E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κόντρα Τσαλίκη ‑ ΣΚΑΙ: Ανέβασε τις υπογραφές για το Big Brother

Ανεβαίνει η ένταση στην κόντρα για την παρουσίαση του επόμενου κύκλου του Big Brother.

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 17/6/2021 | 10:55

Κόντρα Τσαλίκη ‑ ΣΚΑΙ: Ανέβασε τις υπογραφές για το Big Brother

Ανεβαίνει η ένταση στην κόντρα του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΙ για την παρουσίαση του επόμενου κύκλου του Big Brother.

Αφορμή για αυτή αποτέλεσε το γεγονός οτι ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε πως είναι παρουσιαστής του reality, χωρίς ωστόσο το κανάλι να έχει προβεί σε οποιαδήποτε σχετική δήλωση. Έτσι, αποφασίστηκε να μην είναι αυτός ο άνθρωπος που θα παρουσιάστηκε το Big Brother.

Μάλιστα χθες από το κανάλι του Φαλήρου βγήκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Παρά το γεγονός ότι υπήρξε το ενδεχόμενο συνεργασίας με το κύριο Γιώργο Τσαλίκη, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην προχωρήσει, καθώς θεωρεί ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του οι κανόνες εχεμύθειας και εμπιστοσύνης που τηρούνται στην τηλεοπτική αγορά, όπως είθισται σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Ο Γιώργος Τσαλίκης πριν από μερικές μέρες είχε ανακοινώσει σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ότι θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother, κάτι που δεν είχε ανακοινώσει ο σταθμός».

Σε αυτή μιλάει για ενδεχόμενο και όχι για συμφωνημένη συνεργασία. Κάτι που ο Γιώργος Τσαλίκης διέψευσε, ανεβάζοντας στον λογαριασμό ένα video που τον δείχνει τη στιγμή που υπογράφει το συμβόλαιο σε ένα κατάστημα στο Χαλάνδρι.

«Μάλιστα, έγραψε στην ανάρτησή του: «Εσύ τι να μου πεις» λέει το καινούργιο μου τραγούδι που λατρεύω! Για να τελειώνουμε… Ένα όνομα μας δίνουν. Μόνο ένα! Μόνο αυτό έχουμε όσο είμαστε στη γη και μόνο αυτό αφήνουμε πίσω.

Μου έκαναν πρόταση, το σκέφτηκα πολύ σοβαρά, τους πίστεψα, τους εμπιστεύτηκα, είπα τελικά το ναι, επικυρώσαμε τη συμφωνία μας ως κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother με ένα ισχυρό συμβόλαιο με σαφείς όρους και ρήτρες που με δεσμεύει από τις 15 Απριλίου, σταμάτησα να μιλάω σε οποιονδήποτε για δουλειές που μου προτείνανε χωρίς να μπορώ να τους εξηγήσω γιατί, απέφευγα διακριτικά τους δημοσιογράφους, έμπαινα από την πίσω πόρτα στο ραδιόφωνο που εργάζομαι για να είμαι σωστός στη συμφωνία μας να μη διαρρεύσει κάτι, εξαφανίστηκα από προσώπου γης ακόμα και με την κυκλοφορία του καινούργιου μου τραγουδιού περιμένοντας στωικά το σωστό timing να ανακοινωθεί η συμφωνία και από κοινού με το κανάλι με συνεννόηση να κινούμαστε. Μάλιστα επειδή το ήθελαν τόσο πολύ κι επειδή ήθελαν οπωσδήποτε να έχω υπογράψει πριν φύγω για Αυστραλία έστειλαν δικαστικό επιμελητή λίγες ώρες πριν φύγω να με βρει σε γνωστό κατάστημα στο Χαλάνδρι όπου εκείνη τη στιγμή ψωνίζαμε με τη Δώρα. Το χαρήκαμε και έτσι τραβήξαμε κι αυτό το βίντεο «για εμάς» όπως ακούτε να της λέω.

