E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τόμας Μαρκλ: Η Μέγκαν μου φέρεται σαν τον δολοφόνο με το τσεκούρι

Η Όπρα χρησιμοποίησε τους Σάσεξ

Δημοσίευση 13/6/2021 | 20:05

Τόμας Μαρκλ: Η Μέγκαν μου φέρεται σαν τον δολοφόνο με το τσεκούρι

Καταγγελίες, αποκαλύψεις και χαρακτηρισμούς επιφύλαξε ο Τόμας Μαρκλ τόσο για την κόρη του Μέγκαν και τον πρίγκιπα Χάρι, όσο και για την Όπρα Γουίνφρεϊ, που φιλοξένησε την πολυσυζητημένη συνέντευξη των Σάσεξ, διαρρηγνύοντας σημαντικά τις σχέσεις τους με το Παλάτι.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «60 minutes» της Αυστραλίας, ο Τόμας Μαρκλ ξεκίνησε με επίθεση κατά της Όπρα Γουίνφρεϊ, την οποία κατηγόρησε ότι «χρησιμοποίησε» τους Μέγκαν και Χάρι για να προωθήσει τις τηλεοπτικές της παραγωγές. Μιλώντας δημόσια για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της Λίλιμπετ, ο 76χρονος στράφηκε κατά των Σάσεξ, καθώς αρνούνται να τον δουν. Ο πατέρας της δούκισσας του Σάσεξ μένει μόλις 70 μίλια από το σπίτι τους στο Λος Άντζελες. Πλην όμως έχει να μιλήσει και να δει την κόρη του τρία χρόνια, από τον γάμο της με τον Χάρι, ενώ δεν έχει συναντηθεί με κανένα από τα εγγόνια του.

«Φυσικά πονάει, υπάρχουν δολοφόνοι με το τσεκούρι στη φυλακή και η οικογένειά τους έρχεται να τους δει» είπε στην τηλεοπτική του συνέντευξη. «Δεν είμαι δολοφόνος με το τσεκούρι. Έκανα ένα χαζό λάθος και τιμωρήθηκα γι’ αυτό», κάνοντας λόγο για έλλειψη συμπόνοιας. Ο Τόμας Μάρκλ φοβάται ότι δεν θα καταφέρει ποτέ να συναντήσει τα δύο του εγγόνια, τον Άρτσι και την Λίλιμπετ, που γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου, γιατί όπως λέει, «στις 18 Ιουλίου γίνεται 77 χρονών και οι περισσότεροι άντρες της οικογένειας Μαρκλ δεν καταφέρνουν να περάσουν το κατώφλι των 80».

«Η Όπρα Γουίνφρεϊ εκμεταλλεύεται τον Χάρι και τη Μέγκαν»

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ κλήθηκε να σχολιάσει την διάσημη πλέον συνέντευξη της κόρης του με τον Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ, την οποία κατηγόρησε ότι προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το ζευγάρι.

«Νομίζω τους χρησιμοποιεί για να χτίσει το δίκτυό της και τις νέες της παραγωγές και νομίζω ότι εκμεταλλεύτηκε έναν πολύ αδύναμο άντρα, που τον έκανε να λέει πράγματα που απλά δεν πρέπει να λέγονται στην τηλεόραση», ανέφερε, προσθέτοντας ότι δεν τον νοιάζει αν τον μηνύσει.

Ο Τόμας Μαρκλ δείχνει να εκτιμά τον πρίγκιπα Κάρολο, με τον οποίο θεωρεί ότι εάν είχαν την ευκαιρία να πιουν μαζί μια μπύρα θα είχαν πολλά κοινά, καθώς τους έχουν «στοιχειώσει» τα παιδιά τους. Όπως δήλωσε, ο πρίγκιπας διάδοχος της Βρετανίας του φαίνεται συμπαθής και εκτίμησε ότι συνόδευσε την κόρη του στον γάμο.

Μιλώντας για την κόρη του και τον γαμπρό του, άφησε πολλαπλές αιχμές. «Βλέπω και τους δύο να στοιχειώνουν τις οικογένειές τους πλήρως και τώρα είναι μόνοι σε ένα τεράστιο σπίτι, όπου πιθανώς μπορούν να φιλοξενήσουν 20 άτομα, ωστόσο είναι μόνο οι τέσσερίς τους», είπε.

