E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Ελεονώρα Μελέτη ποζάρει με μπικίνι και αυτοσαρκάζεται

Άκρως καλοκαιρινή και σeξι

Δημοσίευση 23/7/2021 | 16:01

Η Ελεονώρα Μελέτη ποζάρει με μπικίνι και αυτοσαρκάζεται

Η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται στο στοιχείο της κάθε καλοκαίρι. Λατρεύει τη θάλασσα, τα μαγιό και τα θαλάσσια σπορ. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην ανεβάσει στο Instagram της μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία της με απίστευτο μαγιό αλλά και σeξι πόζα.

Με καλοκαιρινή αλλά και χιουμοριστική διάθεση, η παρουσιάστρια που ποζάρει στη φωτογραφία με πολύχρωμο μπικίνι ενώ κάνει ηλιοθεραπεία στην πισίνα, έγραψε στους διαδικτυακούς φίλους της: «Με έβγαλε η μαμά αυτή τη φωτό κι όταν την είδα μου ήρθε η ατάκα από το ‘the κόπανοι’ «Αααααρεεεεεχεεεεεελιι».

Φυσικά πολλοί από τους followers της έσπευσαν να της γράψουν ότι πράγματι έχει κορμί σαν χέλι ενώ πολλοί συμπλήρωσαν την ατάκα γράφοντας «κι όλο γλιστράς».

Δείτε την ανάρτηση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κέιτ Μίντλετον: Ποιος είναι ο κρυφός λόγος που δεν αποχωρίζεται το «φτηνό» βραχιολάκι της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Το χειροποίητο κόσμημα που φοράει η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε κάθε εμφάνισή της κρύβει μια βαθιά συναισθηματική ιστορία αγάπης και οικογενειακής στήριξης.

Γιατί η Victoria Beckham δεν πήγε στον γάμο της Mel C ενώ της έραψε το νυφικό;

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η ξεχωριστή κίνηση που έκανε για τη φίλη της

Νέα εφαρμογή real.gr: Ειδήσεις, Real FM 97.8 και AI συνόψεις σε ένα app

Media Χτες
Η πλήρως ανανεωμένη εφαρμογή του real.gr είναι διαθέσιμη δωρεάν για iOS και Android, με προσωποποιημένες λειτουργίες και ζωντανό ραδιόφωνο.

Μέσι: Το συγκινητικό μήνυμά του μετά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ 2026

E-Daily 3.Left Χτες
Ο αρχηγός της Αργεντινής μίλησε για τον πόνο της ήττας, ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του και συνεχάρη την Ισπανία για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η αντίδραση του Πικέ που έγινε viral όταν άκουσε να τραγουδάει τη Σακίρα στον τελικό του Μουντιάλ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Ζεράρ Πικέ παρέμεινε αμετακίνητος και σοβαρός ενώ οι γιοι του χόρευαν με το τραγούδι της Σακίρα στον τελικό Ισπανίας-Αργεντινής.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ξύρισε τα μούσια του και έγινε αγνώριστος

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ρία Ελληνίδου αναλαμβάνει τον βασικό γυναικείο ρόλο στο νέο σχήμα του Αργυρού, παίρνοντας τη θέση που άφησε η Δέσποινα Βανδή.

Η Δανάη Μπάρκα χορεύει σε beach bar και αυτοσαρκάζεται

E-Daily 3.Left Χτες
Πλήθος προβολών, likes και σχολίων μάζεψε γρήγορα το βίντεο

Η Στεφανία Γουλιώτη στην παραλία με μπικίνι ‑ δείτε τι έκανε στην άμμο

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε τέσσερα στιγμιότυπα από τις ακροβατικές ασκήσεις της στην παραλία, με χιουμοριστικό σχόλιο.

Η Δούκισσα Νομικού χόρεψε στην άκρη πισίνας με φόντο τη θάλασσα, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Όταν είμαι εκτός πόλης, έγραψε το μοντέλο

Ποιο διάσημο ζευγάρι «έκαψε» τις εξέδρες του τελικού του Μουντιάλ 2026

Tabloid Χτες
Το διάσημο ζευγάρι ανταλλάσσοντας φιλιά στη σουίτα του γηπέδου έκλεψε την παράσταση από τον αγωνιστικό χώρο.

Τηλεθέαση: Ο τελικός του Μουντιάλ «τίναξε» την ΕΡΤ1 στα ύψη – Τι νούμερα έγραψε ο αγώνας

Media Χτες
Η μετάδοση του τελικού Ισπανίας – Αργεντινής από την ΕΡΤ1 κατέγραψε μέσο όρο 69,9% στο δυναμικό κοινό, με αιχμή το εντυπωσιακό 77,3%.

Η Έλενα Παπαρίζου με μαγιό που κόβει την ανάσα ‑ δείτε πώς χαλάρωσε το καλοκαίρι

TV Buzz Χτες
Η τραγουδίστρια απόλαυσε τις διακοπές της σε beach bar με πισίνα στον Κάλαμο, παρέα με τον αδερφό και τον ανιψιό της.