Σήμερα όμως το μοιράζομαι μαζί σας. Γιατί;

Συμφωνίες γίνονται και χαλάνε, οι συνθήκες αλλάζουν, άνθρωποι μας υποτιμούν και κάνουν λάθος χειρισμούς γεμάτους έπαρση και έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού μας στεναχωρούν και μας θυμώνουν, συμβόλαια καταπατούνται, οι καρδιές μας κλαίνε και μετά ξανα γελάνε. Όλα αυτά παίζουν στη ζωή.
Την εξέλιξη θα τη δούμε στη συγκεκριμένη ιστορία γιατί το δίκιο μου θα το διεκδικήσω με κάθε τρόπο όχι μόνο για μένα, αλλά και για όλους αυτούς που μπορεί να βρεθούν στη θέση μου όταν κάποιοι ευτελίζουν τα συμβόλαια, αυτό το ισχυρό μέσο κατοχύρωσης και εξασφάλισης της εργασίας μας που μας παρέχει ο νόμος.

ΟΜΩΣ από όλο αυτό το άβολο και στενάχωρο παιχνίδι που με έβαλαν θέλω να θυμάστε ΕΝΑ πράγμα!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΜΟΝΟ! ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΖΩ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΔΑΣΚΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΩ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Survivor: Ο Μιχάλης Σηφάκης εξηγεί γιατί δεν έπρεπε να «θυσιαστεί» ο Gio

TV Buzz 14.01.2026
Ένταση επικράτησε στο Survivor Αθηναίοι VS Επαρχιώτες

Δήμητρα Ματσούκα για τη σύλληψή της: «Αφήνω τα άσχημα πίσω, το έχω μαζί μου το δίπλωμα»

Tabloid Χτες
Η περιπέτεια με τη σύλληψή της για επικίνδυνη οδήγηση, ο απολογισμός του 2025 και οι στόχοι της νέας χρονιάς

Παντρεύεται η Αννα Μαρία Βέλλη

Tabloid Χτες
Δείτε φωτογραφία με το μονόπετρο

Ο Ματ Ντέιμον παραδέχθηκε ότι η σύζυγός του είχε «crush» με τον κολλητό του, Μπεν Αφλεκ

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση του Ντέιμον για τη φιλία του με τον Μπεν Αφλεκ και τον παλιό «έρωτα» της συζύγου του για τον 53χρονο ηθοποιό

Θανάσης Βισκαδουράκης: Θέλω να πάω τον γιο μου στο ορφανοτροφείο που μεγάλωσα

Tabloid Χτες
Η πρώτη φορά που έκλαψα ήταν όταν με είπε `μπαμπά` ανέφερε ο ηθοποιός

Eurovision: Το κόστος του εθνικού τελικού – Παρουσιάστρια η Μπέττυ Μαγγίρα

Media Χτες
Θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στους δύο ημιτελικούς και στον τελικό

Survivor: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφoς του Gio Kay

Tabloid Χτες
Θα κερδίσει, θα μας θυμούνται και τους δύο σαν τον Μέγα Αλέξανδρο, είπε η σύντροφος του Gio

Τάιλερ Μάκμπεθ: Τον Μάρτιο ανοίγει το γυμναστήριό του στο κέντρο της Αθήνας – Το ενοίκιο και η μηνιαία συνδρομή

Tabloid Χτες
Τον Μάρτιο θα ανοίξει, όπως όλα δείχνουν, το γυμναστήριο που ετοίμαζε ο Τάιλερ Μάκμπεθ όλο αυτό το διάστημα

«Βόμβα» από την Κοντσίτα: «Αποχωρώ από οτιδήποτε έχει σχέση με τη Eurovision»

Eurovision Χτες
Η γνωστή drag queen από την Αυστρία -κατά κόσμον Thomas Neuwirth- έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram