E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Britney Spears: Οι αποκαλύψεις του πρώην σωματοφύλακά της

«Τα χάπια της δημιουργούσαν παραισθήσεις, μιλούσε για παράλληλα σύμπαντα»

Δημοσίευση 21/7/2021 | 18:40

Britney Spears: Οι αποκαλύψεις του πρώην σωματοφύλακά της

Πρώην σωματοφύλακας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ο Φερνάντο Φλόρες μίλησε στην Sun για τις επιδράσεις, που είχαν πάνω στην ποπ σταρ τα αντιψυχωτικά φάρμακα, που την ανάγκαζαν να λαμβάνει.

«Κάποια περίοδο λάμβανε τόσο ισχυρά συνταγογραφούμενα φάρμακα, που τελικά της δημιουργούσαν παραισθήσεις», ανέφερε. Ο πρώην αστυνομικός και σωματοφύλακας εργαζόταν στην ασφάλειά της το 2010.

Αποκάλυψε μάλιστα, πως κάθε Παρασκευή ερχόταν στο διαμέρισμα της τραγουδίστριας μία γυναίκα με το φάρμακό της στο χέρι. «Ήταν αντιψυχωτικά φάρμακα και αντισυλληπτικά χάπια μαζί. Κάθε φορά μετά την κατανάλωσή τους, μιλούσε για παράλληλα σύμπαντα. Λογικό», δήλωσε ο Φλόρες. Στην πρόσφατη κατάθεσή της στο δικαστήριο, η ποπ σταρ εξομολογήθηκε όλα τα «μέσα» που χρησιμοποιούσε η «ομάδα του πατέρα της», προκειμένου να την θέσουν ως ανίκανη να διαχειριστεί τον έλεγχο της ζωής της. Ακόμα και σήμερα, προσπαθεί να τερματίσει την κηδεμονία, γιατί αναγκάζεται μέχρι και να λαμβάνει με το ζόρι αντισυλληπτικά, προκειμένου να μην καταφέρει να κάνει παιδί με τον σύζυγό της.

Μίλησε επίσης για το πόσο δύσκολες ήταν εκείνες οι μέρες για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αφού τότε ανακοινώθηκε η κηδεμονία της από τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς.

«Περνούσε τις ημέρες της παρακολουθώντας τηλεόραση ή έκανε γυμναστική. Όταν δεν ήταν καλά, έκλαιγε ακούγοντας Τζέιμς Μπράουν. Δεν έκανε μπάνιο για μέρες, δεν περιποιούταν τον εαυτό της», αναφέρει, ενώ πρόσθεσε επίσης πως δεν βούρτσιζε τα δόντια της, ούτε φορούσε παπούτσια ή κάλτσες.

Πλέον η τραγουδίστρια είναι καλά στην ψυχική της υγεία, ενώ προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής της και να ανεξαρτητοποιηθεί από τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς με την βοήθεια του νέου της δικηγόρου και πρώην δικαστικού επιμελητή, Μάθιου Ρόζενγκαρτ. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της τραγουδίστριας στο δικαστήριο. Να της επιτραπεί να προσλάβει τον δικηγόρο που εκείνη θέλει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μάχη της Delta Goodrem με τον καρκίνο στα 18 της και η ζωή μετά

E-Daily 3.Left 19.05.2026
Η ποπ σταρ που θαυμάσαμε και στη Eurovision έχει μια μακρά ιστορία

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο διερμηνέας του BBC με το Ferto στον τελικό της Eurovision: «Πώς τον ψηφίζω;» έγραψαν

E-Daily 3.Left Χτες
Οι δώδεκα βαθμοί μου πάνε σε εκείνον, ήταν ένα από τα σχόλια που έγιναν στα social media

Η χορεύτρια Νάντια Φοντάνα στο γηροκομείο μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο δημοσιογράφος Αντρέας Κουβελογιάννης αποκάλυψε την κατάστασή της - στο ίδιο γηροκομείο βρίσκεται και η Μαίρη Λίντα

Κρίσιμες ώρες για τη Γωγώ Μαστροκώστα στον Ευαγγελισμό – Δίνει ακόμα μια γενναία μάχη

E-Daily 3.Left Χτες
Η υγεία της παρουσίασε επιδείνωση τις τελευταίες ημέρες

To πιο hot ζευγάρι στο Hollywood; Εθεάθησαν με μαγιό στη Χαβάη

E-Daily 3.Left Χτες
Νέες φωτογραφίες του φημολογούμενου ζευγαριού σε απομονωμένη παραλία

Σίντνεϊ Σουίνι: Χωρίς ρούχα και τυλιγμένη με πύθωνα στο νέο επεισόδιο του Euphoria

E-Daily 3.Left Χτες
Πρόσφατα η 28χρονη ηθοποιός προκάλεσε αντιδράσεις με τις τολμηρές της σκηνές στη σειρά

Akylas: Η συγκινητική ανάρτηση με τη μητέρα του και το μήνυμα προς όλους τους γονείς

E-Daily 3.Left Χτες
«Εύχομαι κανένα παιδί να μη φοβάται να ονειρεύεται», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2026

Μπέλα Μέρφι: Η πανέμορφη 24χρονη κόρη του Έντι Μέρφι κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο

E-Daily 3.Left Χτες
Η υποκριτική, η σχέση με τον πατέρα της, Έντι Μέρφι και οι συμβουλές που κρατά από εκείνον

Ποιος πλήρωσε 9 εκατ. δολάρια για δείπνο με Γουόρεν Μπάφετ και Στεφ Κάρι;

E-Daily 3.Left Χτες
Αγνωστος πλειοδότης συμφώνησε να καταβάλει αστρονομικό ποσό για λίγες ώρες στο ίδιο τραπέζι με τον θρυλικό επενδυτή και τον σταρ του NBA.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δεν τα βγάζουν πέρα με τα έξοδά τους

E-Daily 3.Left Χτες
Δημοσίευμα του Page Six επικαλείται ανώνυμη πηγή και αναφέρει ότι αρκετές επαγγελματικές κινήσεις του ζευγαριού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος έκανε ξανθιά την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ για το Φεστιβάλ των Καννών

E-Daily 3.Left Χτες
O hair stylist επιμελήθηκε τα μαλλιά της αρραβωνιαστικιάς του Κριστιάνο Ρονάλντο και παρουσίασε το αποτέλεσμα

Eurovision 2026: Το κρυφό τηλεφώνημα από την EBU στη νικήτρια του διαγωνισμού το μεσημέρι του Σαββάτου

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρακτική αυτή φαίνεται πως εφαρμόζεται επιλεκτικά από τους διοργανωτές