E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τόμας Μαρκλ: Η Μέγκαν μου φέρεται σαν τον δολοφόνο με το τσεκούρι

Η Όπρα χρησιμοποίησε τους Σάσεξ

Δημοσίευση 13/6/2021 | 20:05

Τόμας Μαρκλ: Η Μέγκαν μου φέρεται σαν τον δολοφόνο με το τσεκούρι

Καταγγελίες, αποκαλύψεις και χαρακτηρισμούς επιφύλαξε ο Τόμας Μαρκλ τόσο για την κόρη του Μέγκαν και τον πρίγκιπα Χάρι, όσο και για την Όπρα Γουίνφρεϊ, που φιλοξένησε την πολυσυζητημένη συνέντευξη των Σάσεξ, διαρρηγνύοντας σημαντικά τις σχέσεις τους με το Παλάτι.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «60 minutes» της Αυστραλίας, ο Τόμας Μαρκλ ξεκίνησε με επίθεση κατά της Όπρα Γουίνφρεϊ, την οποία κατηγόρησε ότι «χρησιμοποίησε» τους Μέγκαν και Χάρι για να προωθήσει τις τηλεοπτικές της παραγωγές. Μιλώντας δημόσια για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της Λίλιμπετ, ο 76χρονος στράφηκε κατά των Σάσεξ, καθώς αρνούνται να τον δουν. Ο πατέρας της δούκισσας του Σάσεξ μένει μόλις 70 μίλια από το σπίτι τους στο Λος Άντζελες. Πλην όμως έχει να μιλήσει και να δει την κόρη του τρία χρόνια, από τον γάμο της με τον Χάρι, ενώ δεν έχει συναντηθεί με κανένα από τα εγγόνια του.

«Φυσικά πονάει, υπάρχουν δολοφόνοι με το τσεκούρι στη φυλακή και η οικογένειά τους έρχεται να τους δει» είπε στην τηλεοπτική του συνέντευξη. «Δεν είμαι δολοφόνος με το τσεκούρι. Έκανα ένα χαζό λάθος και τιμωρήθηκα γι’ αυτό», κάνοντας λόγο για έλλειψη συμπόνοιας. Ο Τόμας Μάρκλ φοβάται ότι δεν θα καταφέρει ποτέ να συναντήσει τα δύο του εγγόνια, τον Άρτσι και την Λίλιμπετ, που γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου, γιατί όπως λέει, «στις 18 Ιουλίου γίνεται 77 χρονών και οι περισσότεροι άντρες της οικογένειας Μαρκλ δεν καταφέρνουν να περάσουν το κατώφλι των 80».

«Η Όπρα Γουίνφρεϊ εκμεταλλεύεται τον Χάρι και τη Μέγκαν»

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ κλήθηκε να σχολιάσει την διάσημη πλέον συνέντευξη της κόρης του με τον Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ, την οποία κατηγόρησε ότι προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το ζευγάρι.

«Νομίζω τους χρησιμοποιεί για να χτίσει το δίκτυό της και τις νέες της παραγωγές και νομίζω ότι εκμεταλλεύτηκε έναν πολύ αδύναμο άντρα, που τον έκανε να λέει πράγματα που απλά δεν πρέπει να λέγονται στην τηλεόραση», ανέφερε, προσθέτοντας ότι δεν τον νοιάζει αν τον μηνύσει.

Ο Τόμας Μαρκλ δείχνει να εκτιμά τον πρίγκιπα Κάρολο, με τον οποίο θεωρεί ότι εάν είχαν την ευκαιρία να πιουν μαζί μια μπύρα θα είχαν πολλά κοινά, καθώς τους έχουν «στοιχειώσει» τα παιδιά τους. Όπως δήλωσε, ο πρίγκιπας διάδοχος της Βρετανίας του φαίνεται συμπαθής και εκτίμησε ότι συνόδευσε την κόρη του στον γάμο.

Μιλώντας για την κόρη του και τον γαμπρό του, άφησε πολλαπλές αιχμές. «Βλέπω και τους δύο να στοιχειώνουν τις οικογένειές τους πλήρως και τώρα είναι μόνοι σε ένα τεράστιο σπίτι, όπου πιθανώς μπορούν να φιλοξενήσουν 20 άτομα, ωστόσο είναι μόνο οι τέσσερίς τους», είπε.

