E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Euro 2020: Γιατί δεν είδαμε χρόνο και σκορ στην τηλεοπτική μετάδοση της πρεμιέρας

Πολλοί τηλεθεατές παραξενεύτηκαν κατά τη μετάδοση του αγώνα από τον ΑΝΤ1

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/6/2021 | 13:03

Euro 2020: Γιατί δεν είδαμε χρόνο και σκορ στην τηλεοπτική μετάδοση της πρεμιέρας

To EURO 2020 ξεκίνησε χθες Παρασκευή (11/6) με τη νίκη της Ιταλίας επί της Τουρκίας. Για πρώτη φορά φέτος η μετάδοση των αγώνων δε γίνεται από τη δημόσια τηλεόραση και τα κανάλια της ΕΡΤ, αλλά από τον ANT1 που έχει αγοράσει τα δικαιώματα.

Η μετάδοση του πρώτου αγώνα χθες, δημιούργησε πολλά παράπονα στους Έλληνες τηλεθεατές.

Αιτία ήταν η απουσία από τις οθόνες μας του χρόνου και του σκορ του αγώνα, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό έγινε ιδιαίτερα αισθητό σε όσους τηλεθεατές έκαναν ζάπινγκ μεταξύ του αγώνα ποδοσφαίρου και του συγκλονιστικού ημιτελικού του Roland Garros μεταξύ Rafael Nadal και Novak Djokovic.

Όπως εξηγεί το Gazetta η συγκεκριμένη υπηρεσία με την οποία συνεργάζεται η UEFA κοστίζει επιπλέον χρήματα και δεν συμπεριλαμβάνεται στην αγορά των δικαιωμάτων του τουρνουά.

Ο ΑΝΤ1 επέλεξε να μην αγοράσει την επιπλέον υπηρεσία κι έτσι οι τηλεθεατές στην Ελλάδα δεν ξέρουν το σκορ και το χρονικό σημείο που βρίσκεται ο αγώνας. Θα πρέπει απλά να περιμένουν τους εκφωνητές που περιγράφουν το ματς να αναφέρουν και τα δύο στοιχεία συχνά στο λόγο τους.

Με ανακοίνωσή του ο ΑΝΤ1 απέδωσε την απουσία χρονομέτρου και σκορ στον αγώνα-πρεμιέρα του Euro σε τεχνικό λάθος και διέψευσε τα σενάρια σύμφωνα με τα οποία δεν εξασφάλισε την εν λόγω υπηρεσία από την UEFA για λόγους κόστους.

Το κανάλι του Αμαρουσίου τονίζει ότι με χρονόμετρο καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων και συνεχή ένδειξη του σκορ θα μεταδοθούν όλα τα επόμενα ματς του Euro, αρχής γενομένης σήμερα στις 16:00, στο ματς Ουαλία-Ελβετία. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θυμάσαι τη Sabrina τη Μάγισσα; Δες πώς ζει σήμερα με 3 παιδιά και έναν στόχο που σοκάρει!

Celebrity Stories 17.01.2026
Από τη «μαγική» εφηβεία στις τηλεοπτικές μάχες και την πραγματική ζωή στο Νάσβιλ

Τάσος Ξιαρχό: «Είμαι στρέιτ ομοφυλόφιλος»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Aggelos Podcast βρέθηκε ο Τάσος Ξιαρχό

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε το «μπαμ» με μια από τις πιο... καυτές WAG στην Ευρώπη

Tabloid Χτες
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης Καρδίτσας μετακομίζει στην πόλη με την καλλονή σύζυγό του.

Κατερίνα Στεφανίδη: Επιστρέφει στη δράση επτά μήνες μετά από τη γέννηση του γιου της

Tabloid Χτες
Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ θ` αγωνιστεί την 1η Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη

Eurovision: Η κίνηση της EBU που προκαλεί φρενίτιδα στους Eurofans

Eurovision Χτες
Τι σκέφτηκαν τα στελέχη της EBU;

Γιώργος Λιάγκας – Έρχεται νέο μέλος στο Πρωινό: Η ανακοίνωση του παρουσιαστή

Media Χτες
Το πρωί της Παρασκευής 16/1, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε στον «αέρα» του Πρωινού μια ανακοίνωση που άφησε άφωνους τους συνεργάτες του

Πέθανε ο επιχειρηματίας Νεκτάριος Γαλίτης: Tο συγκινητικό μήνυμα του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Tabloid Χτες
«Καλή ξεκούραση λιοντάρι μου», σημείωσε ο ηθοποιός

Λάκης Γαβαλάς για Αννα Βίσση: «Μου είπε ότι την χρησιμοποιώ για να γίνω διάσημος»

Tabloid Χτες
«Αυτό φυσικά δεν ήταν δικό της και ξέρω ακριβώς ποιανού είναι», πρόσθεσε