Παρά τα δημόσια «καρφιά» ο Τόμας Μαρκλ απαντά ότι φυσικά και αγαπάει την κόρη του και ότι δεν έχει ιδέα για την αμοιβαιότητα των συναισθημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο easy 97.2 οργανώνει sunset disco party στη θάλασσα ‑ πώς θα κερδίσεις πρόσκληση

Media 25.06.2026
Το 3ο «Let`s Meet» On Board πραγματοποιείται την Τετάρτη 8 Ιουλίου με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Λατινοπούλου – Παϊτέρης: Νέα κόντρα με «γύφτους και Πακιστανούς» – «Έγινε γύφτισσα για δευτερόλεπτα και την πείραξε»

E-Daily 3.Left 25.06.2026
«Πρόκειται για χυδαία επίθεση εναντίον μου – Από την ίδια δεν ζητώ συγγνώμη»

Σόφη Πασχάλη: «Έχω βιώσει πολλά συμπτώματα μέχρι να καθαρίσει το κάθε μου συναίσθημα»

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η Σόφη Πασχάλη μίλησε για το νέο της βιβλίο, τα retreat με τον σύντροφό της και το προσωπικό ταξίδι προς την εσωτερική ισορροπία

Ο Μίκι Ρουρκ εμφανίστηκε χωρίς δόντια στους δρόμους του Λος Αντζελες, ανησυχία με την εικόνα του

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του ο ηθοποιός εθεάθη να περπατά φορώντας λερωμένα ρούχα, κρύβοντας το πρόσωπό του με κουκούλα

Η Πόπη Μαλλιωτάκη φωτογραφίζεται πάνω σε σκάφος και δίπλα σε έναν γάιδαρο και γράφει «Όταν λάμπεις, ενοχλείς»

Social 25.06.2026
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Μύκονο και πόζαρε σε σημεία του νησιού με λεοπάρ μπικίνι

Μανώλης Μητσιάς: «Σε έναν χρόνο το πολύ θα έχω τελειώσει – Δεν θέλω να με λυπηθεί ο κόσμος»

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο σπουδαίος ερμηνευτής έθεσε χρονικό ορίζοντα για το τέλος της καλλιτεχνικής του πορείας, εξηγώντας γιατί δεν θέλει να τον λυπηθεί ο κόσμος.

Παϊτέρης για Λατινοπούλου: Για δευτερόλεπτα αισθάνθηκε ότι είναι γύφτισσα και την ενόχλησε, αν ζητήσει συγγνώμη θα τη βάλουμε στη Βουλή

E-Daily 3.Left 25.06.2026
«Να πάει σε έναν καταυλισμό να δει πώς ζουν αυτοί οι άνθρωποι, νομίζουν ότι είναι δικιά μας» σημείωσε ο Βασίλης Παϊτέρης - Μήνυση έχει καταθέσει εις βάρος του η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ποιος συνεχίζει επαγγελματικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά το τέλος του Buongiorno

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε στο «Super Κατερίνα» ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον όμιλο ΑΝΤ1 για το πρωινό του Ρυθμού.

Ποια είναι η σημερινή εικόνα του Μίκι Ρουρκ που ανησυχεί τους πάντες

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο 73χρονος ηθοποιός εθεάθη καταβεβλημένος στους δρόμους του Λος Αντζελες, λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του λόγω χρεών ενοικίου.

Κατερίνα Καινούργιου: Τι είπε on air για το κόψιμο της Φαίης Σκορδά και τι φοβάται για τον εαυτό της

TV Buzz 25.06.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε ανοιχτά για την αιφνιδιαστική λήξη της συνεργασίας της Σκορδά με το MEGA, παραδεχόμενη ότι σκέφτηκε και τη δική της θέση.

Fipster: «Δεν έχω δει πιο ανήθικες δηλώσεις» – Γιώργος Λιάγκας: «Θα τον φοβηθώ εγώ;»

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Νέος γύρος λεκτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Fipster, μετά τις δηλώσεις του γιουτιούμπερ για «ανήθικες» δηλώσεις του παρουσιαστή.