E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Δεν γνώριζα το περιεχόμενο του σποτ, αποσύρω την συμμετοχή μου»

«Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να ορίζει τη ζωή και το σώμα της και φυσικά η πληρότητα δεν έρχεται μόνο μέσα από τη μητρότητα»

Δημοσίευση 13/6/2021 | 18:07

«Δεν γνώριζα το περιεχόμενο του σποτ, αποσύρω την συμμετοχή μου»

Την δική της θέση θέλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή να ξεκαθαρίσει, το μεσημέρι της Κυριακής, σχετικά με το συνέδριο γονιμότητας και το σεξιστικό σποτ αυτού που κατακρίθηκε social media. Ένα σποτ που οδήγησαν την Πρόεδρο της Δημοκρατία, την ΕΡΤ και το ΑΠΕ να αποσύρουν την στήριξη από το συνέδριο.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να εκφραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να μοιραστεί τον προβληματισμό της με τους διαδικτυακούς της φίλους. «Δεν γνώριζα το περιεχόμενο του σποτ ούτε το είχα δει μέχρι χθες το βράδυ που ενημερώθηκα από τα social media» τονίζει χαρακτηριστικά.

«Μου ζητήθηκε πριν από αρκετούς μήνες ως μητέρα τριών παιδιών να περάσω ένα μήνυμα κατά της υπογεννητικότητας που μαστίζει την Ελλάδα και αυτό έκανα με πολύ αγνές προθέσεις και χωρίς κάποιο αντάλλαγμα. Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να ορίζει τη ζωή και το σώμα της και φυσικά η πληρότητα δεν έρχεται μόνο μέσα από τη μητρότητα».

«Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο του διαφημιστικού σποτ με βρίσκει αντίθετη διότι το ταξίδι της μητρότητας δεν ορίζεται μόνο από ένα βιολογικό ρολόι που χτυπάει απειλητικά με όρους γονιμότητας αλλά και από άλλες περιστάσεις τις οποίες καθορίζει αποκλειστικά και μόνο κάθε γυναίκα με την ελευθερία της βούλησής της. Ας μην εμπορευματοποιούμε αυτό το ιερό ταξίδι. Αποσύρω την συμμετοχή μου» καταλήγει η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η στιγμή που σόκαρε τον πλανήτη: Τότε που η Björk επιτέθηκε σε δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Ένα περιστατικό μερικών δευτερολέπτων στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ έγινε μια από τις πιο πολυσυζητημένες συγκρούσεις διασημότητας και ΜΜΕ στη δεκαετία του `90.

Kanye West: Τι συμβαίνει και ακυρώνονται οι συναυλίες του στην Ευρώπη;

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Οι λόγοι πίσω από τις ακυρώσεις των συναυλιών του

Μάνος Μαλλιαρός μετά τον ακρωτηριασμό του Σταύρου Φλώρου στο Survivor: «Ήρθε η ώρα να σας πω λίγα λόγια»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο συμπαίκτης του 23χρονου μίλησε δημόσια για το τραγικό περιστατικό που έζησαν μαζί

Γιώργος Μαζωνάκης: Η τελευταία φωτογραφία του αποκαλύπτει τραύματα στο πρόσωπο

E-Daily 3.Left Χτες
«Για τόσα δάκρυα που δεν στέγνωσαν με τον χρόνο» έγραψε ο Μαζωνάκης στη selfie που ανάρτησε

Χειρουργική επέμβαση για τον Αντώνη Ρέμο: «Ευχαριστούμε για όλα, γιατρέ!» έγραψε η Υβόννη Μπόσνιακ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο αγαπημένος τραγουδιστής παρέμεινε νοσηλευόμενος για λίγες μέρες σε ιδιωτική κλινική

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δεν τα βγάζουν πέρα με τα έξοδά τους

E-Daily 3.Left Χτες
Δημοσίευμα του Page Six επικαλείται ανώνυμη πηγή και αναφέρει ότι αρκετές επαγγελματικές κινήσεις του ζευγαριού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε ποιον γνωστό δημοσιογράφο δεν καλεί στην εκπομπή της και γιατί

E-Daily 3.Left Προχτές
Η Ναταλία Γερμανού σήμερα, Κυριακή 31 Μαϊου έκανε μία πρωτοφανή αποκάλυψη στον “αέρα” της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται

Η Ντούα Λίπα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κάλουμ Τέρνερ στο Λονδίνο, βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Προχτές
Η διάσημη τραγουδίστρια κι ο ηθοποιός πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο στη βρετανική πρωτεύουσα λίγο πριν τις επίσημες τριήμερες εκδηλώσεις για τον θρησκευτικό τους γάμο στη Σικελία

Νικόλας Ράπτης: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει σε διευθυντή προγράμματος στο ραδιόφωνο ότι δεν κάνω για τη δουλειά

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέτρεξε στα πρώτα του βήματα στον χώρο

Σάκης Ρουβάς: Έκανε γυμναστική με... κίνητρο τα «μακαρόνια με κιμά»

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο τραγουδιστής μοιράστηκε στο TikTok στιγμιότυπα από την προπόνησή του

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και την κόρη τους

E-Daily 3.Left Προχτές
Η οικογενειακή απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πουλούσα ρολόγια στην Αθήνα, τώρα έχω συλλογή με το όνομά μου»

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη διαδρομή του από τους δρόμους της Αθήνας μέχρι την κορυφή του NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς.