E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γυναίκα εμφανίστηκε με μπικίνι και μάσκα κατά του Covid‑19 σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ

«Βροχή» σχολίων από τους χρήστες του Instagram

Δημοσίευση 7/9/2021 | 14:40

Γυναίκα εμφανίστηκε με μπικίνι και μάσκα κατά του Covid‑19 σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ

Με μια παράξενη αμφίεση αποφάσισε να ταξιδέψει μια γυναίκα στην Αμερική προκαλώντας αντιδράσεις στα social media.

Ένα βίντεο με μια γυναίκα να εμφανίζεται σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ φορώντας το μπικίνι της αλλά και μάσκα προστασίας κατά του κορωνοϊού κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε σε λογαριασμό του Instagram. Σε αυτό φαίνεται μια ξανθιά γυναίκα, η οποία φορά μόνο το πράσινο μπικίνι της, μάσκα προσώπου και με ένα σακίδιο πλάτης να εισέρχεται στον χώρο του αεροδρομίου.

«Όταν κάνεις πάρτι στην πισίνα το μεσημέρι και στη συνέχεια πετάς με την Spirit Airlines στις 4 το απόγευμα», αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο, το οποίο προκάλεσε «βροχή» σχολίων από τους χρήστες. «Τουλάχιστον φορά μάσκα», έγραψε κάποιος.

Τον περασμένο Ιούλιο πάντως, σε ένα ανάλογο περιστατικό, μια γυναίκα bodybuilder και μοντέλο δεν κατάφερε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο λόγω της αμφίεσής της, με την αεροπορική εταιρεία να της λέει ότι «ενοχλούσε τους άλλους επιβάτες».

Πρόκειται για μια 26χρονη bodybuilder από την Τουρκία, η οποία ζει στις ΗΠΑ. Κατά την είσοδό της σε αεροδρόμιο του Τέξας, το προσωπικό την σταμάτησε και δεν της επέτρεψε να ταξιδέψει στο Μαϊάμι διότι θεώρησε ότι το ντύσιμό της ήταν προκλητικό.

Η ίδια μοιράστηκε στο διαδίκτυο την περιπέτειά της με μια οργισμένη ανάρτηση γράφοντας: «Δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβη στο αεροδρόμιο του Τέξας. Μου είπαν ότι είμαι γυμνή και ότι ενοχλώ τις οικογένειες που περιμένουν στο αεροδρόμιο. Είμαι αθλήτρια και τώρα πρέπει να περιμένω εδώ ως το πρωί. Μου αρέσει να φοράω αθλητικά ρούχα που φανερώνουν την θηλυκότητά μου, αλλά ποτέ δεν ντύνομαι με τρόπο που να προσβάλλει κάποιον. Είμαι αρκετά ώριμη και πολιτισμένη για να γνωρίζω τι μπορώ και τι δεν μπορώ να φορέσω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sydney Sweeney: Πόζαρε γυμνή στο Instagram κρατώντας χαριτωμένα το στήθος της ‑ «Βροχή» τα σχόλια

Tabloid Χτες
Με παιχνιδιάρικη διάθεση και καυτή εμφάνιση η 28χρονη ηθοποιός ανέβασε για μία ακόμη φορά το «θερμόμετρο» στο Instagram

Σίσσυ Χρηστίδου: «Με λυγίζει η εικόνα του και ελπίζω να παίρνει τη βοήθεια που χρειάζεται»

Tabloid Χτες
Όσα ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι»

Συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα: «Φόβο, ανασφάλεια, ζήλια, αδικία, θυμό, απογοήτευση θα νιώσουμε όλοι…»

Tabloid Χτες
«Το να νιώσεις αυτά τα συναισθήματα δεν σημαίνει πως έχεις κακό χαρακτήρα»

«Λύγισε» η Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η ανάρτηση για τον πατέρα της που συγκίνησε χιλιάδες!

Tabloid Χτες
«Είσαι έμπνευση για κάθε άνθρωπο που θέλει να αγωνιστεί»

Η Kim Cattrall παντρεύτηκε στα κρυφά ... για 4η φορά ‑ Ο γάμος και οι 12 καλεσμένοι

Tabloid Χτες
Η «Σαμάνθα» του «Sex and the City» είπε για τέταρτη φορά το «ναι» και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Russell Thomas στο Λονδίνο

Στέλιος Μάινας: «Πολλές φορές έχω αποτύχει απέναντι στο κοινό και δεν το έχω πείσει»

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την σχέση με τον πατέρα του και το κοινό

Το νέο hot ζευγάρι του Hollywood ‑ Οι κοινές αναρτήσεις που επιβεβαίωσαν τη σχέση

Tabloid Χτες
Η ανάρτηση της διάσημης τραγουδίστριας από το ταξίδι με τον αγαπημένο της στην Ιαπωνία

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή ‑ Η πρώτη αντίδραση: «Ο Χριστός ήταν δίπλα μου»

Tabloid Χτες
«Πάντα κάνω τον σταυρό μου πριν ξεκινήσω ένα ταξίδι και αυτό ήταν που με έσωσε», ανέφερε η Πηγή Δεβετζή, στο πρώτο της σχόλιο μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, στην Καβάλα

Ο γάμος της showbiz που κράτησε μόλις έναν μήνα

Celebrity Stories Χτες
Ένας γάμος-αστραπή που κράτησε μόλις έναν μήνα