Παρά τα δημόσια «καρφιά» ο Τόμας Μαρκλ απαντά ότι φυσικά και αγαπάει την κόρη του και ότι δεν έχει ιδέα για την αμοιβαιότητα των συναισθημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ταμίλα Κουλίεβα ποζάρει με λευκό μπικίνι στη Σαντορίνη

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους εικόνες από τις διακοπές της στο νησί

Η Αντζελα Δημητρίου μοιράστηκε φωτογραφία με τη Μπόνι Τάιλερ από εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Μόλις κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας, η Δημητρίου ανέβασε ένα κοινό τους στιγμιότυπο στο Instagram

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ που δίχασε το κοινό

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η επιχειρηματίας και Influencer εμφανίστηκε αλλαγμένη στο πλαίσιο επαγγελματικής συνεργασίας

Ο Γεωργιάδης σε επίσημη εκδήλωση με… μια αναπάντεχη αμφίεση ‑ τι είπε για να δικαιολογηθεί

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε σε συγκέντρωση κατοίκων στα Μελίσσια φορώντας ρούχα τένις, ζητώντας συγγνώμη για την εμφάνισή του.

Αθηνά Οικονομάκου: Ποια διάσημη σταρ του Χόλιγουντ έβγαλε selfie μαζί της στο Παρίσι;

Social 09.07.2026
Η Ελληνίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας βρέθηκε στο Παρίσι για την επίδειξη μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη και έζησε μια αξέχαστη συνάντηση που της «έκοψε» την ανάσα.

Ποιος «καίει» την Οδύσσεια του Νόλαν στο X και γιατί ο Μασκ επιτίθεται σε ιστορικό;

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ο Έλον Μασκ χαρακτήρισε τον Αγγλο ιστορικό Τομ Χόλαντ «υποτακτικό» μετά την υπεράσπισή του στην πολυδισκυτημένη κινηματογραφική διασκευή του ομηρικού έπους.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος υποψήφιος με βραβείο Emmy για τα μαλλιά της Κιμ Καρντάσιαν στη σειρά «All’s Fair»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Bραβείο Emmy για το hair styling στη σειρά «All`s Fair» του Hulu, με την ανάρτησή του να αποσπά σχόλια από κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ.

Ποια διάσημη κόρη έκλεψε τις εντυπώσεις στην αποφοίτησή της και μοιάζει... με το μαμά της

Social 09.07.2026
Η 18χρονη Σάντυ Τριανταφυλλοπούλου αποφοίτησε από το σχολείο και οι φωτογραφίες με την Κιμ Κίλιαν έχουν κάνει τους πάντες να μιλούν για «κλώνο».

Μαρία Αντωνά: Ποια σχόλια την «έκραξαν» άγρια μετά τις φωτογραφίες με μαγιό

Social 09.07.2026
Δύο καλοκαιρινές φωτογραφίες στο Facebook πυροδότησαν καταιγισμό σεξιστικών σχολίων και λεκτικής κακοποίησης σε βάρος της Μαρίας Αντωνά.

Σάκης Ρουβάς: Ποιος ήταν πραγματικά στα 17 του – Δείτε το σπάνιο βίντεο που «ξέθαψε» το TikTok

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ένα αρχειακό βίντεο από το 1989 αποκαλύπτει τον Σάκη Ρουβά ως έφηβο πρωταθλητή του άλματος επί κοντώ, πριν ακόμα τον κερδίσει η μουσική βιομηχανία.

Στραβελάκης – Καραμήτρου: Ξεσπούν για τα σχόλια από τα τουρκικά ΜΜΕ «Δε ντρέπεστε λιγάκι;»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Το δίδυμο του «10 Παντού» αντέδρασε έντονα στον τρόπο που τουρκικό κανάλι σχολίασε την υποδοχή Μητσοτάκη στην Αγκυρα με Γενίτσαρους και οθωμανικούς παιάνες.