E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κόντρα Τσαλίκη ‑ ΣΚΑΙ: Ανέβασε τις υπογραφές για το Big Brother

Ανεβαίνει η ένταση στην κόντρα για την παρουσίαση του επόμενου κύκλου του Big Brother.

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 17/6/2021 | 10:55

Κόντρα Τσαλίκη ‑ ΣΚΑΙ: Ανέβασε τις υπογραφές για το Big Brother

Ανεβαίνει η ένταση στην κόντρα του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΙ για την παρουσίαση του επόμενου κύκλου του Big Brother.

Αφορμή για αυτή αποτέλεσε το γεγονός οτι ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε πως είναι παρουσιαστής του reality, χωρίς ωστόσο το κανάλι να έχει προβεί σε οποιαδήποτε σχετική δήλωση. Έτσι, αποφασίστηκε να μην είναι αυτός ο άνθρωπος που θα παρουσιάστηκε το Big Brother.

Μάλιστα χθες από το κανάλι του Φαλήρου βγήκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Παρά το γεγονός ότι υπήρξε το ενδεχόμενο συνεργασίας με το κύριο Γιώργο Τσαλίκη, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην προχωρήσει, καθώς θεωρεί ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του οι κανόνες εχεμύθειας και εμπιστοσύνης που τηρούνται στην τηλεοπτική αγορά, όπως είθισται σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Ο Γιώργος Τσαλίκης πριν από μερικές μέρες είχε ανακοινώσει σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ότι θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother, κάτι που δεν είχε ανακοινώσει ο σταθμός».

Σε αυτή μιλάει για ενδεχόμενο και όχι για συμφωνημένη συνεργασία. Κάτι που ο Γιώργος Τσαλίκης διέψευσε, ανεβάζοντας στον λογαριασμό ένα video που τον δείχνει τη στιγμή που υπογράφει το συμβόλαιο σε ένα κατάστημα στο Χαλάνδρι.

«Μάλιστα, έγραψε στην ανάρτησή του: «Εσύ τι να μου πεις» λέει το καινούργιο μου τραγούδι που λατρεύω! Για να τελειώνουμε… Ένα όνομα μας δίνουν. Μόνο ένα! Μόνο αυτό έχουμε όσο είμαστε στη γη και μόνο αυτό αφήνουμε πίσω.

Μου έκαναν πρόταση, το σκέφτηκα πολύ σοβαρά, τους πίστεψα, τους εμπιστεύτηκα, είπα τελικά το ναι, επικυρώσαμε τη συμφωνία μας ως κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother με ένα ισχυρό συμβόλαιο με σαφείς όρους και ρήτρες που με δεσμεύει από τις 15 Απριλίου, σταμάτησα να μιλάω σε οποιονδήποτε για δουλειές που μου προτείνανε χωρίς να μπορώ να τους εξηγήσω γιατί, απέφευγα διακριτικά τους δημοσιογράφους, έμπαινα από την πίσω πόρτα στο ραδιόφωνο που εργάζομαι για να είμαι σωστός στη συμφωνία μας να μη διαρρεύσει κάτι, εξαφανίστηκα από προσώπου γης ακόμα και με την κυκλοφορία του καινούργιου μου τραγουδιού περιμένοντας στωικά το σωστό timing να ανακοινωθεί η συμφωνία και από κοινού με το κανάλι με συνεννόηση να κινούμαστε. Μάλιστα επειδή το ήθελαν τόσο πολύ κι επειδή ήθελαν οπωσδήποτε να έχω υπογράψει πριν φύγω για Αυστραλία έστειλαν δικαστικό επιμελητή λίγες ώρες πριν φύγω να με βρει σε γνωστό κατάστημα στο Χαλάνδρι όπου εκείνη τη στιγμή ψωνίζαμε με τη Δώρα. Το χαρήκαμε και έτσι τραβήξαμε κι αυτό το βίντεο «για εμάς» όπως ακούτε να της λέω.

Σήμερα όμως το μοιράζομαι μαζί σας. Γιατί;

Συμφωνίες γίνονται και χαλάνε, οι συνθήκες αλλάζουν, άνθρωποι μας υποτιμούν και κάνουν λάθος χειρισμούς γεμάτους έπαρση και έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού μας στεναχωρούν και μας θυμώνουν, συμβόλαια καταπατούνται, οι καρδιές μας κλαίνε και μετά ξανα γελάνε. Όλα αυτά παίζουν στη ζωή.
Την εξέλιξη θα τη δούμε στη συγκεκριμένη ιστορία γιατί το δίκιο μου θα το διεκδικήσω με κάθε τρόπο όχι μόνο για μένα, αλλά και για όλους αυτούς που μπορεί να βρεθούν στη θέση μου όταν κάποιοι ευτελίζουν τα συμβόλαια, αυτό το ισχυρό μέσο κατοχύρωσης και εξασφάλισης της εργασίας μας που μας παρέχει ο νόμος.

ΟΜΩΣ από όλο αυτό το άβολο και στενάχωρο παιχνίδι που με έβαλαν θέλω να θυμάστε ΕΝΑ πράγμα!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΜΟΝΟ! ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΖΩ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΔΑΣΚΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΩ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή απόδραση με Παντζόπουλο και κόρη τους στο εξωτερικό

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στιγμές από την οικογενειακή της απόδραση στο εξωτερικό.

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.