E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κόντρα Τσαλίκη ‑ ΣΚΑΙ: Ανέβασε τις υπογραφές για το Big Brother

Ανεβαίνει η ένταση στην κόντρα για την παρουσίαση του επόμενου κύκλου του Big Brother.

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 17/6/2021 | 10:55

Κόντρα Τσαλίκη ‑ ΣΚΑΙ: Ανέβασε τις υπογραφές για το Big Brother

Ανεβαίνει η ένταση στην κόντρα του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΙ για την παρουσίαση του επόμενου κύκλου του Big Brother.

Αφορμή για αυτή αποτέλεσε το γεγονός οτι ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε πως είναι παρουσιαστής του reality, χωρίς ωστόσο το κανάλι να έχει προβεί σε οποιαδήποτε σχετική δήλωση. Έτσι, αποφασίστηκε να μην είναι αυτός ο άνθρωπος που θα παρουσιάστηκε το Big Brother.

Μάλιστα χθες από το κανάλι του Φαλήρου βγήκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Παρά το γεγονός ότι υπήρξε το ενδεχόμενο συνεργασίας με το κύριο Γιώργο Τσαλίκη, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην προχωρήσει, καθώς θεωρεί ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του οι κανόνες εχεμύθειας και εμπιστοσύνης που τηρούνται στην τηλεοπτική αγορά, όπως είθισται σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Ο Γιώργος Τσαλίκης πριν από μερικές μέρες είχε ανακοινώσει σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ότι θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother, κάτι που δεν είχε ανακοινώσει ο σταθμός».

Σε αυτή μιλάει για ενδεχόμενο και όχι για συμφωνημένη συνεργασία. Κάτι που ο Γιώργος Τσαλίκης διέψευσε, ανεβάζοντας στον λογαριασμό ένα video που τον δείχνει τη στιγμή που υπογράφει το συμβόλαιο σε ένα κατάστημα στο Χαλάνδρι.

«Μάλιστα, έγραψε στην ανάρτησή του: «Εσύ τι να μου πεις» λέει το καινούργιο μου τραγούδι που λατρεύω! Για να τελειώνουμε… Ένα όνομα μας δίνουν. Μόνο ένα! Μόνο αυτό έχουμε όσο είμαστε στη γη και μόνο αυτό αφήνουμε πίσω.

Μου έκαναν πρόταση, το σκέφτηκα πολύ σοβαρά, τους πίστεψα, τους εμπιστεύτηκα, είπα τελικά το ναι, επικυρώσαμε τη συμφωνία μας ως κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother με ένα ισχυρό συμβόλαιο με σαφείς όρους και ρήτρες που με δεσμεύει από τις 15 Απριλίου, σταμάτησα να μιλάω σε οποιονδήποτε για δουλειές που μου προτείνανε χωρίς να μπορώ να τους εξηγήσω γιατί, απέφευγα διακριτικά τους δημοσιογράφους, έμπαινα από την πίσω πόρτα στο ραδιόφωνο που εργάζομαι για να είμαι σωστός στη συμφωνία μας να μη διαρρεύσει κάτι, εξαφανίστηκα από προσώπου γης ακόμα και με την κυκλοφορία του καινούργιου μου τραγουδιού περιμένοντας στωικά το σωστό timing να ανακοινωθεί η συμφωνία και από κοινού με το κανάλι με συνεννόηση να κινούμαστε. Μάλιστα επειδή το ήθελαν τόσο πολύ κι επειδή ήθελαν οπωσδήποτε να έχω υπογράψει πριν φύγω για Αυστραλία έστειλαν δικαστικό επιμελητή λίγες ώρες πριν φύγω να με βρει σε γνωστό κατάστημα στο Χαλάνδρι όπου εκείνη τη στιγμή ψωνίζαμε με τη Δώρα. Το χαρήκαμε και έτσι τραβήξαμε κι αυτό το βίντεο «για εμάς» όπως ακούτε να της λέω.

Σήμερα όμως το μοιράζομαι μαζί σας. Γιατί;

Συμφωνίες γίνονται και χαλάνε, οι συνθήκες αλλάζουν, άνθρωποι μας υποτιμούν και κάνουν λάθος χειρισμούς γεμάτους έπαρση και έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού μας στεναχωρούν και μας θυμώνουν, συμβόλαια καταπατούνται, οι καρδιές μας κλαίνε και μετά ξανα γελάνε. Όλα αυτά παίζουν στη ζωή.
Την εξέλιξη θα τη δούμε στη συγκεκριμένη ιστορία γιατί το δίκιο μου θα το διεκδικήσω με κάθε τρόπο όχι μόνο για μένα, αλλά και για όλους αυτούς που μπορεί να βρεθούν στη θέση μου όταν κάποιοι ευτελίζουν τα συμβόλαια, αυτό το ισχυρό μέσο κατοχύρωσης και εξασφάλισης της εργασίας μας που μας παρέχει ο νόμος.

ΟΜΩΣ από όλο αυτό το άβολο και στενάχωρο παιχνίδι που με έβαλαν θέλω να θυμάστε ΕΝΑ πράγμα!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΜΟΝΟ! ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΖΩ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΔΑΣΚΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΩ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

H επική πισίνα καρδιά: Το σπίτι της Jayne Mansfield έμοιαζε με σκηνικό από ροζ παραμύθι

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Το πιο ροζ σπίτι του Χόλιγουντ είχε πισίνα και μπανιέρα σε σχήμα καρδιάς

Πέμη Ζούνη: Τι αποκάλυψε για τις ερωτικές σκηνές με τον Παπακαλιάτη στο «Κλείσε τα Μάτια»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες συνθήκες γυρισμάτων της αγαπημένης σειράς και τις διαφορές με τη σημερινή τηλεοπτική παραγωγή.

Ο Τζον Μπον Τζόβι αποκαλύπτει ότι έχει αναρρώσει πλήρως μετά την επέμβαση στις φωνητικές χορδές

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν χάσαμε ποτέ την πίστη μας», λέει ο 64χρονος ροκ σταρ

Αγιος Έρωτας: Πόσο κόστισε η σειρά που σημείωσε μεγάλη επιτυχία;

E-Daily 3.Left Χτες
Η μυθοπλασία του ALPHA που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό - και το κόστος της

Ο Τζόκοβιτς χόρεψε σε ρυθμούς... bangaranga μαζί με την νικήτρια της Eurovision, Ντάρα

E-Daily 3.Left Χτες
Η Βουλγάρα τραγουδίστρια βρίσκεται στην Αθήνα καθώς θα συμμετάσχει στα βραβεία MAD σήμερα το βράδυ

Δείτε πώς ο Τζέρεμι Κλάρκσον αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο, έπαθαν σοκ οι συνεργάτες του

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βρετανός παρουσιαστής μίλησε για τη διάγνωσή του με επιθετικό καρκίνο

Σάσα Μπάστα: Θα στείλω στον σύζυγό μου μία φωτογραφία και ένα πικάντικο μήνυμα για να μην ξεχάσει τι γυναίκα έχει

E-Daily 3.Left Χτες
Αυτή η φλόγα που έχουμε βασίζεται στο ότι ο ένας στηρίζει πάντα τον άλλον, σχολίασε η τραγουδίστρια

Ο Κέβιν Χαρτ έκανε διακοπές στη Σαντορίνη με τη σύζυγό του, δείτε βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Μαζί τους και ο ράπερ Ludacris και η δική του σύζυγος - Έμειναν σε πολυτελές σκάφος

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Αποκαλυπτικό ποζάρισμα με μαγιό σε διακοπές

Social Χτες
Το μοντέλο ανέβασε στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές του διακοπές

Ακύλας: «Η διαφήμιση για γνωστό ταχυφαγείο με βοήθησε στο οικονομικό μου πρόβλημα»

E-Daily 3.Left Χτες
Τον Ακύλα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και η δημοσιογράφος, Αναστασία Ζάρκα

Τι αποκάλυψε η Τζένιφερ Λόπεζ για τη σοκαριστική κατάρρευσή της που της στοίχισε την όρασή της

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια περιέγραψε την κρίση εξάντλησης που έζησε το 2002 στα γυρίσματα ταινίας, όταν το σώμα της «έκλεισε» μετά από 98 συνεχόμενες ημέρες δουλειάς.