδια απαντά: «Θα ήταν παράξενο στην δική μου περίπτωση, γιατί θα ήταν σαν να προσπαθώ να διαγράψω πράγματα, προτού τελειώσει ο χρόνος μου. Θα γίνω ο άνθρωπος που έζησε περισσότερο με κακρίνο. Αν έπρεπε να αναφέρω ένα πράγμα, θα ήταν απλά να ζήσω. Είναι το μόνο πράγμα στην λίστα μου αυτή την στιγμή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Harry Styles ‑ Zoe Kravitz: Όλα όσα ξέρουμε για το πιο hot ζευγάρι του 2026

Tabloid 27.04.2026
Όλα φαίνεται να ξεκινούν στα τέλη του 2025

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor

E-Daily 3.Left 27.04.2026
Full time στην Αθήνα, Hybrid

Παίκτρια του κροατικού Your Face Sounds Familiar μεταμορφώθηκε σε Αννα Βίσση και εντυπωσίασε ‑Βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Nora Ćurković «έκλεψε» την παράσταση και κατέκτησε τη νίκη στο show

Φιναλίστ του X Factor κατηγορείται για τον θάνατο γνωστής influencer έξω από κλαμπ στο Λονδίνο

E-Daily 3.Left Χτες
Κατηγορίες για φόνο αντιμετωπίζει η Γκαμπριέλ Καρίνγκτον. Υπέκυψε στα τραύματά της η 32χρονη influencer που είχε παρασύρει με το αυτοκίνητό της

Τζολί – Πιτ: H καθυστέρηση της δίκης, οι ισχυρισμοί και η νομική μάχη των 164 εκατ. δολαρίων

E-Daily 3.Left Χτες
Η Angelina Jolie εμφανίζεται πρόθυμη να δεχτεί νέα καθυστέρηση στη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt για το γαλλικό οινοποιείο Château Miraval

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 3.Left Χτες
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Το ζευγάρι που έχει βγάλει μια περιουσία από τα σκουπίδια

E-Daily 3.Left Χτες
Σκέψου το καλά πριν πετάξεις κάτι...

Cher: Το δικαστήριο απέρριψε ξανά αίτημά της για να αναλάβει την προσωρινή κηδεμονία του γιου της

E-Daily 3.Left Προχτές
Η δικαστής έκρινε ότι δεν υπήρχε «επείγουσα ανάγκη»

Γκουντάρας – Κάκκαβα για το τέλος του ΕδώTV: «Πληγωθήκαμε, το θεωρήσαμε αδικία, δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left Προχτές
Το ζευγάρι μίλησε για τη δυσάρεστη αυτή επαγγελματική τους εξέλιξη αλλά και το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του σταθμού

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε πότε έγινε επιτυχία το τραγούδι «Λογαριασμός»: Μεταξύ μας να λέμε αλήθειες

E-Daily 3.Left Προχτές
Η τραγουδίστρια ανέφερε πως όλα άλλαξαν μετά από μία συγκεκριμένη συναυλία

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left Προχτές
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά