E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Big Brother: Ποιος παίκτης θα πρωταγωνιστήσει σε αισθησιακή ταινία;

«Πρέπει να έρθει η στιγμή που θα αποτελεί μία κανονική εργασία και δεν θα αντιμετωπίζεται με ρατσισμό" ομολογεί ο πρώην παίκτης του Big Brother»

Δημοσίευση 9/9/2021 | 15:47

Big Brother: Ποιος παίκτης θα πρωταγωνιστήσει σε αισθησιακή ταινία;

Σε νέο ρόλο, και δη πικάντικο, αναμένεται να βρεθεί παίκτης του Big Brother προσεχώς εάν αποδεχθεί, τελικώς, τη σχετική πρόταση από τους παραγωγούς ταινιών ερωtικού περιεχομένου.

Ο λόγος για τον Νικόλα Παπαπαύλου, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και βρέθηκε στο ριάλιτι την περσινή χρονιά. Ο ίδιος αποκάλυψε στην εκπομπή του OPEN πως » έχω δεχθεί πρόταση να συμμετάσχω σε μια πολύ συγκεκριμένου είδους ταινία. Είναι κάτι το οποίο ακόμα δεν έχω απαντήσει. Θεωρώ όμως ότι ακόμα και αυτή η πρόταση πρέπει να έρθει η στιγμή που θα αποτελεί μία κανονική εργασία και δεν θα αντιμετωπίζεται με ρατσισμό».

Όσον αφορά στο νέο κύκλο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ο Νικόλας Παπαπαύλου δήλωσε πως «θεωρώ ότι οι παίκτες του φετινού Big Brother είναι άχρωμοι, άοσμοι και δεν υπάρχει καμία έντονη προσωπικότητα μέσα ώστε να πει ο τηλεθεατής ότι ταυτίζεται με κάποιον».

«Σε έναν από τους χώρους που κάνω προωθήσεις βρέθηκε ο Ισίδωρος που φέτος είναι στο Big Brother. Απλά με είχε χαιρετήσει και μου ζήτησε να βγάλουμε μια σέλφι. Καμία φιλία δεν έχω, καμία υποστήριξη δεν έχω. Θεωρώ ότι έχει καταφέρει ήδη η παραγωγή να τον θυματοποιήσει και θυμίζει κακή αντιγραφή της Άννας Μαρίας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid 22.03.2026
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για το Big Brother – «Έξι χρόνια μετά δεν υπάρχει όρος που να μου απαγορεύει να το πω»

Tabloid 22.03.2026
Καλεσμένος στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 22 Μαρτίου ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον γνωστό τραγουδιστή να παραχωρεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid 22.03.2026
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media 22.03.2026
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid 22.03.2026
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τα λόγια του πατέρα του: «Είμαι τρομερά υπερήφανος που είμαι ο μπαμπάς του»

Tabloid 22.03.2026
«Τους αγαπώ πολύ τους γονείς μου», σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετά τις δηλώσεις που έκαναν για εκείνον οι γονείς του

Gio Kay: «Ξενερώνω με τη φάση σου», είπε στον Σταμάτη Φασουλή ‑ Αντέδρασε η Καίτη Γαρμπή

Tabloid 22.03.2026
Η διαφωνία προκλήθηκε τη στιγμή που ο Σταμάτης Φασουλής ξεκίνησε την κριτική του, διατυπώνοντας αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση του Gio Kay

«Βόμβα» από τον Νίκο Μουρατίδη: Αποκάλυψε στον «αέρα» του J2US τον λόγο που έφυγε από το PopStars

Tabloid 22.03.2026
Ο Νίκος Μουρατίδης βρέθηκε στην κριτική επιτροπή του Just the 2 of Us και έκατσε στο πλευρό των υπόλοιπων κριτών

Οι δίαιτες των celebrities: Ποιες κάνουν δουλειά;

Tabloid 22.03.2026
Από το keto στον βιγκανισμό, τη διαλειμματική νηστεία μέχρι το cleansing με χυμούς

Αρναούτογλου: «Στα γυρίσματα με τη Μακρυπούλια η ψυχολογία μου ήταν χάλια – Λίγες ώρες μετά έφυγε η μητέρα μου»

Tabloid Χτες
Ο παρουσιαστής μίλησε σπάνια για τον θάνατο της μητέρας του, ενώ αποκάλυψε και την έναρξη γυρισμάτων του Roadshow 3.