E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Megan Fox: Η στιγμή το 2009 που την έκανε να κόψει μαχαίρι το αλκοόλ

Η ντροπιαστική εμφάνιση στις Χρυσές Σφαίρες υπό την επήρεια αλκοόλ την έκανε να μην ξαναπιεί ποτέ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/7/2021 | 12:43

Megan Fox: Η στιγμή το 2009 που την έκανε να κόψει μαχαίρι το αλκοόλ

Οι Χρυσές Σφαίρες του 2009 ήταν η στιγμή που η Megan Fox αποφάσισε να αφήσει πίσω της το αλκοόλ, μια και καλή.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η ηθοποιός στο Who What Where, είχε αγχωθεί τόσο πολύ που βρισκόταν για πρώτη φορά σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση που το έριξε στο ποτό, με αποτέλεσμα να «εκτεθεί ανεπανόρθωτα», όταν χρειάστηκε να μιλήσει μπροστά στις κάμερες.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι δεν θυμάται και πολλά από εκείνη την ημέρα, όμως όλα ξεκίνησαν από το τραπέζι, όπου καθόταν με τους αδερφούς Jonas και την Blake Lively. «Υπήρχαν παντού μπουκάλια με σαμπάνια ΜΟΕΤ», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια ανέφερε πως έκτοτε δεν ήπιε ξανά, γιατί «έγινε τρομερά επιθετική εκείνη την βραδιά και είπε πολλές βλακείες μπροστά στην κάμερα, που δημιούργησαν πολλά προβλήματα».

Ενώ μιλούσε στην δημοσιογράφο Giuliana Rancic για το Ε!, η Megan Fox αναφέρθηκε στη Salma Hayek και το «εκπληκτικό της στήθος». «Θα ήθελα πολύ να έχω το στήθος της Salma Hayek, είναι εκπληκτικό, δες», είχε πει.

Σε εκείνη τη συνέντευξη είπε κι άλλα που μάλλον έχει μετανοιώσει. Όπως για παράδειγμα όταν εξέφρασε τις ανασφάλειες της για την εμφάνισή της και παρομοίασε μάλιστα τον εαυτό της με άντρα. «Έχω φοβερές ανασφάλειες για την εμφάνισή μου. Δεν είμαι η πιο σέξι γυναίκα, μάλλον είμαι περισσότερο κάτι σαν τον σωσία του Alan Alda. Είμαι "άντρας"», δήλωσε προκαλώντας την έκπληξη της δημοσιογράφου, η οποία την είχε χαρακτηρίσει ως την πιο σέξι γυναίκα της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ηθοποιός «το χόντρυνε» κι άλλο λέγοντας πως «είναι στα πρόθυρα να κάνει εμετό» την στιγμή, που μιλούσε στην κάμερα, λόγω του άγχους της για το πώς φαίνεται. «Είμαι τρομοκρατημένη, που είμαι τώρα εδώ», είπε.

Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα ήταν η αναφορά της στον τότε σύντροφό της Brian Austin Green, ο οποίος επέλεξε να μην την συνοδεύσει στα βραβεία. Όταν ρωτήθηκε γιατί ο σύντροφός της έμεινε πίσω, είπε: «Δεν ήθελε να είναι ο συνοδός μου. Δεν τον άφησε ο ανδρικός του εγωισμός. Λογικά θα ασχολείται με την μουσική, μάλλον. Δεν νομίζω ότι τον ενδιαφέρει να έρθει στα βραβεία».

Παρά την «τσουχτερή» της δήλωση τότε, το ζευγάρι παντρεύτηκε την επόμενη χρονιά και έμειναν μαζί για 10 χρόνια. Η Megan Fox υπέβαλε πέρυσι αίτηση διαζυγίου και οι δυο τους έχουν αναλάβει από κοινού την επιμέλεια των τριών παιδιών τους. Πλέον, είναι σε σχέση με τον ράπερ Machine Gun Kelly, τον οποίο μάλιστα έχει χαρακτηρίσει ως τον «έρωτα της ζωής της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Check‑in σε ξενοδοχείο: Αυτό που δεν πρέπει ποτέ να επιτρέπετε με την ταυτότητά σας

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ταξιδεύετε φέτος; Δείτε τι δεν πρέπει να δεχτείτε όταν κάνετε check-in

Η εξάρτηση που διέλυσε μια Χολιγουντιανή σχέση γεμάτη πάθος ‑ «Τον αγαπούσα, αλλά έπρεπε να φύγω»

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ένας μεγάλος έρωτας, μια σκληρή εξάρτηση και ένα τέλος που πονούσε

Καλοκαιρινή απόδραση για τη Ρία Ελληνίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον μικρό Πάρη

E-Daily 3.Left Χτες
Καμένα Βούρλα και Λιχαδονήσια ο προορισμός του γνωστού επιχειρηματία και της τραγουδίστριας

Ο Όζι Όσμπορν και η Σάρον θα γιόρταζαν 46 χρόνια γάμου: «Η γιορτή μιας αγάπης που ούτε ο θάνατος μπόρεσε να μειώσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Κουβαλώ την αγάπη σου σε κάθε μου βήμα, έγραψε η χήρα του θρυλικού μουσικού σε μία συγκινητική ανάρτηση

Ποιος σταρ κατέκτησε ρεκόρ Γκίνες για σερί συναυλιών στο Γουέμπλεϊ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βρετανός ποπ σταρ ολοκλήρωσε 12 sold out εμφανίσεις στο εμβληματικό στάδιο του Λονδίνου, ξεπερνώντας το επίτευγμα των Coldplay, ενώ συγκίνησε με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Liam Payne.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σήμερα για μένα είναι μια πολύ κακή μέρα, αύριο θα είναι καλύτερα»

E-Daily 3.Left Χτες
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηνάς Κλήμη στο MAD TV ήταν νωρίτερα σήμερα (6/7) η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα αποφοίτησε από το σχολείο: Τα τρυφερά λόγια για τη μητέρα της

E-Daily 3.Left Χτες
Πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα την πιο αγνή αγάπη και από τους δυο σας, έγραψε σε μια συγκινητική ανάρτηση η Βικτώρια Δέλλα

Τρύφωνας Σαμαράς: Τι έγραψε για τον Νίκο Κοκλώνη ένα χρόνο μετά από την τραγική απώλεια

Social Χτες
Ο διάσημος κομμωτής στάθηκε στο πλευρό του στενού του φίλου με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τα ένα χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του.

Η Κέιτ Χάντσον «λατρεύει» τη Σκιάθο και επιστρέφει σχεδόν κάθε χρόνο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κέιτ Χάντσον μοιράστηκε στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές της στο ελληνικό νησί, εκφράζοντας την αγάπη της για την Ελλάδα.

Ελένη Φουρέιρα: Δείτε τι της πέταξαν στη σκηνή και δεν μπορούσε να το πιστέψει

Social Χτες
Ένας φανατικός θαυμαστής της ετοίμασε μία χειροποίητη έκπληξη που την άφησε κυριολεκτικά άφωνη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Κατράκειο Θέατρο.

Πέγκυ Ζήνα: Τι είπε για όσους λένε σήμερα ότι «γεμίζουν γήπεδα» και γιατί δεν θέλει την κόρη της στη μουσική

TV Buzz Χτες
Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις υπερεκτιμημένες σύγχρονες επιτυχίες, τις μαγικές στιγμές με Σφακιανάκη και Μητροπάνο, αλλά και τους λόγους που την κάνουν να ανησυχεί για τον χώρο της νύχτας.