E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ασλεϊ Γκράχαμ: Με μία γυμνή selfie ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους

Το plus size μοντέλο είναι υπέρμαχος του body-positivity και της «αυτο-αγάπης»

Δημοσίευση 23/6/2021 | 15:54

Ασλεϊ Γκράχαμ: Με μία γυμνή selfie ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους

Με αφορμή το καλοκαίρι και τις υψηλές πλέον θερμοκρασίες, που δεν επιτρέπουν τα «πολλά ρούχα», η Άσλεϊ Γκράχαμ προτρέπει τις γυναίκες να αποδέχονται το σώμα τους, όπως είναι και να φορούν ό,τι τις κάνει να αισθάνονται άνετα.

Αναρτώντας μία δική της γυμνή selfie και δείχνοντας ότι αγαπάει τις ατέλειες της όπως και το υπόλοιπο σώμα της, περνάει το δικό της μήνυμα «αυτο-αγάπης». Στο παρελθόν το plus-size μοντέλο έχει μιλήσει πολλές φορές για την «απενεχοποίηση» της τριχοφυΐας και την αποδοχή των ραγάδων και της κυτταρίτιδας και έχει αποδείξει ότι είναι υπέρμαχος του body positivity.

Στην σειρά φωτογραφιών, που ανάρτησε, άφησε την δική της selfie για το τέλος, αφού πρώτα παρουσίασε διάφορα γυναικεία σώματα, αποδεικνύοντας πως «όλες οι ατέλειες είναι όμορφες». Σε μία κοντινή λήψη, όπου φαίνονται μερικές ραγάδες, το μοντέλο έγραψε πάνω στην φωτογραφία: «Όμορφο. Τέλος συζήτησης».

Στην λεζάντα της δημοσίευσής της μοιράστηκε ένα πολύ όμορφο μήνυμα υποστήριξης προς όλες τις γυναίκες. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Καθώς ο καιρός γίνεται πιο ζεστός, ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να φορούν λιγότερα ρούχα και να δείχνουν περισσότερο δέρμα.Ελπίζω όλες αυτές οι φωτογραφίες με τα όμορφα σώματα στις οποίες με επισημάνατε να σας παρακινήσουν να αγαπήσετε το δέρμα μέσα στο οποίο ζείτε. Πιστέψτε με όταν λέω ότι το σώμα σας είναι όμορφο και ξέρω ότι είναι εύκολο να πείτε στον εαυτό σας το ψέμα ότι δεν είστε αρκετά καλή, αρκετά λεπτή, αρκετά σέξι, "αψεγάδιαστη"... για να φορέσετε κοντό μπλουζάκι ή μαγιό, αλλά είναι "καυτά" εκεί έξω και το ίδιο και εσείς. Μην αφήνετε το μυαλό σας να σας σταματήσει από το να απολαμβάνετε τη ζωή σας στο έπακρον (και να θυμάστε να λέτε "Σ' αγαπώ" στον εαυτό σας κάθε μέρα)!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο David Schwimmer αποκάλυψε το πιο απρόσμενο επάγγελμα που έκανε στα 18 του

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Πριν γίνει ο Ρος στα «Friends», παρέδωσε διαζύγιο σε παγκόσμιο σταρ

Η NASA «έλυσε» ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της Ιστορίας; Το φαινόμενο που ίσως συνέβη τη μέρα της Σταύρωσης του Ιησού

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Ένα αστρονομικό φαινόμενο πριν από 2.000 χρόνια ξαναγράφει την Ιστορία

Ο easy 97.2 οργανώνει sunset disco party στη θάλασσα ‑ πώς θα κερδίσεις πρόσκληση

Media Χτες
Το 3ο «Let`s Meet» On Board πραγματοποιείται την Τετάρτη 8 Ιουλίου με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Λατινοπούλου – Παϊτέρης: Νέα κόντρα με «γύφτους και Πακιστανούς» – «Έγινε γύφτισσα για δευτερόλεπτα και την πείραξε»

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρόκειται για χυδαία επίθεση εναντίον μου – Από την ίδια δεν ζητώ συγγνώμη»

Σόφη Πασχάλη: «Έχω βιώσει πολλά συμπτώματα μέχρι να καθαρίσει το κάθε μου συναίσθημα»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Σόφη Πασχάλη μίλησε για το νέο της βιβλίο, τα retreat με τον σύντροφό της και το προσωπικό ταξίδι προς την εσωτερική ισορροπία

Ο Μίκι Ρουρκ εμφανίστηκε χωρίς δόντια στους δρόμους του Λος Αντζελες, ανησυχία με την εικόνα του

E-Daily 3.Left Χτες
Λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του ο ηθοποιός εθεάθη να περπατά φορώντας λερωμένα ρούχα, κρύβοντας το πρόσωπό του με κουκούλα

Η Πόπη Μαλλιωτάκη φωτογραφίζεται πάνω σε σκάφος και δίπλα σε έναν γάιδαρο και γράφει «Όταν λάμπεις, ενοχλείς»

Social Χτες
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Μύκονο και πόζαρε σε σημεία του νησιού με λεοπάρ μπικίνι

Μανώλης Μητσιάς: «Σε έναν χρόνο το πολύ θα έχω τελειώσει – Δεν θέλω να με λυπηθεί ο κόσμος»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο σπουδαίος ερμηνευτής έθεσε χρονικό ορίζοντα για το τέλος της καλλιτεχνικής του πορείας, εξηγώντας γιατί δεν θέλει να τον λυπηθεί ο κόσμος.

Παϊτέρης για Λατινοπούλου: Για δευτερόλεπτα αισθάνθηκε ότι είναι γύφτισσα και την ενόχλησε, αν ζητήσει συγγνώμη θα τη βάλουμε στη Βουλή

E-Daily 3.Left Χτες
«Να πάει σε έναν καταυλισμό να δει πώς ζουν αυτοί οι άνθρωποι, νομίζουν ότι είναι δικιά μας» σημείωσε ο Βασίλης Παϊτέρης - Μήνυση έχει καταθέσει εις βάρος του η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ποιος συνεχίζει επαγγελματικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά το τέλος του Buongiorno

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε στο «Super Κατερίνα» ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον όμιλο ΑΝΤ1 για το πρωινό του Ρυθμού.

Ποια είναι η σημερινή εικόνα του Μίκι Ρουρκ που ανησυχεί τους πάντες

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 73χρονος ηθοποιός εθεάθη καταβεβλημένος στους δρόμους του Λος Αντζελες, λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του λόγω χρεών ενοικίου.