E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γυναίκα εμφανίστηκε με μπικίνι και μάσκα κατά του Covid‑19 σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ

«Βροχή» σχολίων από τους χρήστες του Instagram

Δημοσίευση 7/9/2021 | 14:40

Γυναίκα εμφανίστηκε με μπικίνι και μάσκα κατά του Covid‑19 σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ

Με μια παράξενη αμφίεση αποφάσισε να ταξιδέψει μια γυναίκα στην Αμερική προκαλώντας αντιδράσεις στα social media.

Ένα βίντεο με μια γυναίκα να εμφανίζεται σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ φορώντας το μπικίνι της αλλά και μάσκα προστασίας κατά του κορωνοϊού κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε σε λογαριασμό του Instagram. Σε αυτό φαίνεται μια ξανθιά γυναίκα, η οποία φορά μόνο το πράσινο μπικίνι της, μάσκα προσώπου και με ένα σακίδιο πλάτης να εισέρχεται στον χώρο του αεροδρομίου.

«Όταν κάνεις πάρτι στην πισίνα το μεσημέρι και στη συνέχεια πετάς με την Spirit Airlines στις 4 το απόγευμα», αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο, το οποίο προκάλεσε «βροχή» σχολίων από τους χρήστες. «Τουλάχιστον φορά μάσκα», έγραψε κάποιος.

Τον περασμένο Ιούλιο πάντως, σε ένα ανάλογο περιστατικό, μια γυναίκα bodybuilder και μοντέλο δεν κατάφερε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο λόγω της αμφίεσής της, με την αεροπορική εταιρεία να της λέει ότι «ενοχλούσε τους άλλους επιβάτες».

Πρόκειται για μια 26χρονη bodybuilder από την Τουρκία, η οποία ζει στις ΗΠΑ. Κατά την είσοδό της σε αεροδρόμιο του Τέξας, το προσωπικό την σταμάτησε και δεν της επέτρεψε να ταξιδέψει στο Μαϊάμι διότι θεώρησε ότι το ντύσιμό της ήταν προκλητικό.

Η ίδια μοιράστηκε στο διαδίκτυο την περιπέτειά της με μια οργισμένη ανάρτηση γράφοντας: «Δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβη στο αεροδρόμιο του Τέξας. Μου είπαν ότι είμαι γυμνή και ότι ενοχλώ τις οικογένειες που περιμένουν στο αεροδρόμιο. Είμαι αθλήτρια και τώρα πρέπει να περιμένω εδώ ως το πρωί. Μου αρέσει να φοράω αθλητικά ρούχα που φανερώνουν την θηλυκότητά μου, αλλά ποτέ δεν ντύνομαι με τρόπο που να προσβάλλει κάποιον. Είμαι αρκετά ώριμη και πολιτισμένη για να γνωρίζω τι μπορώ και τι δεν μπορώ να φορέσω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Εκείνη ηθοποιός, εκείνος σούπερσταρ: Ένας ροκ έρωτας που έληξε άδοξα

Celebrity Stories 05.07.2026
Η Susan Sarandon εχει μιλήσει για την πολύ παλιά ερωτική σχέση της με τον David Bowie

Ο Σταύρος Φλώρος στέλνει μήνυμα δύναμης με νέες εικόνες από το κέντρο αποκατάστασης του Μαϊάμι

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σταύρος Φλώρος έχει διαρκώς στο πλευρό του, μέλη της οικογένειάς του

Πήρε πίνακα από τα σκουπίδια για την κορνίζα του – Δεν φανταζόταν τι κρατούσε στα χέρια του

Παράξενα Χτες
Ένας άνδρας από τη Μούρθια βρήκε παραπεταμένο στη Σεβίλλη έναν πίνακα του Joaquín Sorolla αξίας 150.000 ευρώ, νομίζοντας ότι πρόκειται για σκουπίδι.

Παπαρίζου: «Έχε χάρη που κρατούσα τον πατέρα μου, θα είχε φάει πολύ ξύλο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από τον καιρό που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision, αναφορικά με τις σεξιστικές δηλώσεις ενός δημοσιογράφου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε φωτογραφία του από τα παλιά: Για πάντα νέος, έγραψε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του από το παρελθόν

Ιωάννα Τούνη: Μετά θάνατον βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου

E-Daily 3.Left Χτες
Οι άνθρωποι έχουν όμορφα πράγματα να πουν για εσένα, αλλά πρέπει πρώτα να πεθάνεις, έγραψε η influencer

Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης επιστρέφουν – δείτε τι τις έκανε να κηρύξουν… πόλεμο στο χωριό

E-Daily 3.Left Χτες
Οι αγαπημένες Κρητικές γιαγιάδες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες όταν ένα «Village Sushi Spot» απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στο ιστορικό καφενείο τους.

Δέσποινα Καμπούρη: Τι έγραψε στο Instagram λίγο μετά το τελευταίο «Πρωινό» με τον Λιάγκα

E-Daily 3.Left Χτες
Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν με συγκινητική ανάρτηση, μιλώντας για αποχωρισμούς και αφήνοντας ανοιχτό το μέλλον.

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Δείτε το πανέμορφο σπίτι τους στην Κηφισιά

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα μένουν σε μια κατοικία στην Κηφισιά που συνδυάζει minimal αισθητική, φυσικά υλικά και οικογενειακή ζεστασιά.

Το τραγικό τέλος του πιο αγαπημένου παιδιού του Χόλιγουντ: Σκοτώθηκε στα 31 του για 50 δολάρια και έναν χαμένο σκύλο

E-Daily 3.Left Χτες
Ήταν το πιο αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης – Το τέλος του όμως ήταν συγκλονιστικό