E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιάννης Κότσιρας: «Τότε έπαθα κατάθλιψη»

«Ήταν πολύ άσχημη υπό μια έννοια περίοδος και ξαφνικά δεν μπορείς να βγεις με τους φίλους σου και με την κοπέλα σου γιατί σε περιμένουν έξω ή σε απειλούν, π.χ αν δεν κάνω κάτι, θα μου βάλουν κάτι στο αυτοκίνητο»

Δημοσίευση 16/6/2021 | 18:29

Ο Γιάννης Κότσιρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος και μίλησε για την περίοδο, όπου τον τρόμαξε η δημοσιότητα αλλά κι όταν πέρασε κατάθλιψη.


«Ήταν πολύ άσχημη υπό μια έννοια περίοδος και ξαφνικά δεν μπορείς να βγεις με τους φίλους σου και με την κοπέλα σου γιατί σε περιμένουν έξω ή σε απειλούν, π.χ αν δεν κάνω κάτι, θα μου βάλουν κάτι στο αυτοκίνητο. Έχασα και φίλους τότε και δεν φταίω μόνο εγώ αλλά κι ο κόσμος. Τους φίλους εκείνης της περιόδου δεν τους έχω τώρα και τους δικαιολογώ γιατί φαντάσου ότι βγαίνουμε έξω και γυρνάς και βλέπεις να σε περιμένει μια ουρά με σουβλάκι για να δώσεις αυτόγραφο. Δεν είναι εύκολο αυτό το επαναλαμβανόμενο. Έχω περάσει μαι φάση αγοραφοβίας.


Τότε δεν έπαθα κατάθλιψη αλλά αργότερα για προσωπικούς και συναισθηματικούς λόγους. Δεν έγραφα τότε τραγούδια γιατί θέλω έντονη συναισθηματική φόρτιση… Δεν έκανα κάτι για αυτό. Είχα σύμμαχο την δουλειά μου κι ότι βγήκα πιο ειλικρινής στον κόσμο χωρίς να έχω τελειομανία. Με βοήθησε για να ξεπεράσω τους περιορισμούς του εαυτού μου και τον καθωσπρεπισμό. Αυτό σε εγκλωβίζει σε ένα κλουβί και δεν μπορείς να κουνηθείς» σημείωσε ο Γιάννης Κότσιρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το βίντεο της Ρίας Ελληνίδου με το... φίδι του Δημήτρη Αλεξάνδρου ‑ «Ρία αγάπη μου»

E-Daily 3.Left 29.04.2026
«Με τη μικρή Ρία δεν μας πλησιάζει κανείς» έγραψε η τραγουδίστρια

Λίζα Κούντροου: Μίλησε για την «σκληρή» συμπεριφορά των ανδρών σεναριογράφων στα «Φιλαράκια»

Tabloid Χτες
Σε παλαιότερη αγωγή, η Amanda Lyle είχε υποστηρίξει πως οι σεναριογράφοι έκαναν συχνά σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια

Ο κιθαρίστας των Deep Purple αποκάλυψε ότι είναι θαυμαστής της Έλενας Παπαρίζου!

E-Daily 3.Left Χτες
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά το Number One είναι το αγαπημένο του τραγούδι!

Ιλένια Ουίλιαμς: Λύγισε σην κάμερα – «Όταν είπα “άντε γειά”, δεν είχα στον ήλιο μοίρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια Ιλένια Ουίλιαμς βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» το πρωινό της Τρίτης 28 Απριλίου, όπου έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

Eurovision 2026: Αυτός θα είναι ο ρόλος της Παρθένας Χοροζίδου στη σκηνή με τον Akyla

E-Daily 3.Left Χτες
Για τη συμμετοχή της στο φετινό διαγωνισμό οπού θα βρίσκεται στο πλευρό του Akyla, μίλησε η Παρθένα Χοροζίδου αποκαλύπτοντας τον ρόλο της

Χριστίνα Πολίτη: Αντέδρασε σε ερώτηση για την Αννα Βίσση – Πώς απαντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Χριστίνα Πολίτη σήμερα, Τρίτη 28 Απριλίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Φαίη Σκορδά για Αλέξανδρο Αθανασιάδη: «Έγινε ντόρος χθες αλλά πέρυσι δεν μας έδωσε κανείς σημασία»

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Αθανασιάδη έγινε εχθές

Η συγγνώμη του Τζίμι Κίμελ στον Ντόναλντ και την Μελάνια Τραμπ: «Ήταν ένα ελαφρύ σατιρικό αστείο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Πρώτη Κυρία χαρακτήρισε το σκετς του Κίμελ που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη ως «μισαλλόδοξο και βίαιο», ενώ ο Λευκός Οίκος προέτρεψε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC να απολύσει τον κωμικό.